- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Befutott a Poco F5 és F5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacus MD
tag
Sziasztok! Sima nothing phone 2-t lehet még valahol venni? Vettem egy 2a-t de kiesik a kezemből
persze az is lehet, hogy csak a lelki zavarommal van gond, mert jelenleg egy Xperia 1 VI-ot nyomkodok, de az még túl steril és bejön a nothing kinézet. Viszont ennek a recés szélei miatt nem csúszik.
-
kofru
friss újonc
Szuper, köszi!
-
Tomasz72
aktív tag
Szia! Augusztusban vettem az enyémet.
Akkor az emag és az alza forgalmazta csak.
Az emag gariztatásról sok negatívot olvastam, így az alza javára dőlt a mérleg.
Tőlük csak azért nem kaptam meg másnap, mert délután rendeltem...
Meg az ablakból látom az alza automatát..
Ha a Btel anyagilag jobban megéri, én nem fosnék tőle... -
kofru
friss újonc
Sziasztok!
Nothing 2a-t tervezek venni.
Van meglátásotok, honnan érdemes rendelni?
Btel-en jó árban van. Tud valamivel többet az Alza, vagy Aqua garancia ügyileg, amiért megérné tőlük venni drágábban?
Köszi! -
D1L1ZS
őstag
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
Ryoo
senior tag
Én minden telefonomat 100-20% között használom, és 3 év után is teljesen jól működtek az akkumulátoraik, még a nyomógombos érában kellett ezt a 80-20%-ot tartani, mára ez olyan, mint az óraátállítás miatti energiaspórolás.
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
miqlas
őstag
... csak egy érdekesség ...
Én álltalában 100%-ra töltöm a telefont és 40%-ig használom. Így volt ez a NP (2a) elõdjével is. Azt 5 év használat után 73%-os akksival adtam el.
Ha a NP (2a)-t 100/40-esciklussal használom, akkor 4-5 napig nem kell etetni, ha 80/20-al, akkor 1-2 naponta azért kéri a delejt. Mert azért kipróbáltam ezt is, hiszen ez az ajánlott.
Természetesen ha elutazok valahova és annyira intenzíven van használva (sok fotó / videó / navi) akkor max. 80-ig töltöm fel, mert következõ este megint tölteni kell majd ... de ez a ritkább eset ...42
-
balat86
csendes tag
Oneplus 8T
-
balat86
csendes tag
Oneplus 8T
-
balat86
csendes tag
válasz
Linkin1994 #679 üzenetére
Igen felraktam. Sajnos nem tudom mennyire lett jobb, mivel le sem teszteltem a gyárilag rajta lévő szoftvert, lévén azonnal felajánlotta az újabb OS-re való frissítést.
Igen, relative jó kis op rendszer lett, de van még mit rajta finomhangolni.Oneplus 8T
-
balat86
csendes tag
Egy rövid beszámoló pár nap után.
Nem rossz a telefon, bár Oneplus után kicsit szokni kell. Valahogy nem érzem annyira fluidnak, és itt-ott néha megakad egy pillanatra a menüben.
A felső sávot lehúzva nincs ott a fényerő-állító csúszka, ahol még lejjebb kell húznom hogy elérjem.
A sztereó hangszórók jók, bár a gyári alapbeállítás nem nagy szám, külön letöltöttem egy hangszínszabályzó akalmazást, ott szépen be tudtam hangolni és mostmár igen jó minőséget présel ki magából.
Ha nem is a legjobb telefon, de ennyi pénzért megéri az árát, ami nekem kell azt bőven tudja.
Tokot innen rendeltem hozzá: https://www.protemio.hu/farmer-penztarca-huzat-semmi-telefon-2a-kek.htmlOneplus 8T
-
D1L1ZS
őstag
-
Tomasz72
aktív tag
Reggel jött valami huszonvalahány megás frissítés.
Nejem telefonját most frissítettem A15-re, NOS 3.0-ra, neki nem jött külön frissítés.
Jelenleg a két telefon szög egyforma...Ez Nejem telefonja:
Ez az enyém...
Almás termék nincs a családba...!
-
timarcell
tag
A screen recording hol található nálatok?
-
balat86
csendes tag
No... Megrendeltem hirtelen felindulásból, mivel már 4 db csík boldogít a 8t-n. Elvileg holnapra megjön. Kíváncsi leszek rá, és remélem sokáig kiszolgál majd gond nélkül.
Oneplus 8T
-
D1L1ZS
őstag
Minden márka esetében benne van a pakliban, hogy valaki esetleg egy hibás készüléket fog ki.
Természetesen akinek ilyen hiba jelentkezik az hangot is ad ennek, amivel nincs is baj.
Én személy szerint nem görcsölnék ezen, de mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy milyen készüléket vásárol.
[ Szerkesztve ]
-
Tomasz72
aktív tag
Fú ha már így pörög a minden...
3.0 frissítés után már jobb lett a gyári galéria app, de ha elindul a videó, jól látom, hogy a beletekerést nem látom...? -
balat86
csendes tag
Minimális eséllyel szoftveres gond, inkább hardveres. Elég sok telefonra jellemző, régebbire és újabbra is. Nem annyira sűrűn fordul elő, de ha 8 milliárd emberből "csak" 100.000 tapasztalja, már sok.
Unblock a témáról: https://www.androidauthority.com/how-to-fix-green-line-issue-on-phone-screen-3342058/
Kihegyezve a Nothing 2a-ra: https://nothing.community/d/10305-green-line-on-nothing-phone-2aOneplus 8T
-
Tomasz72
aktív tag
Személy szerint egy kb. 6 éves Ugreen töltőt használok, 1A és 2.1A terhelhetőséggel.
Nem szoktam nézni mennyi idő alatt pumpálja tele, mert alvás közben történik.
Zöld csíkról nem is hallottamTulajdonképpen, a Huawei P smart, Mi 9 lite után a NP2A beállt a sorba, ami csak úgy van, használom, nem okoz fejfájást. Az elődökről csak a gyengélkedő akksi miatt váltottam.
-
balat86
csendes tag
Utána olvasgattam a telefonnak külföldi oldalakon is. Relatíve elég sokan panaszkodnak zöld vonalakra a kijelzőn, akár pár hetes használat után is. Nem okvetetlenkedni akarok, de pont azért keresek másik telót mert a mostani Oneplus 8t-m is már 3 szép függőleges zöld csíkkal rendelkezik. Már elég jó barátságot kötöttünk egymással
Namost, ha megint kifogok egy ilyen telefont, komolyan földhöz fogom vágni. Nálatok nem jelentkezett ilyen probléma, vagy akármilyen kijelzővel kapcsolatos anomália?Oneplus 8T
-
Ryoo
senior tag
Szia! Októberben váltottam OnePlus Nord CE 5g-ről kényszerűségből, sajnos azt összetörtem. Összességében elégedett vagyok a telefonnal, két problémám volt vele, ami megoldódott mára. Megvétel utáni napokban azt csinálta, a mélygarázsban elment a térerő, ez minden telónál így van, azonban mikor kijöttem nem jött vissza, kellett neki egy repülő mód be/kikapcs. Aztán Android 15 frissítés után pár napig nem akartak időben megjönni az értesítések, de mára ez is elhárult, és nem csináltam egyik esetben semmit, magától megoldódott a probléma.
-
D1L1ZS
őstag
Szia!
Én Xiaomi 11T - ről váltottam, ami ugye üveg elől/ hátul.
NP2a műanyag keret és hátul.Xiaomi 11T Gyorsabb töltés de kb ennyi előnye volt. MIUI/ HyperOS megútáltam. Akksi időben is rosszabb mint a NP2a.
Hardver tekintetében, Gsmarena összehasonlítása alapján kb. azonos.
Np2a frissebb chipset, akksival jól bánik
NP2a szoftver tetszik, minimalista, stock közeli rendszer. Kevesebbet is nyomkodom a telefont.
Xiaomi 11T esetében mindig keresgéltem launchereket, mert a gyári nagyon fapados volt. De akkor meg a gesztus vezérlés nem működött. Sok idő elment ilyen dolgokra.
NP2a Android 15 NOS 3.0 jelenleg. Még fog kapni android főverzió frissítést bőven.
Egyáltalán nem bántam meg a váltást.
-
Tomasz72
aktív tag
Szia! Augusztusban vettem, azt mondom no para!
Megszokás kérdése, attól függ ,"honnan" jössz.
Xiaomi után nekem nagyon tetszik. Kamerával kellett barátkozni, a gyári kicsit suta, akár csak a galéria.
Hónap elején volt egy frissítés, amikor is droid 15-re úgy váltott, hogy mikor ide a fórumra beraktam egy screeshot-ot akkor tűnt csak fel
Pörög, csörög, ébreszt, lehet vele telefonálni, navival nem volt gondom.
Összességében barátok lettünk, remélem gondmentes lesz az elkövetkezendő pár év.Gari meg igen, ALZA.
De legalább valahova be lehet vinni, EMAG-gal ellentétben. -
balat86
csendes tag
Sziasztok. Elgondolkodtam ezen a telefonon. Összességében milyen a készülék? Nem paráztatok hogy egy kb 2 éve létrehozott márkát vásároltok meg? Szinte alig van hosszú távú tapasztalat vele.
Ezen kívül, mit tesztek ha bekrepál a telefon, tekintve hogy nincs itthoni hivatalos jelenléte a gyártónak!? Ugye az Alzánál lehet megkapni.
További pro-kontra érvek?Oneplus 8T
-
Ryoo
senior tag
Frissítés óta nektek nem maradnak el app értesítések? Gmail és messenger értesítések is csak azután érkeztek meg, hogy beléptem az adott appba.
-
Tomasz72
aktív tag
válasz
Linkin1994 #646 üzenetére
Ne verj át!
Azt hittem hülye vagyok, pedig igen... -
Tomasz72
aktív tag
válasz
Linkin1994 #644 üzenetére
Akkor csak nem jöttem rá, hogy kell beállítani...
Jut eszembe!
Google play rendszer frissítést manuálisan kellett csinálnom.
Ráböktem, aszongya újra kell indítani a telefont.
Újraindítom, minden a régi, augusztus 1.
Megint rábökök, akkor letölti és telepíti, majd megint újraindítja...Mióta megvan nem csináltam ennyi restartot...
-
miqlas
őstag
Egy kicsit elmegyek „holidayni”, erre tessék - piff-puff - itt a Nothing OS 3.0!
42
-
Tomasz72
aktív tag
December második fele lett...
-
Bali27
addikt
Sziasztok! Van valakinek infoja hogy a hivatalos 3.0 OS mikor jön ki?
-
Tomasz72
aktív tag
-
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Nem rég csatlakoztam én is a klubhoz. Eddig meg vagyok elégedve a telefonnal.2 észrevételem van eddig:
1. A Wi-Fi-re nem mindig csatlakozik ha bekapcsolom, be kell menni a menüjébe.
(automatikus csatlakozás be van kapcsolva)2. Van egy Edifier TWS1 Pro fülhallgatóm amit nem érzékel a bluetooth.
Valaki találkozót már más füleseknél is ezzel a problémával?Xiaomi Redmi Note 7-el (adatátvitel) és egy QCY T13 (HT09) próbáltam amik teljesen jól működnek a telefonnal.
-
miqlas
őstag
Az iPhone a kapudrog az Apple világában. Az trend most már lassan egy évtizede, hogy az emberiség, lassan de stabilan szellemi lejtõre lépett.
Az alma pedig ügyesen kihasználja ezt + a csordaszellemet és a vagyok valaki, mert iPhone-om van gondolkodást ...Persze volt idõ, amikor az Apple arra építette a stratégiáját, hogy „én különb vagyok, mert egy kicsi, geek közösséghez tartozom” ...
Az Apple pont azzá vált, amit anno kigúnyolt!
42
-
Ryoo
senior tag
Az emberek továbbra se szeretik a változást. Nagyon sok ilyet látni, főleg apple-ről váltani akaróknál, ezt nagyon jól csinálja az Apple, annyira magához láncol, hogy ha megszokod egyszer, utána nagyon nehezen tudsz meglenni nélküle. Plusz sokan azt hiszik, hogy egy majd feleannyiban kerülő telefonnal ugyanazt az élményt fogja kapni.
-
top3
tag
Még 1 - hogy rakom vissza szinesre az ikonokat ?
-
top3
tag
Sziasztok .
Hétvége óta van egy 0 km-es 2a-m .
Segítséget kérek (Ip11-ről jöttem át) .
Eddig a kijelző csalódás (szöveg felbontás/minőség , méret -együtt lehet vele élni) , de a kérdéseim (főleg user probl.) :-hogyan lehet widgetet elhelyezni a főképernyőn (nem a zárolásin) - nem azt a verziót választottam telepítéskor
-hogyan lehet külsős app widgetjét kirakni (pl. Telekom IIOS alatt ment)
-google browser app alatt nem tudok visszalépni a főmenüne , ez balra/jobbra suhintással néha müködik , de fel lehet az appba kapcsolni egy vissza/előre gombot ? (3 gombos droid beállítás csak az appot lövi ki) , ill. nem tudok oldalt frissiteni
Köszönöm . -
D1L1ZS
őstag
Ha jól látom a Nothing Gliphify app most ingyenes: [link]
-
Csápájev
őstag
Hát srácok nagyon köszönöm a segítségeteket,megy vissza a telefon,nekem ez a kamera kevés.
Lesz eladó Spigen kijelzővédőm
OberMotzköszi szépen!
-
fidjevo
csendes tag
válasz
Csápájev #609 üzenetére
A beta 2 már teljesen stabil. Az 1-esnél csináltam gyári visszaállítást, mivel javasolták a Nothing fórumon, de akkor is voltam döcögések, vagyis inkább olyan volt mintha 60 hz-en ment volna 120 helyett. A 2-esnél már ez sincs. Az akksiidő is olyan mint android 14-en. Semmilyen buggol nem találkozni.
-
Csápájev
őstag
Használ valaki béta verziót? Érdekelne pár dolog!
Fidjevo köszi
[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
Beruháztam én is egy Spigenre. A képen pirossal bekeretezett rész mit hagy szabadon?
Annak szemből nézve jobb felül kell lennie?[ Szerkesztve ]
-
liberacse
lelkes újonc
ma vettem egy uj pd toltot (nem samsung) es tokeletesen tolt. semmi problema. ugy latszik, tenyleg ezzel az uj fajta samsung toltovel van gond. volt nekem regebben egy masik, csak oda adtam havernak. az teljesen maskepp nezett ki, pedig az is 25w pd volt. ez valami uj fajta kinezetu es nem szereti. de megnyugodtam, hogy a telefon fasza. 3 toltovel is probaltam. csak a samsungnal szorakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lefelé bővítette kínálatát a Nothing, ez természetesen a funkcionalitás megcsonkításával járt, mégis megtartotta a márkára eddig jellemző egyedi vonásokat az olcsósított modell.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest