Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Adidas Adizero Boston 12 M, sok méret, HOL14 kuponnal 24400 Forint, [link]
Bestsecret
-
atee_13
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Erre még rámegy a reg kupon?
-
colonia
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére

-
ígyvanferi
addikt
Zalandon azt írja a header, hogy galmour-napok kuponnal a megjelölt termékekre 20% kedvezmény van. Ehhez kell a füzet vagy micsoda és egyedi a kód vagy általános?
-
margithid
veterán
Nekem megjött a mango kabát és sajna nem lesz jó

Anyaga jó, de olyan zsák formája van mikor felveszem...
Érdekes, slim van ráírva, de ez nagyon nem az!
Megy vissza.HM-nél már elindultak a leárazások, slim fit pufimellény például 3500 Forint.
-
evilskati
aktív tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
-
deltaa97
tag
válasz
SOAD19
üzenetére
+1, én is csípem az elasztánt, átlagban 3%, lehet később kinyúlik, de jobbára Skinny farmert hordok, ott picit nem is árt, illetve ha az ember használ szárítógépet az picit össze is húzza.
Meg nálam egy farmer 3, nagyon max 5 év (van kb. 10 farmerem, így vmelyik csak 2 havonta kerül rám). -
SOAD19
addikt
válasz
Ringman
üzenetére
Mi a gond az elasztánnal? Attól sokkal rugalmasabb az anyag, azaz sokkal kényelmesebb a nadrág. Én direkt nézem, hogy minél több elasztánt tartalmazzon a nadrág, főleg, hogy bicajjal közlekedek.
Közben olvasom, hogy szerinted idővel kinyúlik. Én még nem tapasztaltam, igaz én is igénytelen vagyok, nem mosom ki túl sűrűn a farmereimet, igaz én nem abban vagyok egész nap, a melóban átvedlettem mégis hacukába. Úgyhogy a legtöbb nap max 1 órát van, volt rajtam farmer.
-
Soulfly842
addikt
válasz
rbalint88
üzenetére
Igaz, hogy 100-as szériákban is lehet jót kifogni, de van szórás. Az általa megjelölt keret miatt viszont célszerű lehet fentebb menni, akkor még jobb megoldást vehet és magasabb kategóriába is vannak jó árazások.
Ha megoldható, akkor ugorj be egy Decathlonba és próbálj - úgyis a kényelem a legfontosabb, úgy legalább még jobb döntést hozhatsz (láb és láb között is lehet különbség. van akinek x típus über szuper, de másnak pl. az y) Túrázó cipőnél/bakancsnál meg kiváltképp fontos lehet a kényelem, hogy megtaláld a legjobb választást.
-
Soulfly842
addikt
válasz
valeno
üzenetére
A Zarás erre alkalmatlan (nem csak a beázik, fázni fog a lábam, stb miatt... terepviszonyok közé, ha nem akarsz veszélybe kerülni egyébként is kötelező egy túrabakancs).
Ilyen tervezett költéssel irány a Decathlon és csak a Decathlon által forgamazottakra szűrj:
[link]100-as, 150-es az alap modell, attól menj fentebb (ill. én a minimális különbség+költségkeret miatt már mindenképp fentebb mennék - sokkal jobbat kapsz kevés különbséggel)... 500-as már egy erős közép. a 900-as jelölések a decathlonban magasabb kategóriások.
Teljesen jó arra a pár nap túrázásra.
A téli túracipőknek a nevében is benne van a 'téli' jelölés
Ha nem decathlonost veszel az esetek többségében egy márkásabb jelölés okán ~+20K vagy több lesz az az ár, amibe kerülni fog egy hasonló szint.
-
valeno
tag
Sziasztok!
Január első hetében megyünk Poprád,Ótátrafüred,Tátralomnic környékére 4 napra. Egyetlen zarás műbőr bakancsom van, ami városban jarkalasra jelenleg elég, de tartok tőle hogy fázni fog a lábam és/vagy beázik.
Túrázás nem lesz csak chillezés, kis ez-az program szintjén. Nem vagyunk túrázósak, néha szoktunk járni rövidebb, könnyű túrákra de akkor vagy egy égi városi bőr bakancsom használom (Kisebb turabakancsszerű, nincs túl jó állapotban) vagy egy Adidas futocipőt (boost talpas).
Nem akarok túllőni se a célon. Valami egyszerű, egyszínű, letisztult bakancsra gondoltam.
Néztem már pár oldalt de elvesztem a sok típus, márka között.
Tudnátok márkát és pontos típust ajánlani, illetve beszerzést ti hol vennének? Max. 30k-t költenék rá.
Nagyon koszi a segítséget!
-
margithid
veterán
Regatta mellény, S-XXL méret, 7800 Forint, [link]
BS -
MaddeNNNN
addikt
Zalando miótta lett piactér, mint az EMAG?

-
margithid
veterán
Elasztánnal miért nem lehet minőségi és tartós egy nadrág/farmer?
Meleg víz meg vasalás teheti tönkre, nem? -
rellif
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem is kellene senkinek.
Ezek a hamisítványok előbb-utóbb bekerülnek majd a AY,Zalando-hoz visszaküldés formájában. -
bbsofficial
aktív tag
válasz
margithid
üzenetére
Nekem van pár TNF cuccom, jó, de semmi extra.
Akartam korábban egy fekete pufidzsekit, de rájöttem, hogy itthon minden 10enévesnek olyanja van, úgyhogy vettem egy nemfeketét
De már annyira hypolt márka nálunk, hogy nem is veszek többet.Ui. Várom a mangos gyapjúkabátot, kiváncsi leszek.
-
robag93
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Csak a saját tapasztalatomat írom. Jópár cucc, amit vettem hamisnak bizonyult. Jeleztem a vevőnek és visszaküldtem. Egyszer bepróbálkozott, hogy fizessem a visszaküldés díját, aztán mondtam
Egyébként az tény, hogy nem volt még olyan esetem, hogy a Vintednek kellett volna beszállnia, mert az eladóval rendeztem le mindig. Kivéve egyszer, amikor a Packeta elkeverte a csomagot. Akkor a vevő visszakapta a pénzét én meg megkaptam a vételárat eladóként.Egyébként kedvencem, amikor a hamis cuccot árulónak áll feljebb, hogy mit hittem ennyiért eredetit fogok kapni? Hát barátocskám akkor bele kellett volna írni, hogy replika

-
Timyyy
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Minden hacoo huszár a vinteden veri át a gyanútlanokat
kerüld el. -
lorcsi
veterán
Farmert szeretnek venni
bs-en mit erdemes ?
cross jeans
Meyer ?
Milyen minosegu ? -
WayneGace
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem feltétlenül, nagyon felkapott lett és sokan vették, "hypebeast" cucc lett. Szerintem sokan megveszik, néhányszor felveszik és adják elfele. Persze a népszerűsége miatt, hamisíthatják is.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
fiataloknál most az a divat. mindegy hogy kamu, csak pufi legyen és legyen rajta TNF logo
-
zsolti72837
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én The North Face téli sapkát néztem ott, de sok azok közül se tünik eredetinek.
-
rellif
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Lehet török,de lehet hacoo...
Rengeteg hamisítvány került fel mostanában. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
tuti, sajnos a popular brandeket elárasztották az S/A/B tier szintű minőségi hamiskák

-
IntelKiller7
nagyúr
Vintedet szoktátok nézni?
Mi ez a rengeteg TNF 700-as puffer dzseki? 30-40-50 ezerért árulva..
Ezek ilyen török repik vagy mi a f..?
100k egy eredeti. -
deltaa97
tag
válasz
deltaa97
üzenetére
#AdidasUnderwearUpdate:
Szóval nov 30-án rendeltem tőlük (3db póló + 3*3db-os boxer szett - ez így egyben 20.130 Ft).
Tegnapig semmi, tegnap délben írtam az ügyfélszolgálatnak, ma délben jött a válasz, hogy BF miatt lassabb az ügyintézés.
Most este 6-kor jött újabb e-mail, hogy UPS-nek átadták, dec 16-ra ér várhatóan ide (Hollandiából).
Emailjük egyébként 1:1-ben a New Era Cap Europe-al megegyező formátumú, az is Hollandiából szállít, valszeg ugyanaz a mail fejlesztőjük. -
evilskati
aktív tag
válasz
margithid
üzenetére
Nekem van pár decathlonos kevert Merinom, én jobban szeretem őket, mint a téli polár zoknikat. Kevert mivoltuk miatt viszont büdösödnek. Minél több a gyapjú tartalom annál melegebb, viszont annál kevésbé tartós.
Csak túrára használom őket, így még nem használódtak el. -
margithid
veterán
válasz
Sungoo
üzenetére
Tegnap kipróbáltam, 5 fokban melegem volt.(egy póló volt alattam)
El se tudom képzelni, milyen ennek a melegebb verziója
Arra leszek kiváncsi, hogy esőt, hogy bírja.
Craft kabátom nagyon durván jó ilyen téren. (csak ugye az béleletlen)
Nagyon strapabíró kis kabátnak tűnik így első használat után. -
margithid
veterán
Save the duck steppelt kabát, S-XL méret, kuponnal 22k, [link]
Bestsecret -
margithid
veterán
válasz
Szabi®
üzenetére
Nekem is több ruhám van mint kéne, főleg kabatokbol és nadragokbol vasaroltam be az utóbbi 5 évben.
Van jópár nadrágom ami még címkés, de tetszenek és bármikor felvehetem ha akarom.
Akkor zavarna ez ha 30-40 ezres nadrágok lennének, de én nadragokat jellemzően 7-15k között veszek.
Mivel akciósan veszem őket igy úgy vagyok vele hogy belefér.
Például boss kabátom tuti nem lenne ha BSen nem csapok le rá 25k-ért.
Van aki ezt 70-80k-ért veszi meg, én ennyiből 5 kabátot vettem, nem is akármilyeneket. -
Szabi®
veterán
válasz
margithid
üzenetére
Jah akkor nekem rosszul jött le, mert anno is olvastam tőled, hogy mennyi akción behúztál cuccokat, úgy voltam vele, mondom biztos van egy konténerhajód is, amin ezeket tárolod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én magam szenvedtem ettől, és ismerőseim közül is többen, és náluk is az lett a vége, hogy a ruha a szekrényben kötött ki, használatlanul, azóta próbálok tudatosabban, csak tényleg ami kell, megvenni. -
margithid
veterán
válasz
Szabi®
üzenetére
Én ilyenbe nem estem bele azért.
Most eladtam 2 cipőmet én is, mert nem hasznaltam őket, de árában adtam el mindegyiket. Az egyik kényelmetlen volt, másikat meg a színe miatt nem vettem fel.
30 pár az tényleg sok, nekem most 12 van, de ebben öltönycipők, futócipők, utcai cipők is benne vannak.
Azt azért megtanultam hogy nem kell megvenni például egy futócipőt ha nagyon le van arazva, mert attól függetlenül az én lábamra nem lesz jó.
Sajnos több cipővel is befurodtem már, hiába vettem olcsón, pár futás után adhattam el töredékáron, mert nem volt kényelmes.Abban igazad van, hogy van amit azért veszek meg mert akciós, és elteszem tartalékbak.
Vagy az ingjeimet, valamelyiket nem is vettem még fel, de 4-5k volt és ha olyan helyre kell menni, akkor jó ha van.De mint irtam a ruháim elfernek egy kétajtós szekrényben.
Az szerintem még vállalható.😀 -
Szabi®
veterán
válasz
robag93
üzenetére
Kérdés az hogy tényleg valós igény van 2 évben 100 ruhavásárlásra, vagy csak az akció léte triggerelt fel, és jött a "kell" érzés.
Sajnos rossz tapasztalatom van e-téren, nekem is meg kellet fognom magam, mivel cipőkből már 30 párnál tartottam, és akkor egyszer csak megvilágosodtam, hogy nincs is szükségem rájuk, csak elkezdtem "gyűjtögetni", ruhák kb ugyanez, volt ami nem is volt rajtam, egyszerűen csak kellett. Ha itt visszaolvasol a topikban akkor láthatod, hogy pár tag, 1-2 év alatt annyi ruhát vett, hogy abból egy hadsereget fel lehetne öltöztetni . -
Szabi®
veterán
válasz
Janaboy
üzenetére
Én úgy láttam margithid esetében így évekre visszaolvasva, hogy ő impulzusvásárló. Folyamatosan figyeli/vadássza az akciókat. és lecsap, vásárol. Az akciókat miattuk csinálják a boltok amúgy, egy évente kétszer a honlapra tévedő nem fog adhoc jelleggel azonnal vásárolni.
-
-
robag93
aktív tag
válasz
margithid
üzenetére
Ja, én a steppeltre emlékeztem. Nem is az átázás a legnagyobb baj, bár nagyobb esőt nyilván nem bír, hanem a maradandó kárról, amit az eső csinál vele. Nekem egy nagyobb eső vágta gallyra a steppelt columbia kabátom. Azóta kicsit sikerült kikupálni, de már nem lesz az igazi sosem.
-
margithid
veterán
Egyébként egy próbát megérhet, 1000 Forint a rendelés foxpost automatába és ha nem jó, ugyanazzal a kóddal vissza is tudod küldeni.
-
margithid
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Passz.
Én azt vettem amit linkeltem.
Ez egy jó kis kabát, de igy érzésre bringázni ez meleg lesz. Én is azért vettem, mert 0fok körül fogom használni sétálni, de szerintem bőven elég lesz alá egy vékony póló.
Azt írják, hogy elég jól bírja az esőt, nekem ez fontos, mert a springfield kabátom kb egy perc kisebb eső után már átázott a varrásoknál. (el is adtam mérgemben
)
Egyébként 183-4 cm vagyok és 80-82 kg, arányosan kb
Ez a kabát tökéletes, de az MT100 viccesen nézett rajtam ki L méretben
Mondjuk én inkább azt ajánlanám bringázáshoz, de aláöltözni az alá már neccesebb. (szükebb fazon) -
ígyvanferi
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Bocsánat, hogy megkérdem, de milyen méretekkel rendelkezel? (Már ami a kabát méretválasztás szempontjából releváns.) Kivételesen lehet vakon rendelnék valamelyikből. Valami könnyű, de szélálló, enyhébb nedvességálló kabátot keresek, ami alá befér egy vastagabb polár pulcsi is és a mindennapi ingázáshoz használnám pár perc bringa, aztán vonat, aztán BKK, aztán Bubi. A komolyabb télikabátok ehhez túl böszmék általában. A sportoláshoz, mondjuk bringázáshoz való kabátok meg túl szűkek aláöltözéshez. Ezek a középkategóriás túrakabátok viszont jónak tűnnek minden szempontból. Ez az NH500-as [link] amúgy nem ugyanaz, mint amit vettél? Nem írja kiemelten, hogy téli, meg ránézésre is vékonyabb, szóval gyanús, hogy nem, de akkor miért ugyanaz az kódja?
-
margithid
veterán
válasz
Janaboy
üzenetére
Irtam hogy eladtam csomó ruhám.
Melegebb esőkabátom nem volt, csak egy hosszú elegánsabb, igy ezt a decasat megvettem.
A mango gyapjúkabatot meg ennyiért nem hagyom ki
A Lidlös futopolo meg jól jon, ha hideg lesz és rétegesen kell öltözni.Ezeket vettem kb.
Nem veszek meg mindent amit belinkelek 😀
Egyébként van sok olyan cuccom, amit nem vagy alig használtam, de jó ha van.
Egy kétajtós szekrényben vannak a ruháim, felette még egy kisebb ahol a rövidnadrágok, régi pólók., zoknik, alsónadragok.
Ez szerintem nem sok😀
Én is a minőségre megyek rá, irtam is hogy Lidlös farmert nem tudják annyira leárazni hogy megvegyem. -
Janaboy
veterán
-
margithid
veterán
Na végülis egy ilyen kabátot vettem a decatól: [link]
-2000 Forint még lejött belőle, plusz vettem még egy kiprun sapkát is, minuszos futáshoz/sétához.
Érdekes, ebből teljesen jó lett az L méret. Jó a szabása is és jó meleg is.
Vizállóságra majd kiváncsi leszek.Egyébként MT100 kabát most 12k, ennyit megér, csak legyen jó a méret

-
Sefter
veterán
sziasztok!
Vennem kéne (elegánsabb) ing+nadrág kombót.
Springfield márkával mik a tapasztalatok
-
Xtomi
tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
És sajnos a Tiktokon és facebookon is elterjedtek ezek. A legbosszantóbb hogy hiába jelented öket elutasítják.
-
margithid
veterán
Merino zoknival amúgy mik a tapasztalatok?
Nem szakad ki gyorsan?
Hol van a legjobbáron/minőségben?
A molyette merino gyapjú pulcsimat itthon elkezdtem használni és tök komfortos viselet, tényleg nem büdösödik be az ember
-
falabu88
aktív tag
válasz
Szabi®
üzenetére
A műszálas szarokat szerintem senki sem bírja, de amiket írtam 100% pamutok, és érzetre tényleg azok. MST underwear a márkájuk, kinaiban és a debreceni zsibiben is vettem már, hibátlanok. Zokniból meg kb csak fekete öltönyzoknim van a farmeres időszakra. Most vettem egy 8db-os CR7 zoknipakkot, de a kínai jobb (hamarabb kopik el az anyag minthogy kilyukadna.
-
Drughi
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Tavaly is volt egy Hervis kamu oldal, sajnos a feleségem beleugrott egy táskaba. -10e Ft volt a tanulópénz.
Mobilos böngészőbe nem volt a címsor annyira szem előtt.
-
margithid
veterán
Nekem az eddigi legjobb boxereim a resteröds volt és a tezenis.
-
deltaa97
tag
Btw, nekem van 2-2 fekete és szürke Uomo boxerem, talán anno még a Lidlben vettem, az nem valami Intimissimi származék vagy kiféle/miféle?
-
123xyz
aktív tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Elég baj, ha nagyot megy tiktokon, mert egyértelmű kamu
-
Soulfly842
addikt
Ez egy rendkívül profin lemásolt átverő oldal? nincs bejelentkező link. a weboldal címe se ok.
Nincs bejelentkező rész, irreális akciók, középen félig-meddig nyers kiírás.

Tiktokon nagy trendet ment (engem is a feleségem kérdezett), szerintem tömeges átverés profi másolattal. Figyeljetek oda

1600-ért puma pólók, kilimnjaro dzseik 2-4K, Skechers cipők 4990-ért stb

Én szóltam, hogy várjon má'
-
-
Szabi®
veterán
válasz
deltaa97
üzenetére
Igen néztem én is akkor is, viszont nem volt a méretemben. Az Xl szokott épphogy jó lenni. Előtte darabra vettem, ott darabra a jobb anyagúak majdnem annyiba kerülnek, mint ez a hármas pack. És ebben a packban viszont nem vékony anyagúak vannak, mint pl a Calvin Klein-nál. Persze sok az 5k/darab, viszont sokszor a noname alsók kerülnek 3-4be.
#33722 falabu88 Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, nincs erre szabálykönyv hogy ezt ezért kell venni, azt meg azért . Én zokni/alsóban kínai műszálast nem tudok hordani. Egyszerűen belerohadok . . . A Hilfiger alsókban sem javallott, főleg nagy darabszámú packokban. Nagyon silány vékony és gyengén varrottak az alsóik.
-
falabu88
aktív tag
válasz
mate317
üzenetére
Nem tudom elképzelni mi pluszt adhat egy-egx márkás boxer.. Legutóbb vettem Tommy hillfiger 5-ös pakkot, 2 éven belül szétszakadt mind. Hozzáteszem kínais 100% pamut boxereket váltott, de csak azért mert 4-5 évesen már ugy voltam vele ideje egy szett csere, de bajuk nem volt. Kínais boxer/zokni nálam verhetetlen.
-
mate317
tag
1-2 hete volt itt téma, hogy mekkora lehúzás a márkás boxer, szóval óvatosan vele, egy hugo felirat miatt nem érdemes 2x annyit kiadni egy boxerért
-
deltaa97
tag
válasz
blicc93
üzenetére
Őszintén szólva nem tudom, FB-n láttam először a hirdetést múlt vasárnap.
Hozzá kell tennem, a múlt vasárnapi rendelés óta semmi nem történt, azon kívül, hogy Order Received.
Ha holnap sem lesz semmi, akkor kedden írok az Ügyfélszolgálatnak. A "bolt" amúgy eredeti, Hollandiában van a raktáruk.
Abszolút türelmes vagyok, legrosszabb esetben OTP-n keresztül visszaszerzem a pénzem.
Ha megérkeznek a cuccok véleményezem majd. -
Szabi®
veterán
válasz
LurkerSheik
üzenetére
25 ezer forint ez a pack máshol . . . Miért rossz az ? 5000ft darabárra jön ki egy minőségi jó anyagú alsó. Nyilván nem volt még pár ezer forintra levíve, de nem is lesz.
#33713 szarnyasdino Sehogy, ilyenekből van pénz már csak az országnak. Ami a vád, az mindenhol máshol normális. Nálunk bürokrácia van, abból is a legostobább fajta. Akik ezeket intézik, azokat az sem zavarja, ha már semmi nem lenne az országban, csak egy rozsdás pad . . .
-
jack982
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
sürget, ezzel fomo-t indukál a látogatóban. pl. visszaszámláló, vagy " már csak 1db van raktáron ".
-
Így tévesztette meg a vásárlókat az akciós árakkal az About You [link] (lakmusz.hu)
A webáruház 500 milliós bírságot kapott a versenyhivataltól, és 1750 forintot fizet mindenkinek, aki 2023-ban vagy ‘24-ben vásárolt náluk. A trükkös akciók mellett az About You pszichés nyomást is gyakorolt a fogyasztókra. Hogy mivel, azt a GVH 62 oldalas határozatából tudtuk meg. -
-
Szabi®
veterán
Ez a pack sok ezerrel olcsóbb most, mint máshol. És a kupon is működik.
-
margithid
veterán
Lidlben futókabát 6k-ról 2k-ra van leárazva.
Felpróbáltam ameretemet, de karban nagyon szűk volt, nem lehetne aláöltözni, igy otthagytam.
Futófelső 1600-1700forint, az viszont bejön, ennyiért vettem volna megegyett, de nem volt a meretemben. Múltkor 2200ért vettem már egyet.
Farmerek is le vannak arazva, nem tudom pontosan mennyire.
Mindig megnézem őket, és konstatalom, hogy ezeket nem tudják amnyira leárazni,hogy vegyek egyet
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok! Ebből [link] a nadrágból tudnátok olyan helyet ahol van nagyobb méret L/XL, és akciós?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Outlook topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- bontott működő alkatrészek
- Synology DS216SE lemezek nélkül
- SONY (XR65A95L) 165CM 4K 120HZ SMART PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként az tény, hogy nem volt még olyan esetem, hogy a Vintednek kellett volna beszállnia, mert az eladóval rendeztem le mindig. Kivéve egyszer, amikor a Packeta elkeverte a csomagot. Akkor a vevő visszakapta a pénzét én meg megkaptam a vételárat eladóként.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)