Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Gyorsba akartam keresni, és ezt dobta, de én megvárnám amíg akciós lesz.

-
szarnyasdino
tag
Valaki ,valahol über olcsón 100% pamut zoknit látott esetleg?
-
Ideg
aktív tag
-
Chereiose
addikt
Boráros téri adidas outletben járt valaki mostanság? Ősszel voltak elég jó akciók.
-
adam0913
tag
Sziasztok!
Ez szerintetek eredeti vagy hamisítvány?
[New Balance 993] , a címkét lecsekkolca, meg a leggyakoribb eltéréseket megnézve (betűtipus, térköz, anyag minta) eredetinek tűnik, de nem mer ék megesküdni rá
-
luckyboi82
tag
Feleségem NB 327et keres 37,5 méretben. Melyik a legmegbízhatóbb forrás, BB áron? Elég sok a hamis vinteden is sajnos.
-
deltaa97
tag
válasz
lorcsi
üzenetére
Kb. egy fél éve volt már ez téma, akkor kérdeztem. New Era 59Fifty és 9Fifty modelleket nagyon nem ajánlják sem mosó sem mosogatógépbe tenni. Elvileg összemennek, kibolyhosodnak és eldeformálódnak (erre egy tesztet egyszer szívesen megnéznék).
Ezeknél a langyos víz+szappan+valami jobb kefe és Sanytol (cipő)fertőtlenítő spray a legjobb kombó. Én még alkoholos törlőkendővel is szoktam, ha nem annyira szennyezett.
"Hagyományos" baseball sapikat elméletben lehet mosógépben vagy mosogatógépben mosni, de ez a mosókosár ajánlott hozzá. -
lorcsi
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Mivel dorzsolid ?
szivacs ?tx
szerintem beszerzek egy ilyen keretet
-
lorcsi
veterán
Ti a baseball sapkat hogyan tisztitjatok meg ?
Mosogepbe felek bedobni
-
oszy
veterán
A CCC-n találtam két jó cipőt. Viszont 32.000 fölött lehet használni glamour kupont. Na most az egyik cipőből biztosan jó a méret, mert van olyan más színben. De a másik nem biztos. Visszaküldésnél mi a tapasztalat? Levonják a kupon értékét és csak annyit térítenek vissza, ha esetleg tényleg visszaküldöm?
-
perempe
veterán
válasz
perempe
üzenetére
Egy SMS-t se kaptam! a szállítást buktam, 6000Ft.
YOUR ORDER WAS UNABLE TO BE DELIVERED
Dear XY,
Our couriers have been unable to deliver your goods and as a result your order has been returned to sender. Your order has automatically been refunded in full, please allow 2-5 working days for the funds to apear in your account.Delivery Carrier
wnDirect
Tracking Number
DI060836952 -
-
-B-
senior tag
Nike Air Max Alpha Trainer 6-ot használ itt valaki? Mi a vélemény róla mindennapi használatra?
Zalando-n néhány vásárló arra panaszkodik, hogy sétálás közben nyikorgó/kattogó hangot ad a talpa.
Van valakinek itt gyakorlati tapasztalata ezzel a cipővel?
-
lorcsi
veterán
BS re van most valami kupon ?
-
-B-
senior tag
Van most működő AY kupon?
-
Szabi®
veterán
Én nem kaptam, pedig van 3 fiók a családban.

-
HKorn
veterán
AY 25%-os kupon van most?
-
rellif
senior tag
Érdemes figyelni az Zalando-s email-eket mert a napokban 20%-os kupont küldtek (szerintem akinek van regisztrációja mindenkinek) és működik akciós termékekre is.
-
w.miki
veterán
Ilyesmi slicces boxeralsókat láttatok még valahol?
5-pack Boxer Briefs 8 995 Ft
L vagy XL, sötét színekben -
deltaa97
tag
válasz
mentor_4
üzenetére
Igen, sajnos már lejárt (húsvét only volt, EASTEREGG kóddal amúgy is fura lett volna ha tovább érvényes
).Más:
Hétvégén BS-en vettem 1db Gazzarrini (olasz) és 2db Aquascutum Active (brit) pólót (az összesre ment az extra -20%), valakinek van valamelyikből?
Illetve találtam Lacoste 3db-os boxert 6200-ért, kíváncsi vagyok, hogy mondjuk egy other-end Lidles Livergyhez képest milyen. -
rellif
senior tag
Aboutyou
Nike AF1 füstszürke teljes méretsor 28.195ft
Fehér/gyapjúfehér (piros) 27.295ft
A fehér alap verzió 32.895ft -
deltaa97
tag
AY Outlet ad 15%-os kupont, ha megtalálsz 8 betűt + 1 számot, valaki esetleg már megtalálta?
-
Drughi
addikt
Gildan / Fruit of the Loom stb pólókból van most ajánlott?
Legyen pamut, ne nyúljon, és mosás után jó lenne ha a vasalót se kellene elővenni! -
Szabi®
veterán
válasz
st6969
üzenetére
Azt kell mondjam ezt meg is fordíthatnánk, nem a bestsecret minimumja a drága, hanem otthon van irgalmatlan csóróság. A gonosz hanyatló nyugaton 32000ft csak 85 euro mondanom sem kell ez hogy aránylik az ő 3000 eurós alapfizetésükhöz.

Ezért nem lesz nálunk soha euro, így a magyar jegybank úgy néz hülyének ahogy akar, és sajnos vannak, akik elhiszik hogy a forintunk sokat ér, és nálunk nem is rosszak a keresetek . .. (csak ne váltsuk soha a fizunkat euroba)
-
haiduo82
aktív tag
-
-
st6969
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Hmm...konkrétan erre kérdeztem rá nemrég...itt meg azt írta a fórumtárs, hogy BS esetén postára kell menni.
Akkor most lehet BS visszárut MPL automatából vagy nem? Ha igen, mi a menete?
Köszönöm
-
blicc93
csendes tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Tegnapig voltak akcióban 3000ft/db áron, linkeltem is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem talalom hirtelen.

(utálok postára menni)
Mr.Csizmás