- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
Ez egy scaw streets low textura pakkal!
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
-
nagyúr
válasz malacka87 #4005 üzenetére
Performance sokkal szarabb lett. Én vagy 3-4 éve játszok és korábban sokkal jobban futott.
Az a baj, ez a motor nem a Tarkov-hoz lett tervezve, és sajnos beigazolódni látszik az az állítás amit már páran pedzegettek, hogy minél több mindent kell kezelnie, minél több dolgot tesznek bele annál szarabbul fut.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
malacka87
őstag
Nekem a legnagyobb bajom hogy 2 wipal ezelőtt tök sima volt az fps 2k-n! 120 megvolt 90 scopolva! Semmi nem változott a gépemen most meg sokszor örülök ha van 40-50 fps... Másik meg ha nem indítod újra meccsenként ezt a szart 45 giga ramot bezabál még ISLC program mellett is...
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
nagyúr
válasz malacka87 #4003 üzenetére
Jól is teszed. PVP tele csalókkal, PVE meg romokban sokszor játszhatatlan. Pl a most behozott BTR quest is szar, a "Hot Wheels" küldi után nem ad újat az emberek többségének. (nekem se pl.)
Ticketre 1.5 napja még csak nem is válaszoltak (bár azóta ugye már egyértelmű, hogy nem egyedi gond, hanem megint megmutatták, mennyire inkompetensek)[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
malacka87
őstag
válasz MBalázs2.0 #4002 üzenetére
Ennek a szar játéknak igazából mindegy mi van alatta! De az amd most jó 3 x3d procibol mindegyik hoz javulást! Nekem is kellene váltani 13700k-rol de mivel egy optimalizálatlan szar nem költök el fel millió forintot feleslegesen!
-
MBalázs2.0
újonc
Lassan egy hónapja írtam ide, hogy lehet váltanék egy i7 12700-ra. No, de már annyira belelendültem, hogy úgy néz ki, megpróbálkozom majd életem első AMD alaplapjával és procijával. Egyelőre még nem teljesen tiszta, hogy melyik proci lesz a befutó, de az már fix, hogy AM 5 socket.
És itt el is jött a számomra a nagy dilemma, hogy vajon milyen alaplap is kellene? Őszintén szólva engem a túlhúzás, állítgatás sosem érdekelt, én nem szoktam a BIOSban nyúlkálni, ahogy van használom aztán kész. Ezért is egy lehet kicsit szerény lappal szemezek: ASUS PRIME B650M-A II. Szerintetek ha végül úgy döntök, hogy pl ebbe az alaplapba beletuszmákolok egy 7800X3D vagy esetleg egy 9800X3D-t, akkor az úgy rendben lenne?
+ Még egy kérdés: Jelenlegi procimat egy Silentiumpc fortis 5 hűti, vajon ez elég lenne a fent említett prociknak? Vagy ne is álmodjak erről? Egy Kolnik Stronghold Overseer TG házam van, amiben a hűtő mellett van még kettő 130-as venti.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!
-
malacka87
őstag
Ez a szezon egy igazi trash duoban állandóan matching error van! Mondjuk tarrol telekomra mentem át! Meg ez a szerver oldali előre hátra teleportalas is felbasz! Fps totál gatya lett 120 volt 2 k customs most meg 50…
-
nagyúr
Ez a pali egyre jobban megy át trashbe.
Az elején még tényleg jó videókat csinált, de elég megnézni a kommenteket is a videó alatt.
Más is megjegyezte neki, hogy itt nem feltétlen a 32 vs 64 miatt van előrelépés, hanem valószínüleg az SR vs DR ram miatti különbség okán (Singe vs Dual rank)Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
jimpo
senior tag
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
ONEFREE
aktív tag
Szeretnék írni egy amolyan segítséget. Ez a losses scaling programról fog szólni. Én Pve t játszom csak szóval nem is tudom, hogy van e késés, de nem is érdekel így. Első körben csak annyi. Valami eszméletlen jó ez a progi. 1080ti om van. Nincs "gyári" képgenerálás. Nehezen, de működésre bírtam. A leg biztosabb módja, hogy tudd működik be kell kapcsolni az fps kijeljzést a LS progiban. Tarkov Launcher play majd vársz "nekem 5mp szokott lenni, de ez gondolom konfigtól függő" és mielőtt eltűnt a Launcher rá nyomsz a Scaling Gombra. Ha mindent jól csinálsz akkor a bal felső sarokban van az Fps kijeljzés. És a csoda már történik is.Menet közben a LS úgy állítod ahogyan neked jobban tetszik. 1080ti +7700k és minden maxon FullHd ban kivéve a Mip. 2x Supesampling sem akadály. Remélem segítettem. Nekem segített. Nem is játszok már régóta a LS nélkül. Élvezem, hogy 100 fps felett van minden pályán és dinamikus az egész játék.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Próbáljatok meg éjszakára menni. Mármint úgy időzíteni, hogy kb mire odaértek sötét legyen. Éjszaka valamelyest kevesebben vannak.
Illetve ami fontos, ahogy megáll a generátor instant újra kell indítani mert akkor lesz ez amit mondasz ha ez nem történik meg. Elkezdenek ömleni a scavek.
Nálunk is ez volt első két alkalommal.
Illetve a horda mérete is változó, mert első problákozásra nem voltak túl sokan, át is mentünk interre aztán jött a fekete leves, hogy ott nincs kanna így ha nem viszel akkor szoptad. Lehet találni itt-ott, scaveknél stb, mi nem találtunk de az sem segített, hogy haver meghalt közbe.
Második nekifutásra woodson és customsön is konkrétan hordába jöttek ahogy nektek, de nagy nehezen meglett de már csak 4-5p volt hátra. Viszont itt nem tudtunk átmenni mert valamiért nem vitt át a tranzit. Aztán harmadik alkalommal már 3-an mentünk, igaz reserven újrakezdtük mert ott az egyik haver meghalt. Negyedik alkalomra viszont már összejött. Érdekes, hogy mikor 3-an mentünk szinte minden mapon kevés enemy jött. Nem tudjuk mi az oka, DC-n is van aki arról számol be, hogy alig volt enemy.
De azt én is meg tudom erősíteni, hogy messze mindig custom volt a legdurvább.
Főleg mikor horda van, azt egy 2m+-os géppel se volt 50-60FPS-től több élmény volt úgy lőni.Tipp amúgy, hogy csináljátok. 2-3 embertől többen ne menjetek, mert már úgy gondolod könnyebb minél többen vagytok, van pár helyszín ahol hátrány a több ember mert nincs hova menni fedezékbe. Én most azt fogom leírni mi hogy csináltuk.
Shori:
1 ember beguggolt a fal mellé a generátorhoz és nézte a helikopter felől érkezőket.
Én közvetlen mellette voltam a bódé mögött, ahol a generátor is volt és a kerítés oldalától érkezőket néztem ahol az épületbe is be tudsz menni ahol a kerítésen a lyuk is van. Ha leállt a generátor csak oda kellett fordulni és instant tudtam javítani.LH:
1 ember kint maradt a generátoronál nézte a tunnel felől érkezőket, én pedig bementem a buszok melletti kis boltba és onnan lőttem a ház mögül érkezőket, illetve azt a pár scavet aki a híd felől a rugók irányából jött. Amikor 3-an voltunk akkor itt bent 2 ember volt.
2x is megkaptuk a goonsokat de 2-3 embernek az sem volt probléma.Reserve:
Itt nem érdemes kint maradni, mert sok helyről hátba lőhetnek.
Itt is az a taktika volt, hogy 1 ember javította a generátort, majd visszajött az étterembe ahol én is voltam tartani a seggét. Ha 3-an voltunk akkor 1 ember a medes 2. emeletén volt. (tetőre ne menjen ki senki haver ott halt, hogy a K felől kilőtte egy PMC.Woods:
Talán ez az első kihívás. Itt már kaptunk a nyakunkba hordát is, illetve itt is megkaptuk 2x shturmant és a bandáját egyszer éjszaka egyszer nappal.
Elsőnek őket kellett intézni.
Van egy fém kocsi kicsivel a lila kártyás ház előtt a fatelep közepe felé.
Én abba voltam bent, haver pedig előtte az egyik ilyen fa fedezék mögött. Én néztem az erdő felől futókat akik a piros épület mögül jöttek, ő pedig lőtte a generátor felé futókat akik a szürke épület felől érkeztek. Néha mögülem a repülő felől is érkezett 1-2 entitás de le lehet 2 embernek is kezelni a szitut. Ha 3-an voltunk akkor a másik ember is lent volt mellette.Custom:
Ez volt ahogy már beszéltük a legszarabb.
Haver ott maradt a generátor mellett a vízpart oldalába, én bementem a konténerbe és az ablakon keresztül lövöldöztem a híd felől érkezőket, és akik doorms irányából átfutottak a nyitott konténeren előttem a bokornál. Ez az első map ahol azt mondom jól jön a 3. ember.
Amikor 3-an voltunk akkor a 3. ember bement arra a kis megnyitott részhez ahol a busz van, és ott a falon van egy repedés onnan tökéletesen tudott ő is segíteni.Inter:
Itt az előzőekhez képest már easy volt. 1-2 ember a színpadnál volt én pedig a generátor mellett.
Hátulról a sátrak felől nekünk 2-3 scavtől több nem jött, mind a bevásárlóközpont felől érkeztek. A színpad és a kis házak adnak bőven fedezéket viszont itt nincs kimondott fix pontod itt picit mozogni kell de nem durva.Nagyjából ennyi.
Ami fontos. 1 ember vigyen magával üzemanyagot az utolsó mapra, mert ott nincs!
Nem tudom milyen szinten vagytok, ha már van elite strength-je valakinek akkor vigyen 2 fegyvert (ugye se a 2. fegyver se a pisztoly slot nem ad plusz súlyt)
Azt mondanom se kell, lehetőleg 6-os vagy 5-ös armorba menjetek. (CPC, korund stb)
Zabralo, meg hasonlókat engedjétek el, mert baromi nehezek lesztek főleg az elején nem tudok kb mozogni, és annyit nem ad. Korundhoz haver hozott egy plusz front platet mert többnyire ő volt a frontvonalba így volt olyan try ahol már armort kellett spawolni mert nullás lett.
Lehetőleg olyan fegyverrel menjetek amihez van nagy tár. PL M4 100-as vagy 60-as tárakkal, M1A 50-es tárakkal, SA-58, stb stb. A tárak száma rátok van bízva, de úgy oldjátok meg, hogy az aktív fight alatt ne kelljen senkinek tárazni, nem igazán van rá sem idő, plusz felesleges rizikót vállaltok és ekkor szoktak horda szintre felfejlődni a scavek.
Ha lement a fight és megnyilt a tranzit akkor kell rendezni a tárakat és átmenni a másik mapra. Kaját piát ha nem akartok nem muszáj vinni, a fight végeztével szarásig vannak a hullákban ezek.Asszem ennyi
Sok sikert.Szerk:
Elvileg elég csak elérni intert már megadja a küldit. Legalábbis full első tryra eljutottunk odáig, és ugye haver halt, én meg nem találtam üzemanyagot és mint mondtam a számláló már 1-et írt anélkül, hogy a generátort beindítottuk volna. Igaz utána megcsináltuk még 1x rendesen biztos.[ Szerkesztve ]
-
Kupszi
aktív tag
Sziasztok,
Egyszerűen én és haverom nem tudjuk megcsinálni a Khorovod eventet, valami tipp van?
Szóval az a lényeg hogy Customs-on 8-asával vagy 10-esével ömlenek a generátor közelébe a scav-ek, de olyan szinten hogy esély nincs rá hogy feljavítsd. Folyamat ömlenek és hiába is ketten agyonlőjük a tömeget, esély nincs rá hogy valamelyikőnk odamenjen javítani.
Nemtudom ki milyen módszerrel csinálta meg de várom a tippeket. Mert ez a scavhorda iszonyat, simán megvan akár 300kill fejenként is mikorra is elfogy a lőszer.
PVe mód persze.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
ONEFREE
aktív tag
Sziasztok..Valaki bírja már jobb belátásra ezt az embert!!! Lassan kvarcjáték szinten lesz ez a játék.. Ömlenek a scavek .Ez így kb játszhatatlan kategória! 510 db "M856A1" lőszerrel indulok be ,hogy ki is tudjak találni a pályáról . Legutóbb 67 scave et öltem és 3 boss customs on..Szánalmas...Így akar PvP re terelni?Tud valaki írni neki ? Ez így nagyon nem jó! Élvezhetetlen a játék..És nem savazni akarom a játékot mert kb más nincs is a gépemen..
-
jimpo
senior tag
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
malacka87
őstag
35 perce várjuk duoban a meccset 3 szerveren... gecccccc
-
Curtain
senior tag
Sziasztok! Bocs a láma kérdésért de ez az Arena egy külön játék? Külön meg lehet venni? Nem tarkovoztam még de videók alapján ez az 5v5 játékmód bejön.
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
Rony949
őstag
Nikita ezt posztolta twitterre. Én kizártnak tartom hogy az 1.0 megjelenjen jövőre, de cáfoljon rám, aztán meglátjuk! Már baromi régóta nem Tarkovozom, jó lenne valami ürügy hogy visszanézzek.
-
nanorambo
őstag
Jó nagy időszakot kihagytam, gondoltam a mostani wipera visszanézek.
Ez minősíthetetlen. Konkretan egy hulladék a játék, en nem ertem ezt hogy engedhetik meg maguknak. Ez teljesen vallalhatatlan. Szoftvert ilyen allapotban meg tesztelesre sem szoktak kiengedni komolyabb helyeken...Az optimalizásárlól meg annyit, hogy maga nikita kb egy eve egy interjúban ismerte el, hogy ha akarnák sem tudnák jobban optimalizalni a játekot, mert egyszerűen a Unity nem birja azt a mennyiségű assetet meg modellt amit szamolnia kell pl egy Streetsen. Aa motorcsere meg kizart.
Picit beleolvastam redditbe is. Egyelőre azt mondogatjak eleg sokan, hogy talán az esdigi legrosszabb wipe.
Erre nem nagyon van idő+energiám. Majd ha a jaték eleri az 1.0 (ha egyáltalán) akkor lehet meglesem újra. Masoknak meg kitartast kívánok.
-
Kupszi
aktív tag
Közbe, nekem az a quest se számol ami télapó felszerelésbe kell ölni. Hiába a sapka meg a szakáll nem számolja a killeket.
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
2x rakták ki úgy update-t hogy nem jó. Felmerült bennem is hogy egyátalán valaki nézi hogy jók-e a javítások, vagy csak hasra ütnek és kiteszik a changelog-ot?
A boltaction-t én is próbáltam minden féle fajta fegyverrel, szóval tényleg offos.
De ahogy szokás mondani a javításokra is : Soon!Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
nagyúr
válasz h.adam.92 #3976 üzenetére
Nincs 100% spawn.
De ahhoz amúgy sem kellenek. Megkéred haverod vegyen egy kést, menjetek be factoryra, üljetek be egy kijárathoz (kulcsost javaslom alul) várd meg amíg letelik az idő, hogy ne legyen run through, aztán szúrjon meg, megvárod amíg megkapod az effectet, és kimentek.Megint csak fele megy.
PL hangok még mindig nem jók, ha fülessel spawnolsz akkor olyan mint ha nem lenne rajtad. Le kell venni, majd újra felvenni és akkor már ok.
A bolt action + FLIR továbbra sem számolódik.
És ráadásul a ma elérhető khorovod event is bugos. Elsőre elértük intert haverral, ő viszont meghalt nem sokkal azután mikor átértünk, én odaértem az utolsó generátorhoz, viszont itt nincs mellette üzemanyag, nálunk meg nem volt. Szóval itt buktuk mind a ketten, viszont a task a menüben azt írja hogy 1x már megvan. Achievementet nem kaptam meg.
Van olyan aki tett ki képet, hogy végigcsinálta, kiment és sem acsi'-t nem kapott, se nem számolta be neki, hogy meglett.
Szóval szerintem ez a legrosszabb wipe messze az utóbbi 3 évben.
Elég nagy a fejetlenség náluk, ami nem jó ómen a jövőre nézve.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Fixed an issue that caused trader standing rollback after playing a raid as a Scav;
● Fixed an issue causing the raid progress in PVE ZONE to not be counted;
● Fixed an issue causing some players to be unable to unlock Jaeger even after fulfilling all the requirements;
● Fixed an issue in PVE ZONE with Mechanic's task "Getting Acquainted" automatically failing if the task was accepted before Patch 0.16 was released;
● Fixed an issue that caused the game timer to reset to zero when playing as a Scav;
● Fixed an issue that caused VoIP to not work in raids;
● Fixed the missing healing animations in certain cases;
● Fixed the missing in-raid environment sounds in certain cases;
● Fixed an issue that caused the inability to interact with the Gym in other player's Hideout;
● Fixed the errors when interacting with the Christmas Tree in the Hideout;
● Fixed the missing previously unlocked PMC clothing in PVE ZONE;
● Fixed the issue with the resetting customization in the Shooting Range after playing a raid;
● Fixed the ability to select mannequin poses locked after Prestige levels;
● Returned certain item icon visuals to the previous version.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Kupszi
aktív tag
válasz h.adam.92 #3968 üzenetére
Csak épp aki PVe moddal tolja és egyedül gamel az most pihenőpályán lehet akár napokig is a questekkel. Nem értem mi a gond?Ez olyan mintha le se lett volna tesztelve az update, hogy jó-e egyátalán. Ennyire nehéz egy PVe módhoz beállítani hogy Local-on is legyen Save? De még a többi hiba is ottvan. Nemrég láttam Redditen feltöltve egy képet hogy valaki már lvl50+ a játékba. Szerintem a csalók jól körberöhögik a fejlesztőket, akik persze semmit nem tudnak tenni, pláne az ilyen cfg huszár csalókkal akik 1 nap alatt raknak maguk alá 50 szintet.
-
malacka87
őstag
8-10 perces wating timok kiégek amúgy 2024-ben! Eoddal!
h.adam.92 keyind command parancsot tedd át másra és nem használja a 0-t[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
válasz ONEFREE #3964 üzenetére
Sajna a PvE progress nem működik offline módban. Raid után backend error-t dob és nem tudja kivinni az ember a loot-ot. Csak scab, streets vagy haverokkal lehet haladni PvE-ben.
Plusz valamit machináltak a bill kiosztással is, mert bármit csinálok a 0-t nem tudom bebindelni, mert azt hiszi angol a keyboard-om és fixen a 9-es mellett van a 0, bármit csinálok. -
ONEFREE
aktív tag
Ez most nagyon sokáig tart ez a patch telepítse..
-
nagyúr
válasz MBalázs2.0 #3960 üzenetére
AMD-t kell venni akkor bőven elég az a táp
-
MBalázs2.0
újonc
válasz MBalázs2.0 #3957 üzenetére
*i7 12700 akart az lenni...
-
nagyúr
válasz MBalázs2.0 #3957 üzenetére
Valamennyi lesz kérdés mennyi.
Én nemrég váltottam 13700K-ról 9800x3d-re és ég és föld a különbség.
Oké ez nem az a kategória amit te vennél, de a 13700K eléggé köhögött alatta.
Fentebb asszem tettem be méréseket.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
MBalázs2.0
újonc
Na mondjuk egy ilyen offline vagy online opció nem lenne hülyeség. Kérdés, hogy a BSG szerverei fel vannak-e rá készülve.
Amúgy gondolkodtam alapból is egy új procin, mégpedig egy 17 12700-on, nem tudom, hogy itt jelen esetben ez mekkora előrelépés lenne, de gondolom ezt kb megmondani se lehet, mivel nagyon változó az, hogy kinek hogyan fut a gépén ez a játék.
-
nagyúr
válasz MBalázs2.0 #3955 üzenetére
Igen gyenge. Főleg most PVE alatt, mert Streetset leszámítva most már az is offline fut, így minden AI-t a te géped számít. (Elvileg jön a közeljövőben olyan opció, hogy te tudod eldönteni offline vagy online akarsz e menni. Remélhetőleg már a mostani wipekor behozzák)
-
MBalázs2.0
újonc
Sziasztok!
Egy i5 12500 ennyire gyenge lenne a Tarkovhoz?
A pályák döntő többségén, de főleg Shorline, Streets és Lighthousen nagyjából kb mindig ilyen 40-50 FPS körüli amit ki tud hozni belőle a gépem, PVE módban, miközben a proci és a vidikari kihasználtság 20-40% között ingadozik.
Olvastam itt lentebb ( meg hát sok más oldalon is), hogy ennyire optimalizálatlan na meg, hogy imádja a CPU-t fogyasztani meg a memóriát. RAM fogyasztást még látni is ( néha 28 GB ), de a proci az sose megy a fentebb írt értékek főlé, pedig szórakoztam már én is mindenféle beállítással a játében, nvidia vezérlőpultban stb, de borzasztó mindenhogy az eredmény...tényleg csak a proci csere segíthetne?
konfigom:
alaplap: Asus prime b660 plus d4
Processor: i5 12500 3.0 GHZ
GPU: Asus PRIME RTX 4070 SUPER 12 GB DDR6X
RAM: 2x16 GB Kingston Fury Beast DDR4 3200 MHZ
Táp: THERMAL TAKE Smart SE 730W
Kingston 1 TB SSDTudom, nem egy " High end" dolog, de azért a cyberpunk 2077 full ultran, DLSS + ray tracing jobban fut mint ez...ami nagy kár mert amúgy számomra egy nagyon szimpi játék.
-
BRABUS113
aktív tag
free weekend!
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
nagyúr
Én is mikor kirakta a videót akkor meglepődtem a számain.
Azóta megnéztem jó pár videót tőle, és hát szerintem a számok olyan 85%-ban fedik a valóságot, a többi kozmetika. (legalábbis összevetve a videóit és az abban található méréseit, vannak eltérések.)
Most, hogy én is váltottam 13700K-ról 9800x3d-re csináltam én is összehasonlítást.
Streets 4K offline (practice, online setting AI, no boss)
Streets 4K online
Annyi van még, hogy ez már nagyon régi win, több hardver cserét is ,megélt. és most az Intel AMD cserénél se raktam újra direkt az összehasonlítás végett, de valamikor most az ünnepek környékén majd újrarakom és mérek úgy is van e számottevő javulás.
(sajna munkaeszköz is a gép, és így nagyon sok mindent le kell elsőnek mentsek és macera beállítani újra, így ezért nincs sem időm, sem kedvem újrarakni amíg meló van)Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Kupszi
aktív tag
A tarkov egy teljesen optimalizálatlan hulladék. Ilyet még egy játékba se látsz, nyílván ezért is van még Beta állapotba és pont emiatt nem is fog kilépni belőle.
Ez a látvány valamint úgy komplett a játék nem indokolja a gépigényt, meg azt sem hogy csak 9800X3D fusson jól.
Ennek a játéknak a CPU a lényeg, ha 9800X3D CPU mellé beraksz egy egy 3070Ti-t akkor is a duplájára nő az FPS számom, mint egy 11700K-val. 2024-be azért ez már ciki.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
jimpo
senior tag
9800X3D vs 13900K Escape From Tarkov Comparison
Does RAM Speed Matter for 9800X3D in Tarkov?
pyurologie
Hátha valakit érdekel...A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
jimpo
senior tag
-
jimpo
senior tag
válasz Hauptmann #3945 üzenetére
CPU limit van a 9800X3D RTX 4090 mellett mindkét felbontáson.
[ Szerkesztve ]
-
jimpo
senior tag
-
h.adam.92
őstag
Event vége óta most voltam először labs-on és örömmel látom, hogy az új rész még mindig nyitva van és ott vannak a jó ammók is .
Plusz, mintha a red-ben is jobb lenne az aránya a normálisabb töltényeknek.
Woods "új" pályarészt meglátogattátok már? -
h.adam.92
őstag
Pár napot kihagytam. Kezdésnek megkaptam az eredeti vakcinákat, így azokat nem kellett lecraftolnom. A superwater is lement 5-600k közé, így meglettek a true vaccine-ok is.
Most fejeztem be PvE-n a sanitar kill verziót. Kényelmesen, durván 2 óra alatt meglett az összes map.
Köszi az eligazítást.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz h.adam.92 #3940 üzenetére
Nincs több küldi, csak itt ágazik ketté az achievement miatt.
Ha therapist-ot választasz akkor csak le kell rakni a 6 kapott vakcinát.
Ha jager-es küldit csinálod, akkor pluszban még le kell kraftolnod az "eredeti" vakcinát. Ha kevés a pénzed és PVE-n vagy nem fog menni mert 3-4 milla most a superwater ami kell hozzá.
Igazából azt kell megnézni melyik reward kell számodra, melyik éri meg jobban.
Ezt leszámítva csak annyi a különbség hogy a történet szempontjából egyik esetben (therapist) a vakcina megöli az összes fertőzöttet így vetve véget a fertőzésnek, amíg jager esetében történet szerint thearpist és sanitar át akartak verni, és nem az eredeti vakcinát adták oda nekünk. A jageres questline szerint meggyógyítod az összes fertőzöttet.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
h.adam.92
őstag
Radical treatment küldit csinálta valaki? Jön utána következő küldi?
Vagy ha a többi küldit akarom, akkor kénytelen vagyok a Forgotten Oaths-t csinálni? -
ONEFREE
aktív tag
Ez a mostani event egy idióta találta ki. Jó lenne a zombi de hogy 59-60 zombi. A nagy realisztikus játék ground zero, custom ezeken felváltva nincs fertőzés de ott meg ugyanez csak scav és pmc.. Nagyon realisztikus. Vicc. 360 darab 5.45x ap liszerrel megyek és a 30x-40x hulla után egy tárat bele engedek és kinyirnak. Gratulálok a Halloween meglepetéshez nyikitának.
-
malacka87
őstag
válasz h.adam.92 #3933 üzenetére
Full bogos fos az egész! Ott is hagytam a francba! Questek után 10 órát offline kell lenni és ha bemész első körben oda is kell menni különben indul a timer az elejétől. Guardok random betámadnak a szigeten... Sikerült egy jól működő rendszert elbaszni
-
h.adam.92
őstag
Van most valami lightkeeper-es questline bug, amire figyelni kell?
Most lett meg az encoded DSPT kalippo és nem akarok bajt
Ha nincs, akkor vizitálok az öregnél. -
Kupszi
aktív tag
Nem mellesleg minap tünt fel hogy a játék 28giga RAM-ot zabál.... Ez milyen vicc? Ez mindig is ilyen volt, mert eddig nem érdekelt annyira.
-
-
nagyúr
válasz Hauptmann #3925 üzenetére
A „sus” szó a „suspect” vagy „suspicious” rövidítése, amely gyanús vagy kétes jelentéssel bír. A szlengben akkor használják, amikor valami vagy valaki nem tűnik megbízhatónak, furcsa vagy potenciálisan megtévesztő magatartást mutat.
-
Dyde
aktív tag
-
malacka87
őstag
Betilthatnák már végre ezt a játékot amúgy! Fényes nappal éjjellátó mindent is tud!
[ Szerkesztve ]
-
Kupszi
aktív tag
válasz h.adam.92 #3916 üzenetére
Végülis érthetetlen a dolog, mivel a gép adott hozzá. Nézd meg a GPU mennyire van terhelve játék alatt és próbáld meg 90%ba terheltetni, a HBAO és SSR ha úgy van high beállításon már terheli.
Igazából mindegy is a játék motorja az okádék, nem úgy viselkedik ahogy kéne, amit azért nem értek mert a fejlesztők megtudnák csinálni...csak épp.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
válasz h.adam.92 #3914 üzenetére
Milyen géped van? Nekem az említett mapok elég jól futnak, illyetve érdemes nem Low-on játszani. Mivel a játék egy optimalizálatlan okádék inkább próbálj meg VGA-t terhelni hogy több FPS-ed legyen. Foglalkoztak már ezzel a jelenséggel hogy itt nem a Low grafikábtól van több FPS-ed sajna.
-
ONEFREE
aktív tag
válasz Rony949 #3895 üzenetére
Mi az ,hogy "SP Tarkov Experience" ????
-
gbela
senior tag
3 napos arena key ha vkit erdekel:
HJR57-6D77A-SX2S3-XXG1A -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Van vki most +/- 25-ös szint közelében? Társulnék PVE módban. -
etrop01
tag
válasz xundyingx #3906 üzenetére
Tapasztalatom nem sok van az új wipe-al de valamelyik nap filóztam én is ezen, hogy szinte most kezdődött azt milyen szinteken vannak. Nekem a rekordom lv 43 volt talán 3 wipe-al ezelőtt. Amióta meg van Pve azóta csak azzal játszok és most járok lv 49-nél...
Nem is tudom képes lennék-e egy napig játszani vele folyamatosan, jól elvagyok most így csalók nélkül.Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
xundyingx
tag
Új patch / wipe tapasztalatok? Tudom, hogy a headleyy és társai kb. egésznap ezzel játszanak de durva, hogy már lvl 50 közelében van. Nekem max 40 jön össze egy wipe alatt de az is kínkeservesen.
https://www.twitch.tv/sp1gu
-
nagyúr
válasz Hauptmann #3903 üzenetére
Én még ma kreáltam le a PVP-s karaktert (azt is csak muszájból, mert véletlen a PVP-re kattintottam, és nem engedett vissza amíg le nem kreáltam a karaktert) és megkaptam még utólag is a tegnapi dropppot. PVE-be meg kár is nézni mert oda nem jön.
-
Hauptmann
addikt
Ez a mostani drop hogy működik? Claimeltem a cuccokat, de a játékban semmi sem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bitcoin topic
- Milyen routert?
- Kriptovaluták és az adózás
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PH!uvar - avagy úgyis arra megyek, hát elviszem
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4070TI SUPER 16GB RAM HUN GAR
- ÚJ ASUS CORE I5 13400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR4 1.0TB SSD AMD RX 6800XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Dell 7480 Laptop 14" FHD/i5-7Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple MacBook Air 13" 2017 (i5 1,8GHz, 8/128) TÖBB DARAB, SZÁMLÁS, 2 ÉV GARANCIA (84.990-tól)
- Huawei Watch Gt 5Pro - Alza vásárlás - 2026.10.10-ig garanciális - Ajándék Huawei FreeBuds 5I