Hirdetés
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Köszi, ezen totál átsiklottam... Akkor kicsit átállok arra a küldire, mert már 20+ éjjeli customs után jó lesz némi változatosság.
-
válasz
ONEFREE
üzenetére
Igazából a fegyver nagyjából mindegy (annyira nem, de a lényeg a lőszeren van).
Pár ötlet.
1: 7-es (fekete) MDR M80A1, M993, M61, M62 lőszerrel
2: M4 / HK / Radian 995-el (csak ezzel a többi egy kalap szar)
3: 5-ös AK Igolnik, BS lőszerrel (ez alatt szintén engedd el)
4: 7-es kaliberű AK MAI AP lőszerrel
Nagyjából ennyi ami fixen instant elrakja, ha jól célzol.
Persze el lehet rakni őt és killát is kevésbé effektív lőszerrel, de ott már nagy az esélye annak, hogy mire lelövöd ki fog fejelni, mert rengeteg lőszer kell bele, hála annak, hogy 1.0-val kb minden valamire való lőszert szarrá nerfeltek azok közül amit lehetett venni, mellé most már fleeről sem lehet venni semmit kb.Esetleg még amivel próbálkozhatsz a 7-es BP lőszer, de sajna ez is nagyon gyenge lett már, illetve ami még jó az Asval / SR3 BP, SP6 vagy PAB-9 lőszerrel. Ezek amúgy elég erős lőszerek még 6-os gear ellen is, de nem szeretem ezt a fegyvert mert kb kitúrsz egy 30-as tárat és már jammel is a fegyver, plusz csak rövid távra jó.
#4312 vaakuum
Ha jó az aimed akkor AP-20, ha nem akkor Flechette vagy Piranha. -
vaakuum
addikt
"Szóval szerintem jelenleg a 20-25% spawn rate mellett"
Tegnap is mentem pár kört (technikailag tegnap csak ott próbálkoztam (már a gránátos pmc küldi is meglett, meg az éjjel pmc lövős is), de kultisták nem voltak egyik körben sem

sőt, igazából reshala is csak egyszer volt az éjszakai pályán a fortban, felteszem az is vagy nem spawnol, vagy dorms és newgason lebzsel.Meg van valami bullshit nevű küldi, azt is meg kellene csinálni, mert minden customs pálya után a trader pampog, hogy miért lőttem scavet... de azt meg szerintem egyedül remánytelen, mert tuti tűzharcba keveredek dormnál...
Apropó, kultistára elég lehet a magnum sörétes lőszer, vagy valami mással kellene próbálkozni?
-
Ez ok, csak hogy a papoknál sincs mindig kulcs, arról nem is beszélve, hogy botrány a spawn ratejük.
Jelenleg egy 314 marked 14M, ez labirintusba még ha csak 3m/körrel számolok is 4-5 kör.
Ha pedig nincs a papnál kulcs, vagy nem a 314 van, akkor ennek a felével számolhatsz kb, mert az RB-VO pl jelenleg 7.2, a PKPM 9 milla, és max a check13 ami még 314 árában megy. A polikhim kártya meg már szinte semmit se ér hol van már a tavalyi 100m/ kártya ár
Szóval szerintem jelenleg a 20-25% spawn rate mellett szerintem nem megérős a kultista farm. -
-
vaakuum
addikt
Egyedül játszol te is? Lehetséges, hogy party esetén más lenne a spawn rate?
Már unom, hogy fejlámpával rohangálok a forty körül a bozótban, mint egy hülye, ráadásul úgy, hogy a fejlámpa sem oda világít, ahová szeretném.
Persze lőttem már egy halom pmc-t, meg scavet ott, ami lassan adogatja az xp-t, de hogy Partisant is többet lőttem éjszakai customson a fortynál, mint cultistát, az azért nem túl örömteli.
Ja, ráadásul a Reshala konténerének a dropja is ...gyakorlatilag nincs benne érték, néha egy középgagyi fegyver, vagy egy teapot... darabra és értékre is mint ha mintha 20%-ra esett volna vissza az egy hónappal ezelőttihez képest. Én is azt feltételeztem, hogy bármikor jöhetnek, ezért gyakorlatilag mindig az utolsó pillanatban megyek ki a flarrel, de amilyen mákom van, pont akkor fognak majd fejbelőni 200 méterről, amikor 65 kilóvl vonszolom magam 80 másodpercnél a kijárat felé. -
vaakuum
addikt
Két kérdés:
1) a repair kitet ha a workbenchnél feljavítom, az find in raides lesz?
2) a kultisták a játék elején spawnolnak a pályára, és ha nincsenek ott az első öt percben (technikailag mire odaérek), akkor már nem is lesznek? Már 21 kört lenyomtam customson, de semmi. Még egy kultista hiányzik a duplacsövűvel.
-
vaakuum
addikt
Mikor veszik ki a karácsonyfát?
-
szTotyy
őstag
-
vaakuum
addikt
A gránátládára tutira működik a 6 órás kultist-kör funkció? Már vagy a hatodikat adom le nekik, de csak 14 órásra mentek eddig mindig.
-
válasz
vaakuum
üzenetére
Karácsonyfa (amíg még bent van) fehér gömbökért lehetett kraftolni most 6-os plates armort.
PVP-n nagyon nem fogsz szerintem találni embereken ilyen geareket, PVE-n viszont van néha PMC-ken.Ezen felül Kiba, vagy shorline poweren található hideout.
Valamint Tagilla, de abból csak a front plate 6-os, de az a nehezebbik steel.
-
vaakuum
addikt
lvl 6-os plateket honnan lehet nagy eséllyel szerezni? Az sem lenne baj, ha light típusok lennének...

-
Kupszi
aktív tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Zhir-nek nagyon sok élete van, jelenleg az .50 kaliberből a legnagyobb dmg húslőszerrel érdemes fejen küldeni. Én annó párszor próbálkoztam a lapua AP és FMJ lőszert, ami relativ a legnagyobb sebzésű lőszer, csak biccent a fején. 2x kellett fejenküldeni. Amúgy nagy falat. Ha nem jó a pozid és megölöd a főnit akar 1 lővéssel azonnal fektetnek a követői.
-
vaakuum
addikt
Zryachiyról ezt látom a hivatalos oldalon:
"An alternative method if you are by yourself, is to slow lean around right corners using a high magnification scope, and trying to pick off the guards along with their respawns and then kill Zryachiy."
Mivel azt írják, hogy a guardok újra tudnak spawnolni, amíg a boss él, nem fordítva kellene, hogy előbb a bosst lelőni, utána meg a két guardot?Még nem találkoztam velük soha, (a Lighthouson is még csak párszor jártam) de lehet lassan rápróbálkoznék.
-
malacka87
őstag
-
Kupszi
aktív tag
válasz
szTotyy
üzenetére
Az a baj PVP-n még ott van a csaló effektus. Most vajon mennyi csalóval dob össze a matchmaking. Számtalan olyan eset volt amíg PVP-ztem, hogy voltunk haverral és összeestünk, a pálya másik feléről lerakott mindenkit a csítör. Gondolom ezé a teljesítményért megért neki 2 rárántást, de számtalan ilyen van, és csak nézd a streamereket, nap mint nap mennyivel futnak össze. Ja és a Vakumcsalás még mindig virágzik semmit sem tudtak tenni ellene. láttam minap olyan videót az összes Bitcoint meg LedX-et kiszivta a mapról fél perc alatt, megdöbbensz mennyi van ezekből 1 raidbe.
-
szTotyy
őstag
Az igaz, vagy csak "urban legend", hogy Nikita csak az 1.0 után játszik először a saját játèkával? (Nem követem a nyilatkozatait, interjúit, de ezt többször is olvastam már.)
Mert ha ez igaz lenne, akkor lehet ezzel a töltési idővel most szembesülhetett először. Vannak olyan emberek akiknek egyszerűen nem lehet rossz hírt vinni (mert a rossz hír vivőinek ugye esik a feje). Lehet az embereitől csak azt kapja, hogy: "jó a játék főni, minden rendben."
Komolyabbra fordítva nagyon sajnálom a pvp-seket a töltési idő miatt, roppant idegesítő dolog már így ennyi év elteltével! Én a pve-n nagyon jól szórakozok, stresszmentesen, kicsi töltési idővel. -
Kupszi
aktív tag
Nem indult zökkenőmentesen az 1.0 de messze még a vég.
Nikita már most elkezdte a hazudozást az új steam játékosoknak. Csak nézzétek meg a legújabb broadcast jét. Vicc és röhej, nyílván az újakat még lehet hülyíteni. De az 5 perces matchmaking csak jövőre jön? Uramatyám a betába volt rá 7 év ezen változtatni.
-
válasz
vaakuum
üzenetére
Pár streamerét és most nem a BSG.
Ami inkább érdekes és amiből most áll a báll, hogy szinte mindegyiknek volt 2FA azonosítása. Egyik streamer játék közben kapta a resetet.
Elvileg valami security breach volt. Eleve nem sima reset volt, mert azt írta ezeknek az embereknek, hogy 2027-ben tudnak újra resetelni (ami ugye több mint 1 év) -
vaakuum
addikt
válasz
Heroes fan
üzenetére
Minden játékmódban, mindenkiét?
-
Heroes fan
őstag
Megint lenullázták a fiókokat.
-
malacka87
őstag
Bírom ezeket a levitacios csalókat szépen felemelt lábakkal jön feléd meg se hallod… Ilyen fost anti cheatet 20 éve használtak játékban…
-
vaakuum
addikt
Az arénában ez hogy van, ott is kell pass-előfizetés a jobb cuccokhoz?
-
xundyingx
tag
Kemény de 2000 óra alatt egyszer sem voltam a kappa közelében pedig nagyon szeretnék néhány prestige-et begyűjteni (mert ugye az a küldi kell hozzá). Nagyon-nagyon szenvedős megcsinálni? Vagy ez a játék tényleg csak azoknak lett kitalálva akik napi 8-10 órát foglalkoznak vele?
-
szTotyy
őstag
Elvileg holnaptól havazás várható.
-
Kupszi
aktív tag
Már alig van küldim , de csak nemjön a kollektor küldetés. Mi a követelmény? Fencenél kell valami szint? vagy csak küldik számítanak?
-
vaakuum
addikt
Arena módban a ranked mikor válik elérhetővé? Hogy lehet megynitni azt a módot? Jelenleg azt mondja , hogy temporarly nem elérhető.
-
Heroes fan
őstag
Gamekapocs 70-re értékelte csak.
-
szTotyy
őstag
válasz
duckload
üzenetére
Szintén. ...meg mert nincs wipe, így a saját, nyugis tempómban tudok haladni (tudom, a pvp-n sem lesz már wipe). ....meg mert a pvp-hez lassú, ügyetlen és vakegér vagyok, nincs is már olyan reflexem, mint 20 évesen.
Így pve-t nagyon élvezem, sok év után tértem vissza Tarkovhoz és imádom a hibái ellenére is. -
malacka87
őstag
Ennyi csalót egy multi játékban se láttam még komolyan! Ezek a töketlen retardált patkányok nem akarnak végre kezdeni valamit ezzel?
-
vaakuum
addikt
Csak engem boldogít, vagy másnál sem megy?
-
ONEFREE
aktív tag
Én tegnap frissítés után bemenetem Custom rá. Három scav úgy leszedett mintha kezdő lennék. Spear volt a kezemben. Boss lövésre emlékeztetően lőttek. Nem gyenge.
-
vaakuum
addikt
Pve-ben semelyik éjjellátót nem hozzák vissza, akárkinél lesz biztosítva?
-
vaakuum
addikt
[Escaping from Tarkov] van, akinek már sikerült....
-
vaakuum
addikt
az arenában elért skilleket át lehet vinni pve-re? ha igen, hogyan?
-
-
vaakuum
addikt
A 10.0.2-vel valami nagyot telepíthetnek, ha 6 órás leállást okoz.
-
Kupszi
aktív tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Szerintem, tök mindegy mivel lövöd. Ez olyan hogy struman-t meglövöd mindegy hogy 500 vagy 800 méter ha eltalálod azonnal elkezd lőni. Gondolom ez ilyen alap mechanizmus a játéknak. Nem kiforrott még az AI sőt! Nikita meg mondta őt nem érdekli a PVE vagy nyílván egy piaci rést kivánt betömni vele.
-
vaakuum
addikt
Pve-ben az ai pmc-k èszlelési távolsága mekkora? Hangtompítóval lőnek ràjuk, akkor kisebb, feltételezem. Anélkül meg világvégéről kiszúrnak, ha ràjuk lövök?
-
Rony949
őstag
Van, de vagy megveszed a legdrágább csomagot (Unheard Edition), vagy a standard mellé be kell húznod a PvE upgrade-et, ami plusz 30 euro.
-
Phobion
addikt
sziasztok
ebben a játékban van kizárólag PvE-only opció, ahol van progress, tehát loot, fejlesztés stb.?
-
vaakuum
addikt
Apropopó, melyik az ajánlott legfrisseb térkép? Eddig a tarkov.dev-et használtam, de az inter új rész nincs is rajta. Angol nyelvű kellene, a magyarítás szeintem káros angol játéknyelv mellett.
-
malacka87
őstag
Interen ezek a spawn pontok...

-
xundyingx
tag
Még mindig működik az Arena Skill progression transfer PVP-re?
-
vaakuum
addikt
PVE-ben van scav-karma, vagy lehet lőni őket gondolkodás nélkül? Már vagy 20-szor lőtt agyon valami szakadt nyomi, pedig soha nem bántottam őket. Egyértelműen nem pmc ruhában volt.
-
malacka87
őstag
Haver linkelte 265 fps lett a játékban a gpu használat meg 90%!
-
vaakuum
addikt
A skillek fejlődése raidenként most is maximalizálva van?
-
vaakuum
addikt
És Ez is PVE. bead 2000+ pinget is néha és lagzik mint állat. Hogy?
-
vaakuum
addikt
Új térképeket lehet találni valamerre? A pályákat a scav és a pmc karakterekkel is ki kell nyitni külön-külön?
-
vaakuum
addikt
-
Ki holt tart?
Kezdem én LVL32 (PVE)Amúgy olvasom sokan csalódtatok. Gyakorlatban kár is volt bármit várni, hisz tudvalevő volt, hogy nagyjából lekerül a "beta" felirat aztán nagyrészt ennyi a változás

-
vaakuum
addikt
Tutorial utáni első küldin beragadtam interen valami cső alatt. Azt hiszem már emlékszem, miért hanyagoltam én ezt a játékot. Mert nem szórakoztat, hanem idegesít...
-
vaakuum
addikt
Nekem a tutorial pályát sem adta be. Lvl 3 a karakterem. Nem volt most reset?
Nehéz elhinni, hogy a három kulcs azonosítása az egyik tradernél az adott volna 2 szintet. Meg szerinte 07.07-én kezdtem a játékot.
Szóval nem tűnik úgy, hogy kikalapálták volna rendesen a megjelenésre...
-
vaakuum
addikt
A barátlistát még mindig nem lehet takarítani, csak hozzáadni?
-
malacka87
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Nekem streetsen msi 38 gigát ír!
-
Kupszi
aktív tag
válasz
Rony949
üzenetére
Engem ez nem foglalkoztat, majd szerzek magamnak. Ez a Ledx mizéria szinte mindenki kihozta, ami vicc. Én nem mivel nem nézem ki hogy játszik, streamerek főleg. Saját játékom van ahhoz alkalmazkodok. De szerintem már megy a vakum cheat is, mivel látni olyan lootokat hogy nah... van akinek 1 raid alatt 3 marked room kulcs meg egy zsák értékes cumó, persze tudjuk hogy aki keres az talál, de élből gyanus
-
xundyingx
tag
Bár nem hittem benne de amit vártam volna az 1.0-tól az a gyorsabb szerver keresés / játékos bedobás + optimalizálás, ehelyett mégpocsékabbul megy a játék (50 fps drop). Bétában 120 FPS volt fixen.... szomorú pedig szeretem ezt a gamót.

-
Rony949
őstag
Basszus, ez igaz? Állítólag megváltoztatták a tutorial-t. Most már nem lehet kivinni cuccokat, hanem fix jutalmakat kap az a játékos, aki befejezi. (Ledx, VGA, MPX és most figyelj, 2(!) millió rubel)
Ez nagyon fasza ha igaz. Én meg itt vagyok a kemény 200 ezer rubelemmel, mert hogy költöttem egy keveset a Hideout-ban, meg a 250 rugót is odaadtam Therapist-nek.
-
Hauptmann
veterán
A PvP-s Ground Zero tutuorialt valahogy újra lehet kezdeni? Tegnap átléptem PvE-ről, hogy begyűjtsem a cuccokat, erre egyből bedobott a tutorialba, de nem volt időm játszani, így kiléptem.
-
malacka87
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Milyen 64giga? Jah steam ajánlott? Az kell főleg streetsre

-
malacka87
őstag
Ennyi évet várni erre a játékra amúgy elég gáz! Ocsmányul is néz már ki! Szerverek állapota az megint egy nagy trágya! Hangok mint ha valami dobozban lenne az ember!
Nem is csodálom a 70%-os negatív értékelést! -
Rony949
őstag
válasz
xundyingx
üzenetére
Ja igen...az.
Annyira basic, semmilyen címe van hogy sose tudom megjegyezni.
Amúgy a szerók megint beszartak. Pont most akartam nekikezdeni az első online raidnek. Úgy terveztem, hogy az egész hétvégén Tarkovozok, de ebből csak annyi lett, hogy letoltam a tutorial mission-t, beszéltem pár traderrel, offline kicsit bemelegítettem a Ground Zero pályán és ennyi. Jövőhéten talán már lehet normálisan játszani.
-
Rony949
őstag
Letoltam a tutorial pályát. Nagyon kicentiztem, mert elidőztem a beállításokkal meg a lootolásokkal. Mikor kimentem pályáról, maradt kb. 20 másodperc. Tiszta szívemből utálom mikor egy játék egyből beledob a közepébe még mielőtt lenne esélyem beállítani a grafikát, hangot, billentyű beállításokat stb.
A másik dolog, hogy nagyon látszik milyen régen Tarkovoztam már, a BF6 meg most a Doom után kifejezetten clunky az irányítás, mintha egy robotot irányítanék. Régen se volt smooth, de nagyon elment az idő felette. Az Arena Breakdown meg a Gray Zone Warfare is sokkal folyamatosabb. Szóval vissza kell szoknom.
De egyelőre élem, remélem behúz egy újabb 100-200 órára, annak tudnék örülni.
Mindenkinek jó játékot kívánok!
-
Rony949
őstag
Háhá, nagyon naiv voltam mikor azt gondoltam hogy éjfélre már csak letöltődik. A nagy szart!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 PRO MAX 256GB deep blue makulátlan 3 év Apple garancia! 2028 október 3-ig! Fulldoboz!
- FEHÉR Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB kit (2x8GB) DDR4-3200Mhz CL16
- HP 250 G6 i3-6006U 8GB DDR4 2400MHz HD520 240GB SSD Windows 11 Pro, vadiúj garis aksi
- TP-Link TL-SG1024DE 24 port menedzselhető asztali switch
- GIGABYTE B650 EAGLE AX Alaplap új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tekken 7 Playstation 4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest