- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
Friss tapasztalat. Microsim csere nanosimre, ingyenes. Az ügyintézō azt mondta, hogy annak is kellene lennie minden esetben...
-
sz.balazs.95
veterán
-
D@ve89
tag
válasz szabogabor10 #41418 üzenetére
Kezdd azzal, hogy nem ordítod le senkinek sem a fejét, hanem értelmesen elmondod a panaszodat.
Általában itt követik el az ügyfelek az első hibájukat...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 313313 #41444 üzenetére
Tudom. Az aktívnak is volt havi díja. 590 ft. Mindent egybe véve, havi díjjastól, netestől, percdíjjastól, friends kedvezményestől jobban jövök ki anyagilag, ráadásul van plusz 1 gb netem. Beszélni pedig annyit nem beszélek, hogy a surf pár ftal drágább percdíjjai (ami nem is minden esetben van így) befolyásoljanak bármit is.
-
Hav3l
tag
próbáltam aktiválni a netpluszm-t sms ben like300 mellé de valamiért azt írja hogy nekem nem elérhető, pedig az oldalon nincs a kivételek között
-
veterán
Nem tudok surf-re váltani. Díjcsomag váltásnál csak a domino 7-et és az alap dominot ajánlja fel. Vicc kategória. Akkor most hogyan is van ez? Drágább a net, ha meg olyan díjcsomagra váltanék, amihez olcsóbb lenne, akkor meg nem engedi?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz rothfb #41434 üzenetére
ne az időszakos akciós árakat nézd, és ne a nem megfelelő kategóriákat, úgy nem jutsz majd téves következtetésekre!
a domino go!net l 500 megabyte 2000 ft volt; link, most meg rosszabb esetben is csak 1790 ft az 500 megabyte; link
vagy 2490 ft a domino go!net xl 1 gigabyte; link, és rosszabb esetben is csak 2190 ft az 1 gigabyte netplusz l; link
hol itt az áremelés? pont ellenkezőleg, olcsóbb lett!
amennyiben az akciós árakat nézed, úgy 990 ft volt a régebbi domino go!net l, most meg 190 ft a netplusz m.
amúgy igen, érdemes díjcsomagot váltani, amennyiben fontos a jó/jobb ár/érték arányú adatforgalom, úgy annak megfelelő díjcsomag kell a bővítés alá.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Meg azt sem érteném, hogy eddig gonet-el 1 gb 990 ft volt, most meg 2190 lenne? Ez több, mint 200%-os áremelés! Nem kellene a Té-nek az előfizető?
-
legenda
válasz rothfb #41432 üzenetére
két kategória van; link
Még több netre van szükséged? és a Nincs még net a díjcsomagodban?
mind a kettőnek más az árazása, és ahozz képest kell kattintással kiválasztani a neked megfelelő kategóriát, hogy milyen díjcsomahoz akarod aktiválni, tehát bővítéshez (ez az olcsóbb), mert van már bennefoglalt adatkeret, vagy önálló díjcsomagnak (ez a drágább), mert alapban nincs adatkereted.
tehát nem kifejezett áremelés, hanem használati mód függvénye (is) a dolog.
mindegy, hogy mennyi bennefoglalt adatforgalom van a díjcsomagban, amennyiben van valamennyi, úgy az olcsóbb bővítős ár érvényes, amennyiben semennyi sincs, úgy a drágább, önálló mobilinternetes díjcsomag ára fizetendő.
van olyan domino díjcsomag, ami tartalmaz bennefoglalt adatmennyiséget, de az akítv nem tartozik oda.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Nekem domino aktiv van. Nem értem milyen adatmennyiségnek kellene benne foglaltatnia. Egyik domino csomagban sincs adatmennyiség. Tudtommal. Eddig a relaxnet l volt 4050 ftért 4 gb (eddig relaxnet m-eket írtam, hibásan). Ezt aktiváltam. Most meg látom, hogy 3090 ftért 5 gb. A 6100-at nem érteném, mivel eddig 8 gb lett volna 6500. Ezek szerint a T árat emelt volna?
-
zoli62
addikt
válasz szabogabor10 #41418 üzenetére
Miután majd megkaptad a számládat,és látod, hogy ki vannak számlázva benne az 56 Ft-os tételek, akkor hívd fel a 06 1 2659700 telefonszámon a T-Mobile számlareklamációs osztályát.Ha véletlenül az ügyfélszolgálat veszi fel,(erre kérdezz is rá) akkor kérd meg, hogy kapcsolják. Ott minden ilyesmit el lehet intézni. Én két hete reklamáltam meg a számlámat, jogos volt,és egy nap alatt lejavították, nem tartott harminc napig.
-
St3ven
addikt
válasz rothfb #41427 üzenetére
Nekem is csak azokat mutatta. Bejelentkezés után menj erre az oldalra, és onnan rendeld meg. Én így csináltam, bár a korábban 1430 által kifejtettek miatt nekem máig GPRS Net Pluszt ír a My T-n, mint aktív mobilinternet-csomag.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
StLui
veterán
Na jó, mindenkinek köszönöm! Legalább nem halok meg h..lyén. Tényleg nem tudtam. Azt hittem 3G és utána meg az LTE ami gyors és kész (ezt nem használom) elvesztem a sok betűben. Mentségemre szóljon, nem tűnt hű de jónak a weboldalak betöltődése, de az igaz ilyen van az 50-es net mellett is otthon.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
legenda
csak? jesszus, mióta baj az, ha valamiből a jobbat kapod?
gprs < edge < 3g < h < h+ < 4g
arról nem is beszélve, hogy alapban a kategóriára áll be a kijelzés, például 3g vagy h, és amikor adatforgalom indul, akkor felugrik akár h+ értékre is, ha az elérhető.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
MODERÁTOR
-
StLui
veterán
Normális, hogy az M1 autópályán haladva szinte sehol nincs 3G csak H+ jelet kapok? Sok más helyre is igaz ez, de tegnap épp itt jöttünk, és mindig bosszant ha nem én vezetek. Szupergyors mobil net csak épp akkor nem nagyon megy ha mobil vagyok Otthon, munkahelyen meg elvagyok a wifivel, így szinte alig használom a mobilt. 2GB-ból elmegy 300MB egy hónapban
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
veterán
És te nem tudsz esetleg valamit csinálni, mielőtt leordítom az ügyintéző fejét? Mert gondolom nem fogja hagyni magát ő sem, miközben teljesen jogos a követelésem. Ne számlázzák már ki azért a semmit. Pláne úgy, hogy az az idióta balfasz semmittevő technikusok miatt van.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
Szeretném jelezni, hogy az új netplusz internet csomagokat semmilyen formában nem lehet aktiválni domino kártyás előfizetéshez. Sem neten, sem smsben, sem a 1430-on. Ráadásul most aktiválta nekem újra a relaxnet m díjcsomagomat, ami elvileg le van már zárva 1430 szerint. Valami magyarázat?
-
1430
senior tag
válasz gyáliSanyi #41384 üzenetére
0:15-kor szoktak megújulni a 30 naponta díjköteles szolgáltatások, és mivel kb. ekkor vonták le az egyenleged, szerintem nálad is ez történhetet. 400 Ft körüli szolgáltatás nem ugrik be, de a 1777-es automatán le tudod kérdezni az utolsó hívás infót, azt hiszem, az időszaki díj levonást is bemondja az automata. Ha mégsem, ügyintéző jelszó ellenében megmondja.
Yocooka
Akkor gyakorlatilag már a hívószám lekötési időben vagy, ha 90 napon belül töltesz egyenleget, akkor visszaaktiválódik a szám.szabogabor10
Akkor már most megreklamálhatod, mert sajnos ki fog számlázódni...taip
A mai, forgalmi díj mentes adatcsomagok lekérdezése szinte realtime, mert a Domino rendszer kezeli. A többi egyenleg infója valóban 6 óránként frissül.206 cc
Valóban kaphatott bodrik11 ilyen ajánlatot.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
veterán
válasz RedCactus #41409 üzenetére
Vodánál is le lehet kérdezni real-time a netinfón keresztül ingyenesen. Osztrák T-Mobile-nál van normális mobilalkalmazás (meg egy normalis weboldal...), ami mutatja az adatforgalmat is. Egyszerűen nem értem a telekomot. 2014-et írunk, de ezek leragadtak valahol a GPRS hőskorában..
Ha kiszámlázzák a sikertelen lekérdezéseket, nagyon csúnyán le lesznek baszva, az biztos. Egyszerűen döbbenet, hogy nem rúgták még ki a picsába ezeket az idióta műszakisokat.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
RedCactus
senior tag
válasz zoli62 #41403 üzenetére
Most vettem a Telenornál egy hipernet heavy csomagot. A lényeg, hogy MyTelenorba belépve ingyen megnézhetem az adatforgalmamat, sőt külön mutatja a15GB nappali és 100GB éjszakai forgalmam állását. T-mobilos internet lekérdezés 56ft és az is hibaüzenettel elszáll. Én is kíváncsi vagyok, hogy kiszámlázzák e ezeket!
-
206 cc
senior tag
válasz #45553408 #41405 üzenetére
hmmm...majd jön "1430" és kiigazít,de szerintem ez nem így van.Válthatsz de csak felfelé tehát minőségibb csomagra ,és nem bármikor illetve gondolom a váltáskor újra indul a hűségidő is.
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
sz.balazs.95
veterán
Mikorra várható az, hogy a webes felület ne Net30-at írjon NetPluszL helyett?
Már több, mint 2 hete van meg ez a csomag, de még csak a jelét se mutatja a T annak, hogy ezen olyan nagyon szeretnének változtatni...Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
313313
addikt
válasz Sterilzona #41400 üzenetére
Én úgy néztem move xs-re nem tudsz hűséget vállalni, illetve kb annyi a telefon, mintha csak sima hűségre írnál alá, illetve abba tán részletre se adják a telefont
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
zoli62
addikt
válasz szabogabor10 #41395 üzenetére
Régóta "rágom a T-Mobile fülét", hogy az internetes forgalomlekérdezést tegye ingyenessé...
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz Sterilzona #41400 üzenetére
Netre nem lehet hűséget vállalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest