Hirdetés
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
St3ven
addikt
-
úgy írtam, ahogy a telefonok mostanság kiírják (g, e, 3g, h, h+, 4g/lte), a pontos megfogalmazás szerinti megfelelőjét kidobja a google, ha valaki annyira kíváncsi rá, én nem akartam annyira belemenni.
sőt, még aprólékosabban is lehetne, hiszen néhány (régebbi) nokia például kiírja, hogy 3.5g (3.75g), bár maga a készülék csak 3.6 megabit/sec maximális hsdpa átviteli sebességre képes, manapság meg azért minimum 7.2 megabit/sec adott az alsóbb kategóriában is, de inkább már 14.4 megabit/sec.
az lte-a egyelőre nem "fenyeget", bár a bő 60 megabit/sec sebességű lte/4g is elég ütős már. -
Teko001
őstag
VPN-t nem biztosít a szolgáltató (egyik szolgáltató se), az internetnek anélkül is mennie kell. Amennyiben VPN szolgáltatást szeretnél igénybe venni (biztonságos hálózatot lehet vele létrehozni, így például nyílt wifi hálózaton is biztonságos(abb)an tudsz internetezni). úgy elő kell fizetned egy ilyen szolgáltatásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Assetto Corsa Rally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i7-1185G7 1/512 Tűéles Retina
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azt hittem egyrōl beszélünk. 

dptrsk