Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lugosi
üzenetére
Az, hogy a SIM méretcserekor változtatják az érintőfelület méretét, igazítva az új mérethez, de hogy ne kelljen többfélét gyártani, ezért a nagyobb SIM-hez is ugyanazt a sablont használják.
Pl. amikor áttértek miniSIM-ről micro-ra, akkor az érintkezőfelület minden új SIM-en keskenyebb volt.
Most meg a nanohoz igazították a felületet. -
Sziasztok!
Más is tapasztalt olyat, hogy folyamatos időközönként el-elmegy a térerő vagy a mobilnet?
Van, hogy percenként, van hogy negyedóránként, de hogy huzamosabb ideig nem stabil, az tuti.Az XIV - XIII - IV kerületek mentén szoktam többnyire közlekedni, és itt végig fennáll a probléma.
Egyébként egy Lumia 820-am van, ha ez számít.Úgy kb. az elmúlt 1-2 hétben lettem figyelmes erre.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Én úgy tudom, hogy a két proci kb. azonos egy szálas teljesítménnyel bír.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Viszont a plusz 2 mag az plusz 2 mag
, ráadásul azonos órajelen, azonos GPU-val. -
válasz
MasterMark
üzenetére
Akkor ezek szerint itt rosszul van feltüntetve.
-
válasz
Vangelis
üzenetére
635.
kb. azonos méretű kijelzője van a kettőnek, de a 635 16:9-es, így keskenyebb, emiatt egy kézben jobb, ezen kívül ugyan mindkettő Snapdragon 400-as, de a 635 4 magos.Ugyanakkor nincs előlapi kamerája, és csak 720p-ben képes videót rögzíteni, míg a 625 1080p-ben is képes erre a mutatványra.
Illetve a külső ízlés dolga ugyan, de nekem a 635 formája jobban bejön, jobban kézre áll.
-
Üdv!
A Domino Web SIM esetében blokkolva van-e a VoIP?
Illetve milyen méretű SIM-et adnak hozzá? Mini-t vagy Micro-t? esetleg Nano-t?
-
csak én nem tudok belépni a webes felületre?

-
-
Na most már végre rendesen jelenítik meg a mobilnet csomagomat...

-
Mikorra várható az, hogy a webes felület ne Net30-at írjon NetPluszL helyett?

Már több, mint 2 hete van meg ez a csomag, de még csak a jelét se mutatja a T annak, hogy ezen olyan nagyon szeretnének változtatni...
-
A VPN beállításokat meg tudná valaki adni?
BB Z10-hez kéne! -
A Telekomban kapható BB Z10 LTE-képes?
-
kipróbáltam Skype-pal, a másik fél konkrétan semmit nem hallott abból, amit mondtam, és én sem őt.

-
A NetPlusz L korlátozza a VoIP-ot?
-
a Z10 meddig lesz 69 ezer?
Csak mert ha van rá elég időm, akkor instant adom el a HTC-m, és megveszem a Z10-et, mint a huzat!
Ennyiért best buy!viszont most nem merem eladni a HTC-t, mert nem akarok úgy járni, hogy addigra már lejár az akció!
Viszont még egy ilyen akció biztos nem lesz, szóval erre le kell csapnom. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR Refurbished
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ráadásul azonos órajelen, azonos GPU-val.

dptrsk