Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
Hirdetés
-
IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
ph Látványra kevés újdonságot hozott az AVM az IFÁ-ra, de ez nem jelenti azt, hogy ne kapnánk semmi újat.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slyer
senior tag
válasz AnonymusX #133699 üzenetére
Több szám is van az előfizetésben, mindenki ebben a csomagban van, az egyik számról vannak mms küldések, meg külföldre telefonálások, de 2db mindig csont fix alap díj. Ennél a kettőnél márciusban 7490 volt, aztán mind a kettőél áprilisban 8574, aztán májusra 8919. ezeken nincs semmi plusz díj, nincs késedelmi pótlék, semmi.
skroy: Gondoltam hogy van valami ilyesmi emelés, akkor ezek szerint megtehetik. Akkor az áprilisi számla rendben is van, de a májusi 8.919?
-
bence1024
tag
Sziasztok!
Adott egy telekomos (domino) sim.
Mitől lehet, hogy bizonyosok kimenő, bejövő sms-eket blokkol?
Pl jófogáson nem tudom megerősíteni a számom, mert nem engedi elküldeni, k&h ügyfélportálra pedig belépni nem enged mert nem kapom meg az sms-t.Mit lehet ezzel kezdeni?
-
bence1024
tag
válasz 4Grider #133708 üzenetére
Pedig valami nem jó. Egy másik telefonba helyezve sem engedi elküldeni az sms-t. (kíváncsiságból próbáltam egy yetteles sim-mel, gond nélkül ment)
Nincs semmi számhordozás, a biztosító oldalán még év elején cseréltem telefonszámot, most kellene belépjek, de egyszerűen nem kapot sms-t, hibát dob a bejelentkezésre.Néztem a telekom oldalát is. Említik ezt az üzetközpont számot (+36309888000), ez is rendben van.
-
totron
addikt
Miért akadozik a történet -83dB-lel is? Elhalkuló forgalom mobilnet esetén, illetve nehezen értenek a túloldalon/sok a kihagyás hanghívás esetén. 1 helyiséggel odébb már jó/jobb, de pont nem ott van a kívánt vételezési pont. Úgy 1.5 éve az említett ponttól függetlenül is esett a jelerő, de inkább jelminőség a jobb szó. Érdemes hibára jelenteni vagy reménytelen? Egy logout bejegyzés szerint a Telekom lefelé fejleszt, mit jelent ez és mi állhat a hátterében? A technikai mögöttes is érdekel. Bosszantó mértékű az egész, az akksi is jobban merül. Időjárás rá tud tenni, de nem ezen áll vagy bukik a dolog, régebben hibátlan volt. Több készülékkel próbálva.
-
-
totron
addikt
válasz Balcsix #133679 üzenetére
A régebbi ügyfeleknek meg azért nem jár magasabb kedvezmény, mert lehet jön egy új előfizető, aki 1 év alatt több hasznot hoz a cégnek, mint egy másik, aki már 20 éve ügyfél. Ezért egyértelműen azt honorálja a vállalat, aki többet fizet(ett) már neki.
A képletet ennél némileg komplexebbnek sejtem. Egyébként miért törvényszerű, hogy az új belépő egyből nagykutya-üzemmódban kezd el működni? Na meg az évek alatt beérkező befizetések a régiektől nem adódnak össze, az smafu? -
akaszajanos
tag
Tudom, általános gyakorlat, nem Telekom-jelenség, de én fel tudnék robbanni ettől az inflációkövető ökörködéstől. Oké, emeljenek, de a hűségidő alatti áremelés szerintem nettó pofátlanság, annak is a csúcsa.
Azzal lehetett volna példát statuálni, ha valaki nem lépi meg a három távközlési cég közül. Azt még megérteném, ha a hűség letelte után azonnal hozzácsapnák az időközben történt inflációt, de így...
Bezzeg, ha egy belvárosi lakásban néhány hónap alatt 0,x megabitre zuhant a maximum, amit a hálózatuk produkálni tud, nincs jogom "egyoldalú szerződésmódosításra".
Ez így nem fair. De az is borzalmas, hogy az NMHH erre áldását adta.
// off vége.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
btudos
veterán
válasz Slyer #133701 üzenetére
Valami extra tuti van rajtuk, nem késtél valamennyit az áprilisi számla kifizetésével, ami miatt nem kaptad meg az e-pack kedvezményt? Egyszeri áremelés volt, azon kívül nem volt más, ami indokolná az újabb különbözetet.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
totron
addikt
válasz akaszajanos #133715 üzenetére
Szép példastatuálás lett volna - bevételkiesésre. Nem tapadnak hozzá érdekek. A másik, hogy ha az idő lejárta után ugrana meg az időközben felgyűlt tényleges/vélt/belemagyarázott inflálódás, akkor meg abból lenne népharag, nem tetszene a mértéke senkinek. A többség úgy sem ugrál, a drágulást meg le kell nyelni, a szolgáltatásra igénye van, így a háborgások mikéntje, ideje tulajdonképpen csak szőrözés, a trend ugyanaz, a lényeg nem változik.
-
csaszi75
senior tag
válasz totron #133713 üzenetére
Pedig pontosan ez is lehetséges egy probléma:
https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=9640&sSearch3=b525&idPhone1=11039&idPhone3=11736
https://www.4gltemall.com/huawei-b525-4g-lte-cat6-wireless-router.html
Az A20 Cat4
A B525 Cat6
S akkor egy mai 5G-s eszköz mondjuk Cat18 és felette.
Sajnos az újabb készülékek a jobb hálózati kezelésükkel kiszorítják a régebbieket..
PLUSZ erre jön rá, hogy lekapcsolgatják a 3G-t mindenhol..
Aki eddig 3G-n lógott, mert a készülék úgy ítélte meg, hogy inkább 3G-n marad, mert gyengébb a 4G jel, azok most nagyrészük felváltott 4G-re. (hangoltak tutira mindenhol)
Ezzel sokkal nagyobb terheltséget okozva ott, ahol előtte jó volt neked..
Egy 5G képes eszköz sokkal jobban kezeli a rádiós hálózatot még akkor is, ha a benne lévő SIM kártyádon nincs engedélyezve az 5G.
Amennyiben ez a válasz nem nyugtat meg, (Nem késztet újabb típusú eszközök beszerzésére) akkor az marad, hogy keresel pár ember a közeledben, akik folyamatosan bejelentik, hogy rossz az adott helyen a szolgáltatás.. Erre egy idő után csak léphet valamit a szolgáltató. -
totron
addikt
válasz csaszi75 #133718 üzenetére
Biztosan valami benne valami amit mondasz, nem cáfolom, nem látok bele, logikusnak tűnik. 2G-n volt a jó működés és a mostani leromlott is mindenesetre, 4G-je itt soha nem volt a Telekomnak. A 3G korában is csak pingidőben volt eltérés. A kiadás/javulás nem vagyok benne biztos, hogy egy arányos megoldást adna ki, úgy értem haladjunk a korral persze, de inkább tűnik félrehangolt állapotnak ez nekem, mintsem az én lemaradottságomnak. Persze sok szövegnek sok az alja, 5G-ssel valóban nem tettem próbát. A 3G-től búcsúztunk el, a 2G ellehetetlenítéséről nem volt szó. Nem sebességbeli a gondom, hanem minőségbeli, ezért veszem nehezen.
A Yettel hibátlan, csak hát a Telekomnál van árbarát csomagom. -
lugosi
MODERÁTOR
Ilyen díjcsomagunk van a céges számon: [link]
Abban segítsetek már légyszi, hogy hogy kell értelmezni a nemzetközi hívásokat ebben a csomagban.
Egyik helyen ezt írja:
”Korlátlan beszélgetés
Belföldön, EU roaming helyzetben* és nemzetközi** EU zónába alapdíjas számok esetén.”Alatta másik helyen:
“Korlátlan beszélgetés
Nemzetközi 1-3. díjzónába alapdíjas számok esetén. Gondtalan kapcsolattartás akár amerikai vagy kínai üzleti partnereiddel is.”Ez csak azért van kettébontva, mert a díjszabás szerint az EU illetve a nemzetközi 1-3. azok külön kategóriák, vagy a korlátlan nemzetközi hívás csak vezetékes számokra vonatkozik?
-
4Grider
nagyúr
válasz lugosi #133722 üzenetére
Vezetékesről szó sincs, alapdíjas lehet a hívás mobil irányba is. Nemzetközi hívás benne van a csomagban az 1,2,3 díjzóna esetén.
Mik tartoznak az adott zónákba:
https://www.telekom.hu/uzleti/szolgaltatasok/mobil/nemzetkozi-hivas -
kovacsmi_74
senior tag
-
Pipi75
tag
Kovacsimi74
Köszi! Nem vettem volna észre.[ Szerkesztve ]
-
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
Webshopos rendelésnél nem azt a terméket kaptam, amit megrendeltem. Ügyintéző arról tájékoztatott, hogy csak a 14 napos elállási jogom van ilyenkor, nem kérhetem azt, hogy küldjék ki a megfelelő terméket. Javasolta, hogy rendeljem meg újra(nyilván azóta felment az ára). Ez így rendben van szerintetek vagy van értelme kardoskodni vagy valamilyen jogszabályra hivatkozni és panaszt tenni? Kösz előre is!
-
Cs1csó
félisten
válasz kovacsmi_74 #133724 üzenetére
Szia az 1GB/7napra opciónál ott van a leírásban hogy 7GB. Akkor ez napi 1GB 7 napon keresztül?
Tárgytalan, az alkalmazás már jól mutatja. ez a logikus is, hogy 1GB 7napra.[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Ad most a Telekom ingyen netet, 3 lehetőség közül lehet választani.. Aktiváltam a korlátlan netet 1 napra. De sehogy nincs netem. Mindent kipróbáltam. Repülőgép mód ki/be, teló újraindít, simkártya ki/be. De semmi. A telekom alkalmazásban mutatja hogy aktív. Sms is jött róla. Most mivan?
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
csaszi75
senior tag
válasz Enigma1945 #133734 üzenetére
Készülék restart megvolt?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Enigma1945 #133736 üzenetére
Apn beállítások rendben vannak?
telefonban az adatforgalom engedélyezett?
adatkorlátozó nincs beállítva?[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
válasz Enigma1945 #133736 üzenetére
Kipróbáltam most, nekem működik. 1 hét 7 GB. Semmilyen net szolgáltatás nem volt rajta előtte..
Tutira azon a kártyán kapcsoltad be, amin tesztelnéd az internetet?[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
válasz Enigma1945 #133742 üzenetére
Valaki próbált már a Telekom VoWifi-t külföldön?
Vagyis elméletileg nem engedik külföldön, de VPN-nel megy pl?
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/vowifi
"Használhatom a Wi-Fi Hanghívás szolgáltatást külföldön is?
Külföldön nem használhatod a Wi-Fi Hanghívást, a Wi-Fi hívások itt jelenleg nem engedélyezettek.
A mobilhívások külföldön a 2G/3G roaming hálózatot használják, ami a szokásos díjszabás szerint kerül felszámításra." -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day mai ajánlata;
300 MB és 30 perc -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Feltöltös butafon és nem lehet velle SMS küldeni,de fogadni lehet rajta. Mi lehet a gond? Van egyelege ellég összeg adategyezettés meg volt. Karácsonykor még működött ,most meg nem megy.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elden Ring
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Amazon Fire TV stick/box
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Futás, futópályák
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- 861 Eladó Új Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 i5 13 gen 256SSD 8GB RAM 27 hónap gari Ajándék laptoptáska
- Nokia 3310
- Playstation 3 The Jak and Daxter Trilogy: Classic HD WATA 9.8 A+ CSAK A KONZOLGAME-nél
- Galaxy S24 Gray 256GB/8GB dual, Független,Dobozos,MAKULÁTLAN ÁLLAPOTBAN,Garanciás 2027.03.12-ig!!
- Apple MacBook Pro 13,3" (2020) Core i7 32GB RAM 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen