-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
qwertly #133753 üzenetére
Alaphelyzetben a SIM kártyának ismernie kell az üzenetközpont számát az adott szolgáltatónál a telefon bármiféle beállítása nélkül...
Egy hónapja hordoztam át a számot T-hez a csehektől és semmit nem kellett állítani a telefonon, csak kicseréltem a kártyát és azóta is megjön minden sms, meg küldeni is tudok.
[link]
Ez ugyan egy Xiaomi leírás, de másnál is hasonló helyen található. Esetleg a sajátodban keresd meg ezt az SMSC beállítást, hogy ott nincs-e beírva esetleg vmilyen hibás telszám... Nálam alapból üresen van... de ott megadható az említett Tkomos üzenetküldő központ száma is... egy próbát megér...
Avagy cseréltesd ki a kártyát, hátha az xart be részlegesen... -
4Grider
félisten
-
Soulfly842
addikt
válasz
qwertly #98892 üzenetére
Nem szívtad meg, rossz információt tolmácsolnak neked itt éppen
Valamelyik speciális promós netet nem tudja értelmezni a váltással. Ilyenkor logikai 'kalkulusok' vannak, s a domino net-vel deaktiválja a rendszer a technikai netet (ami kell a promóciós internetekhez) és ahelyett rakja fel a domino net 4GB-t (mind úgymond 'alapnet').
Két fajta 'alapnet' viszont nem lehet fent (más a működési elve mint a nem megújuló interneteknek)
Elvileg megoldást jelentene,ha önkiszolgálón kikapcsolható a technet és bekapcsolja a domino net 4GB-t.
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, vagy ugorj be egy üzletbe - lehet egyszerűbb - fél perc alatt megoldják
(#98891) zoltan6
Tényadatszerűen állítottad be sajnos a valótlan információt
Nem kötekedésből, csak tényszerűen leírom
"(#98902) Soulfly842 válasza ElektrikusDE (#98898) üzenetére"
Tárgytalan, kicsit benéztem - azt hittem te akartad aktiválni
-
zoltan6
addikt
válasz
qwertly #98890 üzenetére
Az a gond ez egy teljesen más dolog csak keveri mindenki,a négyszerező a megújuló netcsomagra vonatkozik,ez annyit jelent tulajdonképpen hogy havi előfizetéses netcsomagod van dominó kártyára,neked meg a sima domino maraton csomagod van,amit akkor töltesz fel ha elfogy,vagy amikor akarod,nem havonta fizeted,a négyszerező arra nem működik.
-
4Grider
félisten
válasz
qwertly #98876 üzenetére
Eszem ágában nem lenne bemenni Telekom boltba, ha a sim-et 990 Ft-ért aktiváltan kiküldik online rendelés esetén. Rajta 1 GB egy évig felhasználható nettel és 80 perc bármilyen irányba szóló beszélgetéssel.
Ha ugyanezt Telekom üzletben kéred, akkor ezért az összegért fele ennyi mindent kapsz... -
válasz
qwertly #64401 üzenetére
adott ügyintézőhöz menj vissza és kérd számon rajta a dolgot, intézze akkor neked az általa korábban elmondottak szerint. (nem biztos, hogy menni fog neki...)
gondolj csak bele, ha tényleg olyan egyszerű lenne felmondani minden esetben a hűséget, ráadásul még úgy is járna a 3 hónapos kedvezményes havidíj is, akkor nyaraláshoz, hosszabb kiruccanásokhoz...stb. milyen sokan használnák úgy, hogy megkötik a szerződést, maximum a kedvezménye havidíj intervallumáig használnák az előfizetést, aztán gyorsan lemondanák - ami persze nagyon nem érné meg a szolgáltatónak... -
válasz
qwertly #64390 üzenetére
szia,
amíg privátot írtál, addig én itt olvastam vissza és válaszolgattam.
a próbaidő intervallumáról is tett említést az ügyintéző?
a 3 hónapra adott akciós havidíj csak két év tarifahűség esetén adott, hűségből pedig egyrészt nem könnyű bármikor kitáncolni - vannak persze kivételek, de közel sem olyan simán, mint azt hallatni akarják az illetékesek, amikor aláíratják a hűséget, ami nekik jó pont -, másrészt akkor nem feltétlenül csak az akciós ár kerül felszámításra, hiszen nem valósul meg a kedvezmény feltétele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged