- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz gabor9991 #131698 üzenetére
Idáig (ugyancsak egy kisebb alföldi település) sajnos nem jutottak el a fejlesztésekkel, pedig bőven lenne létjogosultsága:
kali:
"nézem a szervizes kódokkal (azt már lehet az iPhone-on is..."
Hogyan lehet?[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
bociusz
aktív tag
-
kchris78
veterán
válasz gabor9991 #131751 üzenetére
Egy Alfoldi kistelepulesen talan egyszeru egy ilyet osszerakni, a falu kozepen ahol vsz eddig is van torony raakasztanak plusz antennakat korbe 180 fokosakat talan es ennyi.. (anno a 3G-vel is igy fedtek le a kis helysegeket, addig volt 3G amig a kozponti bazis ellatott.
-
-
kl122
tag
Mostanában olyan faramuci érdekes helyzet állt elő, hogy bár össszességében nagyobb a Telekom lefedettsége és jobb a hálózata, érezhetően jóval lassabb az elérhető sebesség, míg a Yettel ahol már modernizáltak agyonveri sebességben a Telekomot annak ellenére, hogy összességében gyengébb a hálózatuk is kisebb a lefedettségük.
A Telekomnál összességében láthatóan jóval kevesebb állomást modernizáltak és ahol meg is tették ott sem kapcsolgattak be minden sávot, mint a Yettel, általában a B1 amit pluszban elindítottak illetve ahol volt 3G ott sok helyen Edge-re áll át a telefon a 4G helyett annak ellenére, hogy a 4G is ott van.Sokat járom az országot és ezek az én tapasztalataim.
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Milyen smtp szerver működik nektek milyen beállításokkal? El van utasítva a czímzett folyamatosan.
-
félisten
-
törölt tag
A 10 napos korlátlant 2.-án lehet még aktiválni? Tehát ha 2.án este aktiválom akkor 12-én még tudom használni igaz? aztán lehet előbb aktiválom... még meglátom...
-
-
szabeska
addikt
Üdv!
Ha márciusi előfizetés hosszabbításom után, idén augusztusban megváltozott a lakcímem (új kártya, új számmal), akkor a telekom automatikusan megkapja ezt az infót valahonnan, vagy az ő rendszerükben még mindig a régi lakcímem szerepel a régi lakcímkártya számmal? Tudom ezt ellenőrizni a fiókomban, vagy csak velük egyeztetve?
Továbbá egy néhány napja lejárt számla is eredményezheti azt, hogy nem enged az online rendszer új hűséget kötni/készüléket vásárolni, mondván megbuktam a fizetőképességi vizsgálaton? Csak kíváncsiságból nyomkodom, teszt képpen, semmit sem enged. Be lettem jelentve az új albérletembe, és félek, valaki ezen a címen korábban listára került, ami miatt én fogok szívni...
[ Szerkesztve ]
F1
-
MadMancs
veterán
válasz szabeska #131772 üzenetére
Cím alapján is blokkol Telekom rendszere.
Párom míg szülői házba volt bejelentve lakcím miatt tiltólistán volt (anyósnak volt tartozása ) Amint bejelentkezett saját lakásunkba minden további nélkül tudott bármit.
Bár eltartott egy darabig mire egyáltalán Telekomnál is meg tudták mondani mi a baj.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Joker88
őstag
hol láthatom meg,hogy mikor van a fordulónap az előfizetésen?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day ma
600 MB és 60 perc hálózaton belül. -
djsunstealer
aktív tag
Lesz áremelés újabb január 1-től? Tulajdonképpen nem érdemes hűséget kötni szerintem, mert úgyis "korrigálják" akkor is.
-
Kaba
veterán
válasz djsunstealer #131784 üzenetére
Lesz.
-
veterán
válasz djsunstealer #131786 üzenetére
Nem befolyásolja, mert az inflációs emelést megtehetik hűség mellett is.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Kaba
veterán
válasz djsunstealer #131786 üzenetére
Nem érdemes, mivel minden ügyfélnek emelnek. A hűség sem ment meg(az ÁSZF is módosítva lett).
-
djsunstealer
aktív tag
Köszönöm szépen srácok a kiegészítéseket!
-
kchris78
veterán
válasz Cs1csó #131792 üzenetére
Szerintem a hivatalos inflacio nem lesz annyi. A 2x %-os inflaciok havi inflaciok. Jan-Dec inflaciokat osszegezve nem jon ki annyi KSH szerint. Vitatkozhatunk persze hogy mi a fogyasztoi kosar de szerintem 15-20% korul lesz ez a KSH féle szám. (plusz elvileg mar emeltek egyet osszel)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Mobil flották
- BestBuy topik
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Philips 55oled754 4K Ambilight
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest