-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
trémobil
tag
PD 3.0 kell hozzá. De amúgy próbáld meg megfordítani a telefonba bemenő végét. Nálam rendszeresen eljátssza, hogy bedugom, csak 21-ig négy fel, megfordítom máris elmegy 45-ig.
Amúgy nekem ilyen töltőm van, ezt tudom ajánlani. Két nap alatt megjött.Elméletileg pd3.0. samsung ep-t4510. A forgatós megoldást kipróbálom, köszi!
-
dropi
senior tag
PD 3.0 kell hozzá. De amúgy próbáld meg megfordítani a telefonba bemenő végét. Nálam rendszeresen eljátssza, hogy bedugom, csak 21-ig négy fel, megfordítom máris elmegy 45-ig.
Amúgy nekem ilyen töltőm van, ezt tudom ajánlani. Két nap alatt megjött. -
Dluinet
nagyúr
-
trémobil
tag
Üdv mindenkinek!
Mit rontok el a beállításokban? 45w-os samsung töltővel csak 5.5w a töltés... Vagy milyen adapterrel hajlandó normálisan tölteni a 3a pro? Nagyon tetszik a telefon, de ez a töltési sebesség...
-
dropi
senior tag
-
giroud199
senior tag
-
dropi
senior tag
-
giroud199
senior tag
-
Arvist
tag
Samsung órával használja-e valaki esetleg a sima 3a-t ? Ha igen, mi a tapasztalat, működik rendesen ?
-
HardRic
addikt
-
dropi
senior tag
A Motorola TurboPower 68W tud
11 V / 6,2 A -t is.
USB-PD 3.0 / PPS / QC GaNDe, hogy a fenti adat a PPS-re is vonatkozik-e nem tudom ...
Ez csak USB-C-s egy kimenetes töltő.
A VOOC pedig A-ról indul, ha jól tudom.
Szóval, akinek van tesztelhetné.De van 50 W-os kombi (kétféle USB- kimenetes)
TurboPower töltő is.
Ezek külön is kaphatók.Az Amazon site-okon mindenféle jobbnevű töltő is van és ezeket rendszeresen akciózzák.
És általában sok vélemény, leírás is van ...
mihez jók, mihez kevésbé.Nah, újabb siker:
43-ig tolta ennyivel, utána 33.
Ez a töltő. -
vence
aktív tag
A Motorola TurboPower 68W tud
11 V / 6,2 A -t is.
USB-PD 3.0 / PPS / QC GaNDe, hogy a fenti adat a PPS-re is vonatkozik-e nem tudom ...
Ez csak USB-C-s egy kimenetes töltő.
A VOOC pedig A-ról indul, ha jól tudom.
Szóval, akinek van tesztelhetné.De van 50 W-os kombi (kétféle USB- kimenetes)
TurboPower töltő is.
Ezek külön is kaphatók.Az Amazon site-okon mindenféle jobbnevű töltő is van és ezeket rendszeresen akciózzák.
És általában sok vélemény, leírás is van ...
mihez jók, mihez kevésbé. -
dropi
senior tag
-
edward2
addikt
Ha tud a töltő 5A-es PPS-t ami olyan mint a fehér holló. Elméletileg rendeltem olyan ugreent ami tud aztán mire ideért mégsem tud.
-
dropi
senior tag
Most olvastam külföldi teszteken is, hogy nem sikerült 30 fölé jutni, ami furcsa, mert a cég a saját oldalán is mondja, hogy PD3-mal menni fog az 50, nem kel la sajátjuk.
-
Luck Dragon
támogató
-
edward2
addikt
Na, péntek óta nekem is megvan a 3a Pro, igaz én nem bántam azt a 10-es pluszt es elmentem érte a BestByte raktárba, mert féltem tőle, hogy nem fog bejönni és akkor van 14 napom, hogy visszaküldjem. első nap volt is egy kis para, mert hiába akartam rávenni a sajat telekomos esim és a céges one-os fizikai sim együtt dolgozására, nem tudtam, hiába cserélgettem bárhogy, úgy tűnt, hogy nem tud egyszerre egy esimet es egy fizikait kezelni, írtam a supportnak. hogy jól látom-e, de mire válaszoltak volna (amúgy egy napon belül vissza is írtak) kiderült, hogy user error volt, mert a 2-es sim helyen próbálkoztam, de először az egyesbe kell tenni, nem mindegy

A kamerától is féltem, mindig is jó kamerás telóim voltak (Huawei P30 Pro, Pixel 7 Pro valamint most egy hónapig Honor Magic 6 pro), de egy fél hét alatt maximálisan meg vagyok elégedve vele, nem találtam gyenge pontot, mint a Honoron, aminek a teléje olyan vízfesték szerű elmosódásokat produkált, hogy nem tudtam megszokni. Szal a kamera is sokkal jobb a vártnál számomra. Amúgy alap dolgokra használom, sosem játszom vele, napi rohangálós meg este tiktokozós és sok meccsnézős. Eddig erre tökéletesen megfelel.
Én tokot biztos nen teszek rá, annyira jól néz ki, meg mondjuk a tok sztem minden telefont elront
Jaa töltés, van egy ilyen töltőm, ami elvileg 65 wattosm de a kijelzős kabel csak 29 wattot mutat maxon, szal majd még nézelődök egy jobb töltőre. Amúgy egy dolog, ami nekem hiányzik, az a vezeték nélküli töltés, mivel a cégben is mindig ott voltak az eddigi telóim meg otthon is nap közben.
Ha van kérdés, szívesen válaszolok.Nem nagyon fogsz olyan töltőt találni ami a 27W fölé menne. Azt viszont a mezei ikea-s is tudja. (max (különbség hogy több eszközt is elbír egy jobb töltő)
-
kbyte1024
veterán
Állítólag edzett papírlap.
Teeeee Barbi-t kapsz
-
Luck Dragon
támogató
-
citizen05
tag
-
kbyte1024
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
Szia!
Köszönöm az alapos vélemény közlését.
Írtad,hogy volt HM 6 pro- d is azzal összehasonlítva is ezek szerint elégedett vagy a telefon kameráival.
Szeretném megkérdezni,hogy gyárilag tesznek e rá védőfóliát?
Illetve befogad e a telefon két fizikai sim kártyát?
Válaszodat előre is köszönöm!Van rajta védőfólia, és fizikai 2 sim is.

-
citizen05
tag
Na, péntek óta nekem is megvan a 3a Pro, igaz én nem bántam azt a 10-es pluszt es elmentem érte a BestByte raktárba, mert féltem tőle, hogy nem fog bejönni és akkor van 14 napom, hogy visszaküldjem. első nap volt is egy kis para, mert hiába akartam rávenni a sajat telekomos esim és a céges one-os fizikai sim együtt dolgozására, nem tudtam, hiába cserélgettem bárhogy, úgy tűnt, hogy nem tud egyszerre egy esimet es egy fizikait kezelni, írtam a supportnak. hogy jól látom-e, de mire válaszoltak volna (amúgy egy napon belül vissza is írtak) kiderült, hogy user error volt, mert a 2-es sim helyen próbálkoztam, de először az egyesbe kell tenni, nem mindegy

A kamerától is féltem, mindig is jó kamerás telóim voltak (Huawei P30 Pro, Pixel 7 Pro valamint most egy hónapig Honor Magic 6 pro), de egy fél hét alatt maximálisan meg vagyok elégedve vele, nem találtam gyenge pontot, mint a Honoron, aminek a teléje olyan vízfesték szerű elmosódásokat produkált, hogy nem tudtam megszokni. Szal a kamera is sokkal jobb a vártnál számomra. Amúgy alap dolgokra használom, sosem játszom vele, napi rohangálós meg este tiktokozós és sok meccsnézős. Eddig erre tökéletesen megfelel.
Én tokot biztos nen teszek rá, annyira jól néz ki, meg mondjuk a tok sztem minden telefont elront
Jaa töltés, van egy ilyen töltőm, ami elvileg 65 wattosm de a kijelzős kabel csak 29 wattot mutat maxon, szal majd még nézelődök egy jobb töltőre. Amúgy egy dolog, ami nekem hiányzik, az a vezeték nélküli töltés, mivel a cégben is mindig ott voltak az eddigi telóim meg otthon is nap közben.
Ha van kérdés, szívesen válaszolok.Szia!
Köszönöm az alapos vélemény közlését.
Írtad,hogy volt HM 6 pro- d is azzal összehasonlítva is ezek szerint elégedett vagy a telefon kameráival.
Szeretném megkérdezni,hogy gyárilag tesznek e rá védőfóliát?
Illetve befogad e a telefon két fizikai sim kártyát?
Válaszodat előre is köszönöm! -
dropi
senior tag

Ha van kérdés, szívesen válaszolok. -
edward2
addikt
Azt olvastam,hogy kamerában nem annyira jók.
Több tesztelő is véleményezte, hogy ha fontos a jó kép akkor nem ez lesz a befutó. Bár ez akkor hangzott el amikor még megjelent újként. Lehet,hogy azóta történt pozitív változás. Nekem azért lenne fontos a jó minőség, mert sokszor megnézzük a tv .- n az elkészült képeket .S gondolom,hogy olyan nagyban jobban előjönnek a hibák. Ezért esett ki nálam s ismeretségi körömben
senkinek nincsen ilyen telefonja.
De azért köszönöm a tippet!Ja ez jó kérdés. Nem igazán fényképezek már telefonnal,de eddig a nord 4 nem tűnik rossznak. (jobb mint pl a realme 9 pro+ vagy xiaomi 12T)
-
Graphics
Jómunkásember
De jó , már vártam én is.
Közbeszólt az allergia...
-
Luck Dragon
támogató
-
Graphics
Jómunkásember
-
citizen05
tag
A Pro-t most nyúztam meg, mármint a 3a Pro-t.
Elég kiegyensúlyozott cucc lett, pedig a 3a,-t jobbnak találtam ár-ertekben. De így is jól jött ki.
Attól függ milyen rendszerre vágysz.
A Nothing az teljesen letisztult, sallangmentes.
Pár tesztkép, nem vagyok profi fotós, de egy kattintással értékelhető a produktum auto módban.
Köszönöm a válaszodat és a képeket.
Szerintem sem lettek rosszak a képek.
Úgy tudom,hogy Bog.-ék fogják tesztelni kiváncsi vagyok nit mondanak.
Esetleg csinálsz.tesztet a telóról mint a 3a - ról? -
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok !
Lassan csere érett lesz az s21 fe.-m.
Gondolkozom a 3a pro-n illetve a honor 200 pro.-n.
Szerintetek egy átlagos felhasználás mellett /üzemidő és jó fotós képesség lenne fontos a számomra/ melyik lenne a jobb választás?
Illetve kb.150-230.e. sávban ajánlanátok esetleg más androidos telefont ?
Válaszokat előre is köszönöm!A Pro-t most nyúztam meg, mármint a 3a Pro-t.
Elég kiegyensúlyozott cucc lett, pedig a 3a,-t jobbnak találtam ár-ertekben. De így is jól jött ki.
Attól függ milyen rendszerre vágysz.
A Nothing az teljesen letisztult, sallangmentes.
Pár tesztkép, nem vagyok profi fotós, de egy kattintással értékelhető a produktum auto módban.
-
citizen05
tag
Azt olvastam,hogy kamerában nem annyira jók.
Több tesztelő is véleményezte, hogy ha fontos a jó kép akkor nem ez lesz a befutó. Bár ez akkor hangzott el amikor még megjelent újként. Lehet,hogy azóta történt pozitív változás. Nekem azért lenne fontos a jó minőség, mert sokszor megnézzük a tv .- n az elkészült képeket .S gondolom,hogy olyan nagyban jobban előjönnek a hibák. Ezért esett ki nálam s ismeretségi körömben
senkinek nincsen ilyen telefonja.
De azért köszönöm a tippet! -
edward2
addikt
Sziasztok !
Szerintetek egy átlagos felhasználás mellett /üzemidő és jó fotós képesség lenne fontos a számomra/ melyik lenne a jobb választás?
Válaszokat előre is köszönöm!Nord 4 esetleg?
-
Dluinet
nagyúr
Sziasztok !
Válaszokat előre is köszönöm!Ha számít a rádió erősítő minősége, hogy jobb legyen a wifi vagy 4G és az 5G, akkor egyértelmű a Nothing Phone 3A Pro.
Az öcsém 3 napja vette, és ő is arról számolt be, hogy ahol eddig nem volt térerő (WC), ott most vígan megy.
Ha a nagyobb teljesítmény számok érdekelnek, akkor keress magukat. -
citizen05
tag
Sziasztok !
Válaszokat előre is köszönöm! -
kbyte1024
veterán
Milyen irányúak az üzenetek ?
Áron alul szeretnék, vagy esetleg valami más ?Már adnának érte repülőt,BMX-et meg ki tudja még miket
a személyes kedvencem amikor azt írja a tag,hogy ad érte 130 ezret
válaszoltam neki hogy mekkora biznisz öcsém
-
kbyte1024
veterán
Milyen irányúak az üzenetek ?
Áron alul szeretnék, vagy esetleg valami más ?Privi
-
Luck Dragon
támogató
-
kbyte1024
veterán
Mindenki némán figyel, ahogy te hangosan kibontod a telefont a csomagolásából.
Ne is mond,nem merem kinyitni a szekrényt
ha tudnád milyen üziket kapok a hídetésre.......kitépnéd a hajad
-
Luck Dragon
támogató
-
kbyte1024
veterán
Nagy a csend.......irjatok már valamit
-
HardRic
addikt
-
ginola
addikt
A képernyőt mennyire védi?
Inkább úgy kérdezem a a kijelzőhöz képest a perem hány milliméterrel van kijjebb? -
HardRic
addikt
Megjött ez a Xundd márkájú Alis tok. Nagyon tetszik, sokkal kevésbé csúszós mint a gyári, cserébe kicsit megváltoztatja a telefon külalakját a feket szélekkel és a sarokvédőkkel. Egynek mindenképp ajánlom
-
Linkin1994
senior tag
Én a phone 2-n használom a gyári tokot lassan 2 éve és semmi sárgulás
-
HardRic
addikt
Na beadtam a derekam és megvettem a gyári tokot. Van már Alzában tegnap óta. Elég menő, kívancsi vagyok mennyi idő múlva sárgul be ha egyáltalán fog. Holnap érkezik még egy elvileg jó fajta Aliról aminek fekete a kerete és átlátszó a hátlapja, majd beszámolok róla, hogy milyen.
-
Graphics
Jómunkásember
Hogy szuperál a pro eddig, persze aki már használja?

Tegnap csak kipróbáltam, nagyon gyors és a kamera is remek.
De ma remélem több időm lesz vele.
-
EngineerBoy
tag
Hogy szuperál a pro eddig, persze aki már használja?

-
classic B
senior tag
Megérkezett délután. Valóban kelleni fog hozzá egy tok, de különben egész kellemes készülék, tetszik. Még nem teljesen költöztem át. Pár napig próbálom, aztán meglátom sikerül-e megszokni. Pici iphone után nehéz lesz.
-
Graphics
Jómunkásember
Nézd meg spambe esetleg, legutóbb én is ott találtam meg a leveleket.(21-en rendeltem amúgy )
Meg valamelyik szín elérhetobb volt. fekete
-
kyru74
aktív tag
Szia!
Mikor rendelted a 3a pro?
Én 03.12. és még semmilyen értesítést nem kaptam csak annyit, hogy a kereslet miatt késés lesz .
Megrendelését várhatóan április 15-ig kiszállítjuk.
03.20 volt szállításnak megadva mikor rendeltem. -
kbyte1024
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
Jött nekem is az értesítés, hamarosan tudom tesztelni kicsit.
-
EngineerBoy
tag
-
classic B
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max / 1TB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- NerdOctaxe Gamma 9.6 TH/s Open Source Bitcoin ASIC Miner (BM1370) Újszerű
- 2000GB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar GEN V!!! SK Hynix 2048GB PCB01 kb. 14GB/s / 12GB/s
- Apple iPad 11 (A16) 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
sikerült az üveg alatt maradnia 
43-ig tolta ennyivel, utána 33.

a személyes kedvencem amikor azt írja a tag,hogy ad érte 130 ezret
Megjött ez a Xundd márkájú Alis tok. Nagyon tetszik, sokkal kevésbé csúszós mint a gyári, cserébe kicsit megváltoztatja a telefon külalakját a feket szélekkel és a sarokvédőkkel. Egynek mindenképp ajánlom