Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
razor03
aktív tag
Sziasztok!
Melyik azaz app amivel városi/utcai kamerákat lehet nézegetni? Egyik ismerősömtől hallottam hogy ez megoldható.
Üdv. Razor
-
pozsgai
csendes tag
-
crok
Topikgazda
válasz
pozsgai #50591 üzenetére
Kínai (vagy utófordított angol) MI Assistant PC-n esetleg.
@ktomcat: az úgy a la' natúr nem fog menni mert nem nyitott a bootloader.. fastboot flash parancsokat nyitot bootloader mellett tudsz csak csinálni elég régóta (hosszú évek óta, a hivatalos Xiaomi fastboot ROM letöltőoldal is írja), a MiFlashPro ugyan trükközik a Mi Assistant módszerével (ha tud...) de nemigen fog tudni, ezen felül max. a testpoint-os módszer maradna még ha a készülék már fel van nyitva úgyis és akkor az emergency download módban fel lehetne tolni talán a ROM-ot de az is csak authorized account alól megy ma már talán (ez a zárt bootloder megül mindent kb.). Ez így nagyon fura viselkedés, tartok tőle megpusztul épp a storage benne vagy más, pl. zárlat (is) van az egyenletben.
-
ktomcat
senior tag
válasz
pozsgai #50591 üzenetére
Hát szerintem akkor már nem sok lehetőség maradt... Lehet hardveres, bár nem az első ilyen eset amit olvasok (zárt bootloader, és csak recoverybe bootol) xiaomi-nál... Nekem is az van, nem a gyártóra "fújok", csak én mókolgatom nyitott bootloaderrel.
Illetve közbe még a mismatching image and device-ra van egy tippem, biztos hogy a telefonra való romot próbálod feltenni?
Fastboot mod-ból így tudod megnézni a telefon pontos típusát elvilegIlletve le tudod tölteni a fastboot romot és el tudod indítani csak simán a flash_all.bat-ot (de ez gyalulja az user datát) miután kitömörítetted és akkor nincs miflash-es kitérő
-
pozsgai
csendes tag
válasz
ktomcat #50590 üzenetére
Próbáltam azt is, MI logó, 2-3x újraindul, aztán ugyan úgy Recoverybe vissza.
MiFlashPro látja a telefont (ADB is, de a shell parancsra jön a closed error), van elvileg opció arra hogy megtartsa a user datát, de bármilyen ROM-ot próbáltam, nem megy fel rá, a hibaüzenet: "Missmatching image and device". Fogalmam sincs mi volt rajta, de mivel elér rég kapott új verziót próbáltam a legutolsó MIUI-t, az első és utolsó HyperOS-t, meg még random párat. -
crok
Topikgazda
válasz
pozsgai #50582 üzenetére
Recovery-be pedig csak akkor megy. Utána nyomkodhatod és működik is le-fel, stb. Ha valóban a boot alatt lenne gond akkor vagy fastboot vagy bootloader és system destroyed felirat. Ha ilyen készülékről leszedtem a hátlapot, leakasztottam a gombsort utána a power gomb nyomása / bekapcsolás után mindig szépen elindult majd gondolt egyet és restart majd recovery. Utána vagy csere vagy egy kis takarítás / átmozgatás segít ideig-óráig. Legtöbbször azokkal van gond amiknél a bekapcsoló gomb egyben ujjlenyomat leolvasó is. De régebbi, "sima" gombokkal is volt gond. Belül megreppen és össze-összeér. De te tudod. A beragadást (mint írtam) van hogy egyáltalán nem is látod, nem is érzed mert ugyanúgy "kattog" mintha rendben működne.
-
crok
Topikgazda
válasz
pozsgai #50576 üzenetére
"Bootloopba került és folyamatosan Recovery módba kapcsol." -- ez nem bootloop, a loop az loop, az ismétlődik folyamatosan. Ez nem. Nézd meg a kapcsolókat, jól nyomkodd meg az összes gombot, kicsit ütögesd meg, koppintsd hozzá az asztalhoz a készüléket finoman.. IMHO nálad is az lesz ami száz másik Xiaomi-nál volt már: a mikrokapcsoló(k) folyamatosan "nyomva vannak" (belül érintkezik valamiért még ha te nem is látod/érzed) és azért megy mindig Recovery-be mert a power gomb és a hang fel van így beragadva (a másik hasonló mikor fastboot-ba lép állandóan, az power + hang le valamint ami nagyon hasonlít erre az a power gomb magában, az viszont olyan mintha bootloop-olna de mivel a MIUI/HyperOS logó általában nem jelenik meg csak a Mi felirat így azt meg lehet mondani hogy az se bootloop mert az Android zygote még el se indult már megint újraindul a bootloader).
-
pozsgai
csendes tag
válasz
F.E.K.. #50577 üzenetére
Faterom a random bolt közepén valószínű nem rootolgatni akarta
Mentés pedig van, annyi, ami a 15GB ingyenes tárhelyre fért, de nyilván több minden volt rajta. Valami szervíz félébe beadta, ott megnézték, és azt mondták hogy szoftveres hiba, de csak teljesen újrarakni tudják, úgyhogy inkább szívok vele egy sort hátha.
-
Krissz80
senior tag
-
F.E.K..
senior tag
válasz
pozsgai #50576 üzenetére
Mentés nem volt róla? (pl. google szinkron, a képeket is felrakja ha be volt kapcsolva).
Igazából, amiről nincs mentés, az nem is fontos...
(Mellesleg az ilyen "random bootloop" vagy hardveres hiba, vagy a tulaj tett vele valamit - pl. megpróbálta root-olni, és hasonlók. A hardveres hiba esetén lásd a mentésről szóló megjegyzést fentebb, a másik esetben.. szintén. Jó, szoftveres gond esetén még talán van esélyed, de a telefon adatai titkosítva vannak, szóval "innen szép nyerni" ).
-
pozsgai
csendes tag
Sziasztok!
Faterom Redmi Note 11S 4G telefonja egyik pillanatról a másikra téglává változtatta magát. Bootloopba került és folyamatosan Recovery módba kapcsol. Sajnos USB debug és hasonlók valószínűleg nem voltak rajta bekapcsolva. Van bármi mód, hogy az adatokat valahogy levakarjam róla? Másik telefon már lett helyette, csak a csomó fénykép kellene róla és ez a vödör csavar mehet a kukába. Olvasgattam rengeteg helyen a témában meg próbálkozom mindenfélével 3 napja, de kezdek oda jutni, hogy megnézem mi történik ha átmegyek rajta az autóval. -
-
vence
aktív tag
A G Messeges-nek van külön topikja?
Hogy lehet visszaállni normál SMS-rendszerre?
-
crok
Topikgazda
válasz
Krissz80 #50561 üzenetére
Benne van a ROM-ban természetesen.. az csak megvan.. nem? Valamint a Magisk alkalmazásban van uninstall gomb, erre való, de jobb ha lenne eredeti. De már 3 éve nem a TWRP-ből flash-elés az install alapmódszere így ha valami nem megy egyenesen akkor kezdd elölről, de rendesen a leírás szerint.
-
crok
Topikgazda
válasz
Krissz80 #50559 üzenetére
Nem, rendesen patch-elni a kernelt (boot.img) és flash-elni majd a feltelepített Magisk alkalmazást elindítani, befejezni a setup-ot és lehet csinálni. [Magisk topik összefoglaló] Ha kész vagy utána akár vissza is teheted az eredeti boot.img-t, törölheted a Magisk-et teljesen (hiszen a továbbiakban nem lesz rá szükséged ha jól értem a célod).
-
crok
Topikgazda
válasz
Krissz80 #50557 üzenetére
Akkor a válasz szignifikánsan egyszerűbb mint gondoltam: root (mondjuk Magisk) mindkettőre, majd utána bármelyik normális alkalmazás backup app megoldja neked (a régi már nyitott így arra már csak fel kell patkolni hogy legyen root és menthess, az újon meg bootloader nyitás nem lesz ezek szerint gond mert a backup-ból visszaállítás már úgyis a nyitás (és egyben egy factory reset) után lesz. Használd a Swift backup-ot vagy a NeoBackup-ot pl.:
Swift Backup - backup app, méltó utódja a Titanium Backup-nak (ami mára már elavult)
Neo-Backup - régen OAndBackupX - ugyancsak backup app viszont open source (GitHub release letöltések - F-Droid - Izzysoft) -
-
-
Krissz80
senior tag
Sziasztok.
Nem tudom jó helyen járok e-
Van egy olyan alkalmazásom ami már nem elérhető appstore-on és a szerverét is lelőtték, de offline játszható, és a gyerek nagyon szereti.
Ezt szeretném úgy átvinni egy másik eszközre, hogy a már meglévő adatai, profilja is vele menjen.
Az appot magát át tudtam vinni, de használhatatlan, mert nincen semmi profil.
Létezik esetleg arra valami megoldás, hogy a játék adatait is átvigyem?A válaszokat előre is köszönöm.
-
whited
addikt
Sziasztok
Szeretném még egy ideig használni a Redmi 5+ telefonom.
Melyik custom ROM ajánlott rá, hogy ne 8.1 legyen rajta?
PE, CrD, vagy esetleg más ? -
Nekton
aktív tag
November 19-i cikk erről:
-
Dot
őstag
Hát, ez érdekes. Például az elején azt írja nem az eszközre ment illetve ez is:
Idővonal megtekintése asztali számítógépen
Látogasson el ide: https://www.google.com/maps/timeline
Teljes levél:
Köszönjük, hogy a Google ügyfélszolgálatához fordult. Rachel vagyok, az Ön Google-szakértője.
Azért írunk Önnek, mert aggályai vannak a Google Térkép idővonalának részleges visszaállításával kapcsolatban, miután végrehajtotta a gyári beállítások visszaállítását 2025. május 7-én. Tudjuk, hogy mennyire fontosak az idővonalak előzményei – különösen akkor, ha 10 évnél régebbi helyadatokat tartalmaz. Dolgozzunk együtt ezen.
Az egyértelműség kedvéért, hogy az idővonal adatai közvetlenül a Google-fiókhoz kapcsolódnak, és a telefon nem tárolja őket helyileg. Ez a következőket jelenti:Az idővonal előzményeit a rendszer a felhőben tárolja, ha Google-fiókjában be van kapcsolva a Helyelőzmények funkció.
A gyári beállítások visszaállítása nem törli az idővonal adatait, amennyiben:
Ugyanabba a Google-fiókba jelentkezett be
A Helyelőzmények aktív volt
Nem történt manuális törlés Google-fiókjában, illetve az Idővonalon
Mivel a telefon visszaállítását követően csak részleges adatokat lát, a következő lépéseket javasoljuk:Próbálkozz a következőkkel:
A használt fiók ellenőrzése
Győződjön meg arról, hogy ugyanabba a Google-fiókba jelentkezett be, mint amelyet több mint tíz év adatai tároltak. Néha alternatív vagy másodlagos fiókok is megjelenhetnek véletlenül.
Idővonal megtekintése asztali számítógépen
Látogasson el ide: https://www.google.com/maps/timeline
A bal felső sarokban lévő naptárral görgetheti a korábbi éveket, és ellenőrizheti, hogy megjelennek-e az adatok közvetlenül az interneten keresztül.
Ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva a Helyelőzmények funkció
Ugrás ide: https://myaccount.google.com/activitycontrols/location
Ellenőrizze, hogy a Helyelőzmények be vannak-e kapcsolva, és ellenőrizze, hogy mely eszközök voltak társítva a fiókhoz.
A „Tevékenységvezérlők” ellenőrzése törlésre
Keresse fel a Google Tevékenység oldalát: https://myactivity.google.com
Kattintson a Helyelőzmények lehetőségre, és győződjön meg arról, hogy véletlenül nem lettek törölt adatok.Ha engedélyezte a titkosított biztonsági másolatokat, lehet, hogy vissza tudja állítani az elveszett adatokat. Az importálás a következőképpen végezhető el:Mobileszközön győződjön meg arról, hogy a Google Térkép legújabb verzióját használja.
Nyissa meg a Google Térképet, és koppintson a jobb felső sarokban a profilképre vagy a monogramra.
A menüben válassza az Idővonal lehetőséget.
A képernyő jobb felső sarkában koppintson a felhőikonra.
Az Ön biztonsági másolatai szakaszban válassza ki az eszköz importálását.
Koppintson a More, majd az Import elemre.
Az „Idővonal importálása a biztonsági másolatból” szakaszban koppintson az Importálás elemre az adatok visszaállításához.
Ha az adatvesztést megelőzően nem engedélyezted a biztonsági mentést, akkor sajnos nem lehet visszaállítani a hiányzó adatokat. Tudjuk, hogy ez rendkívül bosszantó lehet, különösen akkor, ha az Idővonal segítségével jegyzi meg a meglátogatott helyeket. Tudatában vagyunk annak, hogy folyamatosan fejlesztjük rendszereinket, hogy a jövőben elkerüljük az ilyen problémákat.
További információ : https://support.google.com/maps/answer/14169818
Ha a fenti lépések végrehajtása után is csak részleges adatokat lát (pl.csak 2025. február végétől), kérjük, tudassa velünk:Ha külső eszközöket használt az idővonal biztonsági mentésére vagy visszaállítására
Ha az importálás során figyelmeztetést vagy figyelmeztetést kapott
Ha a közelmúltban módosított egy eszközt vagy fiókot
Ez az információ segít a probléma további kivizsgálásában, és annak eldöntésében, hogy van-e még olyan adat, amely továbbra is elérhető.
Köszönjük türelmedet és megértésedet. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel, bátran forduljon hozzánk, vagy keresse fel ügyfélszolgálati oldalunkat a https://support.google.commegfelelő időpontban.
A Google gondoskodik arról, hogy minden megadott információ pontos és helyes legyen, ezért az a célunk, hogy ügyfél-elégedettségünk a legfontosabb számunkra.
További szép napot!
Üdvözlettel:
Rachel
The Google Support Team -
fjudors
aktív tag
válasz
ÖregMackó #50543 üzenetére
nem. részigazságokat lehet csak felfedezni. de az eredeti problémát te sem olvastad el. a sokadik vagy, aki kifejti a téves értelmezését, ami nem kapcsolatos a problémával: volt mentés, importálva is lett, de hiányos.
a hiba nálad van.
és nem az eszköz idővonalát importálod, hanem a mentést a fiókból. -
ÖregMackó
tag
Kb. 2,5 hónapja megszünt a tárolás a google-nél, elötte sok üzenet jött, hogy törölni fogják, ajánlották, hogy a mentést át kell helyezni előtte mobil készülékre és attól fogva ott lesz az összes idővonal adat. A törléskor ujra indult az idővonal, minden egyes mobilon csak a saját mozgása által létrejövő idővonal lesz elérhető. Lehet állítőlag más eszközről archívált idővonalat importálni de nekem nem jött össze. A mobilomon lévő idővonali sdatokat nem tudtam a tabletemre átvinni. A korábban központilag tárolt idővonal adatok megsemmisültek :-(
-
codec
senior tag
Üdv! Tudna valaki segíteni abban, hogy a Firmware fájlok mappát, ami jelenleg 6 gigát foglal el, hol találom, vagy hogyan, és mivel tudnám törölni?
-
crok
Topikgazda
válasz
shadow1901 #50540 üzenetére
"Elkedtem írni egy választ, listával mindennel" -- akkor remélem végül megoldottad.
-
shadow1901
aktív tag
Elkedtem írni egy választ, listával mindennel, de töröltem. Elkezdtem írni egy őszinte választ, de töröltem.
Link a használt motyóról valóban rossz. De a képen látszik a ténylegesen használt neve és verziója. Ezt nem mutatta a a gömböd? Öblítsd le miután előhúztad a rejtekéből...
A segítségből elég is. Köszi! -
Dot
őstag
"Reset előtt megvolt minden telefonon 10+ évre visszamenőleg."
- Volt google felhős mentésem aminek a visszatöltése csak 2,5 hónapot hoz.Szerintem utolsó esélyem, hogy megnézem egy régi telefonomat, hátha megvannak rajta.
Mivel arra a telefonra még tavaly jelentkeztem be a google fiókommal, az átállás előtt. Bár lehet épp ezért nem lesz rajta semmi. -
Dot
őstag
válasz
Nekton #50529 üzenetére
Volt mentésem ezt vissza is töltöttem sikeresen.
Mivel most májusban csináltam factory reset-et a telefonomon, ha nem lett volna mentés akkor gondolom csak májusi előzményeket látnék. Ezért nem értem miért csak február végétől vannak az előzmények.
Reset előtt megvolt minden telefonon 10+ évre visszamenőleg.
Megpróbáltam többször visszatölteni, de csak 2,5 hónap jött megint.
Samsung cloud backup-ot csináltam, de az alkalmazásokban nem látom a térképet/maps/google térképet. -
crok
Topikgazda
válasz
shadow1901 #50500 üzenetére
Az UAD-NG-t csinálták az említett UAD után mikor az abba lett hagyva - van is belőle build Március közepéről. De hogy te mit töröltél ésvagy tiltottál le random.. ebben mégis hogy vársz segítséget? Legalább a letiltott app listát osztanád meg hogy legyen valami félinformáció.. ha már se üveggömb se látnoki képességek nemigen vannak..
-
shadow1901
aktív tag
válasz
shadow1901 #50500 üzenetére
Az előző nyilván nem válasz akart lenni, de az most lényegtelen.
Factory reset oldotta meg a beragadt, 0kb de még lejátszható fájlt.
(Ilyenkor utálom a steam baromságait, ezért szerettem volna elkerülni.)Gyomlálást csináltam megint, viszont most hiába maradt fent a MTP-s dolog, hiába tudom kiválasztani mit szeretnék (töltés, fájl/kép átvitel, midi) nem tudom gépről megnyitni a telefont.
(Gyomlálás előtt néztem, működött)
[kép] Gép látja, csak ezeket a hibákat dobálja.
MTP-re szűrve ez az egy opció volt. De mégse.
Tehát valami még hiányzik/törölve lett.
Mi az? Mi hiányzik, mi kellhet még neki? -
fjudors
aktív tag
válasz
Viktor0610 #50532 üzenetére
nem, hanem 2,5 havi adat van meg a régi telefon mentéséből
ott valami katyvasz lessz a szinkronizálással.
nem értem, a gépre mentés mit takar, mert telefonon intézhető az egész -
-
-
vacs
veterán
válasz
FearFmRadio #50527 üzenetére
Esetleg a Samsung Good Lock-ot nézd meg, de előtte olvass utána, hogy mi ez!
-
FearFmRadio
tag
Sziasztok
Érdeklödni szeretnék hogy Létezik valami féle APP amivel a Fold telefonokat lehet modositani ?
Modositás alatt azt értem hogy ha kinyitom a Fold telefont (legyen az xiaomi / vivo / oneplus...)
akkor a belső kijelzön ne azokat az ikonokat lássam mint becsukott állapotba hanem egyedileg testre tudjam szabni. igy a belső a belső kijelzön mást lássak mint a külső kijelzön . Más ikonokat , más háttérkép ... Van erre bármi lehetöség ? -
AlmafaBp
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket és szakmai tanácsotokat kérni.
Adott egy Android 11-es Motorola mobiltelefonon, amin kijelző csere történt az elmúlt napokban.
A kijelzőt a szerviz jól megcsinálta, azonban a wifi azóta nem működik megfelelően.
Wifi hálózatra fellép, majd egy másodperc múlva dobja, ismét fellép, majd egy másodperc múlva dobja...ezt csinálja végtelen ciklusban.Mi lehet a baj, illetve hogyan lehetne orvosolni?
Köszönöm.
-
Dot
őstag
válasz
fjudors #50505 üzenetére
Szia újra.
Csak most vettem észre, hogy 2 és fél hónapra visszamenőleg van meg az idővonalam.
Pedig nagyon rég óta, már 2013 tól megvolt szinte minden.
Tudnátok segíteni, hogyan tudom a régebbi helyeket is visszatölteni?
Néztem, nincs limitálva 90 napra az előzmény, elvileg sosem törlődik.Köszi.
-
tpeter77
addikt
Sziasztok,
Samsung A54s telefonom kijelzője játék közben a képernyő elsötétül. Néhány hete csinálja. Meg kell rázni a telefont, hogy visszakapcsoljon a kép, és nagyon zavaró a dolog.
Vajon mit kapcsolhattam be rajta, ami lekapcsolja a képet?
Kérlek segítsetek. -
crok
Topikgazda
válasz
tordaitibi #50514 üzenetére
KDE connect-et én is használok hébe-hóba EndeavourOS alatt (Win-el nem..) de majd megnézem összefügyülnek-e. Esetleg.. ha most a WIN-ed hálózati beállítását megnézed akkor az adott hálózat mire van állítva? Privát vagy publikus? Egy Wireshark packet capture-t megérne WIN alatt hogy milyen csomagokat lát egyáltalán.. egyébként a tűzfal/csomagok dolgot nézném meg első körben én is.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #50518 üzenetére
Első blikkre nem hozzá való / nem friss TWRP-t használsz (dynamic partition támogatás).
-
janakbacsi
őstag
mit csinálhatok itt rosszul, hogy nem megy fel a rom? poco x3 nfc.
-
kaciokos
őstag
-
Valamennyire igen nem ugrott be hogy az Android is linux.
Öregszek...Elmondom mi a probléma gyökere.
Használom a KDE Connect appot, ragyogó találmány, mióta rátaláltam kikukáztam az össes többi pc remote, médiavezérlő és fájlcsere megoldást pc és telefon között. Ráadásul maximális köszönet a fejlesztőknek mivel leportolták Windowsra, a Store-ból telepíthető.Kb. 3 hete megmakkant a Kde connect.
Ubuntun és más linuxon megy, W10-en nem is látják egymást. se a teló a pc-t se fordítva.
Nekifeküdtem de nem találok semmi magyarázatot, megoldást.
Ekkor jött ez a ping anomália, de rájöttem ez nem lehet oka mivel az Ubuntus meg a Manjaros gépemet se tudom pingelni és működik a Connect.Winen amikor meghalt, nem volt se frissítés se semmi, app frissítés se és kész kampec.
Wines topikba is kérdeztem de sajnos nem is ismerik ezt a Connect lehetőséget így érthetően nem tudtak segíteni.
Nagyon hiányzik a remote.
[it találtam valamit] de itt is a tűzfalat emlegetik ha jól olvasom de az nálam kikapcsolva és akkor se megy. -
crok
Topikgazda
válasz
tordaitibi #50511 üzenetére
Úgy tudtam linuxban járatos vagy.
su
iptables -L
Ez melyik készüléked?
Meg amúgy lényeges? Ping-et host-ra nem szokás engedni.. ha ül valamelyik porton szolgáltatás és az működik akkor pont mindegy a ping.. ha egy hálón vagytok és az ARP táblában látszik a MAC az IP-hez szintén -
-
crok
Topikgazda
válasz
tordaitibi #50509 üzenetére
iptables
-
válasz
tordaitibi #50508 üzenetére
Fettettem az asszony telefonjára egy ping appot.
Minden szközt meg tud pingelni, az én, a haver telóját, a Windowst, az Ubuntut.
Ilyenkor...? -
-
crok
Topikgazda
válasz
tordaitibi #50506 üzenetére
PC? Tuzfalad engedi visszafele? Win pl by default nem engedi..
-
Vagy én vagyok béna, vagy van valami extra módja hogy egy droidos telefonról pingeljem a pc-met?
2 teminálemulátorba, 2 cél appba, bárhogyan próbálom, nem sikerül.
Vsszafelé okés, pc-->android de nekem most a telefonról kéne.
Bármire ezt kapom,PING 192.168.1.144 (192.168.1.144) 56(84) bytes of data.
--- 192.168.1.144 ping statistics ---
9 packets transmitted, 0 received, 100% packet loss, time 8009ms
-
Dot
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a google maps idővonal visszaállításával kapcsolatban.
Tegnap wipe-oltam a telefonom (Samsung S21) (Android 14ről 15 frissítés előtt), ma észrevettem, hogy a maps idővonalon nincsenek előzmények.Tudnátok segíteni, hogyan tudom visszatölteni?
Saját mentés készült róla. Ezt le is tudtam tölteni a google oldaláról.Eddig ezt sosem kellett megcsinálnom, mindig láttam az előzményeket a gmail-os bejelentkezés után.
-
kaciokos
őstag
válasz
Oldman2 #50501 üzenetére
Emlékeim szerint régen volt egy elsődleges account, akihez "a telefon tartozott", és e mellé fel lehetett venni másodlagos accountokat.
Pl. ilyenekre gondolok, hogy
- milyen sorrendben jelennek meg a Google programokban (Gmail, Play Store, ...) az accountok
- mi van, ha nem lépek ki a telefonból, de csinálok egy Factory Reset-et, melyik accounttal tudom életre kelteni a telefont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest