- iPhone topik
- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #131317 üzenetére
Ismerek olyan személyt, akinek duál simes telefonja van, apróhirdetési oldalon vesz 50db simet 10 Ft-ért darabját, mindegyiken van 500MB + 40 perc. Aztán beaktiválja, elhasználja a netet, berakja a következő kártyát.....amikor pedig 10 db már "elhasználódott" bemegy egy T-s boltba és lekapcsoltatja a "lemerített" kártyákat, és kezdi elölről....
Mondtam is az emberkének, hogy ez elég albán stílus
Remélem olvasod Józsi ezt a hsztPersze ha ezeket az "eldobós" számokat kontakt számként használja valaki, miközben tudja, hogy napok múlva kikapcsoltatja....akkor az egyfajta szándékosságot hordoz magában.
-
törölt tag
válasz MadMancs #131017 üzenetére
Tételezzük fel, hogy a vodafone lelőtte a 3G-t (múlt idő), és használnád a TMH-s A52s-en a HD+, azaz a VoLTE szolgáltatást vodás kártyával....nem fog működni.
Vagy: szeretnél telefonálni és közben netezni...ez sem fog működni.
Erre te azt írod, hogy független a készülék.
Akkor az XEH-s A52, amivel a fenti anomália nem jelentkezik...akkor az mi? Szuper független ?A fenti analógia alapján: ha a TMH-s A52s-sel vodás simmel nem lenne 4G-n adatátvitel, csak 2G-n, akkor arra is azt írnád, hogy független?
Maradjunk annyiban, hogy ha egy szolgáltatói szoftver, egy másik kártya bizonyos szolgáltatásainak igénybevételeiben korlátoz, akkor az részben független.
UI: a legszebb az, amikor S9 készülék TMH-s szoftverre l+ vodás sim roamingban 0,2Mbps sebességgel töltött le (kb. havonta próbálva), miközben a feltöltés 20Mbps volt....aztán ugyanaz a készülék, ugyanott roamingban, XEH rommal 50Mbps-et tudott. És semmilyen hálózatfejlesztés vagy CA nem jelent meg adott külföldi kistelepülésen.
Független...aham...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MadMancs #131012 üzenetére
Csak óvatosan ezzel a mondattal "Telekom:...samsungok 2018 óta függetlenek".
Mit jelent az a kifejezés, hogy független?
Számomra azt, hogy egy Media Marktban vásárolt készülékkel mindenben egyenértékű a Telekomtól vásárolt. Ez pedig nem igaz.
Én vettem egy A52s-t telekomtól, és a TMH rom miatt a vodás kártyával nem volt VoLTE a készüléken (ilyen indokkal el is áltam a vásárlástól, bevittem TMH rom mentes A52s készüléket, amivel reprodukáltam a dolgot. Eladó is csak pislogott...).Szóval aki TMH-s samsungot vesz, és vodás simmel akarja használni, annak nem lesz VoLTE, valamint ha a 3G-t a voda lekacsolja, akkor marad a 2G-s hanghívás.
Oké, lehet romot cserélni, de 10-ből 9 ember biztosan nem tudja megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla