- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy A56 5G Dual SIM (8/256GB) vs. Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G Dual SIM (12/512GB)
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung A56 tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Nem tudom, én kb 0 programozói tudással próbáltam már használni a chatgpt ilyen célra, maradjunk annyiban hogy vannak gondok.
Én html, css, javascript oldalon próbáltam de... -
DraXoN
addikt
...és az eredmény az lesz, hogy még kevesebben fognak tudni programozni (ténylegesen)... már ezek a composer, node és társai se segítenek a helyzeten, hogy értsék is a juniorok "mi is történik".
Az AI tud ügyes lenni, de addig ér a tudása amit már egyszer valaki megcsinált és maximum "mixeli"... új dolgot kitalálni nem tud (egyenlőre?) ... persze mivel messzire érnek viszont a forrásai eléggé innovatívnak tűnhet... tény, a ritka dolgokat is megtudja találni és építeni belőle...
...de olyan ez mint egy kézifegyver vagy atombomba ... csak egy eszköz ami nem bánt, csupán egy feltétele van ennek, hogy ne kerüljön rossz kezekbe... öntudatra még egy AI se ébredt, nem is valószínű, hogy ez megtörténne... a munkát is annyira veszi csak el amennyire majd ezt akarjuk (akarják a döntéshozók).
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Bloomberg szerint az Apple és az Anthropic egy közös, AI-alapú programozóplatformot készítenek.
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest