- IFA 2026: Nagy ugrást ígér az EarFun Air Pro 5 aktív zajszűrésben
- IFA 2026: Élőben brutál jól néz ki a Tonino Lamborghini telefon
- A széria eddigi legfényesebb kijelzőjét tudhatja magáénak a Xiaomi Smart Band 11
- IFA 2026: 4K-s, 144 Hz-es kijelzővel jönnek a Lenovo csúcstáblái
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
28778 - 28701
28778 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-02 21:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
4.5 Quality modelt nagyobb képernyőn 60-70 centiről kizárt dolog, hogy megmondod... max az elszórtan jelentkező artifactingból. Bőven jobb mint csak emiatt letekerni a beállításokat.
-
Strezi
őstag
-
Biga123
addikt
Köszi, akkor várós! Nem hallottam eddig hogy lesz új kiadás, akkor pont jókor jutott eszembe az új 45" 5k oleden elővenni legutóbbi kefvenc játékomat.
Most egy 3070 laptop van csak alatta, ami a munkagépem, de lehet hogy megint épitek alá egy gépet mint tettem azt az eredeti kiadáshoz is
Zsebbenyúlós lesz a mostani árakon.
-
Strezi
őstag
Köszi, akkor várós! Nem hallottam eddig hogy lesz új kiadás, akkor pont jókor jutott eszembe az új 45" 5k oleden elővenni legutóbbi kefvenc játékomat.
Most egy 3070 laptop van csak alatta, ami a munkagépem, de lehet hogy megint épitek alá egy gépet mint tettem azt az eredeti kiadáshoz is
-
tibaimp
nagyúr
-
Biga123
addikt
-
tibaimp
nagyúr
-
Biga123
addikt
-
Strezi
őstag
Azér irtam, ha az kell hogy meglegyen a 120+, elfogadható.
Ha a DLSS hasonló az LG tévék 120Hz-re skálázásához (smooth motion), akkor nekem megfelelő. Nekem fontosabb a finom mozgás mint pár kisebb artifact esetleg. -
Jorus
nagyúr
DLSS Performance-szal, pláne FG-nel egy 5090 talán jó lehet 120 FPS-re. Én 4k-ban játszom DLSS Quality beállításon, úgy olyan 110 FPS van meg stabilan. Egyébként miért jó a sok FPS, ha közben a felskálázás miatt jelentősen gyengébb a látvány? Kompetitív multi játékoknál érteném.
-
RetepNyaraB
nagyúr
Valami igen izmos CPU és komoly Nvidia gpu (4070ti-4080-tól felfelé talán elég már, szódával). Amd szerintem nem tud ilyet manapság a kanyarban sem.
A remastertől nem fog lejjebb menni a gépigény; máshogy fogja szopatni a gépet. -
Plata
titán
-
Strezi
őstag
Hali, elővenném megint a játékot.
Moddolás nélkül, de kimaxolt grafikával mi kellene alá hogy stabil 120 FPS meglegyen 5k felbontással? Frame Gen lehet, de akkor nemlenne baj ha meglenne a 160+ is
-
tibaimp
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
Még 23 nap.
-
stefi76
aktív tag
Ugyanez!
Úgy törlöm le a frusztráló "játékokat", hogy nyoma se maradjon. Van elég dolog, amin lehet idegeskedni, nehogy már szórakozás közben is idegeskedjek.
Én még a sztorit sem tartom annyira fontosnak, ha nem kifejezetten irritáló, primitív vagy didaktikus, jöhet.(Amitől még agyfaszt kapok, azok a NAGYON MÉLY, nagyon BETALÁLÓS játékok, amikről eddig mindig kiderült, hogy sekélyes közhelyparádék, lásd Heavy Rain, Beyond: Two Souls, meg a Detroit: Become Human, illetve a Kojima-féle
hülyeségek"művészet."
)A Witcher viszont tökéletes.

"Ugyanez!
Úgy törlöm le a frusztráló "játékokat", hogy nyoma se maradjon. Van elég dolog, amin lehet idegeskedni, nehogy már szórakozás közben is idegeskedjek."Witcher 3 rajongóként kipróbáltam a Kirby and the Forgotten Land-et.
(Yuzu emulátor + megvettem eredetiben a játékot, itt van a polcon.)Az ilyen "játékos" játék. És igazából van benne kaszt rendszer is, csak észre kell venni, meg játékosan, nem "vérre menően".
Csak egy tipp. -
Micsurin
nagyúr
Olvasd el a híreket, nincs időlimit.
A 30 nap és 30 éjszaka egyfajta currency, exploration stb nem is "költi" csak bizonyos questeknél fog fogyni az idődből, sokszor még azt is eldöntheted, hogy a rövidebb utat választod és pl nem vigyázol x-y személyre egy utazás során (így kockáztatod, hogy elveszítsd őke) vagy végig kíséred őket de 2x annyi időd telik el.
Maga a felfedezés nem kerül időbe, csak a questeknél pörög. (Az meg szándékos és őszintén szerintem nagyon jól kiadja a narratívát. Hogy minden side questet lássunk úgyis több végigjátsszás fog kelleni cserébe a fősztorit nem érzed vontatottnak vagy épp viccesnek lásd a rohanás Ciri megmentéséért ahol heteket tudtunk elgwentezni.
)Szerintem a vanilla Witcher 3 és a Hearts of Stone óta nem volt RPG amivel ennyire jól szórakoztam volna, KCD2-öt is lelökte nálam a második helyről a Witcher 3 után. (Ha ennyire feszes marad a narratíva és tényleg érezhetőek a döntések következményei akkor lehet nálam még trónfosztás is lesz.)
Figyelem spoiler:
Konkrétan vissza kellett töltsek az első 2 órában mert van döntésamivel kinyírod a hugaid már az elején, elmentem velük pecázni mindt sidequest mert féltek a farkasoktól, de láttam telik az idő így félbehagytam a questet mert rohanni kellett vissza anyánkhoz a gyógyfüvekkel közben a main quest szerint, ha félbehagyod a questet tényleg megeszik őket a farkasok. Jobb ha nem kezdesz akkor már bele... vagy ha pecázásnál nem figyelsz az egyik bele is eshet a vízbe és meghal. De ha anyádnak a füvet nem viszed vissza napnyugtára akkor ott is kampec. Szerintem összehozható, hogy a végére csak az apád legyen majd megmenthető a játék végén. 
Nagyon durván Witcher 3 és Velen érzésem van ahol a banyáknál tényleg voltak következmények vagy épp a bárónál, kellett pl visszaöltsek ott is ahol frissen átalakult Coen:
A játék elmondja ha vámpír formában 1 health bar-ra esik a HP-d akkor conversation alatt sem tudsz megállni az éhséggel. Na most ez úgy néz ki ha picit vagy 1 bar felett akkor vibrál a UI és a rendes opciók helyett a vérszívás villan be néha így eltudod nyomni akaratlan is. DE ha ténylegesen 1 bar alatt vagy akkor elkezdtek beszélgetni és random elveszi tőled az option bart és mindegyik válasz átvált vérszívásra. Kijöttem a barlangból frissen átváltozva, legjobb cimbink bent ragadt egy égő pajtában amit épp 2 katona (1 random kis mob meg 1 miniboss) figyelt. Mire levertem őket lement a HP-m 1 bar alá, gondolom nem kell részletezni...
Szóval reload, megöltem pár patrolt a környéken, hogy szedjek belőlük blood fialt ami itt kb hp potion aztán mehettem újra a minibossra.
Ennyire komplex következmény rendszert tényleg nem láttunk a Witcher óta.
-
WayneGace
őstag
Az nem zavaró, hogy időlimit van arra, hogy megmentsd a családod?
Tehát belefér össze-visssza kószálni, mellékküldetéseket csinálni? -
Micsurin
nagyúr
Első 4-5 óra alapján nálam a Dawnwalker lazán GOTY feelingre kb hozza a Witchert, brutálisan jó

4K-ban Ultra presettel FG és balanced DLSS-el az 5070Ti 80-100fps közt ingadozik szóval 40-50 között lenne natúrban, teljesen korrekt.
-
CriticalHit
addikt
Jorus, Balázs Z.:+++1! Nagyon így vagyok vele én is!
Az nem hiányzik, hogy egy hülye játék is idegeljen, az kéne még csak...
Viszont egy dolog van, ami meglepett, most játszottam végig még csak egyszer a Detroit: Become Human-t szinkronosan (~4 EUR volt egy próbát megér) és meglepően jó játék, főleg, hogy tökéletesen érted mi miért van és történik! Én adnék neki egy esély Balázs Z.!
A Detroit: Become Human az egyik kedvenc játékom a csapat korábbi szintén briliáns Heavy Rain és Fahrenheit / Indigo Prophecy játékokkal együtt.
-
Phoen|x
addikt
-
Dendytv
senior tag
Nekem egyik all time kedvenc az Elden Ring. Az első 2-3 órát leszámítva élveztem minden percét. Lehet perverz vok.
Am, ha ráérez az ember akkor nem kell 40 perc alatt 200 próbálkozás. A történet is nagyon baba, már nem is tudom hány órányi lore videót néztem meg hozzá (ha esetleg valaki mégis elcsábul vaatividya-t ajánlom). Nekem nagyon bejön, hogy szinte régésznek kell lenned, hogy kiderüljön számodra, hogy miről szól ez a világ. Egyébként nem játszok sokat, heti 2-3-4 óra. Amikor az elden ringet nyomtam vagy 1 évig nem is érdekelt más.
Mennyit sikerült bele rakni ?
Én még nem kezdtem el, engem most nagyon elkapott a cp2077
-
dannyl
veterán
Ugyanez!
Úgy törlöm le a frusztráló "játékokat", hogy nyoma se maradjon. Van elég dolog, amin lehet idegeskedni, nehogy már szórakozás közben is idegeskedjek.
Én még a sztorit sem tartom annyira fontosnak, ha nem kifejezetten irritáló, primitív vagy didaktikus, jöhet.(Amitől még agyfaszt kapok, azok a NAGYON MÉLY, nagyon BETALÁLÓS játékok, amikről eddig mindig kiderült, hogy sekélyes közhelyparádék, lásd Heavy Rain, Beyond: Two Souls, meg a Detroit: Become Human, illetve a Kojima-féle
hülyeségek"művészet."

Kojima nekem is offos, de a felsorolt 3 játék szerintem irgalmatlan jó lett. A Beyond: Two souls-t feleségemmel közösen co-op-ban nyomtuk, az azért tetszett. Egyedül nem szólt volna nagyot. De a Heavy Rain, meg a Detroit nekem nagyon átjött.
-
Phoen|x
addikt
Nekem egyik all time kedvenc az Elden Ring. Az első 2-3 órát leszámítva élveztem minden percét. Lehet perverz vok.
Am, ha ráérez az ember akkor nem kell 40 perc alatt 200 próbálkozás. A történet is nagyon baba, már nem is tudom hány órányi lore videót néztem meg hozzá (ha esetleg valaki mégis elcsábul vaatividya-t ajánlom). Nekem nagyon bejön, hogy szinte régésznek kell lenned, hogy kiderüljön számodra, hogy miről szól ez a világ. Egyébként nem játszok sokat, heti 2-3-4 óra. Amikor az elden ringet nyomtam vagy 1 évig nem is érdekelt más.
-
RetepNyaraB
nagyúr
Én kb. 10-szer vágtam bele a különböző Elder Ringekbe és hasonló címekbe, és hát teljesen szétidegeltek ezek a harcrendszerek, ahol a különböző, tökéletesen időzített kombókkal lehetett csak életben maradni.
Az összes ilyen játék shift+del lett nagyon hamar. Én azért játszom, hogy kikapcsolódjak, szórakozzak, elmerüljek, szóval legyen a játék szép, legyen nagyon erős a sztori és legyen köré építve durván részletes lore és mondavilág és legyen magával ragadó a hangulata, a zenéje, legyen szép és kössön le százórákra.
De elfogadom természetesen, hogy sokan a kihívást keresik a játékokban és kifejezetten élvezik, hogy 40 percig harcolnak egy boss oppal és csiszolják folyamatosan a reflexeiket a küzdelmekben, de én erre nem vagyok kíváncsi. 
És már elvonási tüneteim vannak, hogy "nem játszhatom" a Witchert, mert várom a Remastered verziót.

Ne is mondd. ER fent volt fél évig virágboltból, nem értettem belőle semmit, de egész jó szintre húztam a csávót és csámborogtam fel-alá, mert az első rendes bosson valami vár udvarán egyszerűen nem bírtam átjutni, leírásokkal se, szóval elakadtam a "sztoriban". Aztán jó fej voltam és megvettem egy évre rá, a frissítések, meg új gép miatt. Természetesen a régi játék mentés nem töltött be, egy darabig próbáltam "ésszel" játszani, aztán káromkodva letöröltem. Nincs nekem erre igényem csepp se; sőt, valójában erős bullshit szagot érzek benne jó grafikával, pedig nem az első rpg az életemben. Hasonló volt még a tavalyi blockbuster Expedition 33, amit fogcsikorgatva végigszenvedtem very easy, vagy sztori módban, mittoménmá hogy hívták. Magas szinten már ment, kivéve Simon, aki vagy rommá optimalizált 1 shot build, vagy emberfeleltti reflexek, középút nincs. Plusz a számomra elképesztően nyálas picsogás "történet".
Hát, ja. Nem vagyunk egyformák
-
DeFranco
nagyúr
Ugyanez!
hülyeségek"művészet."

Detroitra +1 rettenetesen erőltetett volt, ahogy a Morális Üzenetet tolták benne.
-
Lenry
Topikgazda
Ugyanez!
hülyeségek"művészet."

Kojimát én se értem

-
tibaimp
nagyúr
Én kb. 10-szer vágtam bele a különböző Elder Ringekbe és hasonló címekbe, és hát teljesen szétidegeltek ezek a harcrendszerek, ahol a különböző, tökéletesen időzített kombókkal lehetett csak életben maradni.
Az összes ilyen játék shift+del lett nagyon hamar. Én azért játszom, hogy kikapcsolódjak, szórakozzak, elmerüljek, szóval legyen a játék szép, legyen nagyon erős a sztori és legyen köré építve durván részletes lore és mondavilág és legyen magával ragadó a hangulata, a zenéje, legyen szép és kössön le százórákra.
De elfogadom természetesen, hogy sokan a kihívást keresik a játékokban és kifejezetten élvezik, hogy 40 percig harcolnak egy boss oppal és csiszolják folyamatosan a reflexeiket a küzdelmekben, de én erre nem vagyok kíváncsi. 
És már elvonási tüneteim vannak, hogy "nem játszhatom" a Witchert, mert várom a Remastered verziót.

Jorus, Balázs Z.:+++1! Nagyon így vagyok vele én is!
Az nem hiányzik, hogy egy hülye játék is idegeljen, az kéne még csak...
Viszont egy dolog van, ami meglepett, most játszottam végig még csak egyszer a Detroit: Become Human-t szinkronosan (~4 EUR volt egy próbát megér) és meglepően jó játék, főleg, hogy tökéletesen érted mi miért van és történik! Én adnék neki egy esély Balázs Z.!
-
Balázs Z.
aktív tag

Ugyanez!
hülyeségek"művészet."

-
Jorus
nagyúr

-
tibaimp
nagyúr
Én amúgy mai napig nem értem a hatalmas felháborodást a harcrendszer felé. Én Day 1 szerettem benne a harcot is. Oké, nem egy Nioh vagy egy Sekiro, de akkoriban egy RPG játékban nem is vártam ilyen szintű harcot. Teljesen tette a dolgát.
Ettől függetlenül kíváncsian várom hogy hogy miképpen gondolták újra.
Én meg pont az ilyen "parry meg dodge" harcrendszerrel nem tudok mit kezdeni, sok esetben, mert béna vagyok kissé hozzá....
-
Rony949
addikt
[The Witcher 3 Remastered Is Finally Fixing ITS BIGGEST PROBLEM ]
-továbbfejlesztett harc és mozgástechnika, új kivégző mozdulatok
-mélyebb karakter fejlesztés
-okosabb ellenség MI
-javított lovaglásÉn amúgy mai napig nem értem a hatalmas felháborodást a harcrendszer felé. Én Day 1 szerettem benne a harcot is. Oké, nem egy Nioh vagy egy Sekiro, de akkoriban egy RPG játékban nem is vártam ilyen szintű harcot. Teljesen tette a dolgát.
Ettől függetlenül kíváncsian várom hogy hogy miképpen gondolták újra.
-
RetepNyaraB
nagyúr
-
Dendytv
senior tag
Az már nem is tünde, olyan vékony...
Talán szilfid?
Há' kitdja ezt.
Még pont hogy edzeni akarok, mert nem tetszik a fizikumom
-
philoxenia
MODERÁTOR
Az AI szerint a GF now Xbox one-on támogatja a játékot, (Downwalker) míg a Cloud gaminget egyelőre nem. GF now-val játszik valaki boxon?
(már persze a topiklakók közül...
) -
philoxenia
MODERÁTOR
Előttem már jól összefoglalták. Ha nincsenek nagy igényeid és el tűröd, hogy csúcs időben egyszer egyszer be szaggat/laggol akkor jó cucc.
Én nem szoktam sokat játaszani heti max 10 óra. Jelenleg Dayz és CP2077 megy mind a kettő fhd Ultra beállításokon.
Én azért használom, mert nem akarok rengeteg pénzt ölni gépbe és ez egy nagyon jó alternatíva
De lehet majd ez idővel változik. 194/76
Az már nem is tünde, olyan vékony...
Talán szilfid?
-
Dendytv
senior tag
Előttem már jól összefoglalták. Ha nincsenek nagy igényeid és el tűröd, hogy csúcs időben egyszer egyszer be szaggat/laggol akkor jó cucc.
Én nem szoktam sokat játaszani heti max 10 óra. Jelenleg Dayz és CP2077 megy mind a kettő fhd Ultra beállításokon.
Én azért használom, mert nem akarok rengeteg pénzt ölni gépbe és ez egy nagyon jó alternatíva
De lehet majd ez idővel változik. 194/76
-
Creative997
addikt
Jöttek hszek, aszittem már a W4-t is ingyen adják az első hónapban majd és arról megy a zsivaj, erre kiderul hogy valamiféle tarskereso fórumra tévedtem ahova beterhet egy nőstény gamer valasztani méret alapján, extraként meg hogy ki tudja magát buddha pózba verni

Geralt ezen elszomorodna

176/82
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ja és koromnál fogva (61) már tünde vagyok? Legnagyobb súlyom olyan 107, de most csak olyan 88 vagyok a 172 magassághoz...
-
Phoen|x
addikt
Jöhetnétek almát szedni...
Am 182/90. Nős vagyok, ajánlatokat nem várok.
-
tibaimp
nagyúr
-
dannyl
veterán
Én olyan 5-6 éve használtam AC Originshez mielőtt új gépet vettem volna.
Kicsit olyan mintha egy focimeccset néznél online streamen. Azota biztosan erősödött a szerverpark, de maradjunk annyiban, hogy ha nincsenek óriási igenyeid, nem csucsidoben akarod használni, nem csesz szét az ideg ha néha belaggol (mondjuk harc közben) és nem játszol havi 100 óránál többet, meglepően jó és olcsó, ahhoz képest hogy hardvert kölcsönzöl online. Ha lebontod a $200 egy hónapra, az nem olyan sokSejtettem, hogy nem nekem való
Nem sok kompromisszumot vagyok hajlandó elviselni...
MicsurinKöszi neked is a megerősítést, hogy ne is próbálkozzak vele még évekig.
Ja, amúgy 185/80, és tudok törökülésben ülni

-
Biga123
addikt
-
Jorus
nagyúr
-
scyllarus
veterán
-
tibaimp
nagyúr
Nekem W3-ban annyira bejött a PS5-ön megszokott kontrolleres irányítás, hogy azóta PC-n is a PS5 kontrollerével játszom.
Ilyen cuki japán gémerkislányos módon felkucorodom a gémer székemben törökülésben, és úgy nyomom a Witchert PC-n.
(Már amennyire a 185/110-es testem cuki lehet törökülésben.
)Persze Witcherben nem kell célozni kvázi, ezért ott nem érzem a kontroller hátrányát, de mondjuk Cyberpunkot is mindkét platformon játszom, de ott a célzás sosem fog olyan precízen menni kontrollerrel, mint bill+egérrel, szal ott PC-n maradok a hagyományos irányításnál, PS5-ön meg csak netrunner karit viszek kontrollerrel.
Az komoly
Amúgy én is 185/110!
-
Micsurin
nagyúr
Mi használjuk heti szinten mikor párom ingázik, otthon van gépe nálunk laptopról G Now.
Nem rossz, mikor működik 90%-ban nagyon jó. Alig észrevehető az inputlag Dune Awekening alatt pl, inkább az a probléma mikor nem megy.Ha késik a G Now verziós játék frissítése nézed 1-2 napig akár néha az incompatible feliratot és vakarózol.
Ha szórakozik a szerver akkor szerinte serverside van 110fps-ed, streamen 50-60 valójában meg kb 20 jut el hozzád...
Ha olyanja van nem találja meg az adott játékot úgy, hogy tegnap toltad konkrétan... mehet a régió váltás majd vissza aztán hopp újra működik.Kényszer megoldásnak jó, állandóra? Eh.

Dune, Grounded2, Hogwarts Legacy, CP2077 ... elég sok címet próbáltunk.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok,
PS4-em van, ezen van meg a Witcher 3 + a 2 DLC digitális formában.
Van/lesz valamilyen workaround arra, hogy a remasteredet behúzzam PS5 vásárlása nélkül?
-
Jorus
nagyúr
Nekem W3-ban annyira bejött a PS5-ön megszokott kontrolleres irányítás, hogy azóta PC-n is a PS5 kontrollerével játszom.
Ilyen cuki japán gémerkislányos módon felkucorodom a gémer székemben törökülésben, és úgy nyomom a Witchert PC-n.
(Már amennyire a 185/110-es testem cuki lehet törökülésben.
)Persze Witcherben nem kell célozni kvázi, ezért ott nem érzem a kontroller hátrányát, de mondjuk Cyberpunkot is mindkét platformon játszom, de ott a célzás sosem fog olyan precízen menni kontrollerrel, mint bill+egérrel, szal ott PC-n maradok a hagyományos irányításnál, PS5-ön meg csak netrunner karit viszek kontrollerrel.
-
Creative997
addikt
Én olyan 5-6 éve használtam AC Originshez mielőtt új gépet vettem volna.
Kicsit olyan mintha egy focimeccset néznél online streamen. Azota biztosan erősödött a szerverpark, de maradjunk annyiban, hogy ha nincsenek óriási igenyeid, nem csucsidoben akarod használni, nem csesz szét az ideg ha néha belaggol (mondjuk harc közben) és nem játszol havi 100 óránál többet, meglepően jó és olcsó, ahhoz képest hogy hardvert kölcsönzöl online. Ha lebontod a $200 egy hónapra, az nem olyan sok -
Xerato69
újonc
Hmm, ez a remastered felteszem működésképtelenné teszi az eddigi mod-okat?
Illetve gtx1650+i7 4770-en (tudom-tudom) vajon elindul? A Songs of the Past láttam, hogy nem .. bár hátha arra lenne majd megoldás.Hali! A modok biztos nem fognak működni, de modderek szerintem majd frissítenek idővel. A songs of the past a remaster kiegészítője lesz. Régebbi verziókkal nem is kompatibilis. Az általad leírt gépel szerintem, ha megy is a remastered nagyon le kell butítanod a grafikát. A minimumnak megjelölt videokártya kb 30% erősebb a tiednél. A Procid ha minden mag dolgozik 20%-al gyengébb mint a megjelölt. De mivel ingyenes lesz tegyél egy próbát és meglátod. Én már jártam úgy, hogy a gépem nem felelt meg a minimum követelmények, de alacsony beállításokkal 60 fps-t sikerült kicsikarni belőle.
-
dannyl
veterán
-
tibaimp
nagyúr
-
Dendytv
senior tag
-
Phoen|x
addikt
-
tibaimp
nagyúr
Illetve gtx1650+i7 4770-en (tudom-tudom) vajon elindul? A Songs of the Past láttam, hogy nem .. bár hátha arra lenne majd megoldás.Elég sovány már az a hardver...De OK, "tudom-tudom", de ha valaki játszani szeretne, akkor valamennyire muszáj fejleszteni.
Ha más nem, valami használt 5. gen Ryzen + 9070 is már csodákra képes és még az RT-t is bekapcsolhatod.
-
RetepNyaraB
nagyúr
Egyébként is tök régóta jelen van a jobb rpg-szerűségekben a lehetőség, hogy meleg karakter(nő)t (is) játszhass. Pont Geralt nem ilyen, de az azért szembehugyozása lenne a lore-nak. Vilgefortz&Geralt& Kökörcsin könnyes háromszöge
Majd a Netflix.
Komolyabb szerepét ennek viszont én még nem láttam sehol; kimerül abban, hogy Beát, vagy Bélát húzod meg. Tényleg nem értem 2026-ban az ezen rugózást. -
Lenry
Topikgazda
Sztem nem érdemes etetni a trollt 👍

-
RetepNyaraB
nagyúr
-
Lenry
Topikgazda
-
Micsurin
nagyúr
Arthur sosem volt meleg... csiszolj az angolon vagy keress magyarítást.
Arthur a naplójában elég gyakran kitér Mary Lintonra... nem véletlen, jegyben jártak csak épp Arthur életmódjával Mary sem Mary családja nem tudott azonosulni.
-
FüligJimmy
csendes tag
Illetve gtx1650+i7 4770-en (tudom-tudom) vajon elindul? A Songs of the Past láttam, hogy nem .. bár hátha arra lenne majd megoldás. -
Plata
titán
Szerintem Artúr az John persze hogy nem.
John-al jó volt játszani. -
Lenry
Topikgazda
én kitoltam többször 100%-ra, de valószínűleg nem ugyanazt az RDR2-t játszottuk.
nézeteid szerint mégis mi utal rá, hogy Arthur (vagy John) meleg volna?arra már nem is mondok semmit, hogy amúgy miért számítana ez bármit is?
-
Biga123
addikt
Pedig csak egy isten van és az a GTA.
RDR2 nekem nem jött be,a meleg cowboy kalandjai a vadnyugaton nem igazán jön be.
Öt év kellett mire végig vittem,elővételben vettem meg aztán rájöttem ez a csóka juj de hogyishíjják.
Unszimpatikus.
De GTA az más,San Andreas-ban sok ezer órám volt,vice city is megvolt párszor,három nem tetszött,négy haggyá lógva,öt sok sok ezer óra.
Szerintem az ötödik részben csak azzal volt ezer órám hogy a csajszival bringáztam vagy búvárkodtam.
Leszbi csajszi,na az már jöhet.
Az isten mi
?
[link]
GTA ból csak az 1 vagy a 2
-
Plata
titán
-
Lenry
Topikgazda
RDR2 nekem nem jött be,a meleg cowboy kalandjai a vadnyugaton nem igazán jön be.
Öt év kellett mire végig vittem,elővételben vettem meg aztán rájöttem ez a csóka juj de hogyishíjják.
Unszimpatikus.
De GTA az más,San Andreas-ban sok ezer órám volt,vice city is megvolt párszor,három nem tetszött,négy haggyá lógva,öt sok sok ezer óra.
Szerintem az ötödik részben csak azzal volt ezer órám hogy a csajszival bringáztam vagy búvárkodtam.
meleg cowboy kalandjai
ezt nem tudom miből sikerült leszűrni
tyű... ember
touch grass -
Plata
titán
Unszimpatikus.
-
Jorus
nagyúr
Pedig az V. kifejezetten szórakoztató, meglepően jó fő történeti szállal. Máig szeretek menni egy kört a kivételesen jól lemodellezett L.A-ben.
Engem a GTA világa az, ami hidegen hagy. Így vagyok az RDR2-vel is, szép-szép, de sosem érdekeltek a cowboyok.
Fantasy vagy cyber az, ami mozgat. -
CriticalHit
addikt
-
Jorus
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
cyberkind
félisten
[The Witcher 3 Remastered Is Finally Fixing ITS BIGGEST PROBLEM ]
-továbbfejlesztett harc és mozgástechnika, új kivégző mozdulatok
-mélyebb karakter fejlesztés
-okosabb ellenség MI
-javított lovaglásE3 hud és a többi amivel jár, az persze továbbra sincsen.
Pedig, ez lehetne az egyik legnagyobb újítása a remaster-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
28778 - 28701
28778 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Katana 15 B14WEK-234 GAMER notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB W11
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / Akku:82%
- AKCIÓ! HP Zbook 8 G1as 14 üzleti notebook - R9 HXPro 375 64GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 890M W11

)
)