Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-B-
senior tag
Ezek a gyári háttérképek másnál is eltűntek frissítés után?
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a frissítést. Az lenne a kérdésem hogy hol lehet kikapcsolni hogy aod-nál ne jelenjen meg a jobb felső sarokba az akkumulátor töltötség?
Köszönöm a segítséget. -
-
Várjuk a tapasztalataitokat.
-
-B-
senior tag
-
-B-
senior tag
Februári biztonsági frissítés elérhető.
-
motofi
aktív tag
válasz
retesz147 #416 üzenetére
Valahogy sikerült oda- vissza! Elsőre most sem sikerült, de másodikra igen. Átálltam EUX-ra lefrissítettem OTA- n, majd vissza SEK-re! A program futtatás alatt ki irt egy Running exploit ... FAIL, De a vègeredmèny Changing CSC to SEK ...OK. Van újra hivásrögzítès! Novemberi 1. biztonsági frissítès van rajta. Neked is?
-
retesz147
addikt
Sajnos én nem vagyom ekkora guru, hogy ebben így távolról tudjak segíteni! Sajnálom!
Amit tudok javasolni, hogy Youtube videókat nézegess, S23 topikot olvasgasd (én sok infót onnan gyűjtöttem be).
Driverek fel vannak telepítve rendesen? USB hibakeresés a fejlesztői beállításokban be van kapcsolva? Amikor engedélyt kér telón, meg adod neki? Újraindítás gépen, telón, gyári kábellel próbálod?
Remélem sikerül! -
motofi
aktív tag
válasz
retesz147 #413 üzenetére
Szia! Vissza akartam váltani SEK-ről EUX-ra ahogy te, de el nem tudom képzelni mit csinálhatok rosszul, de a végén mindig Fail t ir ki. Minden program felvan telepítve a legfrissebb, észleli a telefont látja, hogy milyen régión vagyok fent, de amikor elinditom a váltást a végén sosem sikerül. A telefon szervizes aki anno átváltott ukrán régióra, nem árulta el, hogy hol híbáztam. Esetleg valaki tud segiteni? Köszönöm!
-
Megjelent, tölthető a novemberi ápdét (nem mókolt telefonra)
-
retesz147
addikt
Egész S23 FE topik nevében nagyon szépen köszönjük a segítséged és az egész napos ráfordításod!
Én jelenleg az egyszerűbb módszert választottam, SEK CSC-ről visszaváltottam SamFW-vel EUX-re, ott OTA-n rányomtam a legfrissebb FW-t, majd újra SamFW-vel váltottam SEK CSC-re.
Ez most azért működhetett, mivel EUX-re és SEK-re is megjelent ugyan az az FW, ami most épp a legfisebb.
Amennyiben nem fog megjelenni ugyan az az FW mindkettőre, akkor már Frija/Odin párossal lehet frissíteni, de megvan az atom összefoglalás, ami alapján simán menni fog! -
Oldman2
nagyúr
https://samfw.com/firmware/SM-S711B/EUX
https://doc.samsungmobile.com/SM-S711B/EUX/doc.htmlAz S5DXI3 fw ezekre a CSC-kre jött ki (csak a lényegeseket említve): EUX, SEK, SWC
Az SEK, EUX, SWC fw-ek belső tartalmát összehasonlítva, az 5 fájlos fw-ek minden egyes eleme bitre azonos!
Nem azonosak viszont az ILO és INS fw-ek! Ennek okát jelenleg nem tudom, más készüléknél ilyet nem tapasztaltam eddig.
Az S3CXE9 fw megjelent:
EUX 2024.06.01
Az S3CXE8 fw megjelent:
SEK 2024.06.01
ILO 2024.06.03
INS 2024.05.31
Az EUX CSC-re kijött fw-ek:
S5DXI3 09.30
S4DXH8 09.04
U4DXH7 08.20
S4CXGD 08.05
S4CXF9 06.26
S3CXE9 06.01
U3CXE6 05.28
Az SEK CSC-re kijött fw-ek:
S5DXI3 09.30
S4DXH8 09.04
U4DXH7 08.20
S4CXGC 08.05
S4CXF8 06.25
S3CXE8 06.01
S3CXE3 05.09
NÉZZÜNK EGY „NEM FRISSÜLŐ” S23 FE KÉSZÜLÉKET:
A Beállítások / A telefon névjegye / Szoftver adatai lapon láthatóak ezek az adatokAlapsáv verziója
S711BXXS3CXE9Szolgáltatói szoftververzió
SAOMC_SM-S711B_OXM_SEK_14_0007
SEK/SEK,SEK/EUX/EUX
MAGYARÁZAT:
A készüléken jelenleg az S3CXE9 kódjelű fw van telepítve.
A Készülék eredetileg EUX kódú volt, a CSC módosítva lett rajta.Mivel ez a S3CXE9-as fw nem jött ki SEK-re, csak EUX-re (06.01 dátummal), emiatt OTA (over the air) nem frissül a készülék.
(SEK-re csak az S3CXE8-as jött ki)A legújabb S5DXI3 kódjelű fw kijött EUX és SEK CSC-re is, így csak annyi a teendő, hogy frissítsük a készüléket erre a Frija/Odin páros segítségével.
Hogy adatvesztés/törlés ne legyen frissítés közben, a fw 5 fájlja közül a megfelelő CSC fájlt kell kiválasztani!CSC_OXM_....tar - Factory reset, minden adat törlődik!!!
HOME_CSC_OXM_....tar - Az adatok megmaradnak, ezt használva gyakorlatilag csak fw frissítés történik!A SZÜKSÉGES SEGÉDPROGRAMOK:
Telepített és működő Samsung USB driver
https://technastic.com/samsung-usb-driver-download-windows/Frija - a legfrissebb fw letöltése IMEI megadása után https://technastic.com/frija-samsung-firmware-download-tool/
Odin - a Frija -val letöltött és kicsomagolt fw telepítésére szolgál https://technastic.com/odin-download-samsung-latest-all-versions/
RECOVERY / DOWNLOAD, ODIN MÓDOK ELÉRÉSE S23 FE ESETÉBEN:Recovery Mode:
Csatlakoztassuk számítógépre vagy fülesre USB-n a kikapcsolt telefont (töltő nem jó),
aztán tartsuk lenyomva a Power és a Volume Up gombokat, amíg be nem jön a Recovery Menü. Ott megtaláljuk a Wipe Cache menüpontot.
https://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-galaxy-s23-fe/recovery-mode/
Download / Odin Mode:
Kikapcsolt állapotban a Vol Up és Vol Down gombokat egyszerre nyomva csatlakoztassuk számítógépre vagy USB fülesre a készüléket. A rövidesen megjelenő Warning üzenetről a Vol Up gombbal lehet továbblépni, vagy a Vol Down gombbal lehet kilépni.
https://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-galaxy-s23-fe/download-mode/
CSC MÓDOSÍTÁSA:SamFW Tool 4.9
https://samfw.com/blog/samfw-frp-tool-1-0-remove-samsung-frp-one-click
MILYEN CSC-RE VÁLTSUNK?(ezek nem kimondottan S23 FE specifikus adatok!)
SEK - Working call recorder, Missing SPay, Missing CallID
INS - Working call recorder, Working SPay, Working CallID - Missing OTA if you are coming from Exynos (B) version, if you are coming from E version you will have OTA
XXV - Working call recorder, Working SPay, Missing CallID
THL - Working call recorder, Working SPay, Working CallID
INU - Working call recorder, Working SPay, Working CallIDForrás: TODI1111 tapasztalatai S23 Ultra készüléken
Ha már módosult a CSC (pl. SEK-re), az is gyors megoldás lehet a frissítés érdekében (és ez sokaknak egyszerűbb lehet, de ehhez kell a működő SamFW Tool), hogy „visszaváltunk” az eredeti EUX-re, itt frissítjük a fw-t, majd a Tool segítségével megint váltunk az előbbi CSC-re.
Ez a folyamat kb. 10 perc összesen (nem számolva az új fw letöltődésének idejét).
FIRMWARE DOWNGRADE LEHETŐSÉGE:A https://samfw.com/firmware/SM-S711B/EUX oldal alján látható táblázatban a Bit/SW. Rev. oszlopba ki van emelve a fw kódokban is szereplő számjegy, ami a Booloader verzióját jelzi. Downgrade csak azonos BL verzióra lehetséges!
Azaz az S3CXE9 verzióról frissítve S5DXI3-ra, arról vissza nem lehet állni semelyik régebbi fw verzióra, mert 3-ról 5-re ugrott frissítés közben a BL verzió. Frissíteni csak azonos vagy nagyobb verzióra lehet, downgrade pedig csak azonos BL verzióra.SΛMSUNG MOBILOK AKTÍV-CSC / SIM-CSC / stb. KÓDOK:
Forrás: Mr. gerner1 tollából
Fentieket az S10+, S20+, S23 készülékeken gyűjtött eddigi tapasztalataim alapján állítottam össze.
-
motofi
aktív tag
válasz
retesz147 #405 üzenetére
Szia! Elnézést a zavarásért. De akkor pontosan mi is a teendőnk és, hogy tudunk frissíteni adatvesztés nélkül? A CSC váltás nekem magamtól nem sikerült az említett programmal sem, a telefon szervízes kértem meg aki táv kapcsolatban számitógepen keresztül állította át az ukrán régióra, de nem árulta el, hogy mit csináltam rosszul és ügyesen kitakarta a monitoron mit csinált, a müveletért 5.000 Ft kért ami nekem annyit megért!
-
retesz147
addikt
Köszi szépen a segítséget! Hálánk üldözni fog!
Privátban megírtam a IMEI számokat.
Köszönjük az utánajárást és a rááldozott időd!
Akkor azt jól gondoltam, hogy jelen állapotban sose fog automatán frissülni. Ami nem baj, megoldom én, ha lehetséges.
Igen, működisk a CSC váltás.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
retesz147 #402 üzenetére
Ok, köszi az adatokat. Ez így számomra egyértelmű állapot.
PM-ben egy IMEI-t légyszi küldj el nekem, a Frija csak IMEI megadásával használható pár hónapja.
Megnézném azt az említett "bitről bitre" egyezést az ehhez a telóhoz tartozó fw-ek esetében is.
Egyelőre annyit, hogy a beküldött adatok alapján, az a készülék eredetileg EUX CSC-s volt (erre kijött az S3CXE9 fw), amin a CSC át lett állítva SEK-re. Mivel ez a fw nem jött ki SEK CSC-re, így innen automatikusan SOHA nem fog frissülni a teló. Ami ténylegesen nem gond, csak jó ezt tudni.
https://samfw.com/firmware/SM-S711B/EUX
https://samfw.com/firmware/SM-S711B/SEKUgyancsak jó hír, hogy ezek szerint ezen a telón is szépen működik a CSC váltás (SamFW)
Addig türelmet kérek.
-
motofi
aktív tag
válasz
retesz147 #402 üzenetére
Nekem is pontosan ezt írja ki telefonom! Ugyanebben a cipőben járok! Én is kíváncsian várom a válaszát. Nekem egy telefon szervízes állította át az ukrán verzióra és ő azt mondta frissülnie kell magától. Ha nem frissül csináljak gyári visszaállítást, de a régió akkor is maradni fog! De nem akarok gyári visszaállítást mert akkor kezdhetem újra belakni a telefont!
-
retesz147
addikt
Sikerült kicsit leülnöm és foglalkozni a telómmal, főleg úgy hogy begyorsultak az események és hétfőtől az S23FE lesz a fő telefonom.
Ugye céges teló (magyar piacos, szolgáltatótól vásárolt), szóval a szoftver bizgerálásba csak addig mehetek bele, amíg ezt engedi a garancia fenmaradása.Ha jól informálódtam, a CSC csere még nem jár garivesztéssel. Viszont a mostani folyamatokba nem vagyok biztos.
Eddig okosodtam annyit, hogy a hívásrögzítéshez át kell állítani a CSC-t pl Ukránra. Ezt meg is tettem SamFW-vel.
Az írásod alapján (amit nagyon köszönök!!
) végigkeresgéltem és az alábbi adatokat olvasom ki belőle:
Alpsáv verzió:
S711BXXS3CXE9CSC pedig:
SAOMC_SM-S711B_OXM_SEK_14_0007
SEK/SEK,SEK/EUX/EUXÉn azt fejtettem meg, hogy a linket weboldal alapján, ha az Ukrán szoftvereket nézem, akkor ilyen szoftver ami az én telómon van, nem jelent meg és gondolom ezért nem frissül.
Ez a szoftver EUX CSC-ben van, méghozzá 2024.július 01-es keltezéssel.
Azóta EUX-en 5db újabb FW jött ki.
Ráböktem telón belül a frissítésre, de azt írja, legfrisebb verzió van fent, ami tudjuk, nem igaz.Alábbiakra gondolok:
-letölthetem Frija toollal a legújabb EUX-et (S711BXXS5DXI3) és feltehetem Odinnal?----->ekkor ismét át kell majd állítanom SamFW-vel a CSC-t Ukránra és valószínűleg sosem fog automatán frissülni?
-vagy a legújabb Ukrán ROM-ot (S711BXXS5DXI3) kell letöltenem és feltennem Odinnal? Ekkor gondolom fog automatán frissülni? Ez adat és garivesztéssel jár?Jól sikerült nyomoznom vagy vakon vagyok?
Adatvesztést nem seretnék, mert jól belaktam már a telót és garivesztést sem. preferálom.
Nagyon szépen kszönöm!
-
Bogyi007
veterán
válasz
Csápájev #398 üzenetére
A 378.-as hozzászólásomban találsz éjszakai videót is.
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,bekerült a kalapba nálam ez a telefon is.
Mennyire vagytok elégedettek az aksijával, mennyire melegszik, illetve az esti videók a mobilaréna tesztekben igencsak rosszak voltak, javult ez azóta?
Megéri a felárat az A55-höz képest?
Milyen hibáját említenétek? -
Oldman2
nagyúr
válasz
retesz147 #395 üzenetére
Egy kicsit bonyolult, sajnos a Samsung érdekes frissítési módot alkalmaz.
Azt, hogy melyik firmware van fent, a Beállítások / A telefon névjegye / Szoftver adatai lapon láthatód a Alapsáv verziója blokkban.Egy S10+ készüléken pl. ez látható:
G975FXXSGHWC2
(ez a legutolsó S10+-ra kijött OXM Multi-csoportos firmware.Ez itt egyébként ellenőrizhető le: https://samfw.com/firmware/SM-G975F
Ha legörgetsz, láthatóak a készülékre kijött különböző CSC-jű fw verziók.
Azt, hogy éppen "milyen CSC-n vagy", a Szolgáltatói szoftververzió blokkban láthatod:
SAOMC_SM_G975F_OXM_SEK_12_003
SEK/XEH,SEK/XEHaz alsó sor azt jelzi, hogy a készülék Dual SIM-es, ezért van 2 vesszővel elválasztott rész, és jelenleg SEK CSC van beállítva (a SamFw Tool segítségével). Az XEH pedig azt jelzi, hogy a készülék gyárilag XEH (magyar független) régiós.
Azt leellenőriztem, hogy az azonos csoportba tartozó, de más CSC-vel kijött fw-ek bitre azonosak, (anno a DBT, AUT, SEK, XEH fw-eket hasonlítottam össze), én a DBT (német független), az XEH (magyar független) CSC-ket figyeltem.
DBT-re kijött ez a fw, de pl. XEH-ra nem.
Azaz, ha valaki a hivatalos XEH CSC-n van, max. a G975FXXSGHWC1 fw-t kapta meg.
DBT esetében viszont megérkezett a készülékre már a G975FXXSGHWC2 is.De, mint ahogy azt leírtam, az egyes megegyező sorszámú fw verziók bitre azonosak, legalábbis azok, amik számunkra fontosak, a WC2 is feltehető a készülékre.
Egyvalamire kell figyelni, hogy ha felkerül egy olyan CSC-jű fw. a készülékre, ami hivatalosan nem jött ki rá, mint esetemben a CW2 és ha kijönne egy CW3-as is, akkor a készülék magától nem frissülne a CW3-ra, mert jelenleg egy olyan verzión van, ami "ismeretlen" az adott régióban.
Elsőre ez biztosan zavaros, de ha a fenti "alap adatokat" megírjátok, akkor átfordítom a fentieket S23FE-re.
A különböző firmware-eket a Frija Tool segítségével lehet letölteni, feltelepíteni pedig az Odinnnal.
A két legutóbbi linken lehet hogy érthetőbben is le vannak írva a fentiek. -
retesz147
addikt
Köszönjük az infókat!
Egy kérdést még megengedsz?
Hol tudom ellenőrizni, hogy nekem melyik fw van fent és melyik a legfrissebb, esetleg azt, hogy az adott fw melyik régióban jelent meg?
Szóval amit írtál, annak hol tudok utánajárni? Samsung vonalon nem vagyok még otthon.Köszönöm szépen!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
retesz147 #393 üzenetére
Az ukrán, a magyar és pl. a német független és az EUX firmware is azonos (OXM) CSC Group-ba tartozik, ezek mindegyike bitre azonos.
"Amennyiben" nem frissül az adott CSC-n a készülék, meg kell nézni hogy van-e frissebb OXM fw. Ez Frija-val letölthető, Odinnal feltehető adatvesztés nélkül.
Amit ilyenkor figyelni kell, hogy adott CSC-n ha kimarad az amely fw verziót felrakunk, akkor arról automatikusan nem fog frissülni a készülék. Most is ez lehet a háttérben.
De a fentebb leírt művelet ilyenkor is működik, azaz manuálisan ilyenkor is frissíthető.
ui. Nem minden fw jelenik meg minden régióban. Ha olyan kerül fel a készülékre, ami hivatalosan nem jelent meg, akkor arról a készülék nem fog frissülni. -
retesz147
addikt
válasz
Energie X #377 üzenetére
Köszi mindenkinek!
@ [Energie X] :Az a gond, hogy cca 1,5 évig egy Xiaomi 13-at használtam, az meg ugye koppra S23, proci, tárhely, stb.
Mivel cégen belül munkát váltottam, mindent az adott osztályon kell majd hagynom, így a Xiaomit is. Kérdeztem mi lesz az új, azt mondták S23. Mondom az ok, az koppra Xiaomi.
Mikor átvettem, akkor derült ki, hogy FE (kolléga nem ért hozzá, vagy nem tud olvasni) . Nem akarom leszólni, de teszteket olvasva/nézve azért első benyomásra az az érzésem visszalépés lesz picit (csak az Exynos miatt!!).
De fene a pof*mat, hogy panaszkodok, mikor ilyet vágnak hozzám cégesként.@ [Bogyi007] : Köszi! Sajnos nálam a Xiaomi sem húzza ki az 1 napot, estére 10-20%-ra merül. Végtelen telefon, fotózás, e-mail, értesítés,chat. Site managerként egész nap ez van a kezembe, intézkedek területen, gyenge térerő, Dual SIM, hasonló finomságok. Félek az FE délutánra megadja magát és horhatok powerbankot.
@ [motofi] : Még csak csc-t változtattam, mert dec 1-gyel kell leadnom a Xiaomit, addig azt használom, szóval még nem volt bekapcsolva igazán az FE, így se frissítésről nem tudok nyilatkozni, se semmi másról.
@[Impair1980] : pedig be lesz kapcsolva az AOD, Xiaomin is be volt. Ha tudja, használjuk már, különben a mérnök/fejlesztő feleslegesen szívott vele.
Na majd ha elkezdem használni, jövök a tapasztalatokkal.
-
Beállítások -> Akkumulátorban nézz körül mi zabálja az akksit. Ha nem látsz semmit, akkor valószínűleg rendszerszinten itta be magát valami pl.: microg ami igényli a folyamatos háttérben futást, vagy a másik csc lehet a ludas, de ez már csak találgatás. Esetleg Good Guardians-t töltsd le Galaxy Store-ból és ahhoz a Galaxy Appbooster-t, majd futtasd. Lehet még hozzádani a Battery Tracker, Battery Guardian, Memory Guardian modulokat is.
-
Az mit jelent? Ha egy-másfél napig bírja szépen átlagos használat mellett az teljesn oké. Ha játszol, akkor ne csodálkozz. Ha nem játszol vmelyik app meríti. Nálunk háttérben fut a Huawei egészég, Avast free és intercept x + van aod is és nem piszkáltam csc váltással se gyári sw-el megy. Hibátlan, egy nap ezek meg fb, yt, messenger, internet mellett simán megvan és 1 éves készülékről beszélünk. Ha tanulási folyamatban van a telefon, akkor merülhet jobban. Ha sokat telefonálsz az is, pláne ha van hangrögzítés. Idővel mélyaltatja azokat az appokat amiket nem, vagy csak nagyon ritkán használsz, és javul az akksi. Vagy nézd át az alkalmazásokat és tiltsd le a háttérben futást annál ahol nem szükséges percenkénti értesítés, stb.
-
motofi
aktív tag
válasz
retesz147 #376 üzenetére
Üdv! Nekem is ukrán verzió van fent. Hivásrögzités jól működik! Neked mikor frissült utoljára? Juliusi biztonsàgi frissítés van rajta azóta nincs! Pedig állitòlag azóta volt már. Vagy az ukrán règio mèg nem kapott?
Üzemi idő számomra nagyon gyenge, ha használom facebook ès egyebek. Eddig xiaomi poco-t használtam. Ja ès a töltèsi idő is egy örökké valóság a poco- hoz kêpest. Mit csinálnak a Samsungnál ez majdnem egy flagship kiadás volt?! Kamera oké majdnem iphone szint! -
Bogyi007
veterán
válasz
retesz147 #376 üzenetére
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Tökéletes a 4K 60 fps felvétel is - pedig én éjszaka is hagyatkozom erre - Disney+ streamingen a filmek minősége lemászik a kijelzőről, jól szól a zene is vele, akkuidőben két feltöltés között átlagban másfél napot kihozok, de volt példa 3 napra is már. Akkumelegedését inkább langyosnak nevezném és belassulást sem tapasztaltam vele. A52s 5G-t váltotta nálam.
-
válasz
retesz147 #376 üzenetére
Szerintem nincs mitől félned. A családban 2 db is van, jól működnek átlagos telefonálás, fb, messaging, yt, internet használat mellett. Nyáron langyos, akksi jól bírja. A tesztek sok helyen lehúzták mert drága volt nyitáskor a tudásához képest. Kb ennyi. Az S20fe és S21fe akksi 8deje volt harmatos, ennek teljesn jó, olyan mint egy bármilyen másik átlagos telefon.
-
retesz147
addikt
Céges vonalon megörvendeztettek egy ilyen csodával.
Elég karcsú a fórum hsz-ek száma.
Hol vagytok?
Gondolom nem volt vonzó a konstrukciója és nem nagyon vették az emberek ezt a modelt.
Én már dobtam rá egy Ukrán régiót csc cserével, hogy legyen hívás hangrögzítőm.
Kíváncsi vagyok rá hosszú távon, főleg úgy, hogy S23-at ígértek és lett belőle FE....
Félek a fogyasztásától. -
Van októberi google play frissítés.
-
blueMerle
veterán
Ugyan nem közvetlenül, de S21 FE-m is volt előtte.
Üzemidőben szerintem jobb, ez szubjektív vélemény, identikus használati szokások mellett. A kamera szebb képeket készít, bár, nem kiemelkedő a különbség, sőt, az S21 FE profibban kezelte például az ellenfényt, kevésbé voltak beégve a fotók napfénynél. Portréban viszont jobb az S23 FE.
Viszont az S21FE sokkal könnyebb, kecsesebb, egy kicsit kisebb és vékonyabb, jobb a fogása is, és a kijelző körüli káva is kisebb.
Mindent összegezve, ha elégedett vagy az S21 FE-vel én a helyedben nem cserélnék. -
-B-
senior tag
Elérhető az októberi biztonsági frissítés.
-
kisgeee
tag
Sziasztok,
Valaki váltott S21Fe-ről esetleg? Nem tudom érdemes -e, a jobb kamera csábító, üzemidőben ha jól olvasom nem sok változás van. Nekem estére 12-20% marad. Mik a tapasztalatok?
Köszi, üdv.
G -
-B-
senior tag
Elérhető a One UI 6.1.1 frissítés.
-
-B-
senior tag
Elérhető az augusztusi biztonsági frissítés.
-
Blac1
aktív tag
Egyébként nekem az S20FE telefonomon tökéletesen működött a Cube Acr hívásrögzitő app. Erre a telóra még nem próbáltam felrakni.
-
motofi
aktív tag
válasz
Viktor77 #351 üzenetére
Igazából nem tudom, hogy működik, Szeged Android Szerviz fogja csinálni! Azt mondta erre a típusra illetve az S és Z széria amin aktivàlni tudja.Jelenleg poco X3 nfc használok EU. Rom én már úgy megszoktam ezt a funkciót, hogy nehezen mondanék le róla.Nagy segitség a munkám és a mindennapi életben.
-
motofi
aktív tag
-
Blac1
aktív tag
Én is majdnem lila színűt vettem. Én is úgy voltam vele hogy úgyis tokban lesz. De aztán érkezett a Telekomnak fekete. Bár náluk csak 128 tárhelyes volt bármely színben.
-
Blac1
aktív tag
Most ahogy irogatok alig érzek valami langyosságot.
-
Blac1
aktív tag
Úgy mondanám hogy melegszik de szerintem nem vészes. Nekem egy 4G-s Snapdragon S20FE telefont váltott. Nem érzem hogy jobban melegednne a 23FE. Nem vettem észre hogy visszavene a sebessegből. Bár gondolom hogy ezt inkább játék közben venném észre.De kb. egy hete használom. Youtuboztam vele körülbelül 30fokos melegbe és bár melegedett de nem vettem észre hogy vissza vett volna a fényerőböl. Ha igen akkor csak minimálisan.
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Megrendeltem. Anno a Mobilarena a video tesztben nagyon lehúzta. Nagyon rég volt már Samsung telefonom az exynos chipset valóban akkor Galaxy s6 nagyon melegedett és az aksi is kimult hamar azóta nem is mertem venni Samsungot. Az akksi remélem egy napot kibír és a vezetékmentes töltést is bírja mert azt szeretem használni.
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Igaz, hogy ezen a készüléken aktiválható a hívásrögzités?
-
Blac1
aktív tag
Köszönöm.
-
-B-
senior tag
Nálam is spigen van, egy liquid air és egy rugged armor.
Én Emag-ról vettem, de sok helyen kapni. Ott vedd, ahol olcsóbb. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok! Nos eldőlt. Hétfőtől boldog (remélem) tulajdonosa leszek egy S23 FE telefonnak. Végül nem a Z flip 5 lett a befutó. Milyen tokot ajánlotok hozzá? Esetleg linkel.
Köszönöm. -
Blac1
aktív tag
Köszönöm mind kettőtöknek.
-
-B-
senior tag
Szia.
Hosszútávú tapasztalattal ugye még nem rendelkezek a készülékkel, de eddig nem vettem észre semmi különöset.
A napot eddig nálam mindig kibírta egy töltéssel, de az látszik, hogy az A52s jobb akksiban (legalábbis új korában az jobban bírta).
Hétvégén wifin használtam itthon. Elég sokat nyomkodtam, de estig bírta. Hétköznap melóban mobilneten lóg, ami láthatóan jobban eszi az akksit, de ez ugye minden készüléknél így van.
Az AOD eléggé sokat fogyaszt, így most úgy használom, hogy csak új értesítés esetén kapcsoljon be. Ez érezhető javulást hozott.
Játszani nem játszok rajta. Közösségi média, böngészés, youtube amire használtam eddig.
Sebesség nálam rendben van, teszi a dolgát a készülék. Pár nap használat után ennyit tudok egyelőre mondani. -
-B-
senior tag
Ezennel én is csatlakozom az S23FE tulajdonosok nem túl nagyszámú táborához.
Kihasználtam a media markt-os készülékbeszámítási akciót. Egy alaplaphibás LG4-et vittem be és arra is megkaptam a 30ezer Ft kedvezményt, így 180ezer volt a készülék.
Már átköltöztem az A52s-ről. Reméljük, minden rendben lesz. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék most hogy a napokban bejöttek ezek a nagyon meleg idők, volt-e probléma a telefonnal? Térerő, lassulás, túlzott fényerő visszavétel, vagy bármi más?
Köszönöm. -
nemmegy0
csendes tag
Sziasztok!
Én a MM-ben vettem telefont beszámítással. A hirdetésben szerepel egy összeg azt mindenképpen megkapod mint beszámítást. A leadott telefontól függően erre még rárakhatnak valamennyit, amivel növekszik a beszámítási érték.
Az én esetemben pl.
30e a telefon alap beszámítása.
12e a telefon plusz értéke bevizsgálás után.
Igy összesen 42e-el lett kevesebb a telefon ára.
A kedvezmény csak helyben igénybe vehető. A netes rendelés esetén törlik és helyszíni vásárlássá módosul. Tehát a 14 nap elállás nem játszik.
Ez az én esetem volt és kb. 2 hónapja volt. -
-B-
senior tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy ilyen készülék vásárlásán. Egy A52s-t váltanék le. A media marktban van 30ezer forintos beszámíítási akció, így 180ezer lenne a készülék. Ennyi pénzt talán megér.
Úgy látom nem nagyon pörög a topik, de hátha kapok 1-2 véleményt a telefonról.Egyébként azt tudja valaki, hogy működik a MM-ban ez a beszámíítás? Minden készüléket beszámítanak?
-
Des1gnR
őstag
válasz
Impair1980 #314 üzenetére
Párom S20FE használó, soha semmit nem tapasztaltam melegedéssel kapcsolatosan és a sebessége is tökéletes. Az fontos, hogy Snapdragonos verzió.
-
Blac1
aktív tag
Köszönöm.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok! Én is egy ilyen telefonon gondolkodok. Egy S20 FE-t váltana. Azt szeretném kérdezni hogy most hogy bejöttek a nyári melegek, van e gond vele. Kijelző fényerő csökkenés, lasulás vagy valami más.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
goop
őstag
Aki telekomtól vette, megnézné, hogy milyen a szoftver rajta? EUX vagy TMH? S21 FE sajnos még TMH volt...
-
ginola
addikt
Sziasztok
Kínai kiadású s23Fe esetén is működik a b20?
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Energie X #301 üzenetére
Tavaly igy vettem az a54et.
Most a gyereknek összetört a 4éves telefonja, igy új után nézünk az asszonynak vagy nekem és ekkor botlottam bele az MM akcióba. Nem jártam még a boltban, de tavaly egy 15 éves nokiát vittem be és azonnal levonták az árból.
Nem rossz ez a telefon, csak az üzemidőtől félek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Riasztó topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest