- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
" Váltani egy nem-csúcskategóriás modellre meg végképp értelmetlen, ha a frissítések gyorsasága ennyire fontos."
Az elmúlt hónapokban a biztonsági frissítéseket előbb kapta meg az A széria mint az S.
Amiért gondolkodok, hogy nem S lesz a következő ( ha maradok a gyártónál) az azért lesz, mert nem érzem, hogy annyival többet adna, mint amennyivel többe kerül. -
doooo
veterán
Egy ilyen egyszeri esetből nem érdemes kiindulni (a gyors OneUI 8 a bizonyítéka annak, hogy egyszeri eset, meg a sok évnyi korábbi tapasztalat, ami a szöges ellentéte volt ennek a malőrnek). Váltani egy nem-csúcskategóriás modellre meg végképp értelmetlen, ha a frissítések gyorsasága ennyire fontos.
-
Kacsakompot
kezdő
válasz
bence1024 #24 üzenetére
Eddig mindenki ezt mondta. Egy tesztelés után hamar kiderülne, hogy beégett. Egy laikus valóban nehezen veszi észre főleg, ha színt kap.
Ez a technológia sajátossága. Persze vannak kivételes esetek mondjuk bányában használva.
De a technológiát nem tudja az eszközöd megkerülni hiába nem szól hozzád, ha már elbeszélgettek néha vagy várod, hogy szóljon.
-
bence1024
tag
válasz
Kacsakompot #23 üzenetére
Az én 3+ éves amoledes telómnak elfelejtettek szólni erről a beégésről!
-
Kacsakompot
kezdő
A beégést csak addig nem veszi észre az ember ameddig egy natív fehér képet meg nem jelenít a felhasználó a telefonon magas fényerővel teljes képernyőn. Általában az amoledek mind beégnek az állapotsávban (óra, akku, értesítések stb.) 1 maximum 2 év után. Szervizesként sok embert elkeserítettem már ezzel, amikor megmutattam a telefonjukon. Szóval létező jelenség és majdnem minden panelt érint legfeljebb nem volt olyan körülmény ahol észrevették volna.
-
Fairy34
újonc
Az egy App?
-
Fairy34
újonc
Beégés akkor van ha huzamosabb ideig max fényerőn használod mindig a kijelzőt. Felső sor szokott általában beégbi ahol van at akksi kijelzés meg datum vagy az alsó gombsor
-
Ricardo
titán
S21
Nem mai készülék.
Nincs beégés -
GreatL
őstag
Én sem. A és G... pedig pár évesek már.
-
Ricardo
titán
Jelenleg egy S21-et használok. Nem mai telefon, de teszi a dolgát ahogy kell. Amit most művelnek, azzal nálam is azt érték el, hogy azon gondolkodom, ha eljön a váltás ideje mi legyen.
Jelenleg úgy vagyok vele, hogy elengedem az S szériát, és ha maradok Samsung vonalon akkor visszalépek A szériára, de még azt sem döntöttem el, maradjak e a gyártó mellett. -
Fairy34
újonc
S21-es családra is jöhetne mert a vas bőven elbírná és védenénk a földet
-
lezerpiramis
őstag
válasz
Theweeduser #7 üzenetére
Gyanus, hogy nem Android 15-tel jon, mert az Samun 14-es kernelen alapszik, ha jol tudom, a Linux Terminal appnak pedig talan 15-os kene.
-
Theweeduser
csendes tag
válasz
lezerpiramis #1 üzenetére
Ez engem is nagyon érdekel!
-
GreatL
őstag
Örülök ha biztonsági frissítések jönnek még, nemhogy főverziók meg ilyen-ONE UI-k...
-
A hetes fiaskó fényében kíváncsi leszek én erre
-
vectras
tag
8 bétáról kicsit kinos olvasni úgy hogy még a hetet sem kaptuk meg.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A 7 nagy késése miatt kárpótlásul adhatnának plusz egy főverziót azoknak, akiknek az ígéret szerint az Android 15 az utolsó.
-
lezerpiramis
őstag
Ebben elérhető lesz (Developer Options alól) a Linux Terminal vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gyorsan válthatja a következő Samsung köntös az aktuálisat.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Le Mans Ultimate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- iPhone 11 64GB Fekete Független Újszerű/1-3 hónap gar./p4230
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Xiaomi 13t 8/256gb, fekete, 7 hónap garanciával, eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest