- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #123799 üzenetére
Előzményekben meg is találtam a linket, családi készülékpark 1 millió Ft értékben.
Rányomhatsz, ez most nem kamu. 07.31-ig tart. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
csucsu21 #123797 üzenetére
Borsod?
Volt itt róla szó korábban, valaki utcai plakát fotót is posztolt. Tárgynyeremények, meg talán amit te is írtál. A topikból viszont törölve lettek a direkt posztok erről, gondolom mert csak regionális akció volt. Akkor rákerestem a linkre, telekomos volt, de a keresővel nem jött elő, csak direkt beírva.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok pár perce kaptam egy sms-t. Amiben az van hogy ha át térek új havidíjas vagy már meglévő számomat havidíjasra cserélem akkor még 5 napig nyerhetek 1 milliót. A kérdésem az lenne ez tényleg valami nyeremény játék vagy esetleg valami vírus lehet ? Csak mert pár napja olvastam hogy van valami hívásokat indító szir szar a másik kártya meg egy előfizetéses kártya ami benne van nem szeretném ha valami emelt díjas akármit hívna. Előre is köszönöm. Volt alatta egy web cím is de arra nem nyomtam rá.
-
btudos
nagyúr
válasz
djsunstealer #123791 üzenetére
Az ajánlat felépítéséből is tisztán látszik, hogy nem azoknak készült, akiknek a telefonálás fontos.
-
SzGee
aktív tag
válasz
djsunstealer #123791 üzenetére
persze a Telekomnak
-
kchris78
veterán
válasz
#33802016 #123701 üzenetére
hat most hivtam fel a Telekomos kapcsolattartonkat hogy mi van az 5G-vel. Hat az szerzodesmodositas meg felaras meg anyamkinja. WTFFFFFFFF. Mikor 4G bejott siman bekapcsoltak kiralykodtam a 4G-s iphone5-ommel.. Hat most nem lesz ilyen. Probalnak ilyen "premium" jelleget kolcsonozni ennek az egesznek, kozben nekik kellene legjobban ratolni az 5Gre a forgalmat hogy a hot pointokat tehermentesitsek.. Nem hogy orulnenek a tehermentesitesnek (fix csomag van, nem is lenne limit nelkuli forgalom) inkabb probalnak plusz penzt kisajtolni ebbol: de mire fel? a lefedettseg a terkep alapjan nonszensz meg most is, es az gondolom inkabb kulteri mint belteri... Viszont felhasznalo szinten tenyleg nem sok teteje lesz az 5Gnek, anno a 4G nagyon kellett a 3G helyett mert mindenki rakattant a mobilnetre mostmar azert nem ennyire kritikus a helyzet.
-
Landsmann
addikt
Az app felkínált ingyen 50 mega netet 1 hónapra. Aktiváltam.
-
törölt tag
válasz
m1lan #123782 üzenetére
Semmilyen formában. iPhone 12 pro. Első nap jött rá egy szolgáltatói frissítés a horvát telekomra, de utána sem ment a kinti 5G. Itthon minden működik rajta. Nem volt tragédia, mert kint csak dss 5G van még. Legújabb IOS van a telefonon 14.7. Múltkor a Vodafone féle 5G roaming sem működik most sem, pedig elvileg Olaszországban működnie kéne, de az sem megy.
-
törölt tag
A Telekom által beígért 5G roaming nem működik Horvátországban. Opatija lefedett, de nem megy az 5G magyar kártyával, változatlan csak itthon működik. Hétvégén kint voltam, de nem ment, 4G viszont jól működött, 150-180 megabit a központban, szombat este is megvolt. Persze az hozzá tartozik, hogy kb 30%-kal kevesebb turista volt, mint a COVID előtt.
-
sajtos365
tag
Most nézegetem én is a telekomos mobilparkolást, de a parkolási időnél nincs perc alapú csak 15,30 stb. perc, de van egy "Maximum" de az mit takar, napi vagy 5 óra vagy az a perc alapú? Köszi ha tudja valaki.
-
Winne
nagyúr
Internetbankos parkolások is ezt a 75 forintot használják?
-
atenza
senior tag
Sziasztok, az új telekomos mobilparkolás app mennyit számol fel pluszban kényelmi díként, illetve mi a minimálisan indítható parkolás? Van értelme ezt használni a kényelmen kívül? Ha az ember csak 5-10 percre áll meg beugorni valahova?
-
Arellig
tag
válasz
kakuk.tamas #123762 üzenetére
Szia,
koszi mindenkinek, valoban a problema annyi volt hogy a telekom vmit nem allitott be, ugyfelszolgalat segitett es most mar hibatlan minden. Bar kulon volte ki be kapcs gomb meg mindig nincs mint anno a pirosoknal volt, de ez mar itt nem is fontos. -
4Grider
félisten
válasz
Winne #123765 üzenetére
Igen, mert az L-ben a belföldi irányok felé indított hívás ingyenes. Ha EU roamingban vagy vele, akkor az EU-s szám hívásának díja a belföldi más mobil irányú alapdíjas hívás díja lesz (annyiért hívsz egy olasz/horvát/francia/német/görög számot, amennyiért itthon hívnál egy hazai Vodafone-ost).
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #123762 üzenetére
1414 már rég...
-
-
Arellig
tag
12pro, 3 napja az elozo szolgaltatomnal meg gond nelkul volt ilyen opcio es mukodott.
-
Arellig
tag
Szia, egyaltalan nincs volte kapcsolom
Csak 4g 5g opciok...
-
Arellig
tag
Sziasztok,
2 napja hoztan vissza a szamom a Telekomhoz, viszont ma vettem eszre hogy telefonalas kozben nem mukodik a net. Se imessage se egyeb internetes app. Ez pedig eddig a pirosoknal ment.
mit kene beallitanom vagy modositanom?
nagyon koszonom
-
4Grider
félisten
válasz
Winne #123751 üzenetére
Az eu-s roaming jóval korábban lett szabályozva eu-s jogszabállyal mint az eu-n belüli hívások. Ezért van az, hogy alapesetben olcsóbban hívsz eu-s roaming közben eu-s számokat, mint itthonról eu-s számokat. De idővel utóbbi is utól fogja érni a roaming árszintet (néhány év kérdése a dolog).
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #123744 üzenetére
Ha valakit érdekel, itt a közvetlen link:
-
Winne
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest