Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
Hirdetés
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz dptrsk #123741 üzenetére
Ha már itt tartunk, akkor új kérdés.
L 2020-as csomaggal felhívok egy osztrák számot itthonról az nemzetközi hívás.
1. Mi van akkor ha Ausztriában vagyok vele és felhívom uazt a számot?
2. Mi van akkor ha Ausztriában vagyok vele és felhívok egy olasz előhívós számot?
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #123744 üzenetére
Ha valakit érdekel, itt a közvetlen link:
-
4Grider
nagyúr
válasz Winne #123751 üzenetére
Az eu-s roaming jóval korábban lett szabályozva eu-s jogszabállyal mint az eu-n belüli hívások. Ezért van az, hogy alapesetben olcsóbban hívsz eu-s roaming közben eu-s számokat, mint itthonról eu-s számokat. De idővel utóbbi is utól fogja érni a roaming árszintet (néhány év kérdése a dolog).
-
Arellig
tag
Sziasztok,
2 napja hoztan vissza a szamom a Telekomhoz, viszont ma vettem eszre hogy telefonalas kozben nem mukodik a net. Se imessage se egyeb internetes app. Ez pedig eddig a pirosoknal ment.
mit kene beallitanom vagy modositanom?
nagyon koszonom
-
Arellig
tag
Szia, egyaltalan nincs volte kapcsolom Csak 4g 5g opciok...
-
Arellig
tag
12pro, 3 napja az elozo szolgaltatomnal meg gond nelkul volt ilyen opcio es mukodott.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Arellig #123754 üzenetére
Telekommal beszélj. Kellene mennie a dolognak mint 4G-n, mint 5G-n. Esetleg ha a 1430-ra elküldöd a +VOLTE sms-t, mit kapsz vissza válasznak?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
st3v3np3t3r
veterán
válasz Arellig #123759 üzenetére
Szia, nekem 11-en sosem volt, pedig több mint1éve használom az iphone-nt. Abba nem gondoltál bele, hogy a telekom iphone esetén nem teszik kapcsolhatóvá?
A telekomnál volte kijelzés sincs, híváskor egyszerűen 4G-n marad a teló.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Lackooo84
nagyúr
-
-
4Grider
nagyúr
válasz Winne #123765 üzenetére
Igen, mert az L-ben a belföldi irányok felé indított hívás ingyenes. Ha EU roamingban vagy vele, akkor az EU-s szám hívásának díja a belföldi más mobil irányú alapdíjas hívás díja lesz (annyiért hívsz egy olasz/horvát/francia/német/görög számot, amennyiért itthon hívnál egy hazai Vodafone-ost).
-
Arellig
tag
válasz kakuk.tamas #123762 üzenetére
Szia,
koszi mindenkinek, valoban a problema annyi volt hogy a telekom vmit nem allitott be, ugyfelszolgalat segitett es most mar hibatlan minden. Bar kulon volte ki be kapcs gomb meg mindig nincs mint anno a pirosoknal volt, de ez mar itt nem is fontos. -
-
atenza
senior tag
Sziasztok, az új telekomos mobilparkolás app mennyit számol fel pluszban kényelmi díként, illetve mi a minimálisan indítható parkolás? Van értelme ezt használni a kényelmen kívül? Ha az ember csak 5-10 percre áll meg beugorni valahova?
-
anadroid
senior tag
válasz atenza #123772 üzenetére
15 perc, 75 Ft.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Winne
nagyúr
Internetbankos parkolások is ezt a 75 forintot használják?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
sajtos365
tag
Most nézegetem én is a telekomos mobilparkolást, de a parkolási időnél nincs perc alapú csak 15,30 stb. perc, de van egy "Maximum" de az mit takar, napi vagy 5 óra vagy az a perc alapú? Köszi ha tudja valaki.
-
cigam
félisten
válasz stefi68 #123716 üzenetére
Nekem még mindég erre panaszkodik. Nem oldották még meg?
FB-on a kétlépcsős azonosításra fogják, de fel sem ajánlja, a banki app sem csilingel, és szinte várakozás nélkül ezt a hibát jeleníti meg.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
törölt tag
A Telekom által beígért 5G roaming nem működik Horvátországban. Opatija lefedett, de nem megy az 5G magyar kártyával, változatlan csak itthon működik. Hétvégén kint voltam, de nem ment, 4G viszont jól működött, 150-180 megabit a központban, szombat este is megvolt. Persze az hozzá tartozik, hogy kb 30%-kal kevesebb turista volt, mint a COVID előtt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz m1lan #123782 üzenetére
Semmilyen formában. iPhone 12 pro. Első nap jött rá egy szolgáltatói frissítés a horvát telekomra, de utána sem ment a kinti 5G. Itthon minden működik rajta. Nem volt tragédia, mert kint csak dss 5G van még. Legújabb IOS van a telefonon 14.7. Múltkor a Vodafone féle 5G roaming sem működik most sem, pedig elvileg Olaszországban működnie kéne, de az sem megy.
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
Az app felkínált ingyen 50 mega netet 1 hónapra. Aktiváltam.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
kchris78
veterán
válasz #33802016 #123701 üzenetére
hat most hivtam fel a Telekomos kapcsolattartonkat hogy mi van az 5G-vel. Hat az szerzodesmodositas meg felaras meg anyamkinja. WTFFFFFFFF. Mikor 4G bejott siman bekapcsoltak kiralykodtam a 4G-s iphone5-ommel.. Hat most nem lesz ilyen. Probalnak ilyen "premium" jelleget kolcsonozni ennek az egesznek, kozben nekik kellene legjobban ratolni az 5Gre a forgalmat hogy a hot pointokat tehermentesitsek.. Nem hogy orulnenek a tehermentesitesnek (fix csomag van, nem is lenne limit nelkuli forgalom) inkabb probalnak plusz penzt kisajtolni ebbol: de mire fel? a lefedettseg a terkep alapjan nonszensz meg most is, es az gondolom inkabb kulteri mint belteri... Viszont felhasznalo szinten tenyleg nem sok teteje lesz az 5Gnek, anno a 4G nagyon kellett a 3G helyett mert mindenki rakattant a mobilnetre mostmar azert nem ennyire kritikus a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
SzGee
aktív tag
-
btudos
veterán
válasz djsunstealer #123791 üzenetére
Az ajánlat felépítéséből is tisztán látszik, hogy nem azoknak készült, akiknek a telefonálás fontos.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok pár perce kaptam egy sms-t. Amiben az van hogy ha át térek új havidíjas vagy már meglévő számomat havidíjasra cserélem akkor még 5 napig nyerhetek 1 milliót. A kérdésem az lenne ez tényleg valami nyeremény játék vagy esetleg valami vírus lehet ? Csak mert pár napja olvastam hogy van valami hívásokat indító szir szar a másik kártya meg egy előfizetéses kártya ami benne van nem szeretném ha valami emelt díjas akármit hívna. Előre is köszönöm. Volt alatta egy web cím is de arra nem nyomtam rá.
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
hard74
senior tag
válasz csucsu21 #123797 üzenetére
Szerintem nem kamu. Ugyanarról a számról jön amiről pl a nyári korlátlan net be- és kikapcsolásról is kaptam értesítést.Elvileg ez borsodiaknak szóló játék.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz csucsu21 #123797 üzenetére
Borsod?
Volt itt róla szó korábban, valaki utcai plakát fotót is posztolt. Tárgynyeremények, meg talán amit te is írtál. A topikból viszont törölve lettek a direkt posztok erről, gondolom mert csak regionális akció volt. Akkor rákerestem a linkre, telekomos volt, de a keresővel nem jött elő, csak direkt beírva.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #123799 üzenetére
Előzményekben meg is találtam a linket, családi készülékpark 1 millió Ft értékben.
Rányomhatsz, ez most nem kamu. 07.31-ig tart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ROG Strix G531GU 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF-AX5400 Router
- Eladó I7-7700 Asus MAXIMUS VIII-al!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600 - 1TB-4TB M.2 NVMe SSD - RX 6600 8GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen