Hirdetés
- Google Pixel 11 Pro XL – új szoftverhez új hardver dukál?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Tecno Camon Slim 5G: 6,39 mm vastag mobil, szokatlan hátlappal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
-
törölt tag
-
trance89
őstag
a playintegrity fix egy magisk modul, azon belul kell telepíteni
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Hawk02
aktív tag
-
törölt tag
Különböző alkalmazások segítségével orvosolható a kártyás fizetés.
Például?
-
Hawk02
aktív tag
Nincs a rommal semmi gond.Wallet alapból nem működik,mert nyitva a bootloader.Különböző alkalmazások segítségével orvosolható a kártyás fizetés.
Gmailről nem tudok nyilatkozni,mert másik levelező klienst használok.(BlackBerry Hub+) -
törölt tag
Második frissítést kapta meg a Lineageos 22.1. Sajnos ezzel sem jelezi a Gmail, hogy levél érkezett és a Wallet sem működik. Lehet, hogy még más "hibák" is vannak vele?
-
Hawk02
aktív tag
-
abes77
csendes tag
-
abes77
csendes tag
Nem kell nekem a legújabb, csak a felesleges programok kerüljenek le a telefonról.
Ha ezektől megszabadulnék ismét normálisan használható készülékek lennének. -
abes77
csendes tag
Üdv.
Lehet rossz helyen kérdezem, max irányba raktok. :-)
Lenne pár telefonom amin op rendszert cserélnék.
Redmi 4x
Mi A2
Samsung a7 2018
Samsung Xcover 4
Az volt a terv, hogy megcsinálom magamnak.
De egyszerűen nincs rá kapacitásom.
Budapesten és környékén vállal valaki ilyet?
Előre is köszönöm. -
törölt tag
-
törölt tag
-
trance89
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Hawk02
aktív tag
-
Hawk02
aktív tag
A wallet mindenkinek működik eddig a pontig,ezután kell,amiről írtak neked.Egy OnePlus 5t esetében már nem kell túlzott nagy biztonságról beszélni ,szerintem.Én custom romok telepítésére csak a másodlagos telefonomat használom.Semmi banki aplikáció,sem email, itthon használom csak .Azért vettem néhány ezer forintért,hogy itthon csak is azt használom zene hallgatásra vagy internetre.Így tovább bírja az elsődleges telefonom akkuja.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
trance89
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
trance89
őstag
Google segít, nem véletlenul nem írok pontos leírást mivel szinte minden egyes márkánál/típusnál kicsit kulonboznek a lépések
-
törölt tag
Magisk + playintegrityfix és pont ugyanúgy fizethetek a telefonnal mint bárki más mókolatlan droidon...
Légyszike részletesebben írd meg, hogy melyik appal, milyen beállítást kell csinálni. -
törölt tag
-
Hawk02
aktív tag
-
törölt tag
-
Hawk02
aktív tag
Wallet nem működik.Legalábbis nekem.Nyitott bootloader hozza magával.Sajnos csak mókolással lehetséges.LineageOS honlapon írják is ,hogy semmi kerülő úthoz ők nem adják a nevüket.
-
törölt tag
Bizonyos telefonokra ma megjelent a 22-es verzió. Feltettem. Másképpen működik mint eddig. Maradtak az appok és a beállítások. Egyedül a MindTheGapps15-öt kellett felrakni, mert még a 14-es volt rajta.
Minden működik a Wallet kivételével.
Vajon a lineageos a baja, vagy valami más? -
Hawk02
aktív tag
Ahhoz meg Mi Flash van, ha bármi tortenne a telefonnal.
Nekem sikerült már Redni 4X-et visszahozni vele. Valamit ossze kellett erinteni az alaplapon, mert tégla volt. Oppo is hoztam mar vissza ugyanigy de ezt az msm tool-al.Az viszont jó hír h a revocery csere megoldotta.

Köszönöm a segítséget!

-
balazs1022
őstag
Ahhoz meg Mi Flash van, ha bármi tortenne a telefonnal.
Nekem sikerült már Redni 4X-et visszahozni vele. Valamit ossze kellett erinteni az alaplapon, mert tégla volt. Oppo is hoztam mar vissza ugyanigy de ezt az msm tool-al.Az viszont jó hír h a revocery csere megoldotta.

-
Hawk02
aktív tag
De gondolom a telefon gyári helyreállító programjaval (MSM Download Tool) vissza lehet térni a gyari rendszerre. Onnantol megint szabadon lehet lepegetni a custom romok irányába.

Recovery csere megoldotta.Simán lehetett visszamenni A13-ra.
-
Hawk02
aktív tag
De gondolom a telefon gyári helyreállító programjaval (MSM Download Tool) vissza lehet térni a gyari rendszerre. Onnantol megint szabadon lehet lepegetni a custom romok irányába.

Utána olvasva ez a program OnePlus telefonhoz van, nekem xiaomi mi11i telefonom van.
-
Hawk02
aktív tag

Lehetséges, nem próbáltam.Ez a másodlagos telefonom,amiről beszélünk.Még kap egy utolsó frissítést februárig és utána nincs tovább.Igazán csak média kiszolgálásra van.(Zene hallgatás + internet.)Azért vettem (12 eFt-ért),hogy ne az elsődleges telefonom akkuját keljen naponta tölteni.Így 3-4 naponta kell csak töltenem.
-
balazs1022
őstag
-
Hawk02
aktív tag
-
plömplöm
őstag
én már mentem vissza "lineage-20.0-20241127-nightly-tissot-signed"-ról "PixelExperience_tissot-13.0-20230814-2228-OFFICIAL"-re, ez számít?
-
Hawk02
aktív tag
Vissza lehet. Csak egy kicsit hosszabb az út.

Próbálkoztam már több lehetőséggel is ,de mindig megállt a telepítés SPL hibára való hivatkozással.Arra hivatkozva,hogy a cél SPL régebbi.
-
balazs1022
őstag
Szerencsés vagy és mindenki más is!Hetente frissül.Megnézed a honlapot és látható,hogy hetente adják ki a frissítést.Azzal viszont érdemes tisztában lenni,hogy nem lehet visszatenni régebbi romot,még android 14-t sem.Én éppen megfeledkeztem róla és lefrissítettem,ezek után nem lehetséges egy másik custom romot feltenni.(ami régebbi,hiába A14)Pl. crDroid.Saját telefonomra gondolván.
Vissza lehet. Csak egy kicsit hosszabb az út.

-
Hawk02
aktív tag
Szerencsés vagy és mindenki más is!Hetente frissül.Megnézed a honlapot és látható,hogy hetente adják ki a frissítést.Azzal viszont érdemes tisztában lenni,hogy nem lehet visszatenni régebbi romot,még android 14-t sem.Én éppen megfeledkeztem róla és lefrissítettem,ezek után nem lehetséges egy másik custom romot feltenni.(ami régebbi,hiába A14)Pl. crDroid.Saját telefonomra gondolván.
-
törölt tag
Nekem továbbra is hetente jönnek a biztonsági frissítések. Nálatok?
-
törölt tag
-
Hawk02
aktív tag
-
törölt tag
Másnak is jön hetente frissítés, vagy csak nekem?
-
Hawk02
aktív tag
A "nem igazán" kifejezést azért használtam,mert folyamatosan mókolni kell a telefonon,hogy az használható legyen fizetéskor.Elég sok fórumot átolvasva mindenhol csak panaszkodnak.Volt ,aki egyik nap még tudott fizetni,másnap pedig már nem.Ez elég kellemetlen érzés a kasszánál,ha nincs nálad sem bankkártya,sem készpénz.
Nekem Xiaomi telefonom van és a xiaomieu romnál is volt,hogy írták,hogy megállt a fizetési lehetőség telefonon és várjon mindenki,hogy használható legyen ismét a fizetés,mert már dolgoznak rajta.Ez éppen szeptember hónapban volt.Az is előfordult,hogy több banki fizetés működött,de pl. az OTP nem.
Lassan úgyis bezárják a kiskapukat.Xiaomi lassan nem is fogja engedélyezni a bootloader nyitást. -
trance89
őstag
"Custom romoknál nem igazán van lehetőség nfc fizetési lehetőségre."
Ezt a kijelentésedet mire is alapozod? Csak mert ez enyhén szólva ferdítés
Magisk + playintegrityfix és pont ugyanúgy fizethetek a telefonnal mint bárki más mókolatlan droidon... -
Hawk02
aktív tag
-
Hawk02
aktív tag
Ez egy custom rom, google pedig hivatalos.
Custom romoknál nem igazán van lehetőség nfc fizetési lehetőségre.
Google tuti működik.
Custom romoknál heti frissítéskor nincsenek nagy változások.Mindig egy kicsi. -
törölt tag
Megint jött egy frissítésem. Szóval hetente, vagy még annál is sűrűbben. Hogy lehet ez, ha a Google csak havonta ad ki frissítést?
-
instantwater
addikt
Mi 10T készüléken a gyári MIUI-val működött a Jabra Evolve2 40 USB headsetem.
LOS 21-en hívás közben nem rakja ki a hívás hangját a headsetre.
Zenehallgatás továbbra is működik.Tapasztalt valaki hasonlót?
A rendszer rootolt, nyitott vagyok Magiskes és egyéb rootot igénylő megoldásokra is.Köszönöm.
-
törölt tag
Értem. Ok, nem kapkodom el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Google Pixel 11 Pro XL – új szoftverhez új hardver dukál?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Most a fejlesztőknek készít egyedi Windows 11 kiadást a Microsoft
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- Tecno Camon Slim 5G: 6,39 mm vastag mobil, szokatlan hátlappal
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iMac 2020 - 27 5K - i7 - 24gb RAM
- Megkímélt állapotú! Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, 6 hónap garancia!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Maximus XI / I9 9900K / 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 512 SSD
- Megkímélt állapotú! Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plusz 5G, 6/128GB, 6 hónap garancia!
- BONTATLAN Google Pixel 9a Iris 5G 128GB 8GB RAM (1 Év gyári gari) Bolti ár:160k
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Crucial PRO 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Prism4 Pro Infinity Mirror ARGB 120mm
- HYPERAKCIJÓS!!! 32GB 16 ÁRON, DE KI AZ AZ ÁRON? HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 32GB 512GB 1 év gar
- iPhone 16 Pro Max 94% (1év Garancia)
Most melyiket? A zippet? De hát az eleve zipp.

Nekem sikerült már Redni 4X-et visszahozni vele. Valamit ossze kellett erinteni az alaplapon, mert tégla volt. Oppo is hoztam mar vissza ugyanigy de ezt az msm tool-al.