Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
hajbel
addikt
"Egy Apple, Samsung, Garmin elit óra persze még drágább". Az apple még ok, a legpontosabb mérőeszköz, mondjuk szubjektíven nekem külalakra nem tetszik + nem akarom magam bezártni abba az ökoszisztémába. A Samsung és a Garmin mindkettő drágábbak és pontatlanabbul mérnek. Mondjuk nekem belőlük a google payen kívül semmi sem hiányzik, az üzemidő meg botrányos.
-
okosórához van a gsmArena-hoz hasonló oldal, amin egyszerű összehasonlítani a specifikációkat?
Elég nehéz követni, melyik mit tud.
A GT 5 meg a Watch 5 között csak annyi a különbség, hogy nincs esim, nfc, extra egészségügyi tapi?
Az app-ban van kilométerenkénti edzés lebontás, max sebesség, stb mint a Band6-nál? Ugyanaz a Huawei egészség az app van ehhez az órához is? A képek alapján nem annak tűnik. -
Arcanine
tag
A Huawei nagyobb partnerek részvételét is előrevetítette, ám az alkalmazáskínálat harmadik féltől ebben a pillanatban még nagyon szűkös a riválisokkal összevetve, és ez komoly érvágás egy magát okosórának nevező kütyütől.
Sajnos ez nem is fog változni, ha Kínán kívül szinte lehetetlen hozzájutni a fejlesztői eszközökhöz.
-
freeapro
senior tag
Nekem GT1 van. Még mindig szép, akku is bírja. A gombok kezdenek duplázni. Nekem csak a mobil fizetés hiányzik, így sajnálom, hogy pont nincs benne. Vajon ugyanez Honor-ban tudni fogja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest