- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggabor02
aktív tag
válasz
zichie #141811 üzenetére
A Shopmarkban több alkalommal próbáltam ilyen ügyet intézni. Kártya soha sem volt.
Sajnos nekem az esik útba. Menj kicsit tovább Vecsésre, ott ilyen témában mindig mindent megoldottak. Mondta is több alkalommal a srác, hogy az említett helyen nem szeretnek ezzel foglalkozni, minden esetben a kártya hiánnyal hajtják el az ügyfeleket. Sokan kötnek ki náluk.
Ugyanez a helyzet okmányiroda ügyben, Gyálra járok, mert ott általában van időpont. Szép a hivatal és környéke, kedvesek, segítőkészek a dolgozók. Autó átírásra a XVIII. kerületi okmányirodában 30-35 napra kaptam volna időpontot. -
adika4444
addikt
válasz
zichie #141811 üzenetére
Én az Árkádban váltottam domino-ra két előfizetést. Az ügyintéző rendes volt, szépen csinálta, bár érezhetően jobban lelkesedett volna, ha valami jó magas előfizetéses csomagra váltok.
Ráadásul a számok is el lettek hordozva, azért váltottam feltöltőre, hogy egyszerű legyen elidegeníteni egy adategyeztetéssel.
A lényeg, hogy tényleg kevés az üres feltöltős SIM náluk, miután végeztem, hallottam, hogy másnak már nem tudtak adni...
-
TomPack
őstag
válasz
zichie #141811 üzenetére
Úgylátszik akkor nekem szerencsém volt a napokban a Shopmark-ban.
A Domino eSIM-et eltávolítottam a készülékből mielőtt új eSIM-et generáltam volna a weben, ezért ugye nem jött meg az SMS mert nem volt hova.
Szóval ezügyben mentem be, szerettem volna ha megcsinálják az eSIM-em, de valami készülék kódot kért az ügyintéző, annak a készüléknek kódja kellett volna neki, amiben majd aktíválni kell. Nem volt nálam, és mondtam hogy akkor hagyjuk. Erre kihozott egy fizikai SIM-et, ingyen. Azóta azzal tolom. Nem is fogom eSIM-re váltani, csak a macera van vele(m). -
nfsu17
veterán
válasz
zichie #141801 üzenetére
Úgy tudom, hogy lehet időpontot foglaltatni weben T üzletbe.
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/uzleteink/uzletkereso
Bár az is mintha rémlene, hogy konkrét domino-ra számhordozásos ügy nem volt a listában, mint választható ügymenet.
Viszont ha van valami megjegyzés rovat a kérdőíven, akkor írd oda, hogy dominos SIM-re hordozás.
Nekem T üzletben (nagyváros) így simán ment, volt kártyájuk.
Mondjuk asztalt is borítottam volna, ha nem lett volna.
Ha Kiskarcagalsókerettyefalván nem lenne SIM, akkor még oké, de nagyvárosban azért legyen má. -
válasz
zichie #127186 üzenetére
Biztosan nincs bekapcsolva a volte? Azért kérdezem, mert ugye a telekom nem jelzi ki ikonnal fent, mint a többi szolgáltató, viszont simán kipróbálható, hogy ha be van kapcsolva a mobilnet, 4g-t ugye mutatja és ekkor ha telefonálsz, a mobilnet nem tűnik el, nem vált le 3g-re, 2g-re. Plusz ha olyat hívsz, akinek van volte és 4g-n telefonálhat, iszonyú gyorsan felépül a hívás és ahogy rányomsz a hívásra, azonnal már ki is cseng a másiknál, a búgó hang gyorsan hallható, szinte semmi várakozás nincs.
-
válasz
zichie #69894 üzenetére
a hívással sok helyen nem is volt gond, a mobilinternet (volt) problémásabb, emiatt lehet, hogy ahol próbáltad, ott már nincs, vagy nem is volt gond a telefonálással más/telekom szolgáltatós előfizetéssel sem.
vagy azonos helyen és időben kipróbáltad telekom előfizetéssel is? -
Keem1
veterán
válasz
zichie #69894 üzenetére
A hírekből és a hozzászólásokból kiindulva nem lokalizáltan van a hiba, így akik a Telekom hálózatára csatlakoznak, eltérő mértékben részesülnek a hibából. Ergo van akinek van, van akinek nincs hálózata. Szolgáltatótól (Telekom hálón persze), mobilhálózattól, készüléktől, országtól, nemtől, orrszőrmérettől és szexuális beállítottságtól függetlenül.
Magyarán biztosan van a roamingosok, MOL-osok, Blue-sok körében is olyan, akinek van, és olyan is, akinek nincs hálózata. -
1430
senior tag
válasz
zichie #36942 üzenetére
Domino csomag = készülék + Domino SIM
n00n
Ha a FUN fő száma az ECO, akkor azt is eleve módosítani kellene (hogy a Like legyen a fő), illetve az ECO szám átváltásával ennek a fő száma is a Like lesz. Ha a Like arany szintű (mert hogy ennél kell nézni a szintet), akkor rendben, de ha alap, akkor ahhoz csak 1 FUN kapcsolható.LK
Nem számít a "flottavándorlás", attól függetlenül csak díj (hűség esetén + a kötbér) ellenében függetlenít a Telekom (és persze a másik kettőnél is így lenne).adamlukacs
Like 300-hoz eleve csak LTE képes 1GB opció kérhető, a módosítás pedig elvileg kivitelezhető (gyakorlatilag nincs leírva, de az ellenkezője sem). -
1430
senior tag
válasz
zichie #36862 üzenetére
Domino SIM-et többet is vehetsz egy évben, illetve ezekből a Quick SIM-ekből (hang vagy web) kvázi bármennyit aktiválhatsz (regisztrálhatsz) a nevedre, és ez független attól, hogy 7 vagy 60 napra szól az ajándék 1GB.
Rison77
Domino univerzális egyenleg nem tölthető át másik hívószámra (de a havidíjasok - kivéve mix típusúak - univerzális egyenlegéről lehet Domino-t tölteni).n00n
Igen, 50% a kedvezmény.
(régen 30% volt, de akkor olcsóbb volt a kedvezmény havidíja)kenny123 & club1
Ahogy a blueye által linkelt HSZ-ben is írtam, igazából díjcsomaghoz rendelt tulajdonság, hogy engedélyezett e a VoIP, tehát míg nem váltasz díjcsomagot (vagy VoIP engedélyezett díjcsomagba váltasz), addig marad az engedélyezés. Logeeen, a Next S-ről is írtam már.Sir81
Ellenőrizd az adatcsomagot is, hátha az nem aktív (alapból a Go!NapiNet tartozik a Domino Surf-höz, de míg tart a Surf keret, nem terhelődik a Go!NapiNet napidíj).zsírsámán
És mik a további paraméterek? Új előfizetéssel? Ugyanannyi, mint másnak (kivéve ezt az akciót) Készülékváltással? Ügyintéző tud leküldeni emailben árlistát vagy a honlapon belépve láthatod. Illetve a konstrukciótól függetlenül a gyűjtött pontok beválthatók az árba vagy a kezdőrészletbe. -
-
Huroq
senior tag
válasz
zichie #36862 üzenetére
Láttam már én is ilyen akciót, de nem 60 napig volt felhasználható az 1GB, hanem az aktiválást követő 7 napban.
Ilyen csomagot olcsón a Vaterán árulnak. pl.: 10 darab Domino Web Quick 1999Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest