- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
gzbotii #15568 üzenetére
Érdemes lenne vetni egy pillantást az ún. Google Play Szolgáltatásokra is (Gsam szerint a legtöbb felébresztésért és ébrentartásért felelős sz.rság).
Tegnapelőtt frissítettem a Talk-al együtt (jahh a a f.ssá vált Hangouts nem megy nélküle immár) és 14 óra alatt merültem le!!!
Nem értem haza a napi megszokott és állandó használati jellemzőkkel, ami előtte 66-75% töltöttség közt szokott lenni...
FB appot nem használok és a térkép is fagyasztva, nincs állandó 2g-re állitva sem...
Most visszatértem a a korábbi állapotra, mely szerint Google Play Szolgáltatások fagyasztom alkalmazáskezelőben (beraktam system/app alá és lib-eket a helyükre, így az egyszerűbb) Talk pedig visszaállitva (frissítések eltávolítva).
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest