-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosectura2
tag
Használja-e valaki a telefont sportoláshoz? Van egy karpántom, abba tettem bele, de ezekben a melegekben konkrétan szétázott a telefon (belül is vizes lett). Tudtok-e mondani olyan karpántot, amelyik rendesen lezárja a telefont, és nem tud bejutni az izzadtság? Nem viselte túl jól a vizet, ahhoz pedig kicsit drága volt, hogy egy erősebb futás után kihajítsam...
-
Prosectura2
tag
Sziasztok!
Éjszaka sikerült betörni a kijelzőt. Este még semmi baja nem volt, reggelre betört - és nem rémlik, hogy levertem volna...
Na mindegy is, a lényeg, hogy be van törve (igazából félbe repedt), a kérdésem az lenne, hogy tudtok-e javasolni Pesten olyan szervizt, ahol korrekt áron meg tudnák csinálni? És persze jó minőségben, nem összegányolva.
Köszi
-
Prosectura2
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a gyári fülest - tudnátok javasolni olyan fülhallgatót, amelyik:
- szimmetrikus
- van rajta hangerő-állító gomb - amennyiben ezt a funkciót támogatja a készülék - támogatja?
- mindenképpen headset kellene
- nem vagyok audiofil, jó lenne megúszni olyan max 5.000-ből
- ja és ne egyen se pink, se hupilila - elmúltak már a 80-as évek :-)Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged