- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
bubi92
üzenetére
Munkatársam annó előttem cserélte le a telefonját egy P-re, nekem még megvolt a GXI, a hangja is sokkal jobb a P-nek elhiheted. Ami meg az akadásokat illeti, cseréld le a launchert, a gyári nagyon nem jó a P-n és megszünnek az akadások, nekem egy S van amivel tökéletesen meg vagyok elégedve. Vagy ha független, akkor meg olyan ROM-t teszel fel amilyet akarsz, a szabadságod határtalan, de ha jól tudom akkor a P-nél a szolgáltatósok is nyitható loaderesek, de ennek inkább olvass utána a fórumukban.
Ami meg a külsőt és a fogást illeti, az izlés kérdése csupán, nekem az Xperia formavilág sokkal szebb, ha a szögleteset nézzük vagy ha a homorú hátlaposat is akkor is
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
bubi92
üzenetére
Nyilván ez is kényelmes, hogy cserélik, és aki valamilyen szinten elégedett, az kitart az adott modellnél.
A történet akkor kezd érdekes lenni, ha a T-Mobile a ZTE nyomására majd nem a csere mellett dönt (itt azért tudni kell, hogy a ZTE bevizsgálja a visszahordott készülékeket, és nem fogja a T-Mobile helyett benyelni, hanem azt leverik a szolgáltatón)
-
w333
félisten
válasz
bubi92
üzenetére
Most tényleg nem lenne egyszerűbb aláírást (peticiót) gyűjteni

Csak valaki készítsem már egy ilyen oldalt és akkor mindenki aláírhatja
És akár több web-oldalon is tudjuk reklámozni így még nagyobb lehet a siker
Én megmerem kockáztatni hogy közzel 10 ezer szavazat is összegyűlhet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
w333
félisten
válasz
bubi92
üzenetére
Én benne vagyok, de igazából mindegy hogy melyikbe is megyünk ha sokan vagyunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy esetleg először próbáljunk ki egy ilyen nemzetközi "aláírásgyűjtést" (amit reklámozhatunk több oldalon is hogy jó sok aláírás legyen) hogy adják ki a JB-t vagy legalább egy ICS frissítést amiben ezek a hibák javítva vannak ...
Vagy akár Forráskódot ...
Valaki aki ért hozzá csináljon már egy ilyen digitális aláírást gyűjtő oldalt amit elküldhetünk majd a kínai ZTE-nek !!!
Szerk.
Ha csapatban összefogunk akár 99% hogy sikerülni fog kicsalni egy frissítést vagy akár a JB-t de az is lehet hogy a forráskódot kiadják
próba cseresznye 
-
M3aN
senior tag
válasz
bubi92
üzenetére
Persze, nem szedik ki a kezedből. Akkor kell leadnod, amikor átveszed a cserekészüléket. Egyébként 10 perces művelet, csak vigyél garijegyet meg mindent, mert a termékazonosítót meg a manó tudja milyen azonosító számokat át kell írniuk és így egy új garijegyet kapsz aznapi dátummal.
-
M3aN
senior tag
válasz
bubi92
üzenetére
Legelőször én cseréltettem miatta, bár nekem volt egy olyan indok is mellette, hogy a fólián volt egy nagy karc átvételkor, ami pont az elszíneződés helyén végződött. Mivel nem volt rögtön cserekészülék, így odaadták és 3 munkanap múlva pedig mentem az újért. Ezen már nem látszik az elszíneződés, tehát ott valóban rátehetett egy lapáttal még az a "karc" is...
-
TBG
senior tag
válasz
bubi92
üzenetére
Hali!
Elvileg bármelyik T-Pontban. Sima képviselettel ne is próbálkozz, elhajtanak. Nekem az Allee-t javasolta a központi ügyfélszolgálat, de én a Pólusban található T-Pontban cseréltettem. Ott van egyébként 2 T-s üzlet is, az egyik egy sima képviselet, a másik a T-Pont. Jah és ha nem akarják cserélni, verni kell az asztalt...ez javasolta az ügyfélszolgálatos hölgy is. Nekem spec. jobbat adtak. Nincs rá garancia, hogy nem jönnek elő a hibák, de ha mégis, akkor megint vissza. Le kell iratni, hogy mi a baja a telónak, ha megint előjön, az orruk alá kell dörgölni.
-
tPedro_
őstag
válasz
bubi92
üzenetére
Nekem egy Linksys WRT54GL routerem van, valtozatlan beallitasokkal.
Ha otthon vagyok, mindig wifirol megy a telefon.Eddig kb 2-3 alkalommal fagyott a telefon, de akkor csak sokszori probalkozasra oldott fel.
(Ha jol emlekszem okt/nov magassagaban vettem, azota otthon wifi, beallitasok valtozatlanok.)
-
Robbertho
aktív tag
válasz
bubi92
üzenetére
Szomorú egyébként, hogy annak ellenére, hogy sok alkalmazás elég sok adatot gyűjt az SD kártyára, az android/data mappába, amikor letörlöd őket esze ágában sincs senkinek (se az appnak, se a rendszernek) letörölni ezeket a mappákat is.
Az SD gyökerébe szemetelő appokról nem is beszélve... -
airwawes
tag
válasz
bubi92
üzenetére
Szia! A tárhely probléba nálam is előfordult. Én is fotózás közben vettem észre. Újraindítás se segített. Beállításokban bemente a tárhelyre és megnéztem mi a gond. 8 gigás az SD kártyám, cl10. Írja: 4 giga alkalmazás (játékok sdfájlai) 2 giga média és 4 giga egyéb. (4+4+2=8) valami nem stimmel. xD A telefon a játék fájlait kétszer számolta. (egyéb és alkalmazás fájloknak is)
Megoldás: SD formatálása, és játékok megritkítása.Remélem tudtam segíteni.

-
xSide
őstag
válasz
bubi92
üzenetére
Megnyitva a data/log/logxy mappát vannak fájlok, ezek szövegként olvashatóak, melyből az alkalmazás nevek kiolvashatóak.
Kinél hol jár a számláló?
Mondtok egy appot, ami tuti fc-zik rég volt már mikor onnan szabaditottam fel helyet.Keep2000, nem vagy egyedül 3 usb kábelem van már és egy sem jó, töltő 1 van, de az meg piszkosul melegedett.
-
piltom83
csendes tag
válasz
bubi92
üzenetére
Első nap jónak tűnt, de ma már két hívásom is megszakadt

Az a gyanúm, hogy cellahatáron lakom és ez a telefon a cellák közötti váltást rosszabbul kezeli, mint a többi. A Blade-em is gyakran váltogatott itthon 3G-EDGE (sőt akár GPRS) között, de a hívások azért nem szakadtak meg. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mondjuk nekem a GXI fényképezője is elég, de lehetett volna bőven jobb is.

annyira tetszik, meg jól hangzik a hardver is, de a szoftveres támogatottság nagyon aggaszt (jelly bean), de lehetséges, hogy bevállalom