- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
bubi92 #18016 üzenetére
Munkatársam annó előttem cserélte le a telefonját egy P-re, nekem még megvolt a GXI, a hangja is sokkal jobb a P-nek elhiheted. Ami meg az akadásokat illeti, cseréld le a launchert, a gyári nagyon nem jó a P-n és megszünnek az akadások, nekem egy S van amivel tökéletesen meg vagyok elégedve. Vagy ha független, akkor meg olyan ROM-t teszel fel amilyet akarsz, a szabadságod határtalan, de ha jól tudom akkor a P-nél a szolgáltatósok is nyitható loaderesek, de ennek inkább olvass utána a fórumukban.
Ami meg a külsőt és a fogást illeti, az izlés kérdése csupán, nekem az Xperia formavilág sokkal szebb, ha a szögleteset nézzük vagy ha a homorú hátlaposat is akkor is -
ggeleven
őstag
válasz
bubi92 #16175 üzenetére
Én Camera ZOOM FX-et használok és nagyon meg vagyok vele elégedve!
-
kelzsoca
félisten
válasz
bubi92 #13240 üzenetére
Nyilván ez is kényelmes, hogy cserélik, és aki valamilyen szinten elégedett, az kitart az adott modellnél.
A történet akkor kezd érdekes lenni, ha a T-Mobile a ZTE nyomására majd nem a csere mellett dönt (itt azért tudni kell, hogy a ZTE bevizsgálja a visszahordott készülékeket, és nem fogja a T-Mobile helyett benyelni, hanem azt leverik a szolgáltatón)
-
w333
félisten
válasz
bubi92 #13073 üzenetére
Most tényleg nem lenne egyszerűbb aláírást (peticiót) gyűjteni
Csak valaki készítsem már egy ilyen oldalt és akkor mindenki aláírhatja
És akár több web-oldalon is tudjuk reklámozni így még nagyobb lehet a sikerÉn megmerem kockáztatni hogy közzel 10 ezer szavazat is összegyűlhet
-
w333
félisten
válasz
bubi92 #13062 üzenetére
Én benne vagyok, de igazából mindegy hogy melyikbe is megyünk ha sokan vagyunk
Vagy esetleg először próbáljunk ki egy ilyen nemzetközi "aláírásgyűjtést" (amit reklámozhatunk több oldalon is hogy jó sok aláírás legyen) hogy adják ki a JB-t vagy legalább egy ICS frissítést amiben ezek a hibák javítva vannak ...
Vagy akár Forráskódot ...
Valaki aki ért hozzá csináljon már egy ilyen digitális aláírást gyűjtő oldalt amit elküldhetünk majd a kínai ZTE-nek !!!Szerk.
Ha csapatban összefogunk akár 99% hogy sikerülni fog kicsalni egy frissítést vagy akár a JB-t de az is lehet hogy a forráskódot kiadják
próba cseresznye
-
M3aN
senior tag
válasz
bubi92 #12727 üzenetére
Persze, nem szedik ki a kezedből. Akkor kell leadnod, amikor átveszed a cserekészüléket. Egyébként 10 perces művelet, csak vigyél garijegyet meg mindent, mert a termékazonosítót meg a manó tudja milyen azonosító számokat át kell írniuk és így egy új garijegyet kapsz aznapi dátummal.
-
M3aN
senior tag
válasz
bubi92 #12718 üzenetére
Legelőször én cseréltettem miatta, bár nekem volt egy olyan indok is mellette, hogy a fólián volt egy nagy karc átvételkor, ami pont az elszíneződés helyén végződött. Mivel nem volt rögtön cserekészülék, így odaadták és 3 munkanap múlva pedig mentem az újért. Ezen már nem látszik az elszíneződés, tehát ott valóban rátehetett egy lapáttal még az a "karc" is...
-
TBG
senior tag
válasz
bubi92 #11989 üzenetére
Hali!
Elvileg bármelyik T-Pontban. Sima képviselettel ne is próbálkozz, elhajtanak. Nekem az Allee-t javasolta a központi ügyfélszolgálat, de én a Pólusban található T-Pontban cseréltettem. Ott van egyébként 2 T-s üzlet is, az egyik egy sima képviselet, a másik a T-Pont. Jah és ha nem akarják cserélni, verni kell az asztalt...ez javasolta az ügyfélszolgálatos hölgy is. Nekem spec. jobbat adtak. Nincs rá garancia, hogy nem jönnek elő a hibák, de ha mégis, akkor megint vissza. Le kell iratni, hogy mi a baja a telónak, ha megint előjön, az orruk alá kell dörgölni.
-
tPedro_
őstag
válasz
bubi92 #11531 üzenetére
Nekem egy Linksys WRT54GL routerem van, valtozatlan beallitasokkal.
Ha otthon vagyok, mindig wifirol megy a telefon.Eddig kb 2-3 alkalommal fagyott a telefon, de akkor csak sokszori probalkozasra oldott fel.
(Ha jol emlekszem okt/nov magassagaban vettem, azota otthon wifi, beallitasok valtozatlanok.)
-
Robbertho
aktív tag
válasz
bubi92 #11390 üzenetére
Szomorú egyébként, hogy annak ellenére, hogy sok alkalmazás elég sok adatot gyűjt az SD kártyára, az android/data mappába, amikor letörlöd őket esze ágában sincs senkinek (se az appnak, se a rendszernek) letörölni ezeket a mappákat is.
Az SD gyökerébe szemetelő appokról nem is beszélve... -
airwawes
tag
válasz
bubi92 #11242 üzenetére
Szia! A tárhely probléba nálam is előfordult. Én is fotózás közben vettem észre. Újraindítás se segített. Beállításokban bemente a tárhelyre és megnéztem mi a gond. 8 gigás az SD kártyám, cl10. Írja: 4 giga alkalmazás (játékok sdfájlai) 2 giga média és 4 giga egyéb. (4+4+2=8) valami nem stimmel. xD A telefon a játék fájlait kétszer számolta. (egyéb és alkalmazás fájloknak is)
Megoldás: SD formatálása, és játékok megritkítása.Remélem tudtam segíteni.
-
xSide
őstag
válasz
bubi92 #11239 üzenetére
Megnyitva a data/log/logxy mappát vannak fájlok, ezek szövegként olvashatóak, melyből az alkalmazás nevek kiolvashatóak.
Kinél hol jár a számláló?
Mondtok egy appot, ami tuti fc-zik rég volt már mikor onnan szabaditottam fel helyet.Keep2000, nem vagy egyedül 3 usb kábelem van már és egy sem jó, töltő 1 van, de az meg piszkosul melegedett.
-
piltom83
csendes tag
válasz
bubi92 #11219 üzenetére
Első nap jónak tűnt, de ma már két hívásom is megszakadt
Az a gyanúm, hogy cellahatáron lakom és ez a telefon a cellák közötti váltást rosszabbul kezeli, mint a többi. A Blade-em is gyakran váltogatott itthon 3G-EDGE (sőt akár GPRS) között, de a hívások azért nem szakadtak meg. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged