Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xSide

őstag

Nem indul a telóm :O
    Fel akartam rakni a cwm-et, minden rendben volt a leírtaknak megfelelően. Driver fenn volt, pár napja raktam vissza a gyári reco-t, gyári 04-est és rootoltam.
    Teló kikapcs (szokatlan lassan kapcsolt ki), majd indítanám a recovery-t és intel logonál megáll, nem megy tovább.
    Ok, akksi ki pár percre és be, ekkor bevillan az értesítési led (nem kapcsoltam be) és nemsoká ismét logónál megáll. Megint akksi ki most kb 30 percre, eredmény detto ugyanez!
    Gépre rakva medfield driver-t telepítene, de ezt nem talál, rövid power gomb nyomásra pár másodperc múlva az eszközkezelőben újra látom és nem megy fel, többször pc újraindítva. ZTE Driver reinstall megvolt, azóta az inteles android általános driver is.
    Lehet lemerült az akksi, ráraktam töltőre (pedig 60-nál kezdtem bele). Most percenként újra-újra bootolna, ha hosszan nyomom a power gombot led és kijelző kikapcsol.
    Ilyenem még soha nem volt, pedig már többféle teló és több blade is átment a kezeim közt!
    Arra is gondoltam rosszul olvastam a cwm felrakást és előtte a custom reco-t kellett volna felrakni, de nincs beleírva.
    A té-be így nem szivesen vinném vissza, mert ugye cwm elviekben felment.
    Előre is köszönöm a megoldási javaslatokat :F

Új hozzászólás Aktív témák