- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Jól látom, hogy újra kapható a T-nél?
-
motoflug
őstag
Sorry az offert,de ha esetleg valakinek van dominos keszuléke,es megvalna tole,az irjon nyugodtan.
-
motoflug
őstag
válasz
bsanzika #16271 üzenetére
Nos igen,pedig én szívesen váltanék erre a készülékre,csak ugye van néhány bökkenő:
-kicsit elszomorító (nem ironikusan írom),hogy zsákbamacska,hogy milyen telefont fogok ki.Eléggé bosszantana,ha megvenném,és másnap már ledobálna a wifi,stb. stb.
-nehéz olyat találni,ami nem előfizus, ÉS emellé nem ette meg a kutya /nem veszett el költözködés során a dominos vásárlást igazoló papír.Jelenleg Xperia U-m van,amit imádok,csak egyre többet fórumozok,illetve játszok/netezen a készüléken,ami miatt kellene a nagyobb kijelző/1GB ram.
-
motoflug
őstag
Rossz ezeket olvasni,mert így majd' félév után azt hittem,hogy történtek javítások.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Utoljára februárban olvastam a topicot,így elnézést az esetleg ismétlődő kérdésért,de azóta történt valami support szoftver téren?Valamint továbbra is nagy a hibás darabok száma?(Akkoriban elég sokan csak ezzel a céllal írtak ide).
-
motoflug
őstag
válasz
Ed3r_X_ #11882 üzenetére
Nekem elindult,jókat ökörködtem vele,bár a felbontása nagyon buta(lehet,hogy állítható,annyira nem ástam bele magam),és sokáig csinálja a videót.
Más: Korábban felmerült a tok mizéria: U970-hez rendelt tokom tökéletesen passzol,és nagyon olcsó is volt,sőt kb. 10 nap alatt ideért.
-
motoflug
őstag
A készüléken ugye van flash player.Azonban a chrome és az opera is azt írja,hogy hiányzik,pedig fent van.Mi a teendő?
-
motoflug
őstag
Ebayrol rendelt mar valaki a keszulekhez mhl kabelt?Itthon 5-6 ezer Ft,elobbirol pedig 14$korul van,szoval megerne varni..
-
motoflug
őstag
Üdv Mindenki!
Én is beruháztam egy telefonra,igaz telefonfunkció nélkül.Nagyon megtetszett,és próbálgatom mit tud,nem akarom rootolni,nem fogok 0-24 gta-zni rajta,de ha beválik,akkor bizony eladósorba kerül,hogy ne kelljen 2 készülékkel mászkálni,és megveszem dominosan.Egyelőre pozitív minden,ehhez hozzájárul az is,hogy Xperia Mini után nagy az előrelépés.
-
motoflug
őstag
Egy letiltott grand x in kb mennyit érhet?
-
motoflug
őstag
válasz
atillaahun #10973 üzenetére
Sajna nem olyan könnyű találni,legalábbis dominosat.
-
motoflug
őstag
válasz
Keeperv85 #10905 üzenetére
A lényeg,hogy megtetszett a telefon,és nem izgat,ha nem fut rajta teszem azt a temple run2,vagy xy.(Most csak mondtam valamit.)
Azért kérdeztem ezt,mert én hosszú távra szoktam telefont vásárolni,így szeretek előre körbekérdezni,hogy később ne -vagy kevesebb- meglepetés érjen.Mint írtam az elsődleges cél az xperia p lett volna,csak kb. lehetetlen olyat találni,ami nem előfizetéses,így kerestem opciókat.Megnéztem a Mobilarena fél órás tesztjét,és olvasom itt sokatok kommentjét,amik néhol elriasztanak,de szerintem nincs problémamentes telefon.
Mindent tud papíron amit az új telefonomban szeretnék:jó kijelző(xperia mini után),1gb ram, mhl, korrekt kamera stb. ( a fórumon látott képek alapján),és persze kedvező ár.Az,hogy JB lesz-e vagy sem,nem halnék bele,ha nem. Sry a regényért,csak tisztázni akartam,hogy nem feltétlenül egy "tini jáccós" telefont akarok.
-
motoflug
őstag
Üdv mindenkinek!
Olvastam,hogy 1-2 alkalmazás nem fut a telefonon.Ezek komolyabb játékok,vagy inkább hasznos appok?
Szemezek a telefonnal,bár az eredeti elképzelésem egy Xperia P lett volna. -
motoflug
őstag
Ti tapasztaltatok már ilyet??
szerk.:visszaolvasok
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Bocsi a láma kérdésemért,igyekeztem direkt utána olvasni,hogy a telefon hogyan képes -ha képes- kitenni a képet hd tv-re,és ezt találtam:
A készülék bal felén egy USB2.0 port foglal helyet. Szabványos Penwell OTG támogatottságú, kezeli a szoftver DLNA-t, így HDMI kimenetként is használható, illetve egy second framebuffer beiktatása mellett képes dual view üzemmódban menni a készülék.
Ez azt jelenti,hogy egy átalakítóval meg lehet oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged