Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubi92
őstag
három napja vagyok xperia P tulaj. sajnos megkellett válnom a grandx-emtől, de már most hiányzik. az egy dolog, hogy sokkal szebb a grandx, de a fogása is ezerszer jobb volt. a P meg-megakad egy szimpla asztal görgetéstől is, míg a grandx-en még minimum órajelen sem tapasztaltam ilyet.
ha valakit érdekel egy fotó a grandx-el és egy a P-vel.
a hangszórója is mintha jobb lett volna a zte-nek.
valszeg azért, mert másodjára egy "hibátlan" darabot fogtam ki, DE bármikor szó nélkül visszacserélném a grandxre! -
bubi92
őstag
hello skacok, van aki vállal törött kijelzős grandx javítását? úgy sos-ben
ha meg nem, akkor ugyanitt megválnék törött kijelzős grandx-emtől, hátha valakinek kell alkatrész.... -
bubi92
őstag
válasz
gorogtibor #16229 üzenetére
-
bubi92
őstag
ti milyen kamera app-ot használtok?
-
bubi92
őstag
vajon repedt kijelzőt, illetve keretet cserélni mennyibe fáj? illetve csak az üveg repedt, a kijelzőnek semmi baja. gondolom gariban semmiképp sem lehet kimagyarázni, hogy spontán roppant meg
-
bubi92
őstag
valaki próbált már a telefonra dslr-t dugni otg-n keresztül? konkrétan egy 350D-t próbálok, de nem túl sok sikerrel. ötlet, hogy mi lehet a problem?
-
bubi92
őstag
valami elromlott a topikban, mert nálam át állt a nyelv kínaira
-
bubi92
őstag
ha rá süt a nap a kijelzőre, akkor nincs lockscreen fagyás
(#14734) Garry84: csapd szét a nem lilulós arcát
(#14733) Keeperv85: úgyse mersz csúnyát írnicsak, hogy oldjam a feszültséget
-
bubi92
őstag
brace yourselves, új hibák coming
-
bubi92
őstag
real racing 3-at valaki próbálta, hogy megy-e
-
bubi92
őstag
na ma megkaptam új készüléket. meg se nézték milyen szoft van rajta. az újnak is pontosan ugyanott színeződik el a kijelzője nyomásra mint az előzőnek. lehetséges, hogy az akksi nyomja hátulról? két hívásom volt, és azt mondták, hogy ezzel most jobban hallanak. az előzőn ropogott a hátlap, most ugyanaz a hátlap meg se nyekken. gps ugyanúgy max fél perc alatt talált jelet.
-
bubi92
őstag
válasz
sil3ntbeatz #13259 üzenetére
jól kicseszel velük
-
bubi92
őstag
-
bubi92
őstag
ha van egy recoverym (illetve csak fél
) abból kilehet gépen bogarászni az sms-ket valahogy? elég fontos smsek vesztek el.
-
bubi92
őstag
na mivel nem volt értelmesebb programom(sarcasm off) végig jártam egy pár téé-t. sugárban kezdtem, ahol a szervízes kolléga megvolt győződve, hogy egyetlen darabot se vittek még vissza sehol gariba.... na mondom emberem
akkor beszélgessünk. kicsit kötözködtem vele, közben nagyobbnál nagyobbakat kamuzott. de olyan badarságokat hogy már nevettem(pl. hogy ezeket már pedig javítják....) szerinte nem probléma az hogy elszíneződik a kijelző gyenge érintésre és stb...
westend mindkét üzletében illetve corvinban sem volt készleten nekik.
-
bubi92
őstag
válasz
Joe Cockroac #12742 üzenetére
kis papírt raksz a keret és az akksi közé, hogy jobban odanyomodjon a tüskékhez.
-
bubi92
őstag
válasz
JoeCockBill #12734 üzenetére
ez érdekes, mert én még egy emberrel sem találkoztam aki tácspált dicsérte volna. nálam tökéletesen működik swype, mindent felismer amit írok vele, illetve a hangfelismerő részre is tökéletes. de ha nem jön be, próbáld ki esetleg a swiftkeyt.
-
bubi92
őstag
-
bubi92
őstag
kiszedtem a papírt az akksitól, de most másfél napja egyszer sem indult újra. szóval ezzel visszavinni téé-hez necces lenne. kitudja előjön-e ott... maga a képernyő elszíneződés (nem nyomásra, kisebb érintésre is) csere tényező?
-
bubi92
őstag
valaki próbált már rákötni dslr-t a telefonra?
valamiért nem akarja felismerni a gépemet.
-
bubi92
őstag
ha cseréltetni akarom a telomat, akkor csak olyan téébe menjek, ahol szerviz nyitva van, vagy ez az üzlet részhez tartozik?
-
bubi92
őstag
na új probléma
olyan mintha por ment volna a kijelző és a burkolat közé, mert ha megnyomom valahol az érintő panelt, akkor elkezd színeződni...
-
bubi92
őstag
aki PÓLUS téé-be ment, az írjon már egy üzenetet. lenne pár kérdésem.
most vagy én akarok hibát találni a telóban, vagy tényleg elvesztette a kijelző a fényerejét
előbb kint az alig napos időben alig láttam valamit full fényerőn. tapasztalt már valaki ilyet?
de legalább nem lilul -
bubi92
őstag
melyik az a fotó alkalmazás amelyik működik a telefonnal ÉS belehet állítani benne, hogy hangerő vagy kikapcs gombbal fotózzon? már ha létezik ilyen?
-
bubi92
őstag
hol lehet az ics adatforgalom mérést kikapcsolni?
-
bubi92
őstag
EDDIG semmi bajom nem volt( a 2mp-s dolgon kívül, de azt megszoktam) viszont ma már nem tudom hanyadjára indul újra. BP-n melyik Téében tudják, hogy ne szarakodjanak vele, hanem egyből cseréljék?
Illetve van rá sansz, hogy ha újat kapok még rosszabb lesz és a többi hiba is előjön? -
bubi92
őstag
tegnap először kikapcsolt magától a telefon, ma pedig kétszer. mind a három alkalommal aludtam!!! én nem zárnám ki lehetőségként, hogy a telefonnak lelke van, és ha érzékeli hogy hanyagolod, akkor jönnek el a problémák
-
bubi92
őstag
egyik pillanatról a másodikra behalt a quickpic. más telomon még sosem volt ilyen. megnyitja a képet majd kilép midnen üzenet nélkül. ti nem találkoztatok ilyennel?
-
bubi92
őstag
csak egy kis statisztika. éjszakára bekapcsolva hagytam a wifit. tplink1043ND router. semmi fagyás nem volt reggel.
-
bubi92
őstag
válasz
Joe Cockroac #11329 üzenetére
mit vársz egy vga-tól?
amúgy meg nekem gépen is csinálja ezt a skype de nem tudom miért:S
-
bubi92
őstag
válasz
atillaahun #11238 üzenetére
de az a fura, hogy semmi se. jó pl. viber meg subway runners mindenféle üzenet nélkül ki lép, vagyis be se tölt. de akkor is. valahogy ezekből a fájlokból kilehet keresni, hogy mi szarja oda őket?
-
bubi92
őstag
válasz
atillaahun #11216 üzenetére
és mi a tököm gyártja ezeket? tegnap csináltam 600 megát az sd-n. ma reggel fotóznék, és az az üzenet fogad, hogy "nincs elég hely a tárhelyen a kamera indításához". megnéztem újra tele szennyelte ezt a data mappát.
-
bubi92
őstag
válasz
atillaahun #11216 üzenetére
rendben köszi.
(#11214) piltom83 :fedeztél már benne valami hibát?
-
bubi92
őstag
sd kártyáról a data mappát lelehet gyalulni? csak mert meghízott 300 megára!
-
bubi92
őstag
azt meglehet csinálni valahogy, hogy ha zenét hallgatok, akkor ne pittyegjen belefolyton az értesítésjelző hangja?
-
bubi92
őstag
ma sikerült első fagyásnak előjönnie egy belkin routerrel. 5 routerből 1-el volt csak para.
-
bubi92
őstag
válasz
sil3ntbeatz #10934 üzenetére
én két tp-linket, egy dlinket, és egy belkint próbáltam egyiken se volt probléma. gps-t ma volt alkalmam kipróbálni szerintem fél perc se kellett neki és talált jelet.
-
bubi92
őstag
válasz
Winchester95 #10921 üzenetére
na jah. tavaly mikor a blade-met vettem én is belecsúsztam ebbe. zuglóból kibicikliztem soroksárra egy "karcmentes, papíros" bladert. ahha tiszta karc volt, egy kis darab le volt törve a sarkából, papírokra meg csak annyit mondott a srác, "há tessó a dobozában vóttak aszt meg elvesztettem". nyilván nem volt lopott
de ha vigyázol rá akkor simán megtudod tartani az eredeti állapotot.
-
bubi92
őstag
válasz
andikaaa #10915 üzenetére
első dolgom az volt, hogy kidobtam a pistsába a fóliát, annyira gyűlölöm őket. az előző blademen illetve az előtt az x10mp-n is. mindkettő zsebben volt tartva de ügyelve rá, hogy ne csesszem össze. mindkettőt karcmentesen hirdettem meg, mert annyira patent állapotban bírtam tartani. szóval ez abszolút ember függő.
illetve az 1-2mp-s mikrofon késés szoftveres hiba és van rá esély, hogy javítják, vagy hardveres és cseréltessem. csak mert eddig nem más probléma nem jött elő, és ha javítás várható akkor nem szívesen vesznék el a t-mobile bürokrata világában!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest