-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soap97
csendes tag
S.O.S. SEGÍTSÉG ! Tegnap óta a telefonom nem hajlandó bekapcsolni, csupán az Intel logó jelenik meg újra meg újra.... Valaki találkozott már ezzel a problémával ? Esetleg valaki tudja rá a megoldást ? Nagyon hálás lennék ha valaki segítene
-
Soap97
csendes tag
-
Soap97
csendes tag
Hello mindenki !
Olyan problémám adódott, hogy pár napja nem enged semmit letölteni a a Google Play-ről .... minden alkalommal ezt a hibaüzenetet kapom : "Nem sikerült a telepítés az usb-háttértáron vagy sd-kártyán".... napok óta próbálkozom de mindig ugyan ez... próbáltam leválasztani az sd kártyát és úgy telepíteni de úgyse semmi... akkor kapok egy '906'-os hibakódot.... Valaki tud rá megoldást ?
A válaszokat előre is köszi -
Soap97
csendes tag
Hello srácok !
Valaki tudna nekem segíteni abban hogy, hogy tudok letiltani egy bizonyos számot a telefonon ? Esetleg a rejtett számok blokkolására van valami mód ?
A választ előre is köszi -
Soap97
csendes tag
Sziasztok !
Valaki tudna nekem abban segíteni,hogy miért van az hogy a memóriakártyát szinte fullig megteltnek jelzi mikor van a telefonon 2 kép meg kb 50 zeneszám és kevés alkalmazás ? (2 gigás kártya) rámegyek a beállításokra------->Tárhely és azt mutatja hogy az SD kártyán 230 MB mennyiségű kép van mikor van ott 2 db fotó..... valaki segítség ? -
Soap97
csendes tag
sziasztok !
Nem enged a telefon olyan hátteret berakni amit fotóztam vagy én raktam rá a telefonra képet....csak az eredeti háttereket meg az élő háttereket. amikor be akarom állítani ezt írja : "fial to load image" :S
Megoldás valaki ?
A válaszokat előre is köszi -
Soap97
csendes tag
Sziasztok !
Nem enged a telefon a képek közül hátteret választani :S csak az alap hátterekből és az élő háttérképekből,eddig nem csinálta ezt soha.....amikor be akarok állítani egy képet háttérnek ezt a hibaüzenetet kapom : fail to load image
Valaki tud megoldást a problémára ? -
-
Soap97
csendes tag
válasz
#40993792 #10215 üzenetére
Elvégeztem egy factory resetet, előtte mentettem minden adatot,alkalmazást. Nem javult meg a probléma de a telefon visszaállt a kezdeti állapotába azaz semmi zene,fájl,letöltött alkalmazás nincs rajta pedig direkt figyeltem hogy ezeket a fájlokat ne törölje a helyreállításkor :S
-
Soap97
csendes tag
válasz
atillaahun #10209 üzenetére
Elvégeztem egy factory resetet, előtte mentettem minden adatot,alkalmazást. Nem javult meg a probléma de a telefon visszaállt a kezdeti állapotába azaz semmi zene,fájl,letöltött alkalmazás nincs rajta pedig direkt figyeltem hogy ezeket a fájlokat ne törölje a helyreállításkor :S
-
Soap97
csendes tag
válasz
atillaahun #10206 üzenetére
bocsi de még csak ez az első Androidos telóm,mi az a "factory reset" ?
-
Soap97
csendes tag
válasz
atillaahun #10203 üzenetére
Meg se moccan :S
-
Soap97
csendes tag
válasz
atillaahun #10200 üzenetére
Igen arra gondoltam. Be van állítva automatikus elforgatásra de nem teszi a dolgát :S
-
Soap97
csendes tag
Sziasztok
Még mindig nincs megoldás az automatikus elfogadás problémára.???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest