- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
k_imre
tag
válasz
motoflug #18081 üzenetére
xperia m, alcatel idol s, samu advance, ace 3.
Végül az xperia és az ace 3 közül ez maradt. Fehér, de az asszonynak jó lesz, én meg majd veszek valamit. (Erősen gondolkodok az új zte-n illetve nexus 5 is képben van. Persze, ha kapható lesz.)
Az a helyzet, hogy mindenképp nfc-s teló kellett, és a jövőben is már csak ilyen lesz. A zte ezért kérdéses. Persze, ha jóáras lesz..... -
xtevo
őstag
válasz
motoflug #11575 üzenetére
Esetleg Dolphin HD Browser?
-
xSide
őstag
válasz
motoflug #11154 üzenetére
Holnap megyek éjszakára, itthon csak d-sub csatis lapos monitorom van és crt tv-m.
Mára ígértek dvi-d átalakító kábelt (melóban az van a monitorokon), ha nem kapok akkor hétvégén kerülök hdmi-s tv közelébe...
Amit rendeltem ugyanannak tűnik, amit itthon adnak (Samsung) több ezerért!Itt írnak róla magyarul 3.800Ft - itt fellelhető majdnem 5.000-ért és itt 30$ kinézetre ugyanaz.
Remélem jó lesz, ha nem még dupla annyiért is megéri eladnom samusoknak, mint amennyért rendeltem
-
xSide
őstag
válasz
motoflug #11136 üzenetére
Ezt rendeltem (7$) és 3 hét alatt ért ide, kipróbálni még nem volt alkalmam egyéb okok miatt...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
motoflug #11053 üzenetére
20k. Annyiért vállalható, de nem mp4 lejátszónak.
Én meg kényszerpihenőn... Csereteló nincs Pécsett, szóval pécsiek, ha valaki vissza akarja vinni, akkor számítsatok rá, hogy várni kell. Helyette megnyertem magamnak az LG T-500-at...
Inkább no comment. Ja és okosan, mert felkészült a szervizes. Egyből rátapadt a doksira, meg nyomta ezerrel a hang fel, hang le kombókat... Hiába mondtam, hogy ne erőlködjön, kár a gőzért...
-
-
airwawes
tag
válasz
motoflug #10908 üzenetére
Játékokról: a legtöbb játék (amit a Play lát), az mindenképpen megy. A többit kénytelen vagy nem hivatalos forrásból letölteni, és a telepítés is általában macerásabb. (főleg a gameloft játékok)
Annak a kérdésnek viszont nincs értelme hogy melyik akad, mert a telefon egy erős procival van ellátva, ami eddig nálam minden játékot (ami elindult) akadásmentesen visz.
Ha mégse akkor: beállítások/aksi/menügombot megnyomod és battery tweaks/processor frekvencia, és valami nagyobb órajelet kiválasztasz (gyári szoftver tartalmazza ezt)
Ami játékban pedig nincs támogatás a procihoz, az előbb utóbb kap egy updatet.
Amik sajnos nem mennek: GTA Vice City
Order And Chaos
Heroes of Order And Chaos -
Keeperv85
nagyúr
válasz
motoflug #10906 üzenetére
Nekem nem tűnt úgy elsőre sem. Azért kérdeztem hol olvastad, hogy ez vagy az nem fut, mert lehet valaki gyűjti valahol a listát, illetve több dolgot próbált, csak nem tudok róla. Ha lenne ilyen, akkor akár bekerülhetne az első hsz.-be is, hogy előre lehessen rá számítani, ha valaki esetleg célirányosan azért venné meg pont.
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
motoflug #10853 üzenetére
Hm, hát van akinek elmegy a kedve az ilyen problémáktól, mikor rádöbbentem hogy nem jó a telefon, én is nagyon elkeseredtem. Nem tudom mennyire jut el a lock screen fagyósokhoz az infó, hogy tegyék fel a regpont és minél többen jelezzenek vissza hogy utána fagy e vagy sem, de azóta már én sem haragszom a telefonomra, mivel tökéletesen működik.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
motoflug #10749 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy az USB-n osztott hálózaton is (mivel képes rá), elvben képes DLNA kapcsolatot létrehozni. Nekem nincs hozzá DLNA képes eszközöm sem, illetve olyan HDMI konverterem, ami a DLNA jelet átalakítja. A Samsung és a hTC kínált ilyeneket. A második fele pedig arra vonatkozik, hogy egy egyedi kernel modul segítségével akár menne dual view-ban is. Éppen csak egy hozzáértő kéne, aki megírja hozzá...
szerk: DLNA-t beállítani szerencsésebb WiFi-n, csak a leírásban azért szerepel ott és akor, mert ott az USB képességei vannak éppen górcső alá véve.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- ASUS routerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Videós, mozgóképes topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest