- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
lofagi #37954 üzenetére
egyetértek, hogy nagyon szép telefon volt, én tavaly nyáron engedtem el, miután betört a kijelzője, de már lassú is volt. én huawei p10-re váltottam (előtte volt két hétig iphone 6 plus-om is). ha még nem vettél másik telefont, akkor nagyon ajánlom a p10-et. designra hasonló (nekem ezüst van, egy nagyon picit bazáribb az árnyalata, mint a one-é). sebességre nyilván ég és föld, a mérete jó.
ha megcsinálnák a m7-et gyászkeret nélkül, jobb hardverrel, ugyanazzal a desingnnal, én vevő lennék rá.(ezekhez a paraméterekhez tavaly a p10 és az iphone állt legközelebb)
-
benfolds
őstag
válasz
fister #37948 üzenetére
szép. szerintem én is nyúznám még mindig, ha nem törik be a kijelzője, bár nekem komolyabb problémáim voltak a sebességgel, mint neked. igazából nagy megkönnyebbülés volt huawei p10-re váltani, ilyen szempontból.
amúgy egyetértek, mai szemmel is jó a design, főleg kikapcsolt állapotban, mert bekapcsolva a gyászkeret már kicsit gáz.de pl sokkal jobban néz ki, hogy elöl és hátul is ezüst, nem mint a p10, aminek az eleje fehér, és csak a hátlapja ezüst.
-
benfolds
őstag
válasz
benfolds #37940 üzenetére
kiválóan ment minden, konfiguráltam az elementalx-t, csodálatosan felgyorsult a telefon, az akksi is lassabban merült, belőttem mindent, feltettem a legszükségesebb appokat. raknám be a sim-et, de nem akar kijönni a tálca, valószínűleg a micro sim keret szorult bele. addig erőltettem, amíg ki nem jött egy pici réz érintkező társaságában. a sim-et természetesen már nem fogadja el. úgy tűnik, hogy ez a telefon már minden áron meg akarta adni magát.
-
benfolds
őstag
köszi. és hogy tudok galériát tenni a telefonra? keresnem kell hozzá apk-t? stagefright védelem meg ilyesmi megmaradt vajon? (újra feltettem zip-ből, biztos, ami biztos
)
com.htc.camera-6.70.866455-762001584.apk-t külön fel akartam tenni, mert úgy rémlik, hogy azt is cseréltem, de azt írja ki telepítés után, hogy "az alkalmazás nincs telepítve". -
benfolds
őstag
az miért van, hogy egy gyári beállítások visszaállítása után eltűnt a galéria? csinálok egy fotót és csak fájlkezelővel tudom kibányászni, nem nyit galériát. one galéria ugye megszűnt, automatikusan ráfrissített a telefon visszaállítás után, de utólag töröltem a frissítést, hátha az zavart be...
a gyári beállítások visszaállításával mi veszik el? insertcoin 7.1.3, elementalx 22.3 kernel.
-
benfolds
őstag
hol tárolja a telefon a letöltött htc-s témákat? a régi háttérképemet akarom átrakni egy nem htc telefonra (csináltam róla képernyőmentést, de elég gagyi megoldás).
-
benfolds
őstag
válasz
szaboo41 #37925 üzenetére
hát igen, unokahúgomét sem sikerült úgy megcsinálnom, hogy ne engedjen el a ragasztó egy részen.
a videó alapján egy horror a csere, nem tudom, hogy belevágjak-e...ráadásul nekem szükségem lenne egy összeszerelési videóra is (fordítva kéne csinálni ugyanazt, de sokkal egyszerűbb lenne videóval). látom, a kommentben fel hívják a figyelmet egy hibára is...
akkor már cseréljek akkut is egyúttal? azt honnét érdemes venni? amúgy még mindig elég jól bírja a gyári ahhoz képest... -
benfolds
őstag
sikerült leejtenem a telefont, és szilánkosra tört a digitizer, de az lcd is megrepedt. ebayről honnét érdemes rendelni alkatrészt? ez pl. jó lehet nekem? házi körülmények között nagyon macerás a csere? érdemes egybekötni egy akksicserével? unokahúgom htc rezoundján cseréltem egyszer digitizert, az nem volt nagy ügy. lehet láma kérdés, de ugye ezek az utángyártott kijelzők full hd-k?
-
benfolds
őstag
-
benfolds
őstag
van egy ilyen 4x18650 li-ion akksi adapterem, ami alapból külső akksis biciklilámpához használatos, de működnie kellene power bankként is. az a baj, hogy nem nagyon működik, a telefonom folyton azt írja ki, hogy "lassú töltés, használjon eredeti HTC kábelt", vagy valami hasonlót. otthon egy 850 mA-s telefontöltővel töltöm a telefont probléma nélkül, a 2A-es adapternél rögtön reklamál. egyébként tölt vele, csak lassan, és közben nagyon melegszik a telefon. több kábellel is kipróbáltam, ugyanabba a hibajelenségbe ütköztem. kipróbáltam az adaptert két másik telefonnal, azok nem problémáztak. ötlet? ne erőltessem ezt az adaptert és inkább vegyek egy rendes power banket? mi a garancia rá, hogy azzal működni fog?
egyébként amúgy is vennem kéne egy új töltőkábelt, mit ajánlotok?
-
benfolds
őstag
ennek a sense-be integrált news republicnak a legújabb verziója tényleg nem jeleníti meg a külföldi oldalak híreit, vagy csak én rontottam el valamit? hozzáadom a tartalmakat (megjegyzem, nehezebb összebogarászni a témákat, mint korábban), elvileg fel is veszi, kijelölöm, de csak a magyar oldalakat adja ki. (korábban egy csomó külföldi híroldal megjelent nálam mindenféle témakörben). ráadásul az értesítéseket sem lehet letiltani, ha jól látom. kiakasztó.
-
benfolds
őstag
válasz
shifty! #37808 üzenetére
az insertcoint próbáltad? szerintem nagyon jó, elementalx kernellel használom.
nálam is kiment egy ujjnyi sor a kijelző közepén, de olyan szerencsés helyen van, hogy meglepő módon csak ritkán idegesítő így használni. ha alul vagy felül lenne, akkor használhatatlan lenne a kijelző. a kijelzőcsere egyszerűbb lehet valamivel, mint az akksicsere?
-
benfolds
őstag
Szerintem a gmaillel volt valami tegnap, en is fel orat vartam, h elkuldjon egy emailt, de mara mar oke.
-
benfolds
őstag
nálam a spotify, ami rohadt lassú.
mondjuk szerintem az app is meg a desktop kliens is egy nagy szar.
-
-
benfolds
őstag
válasz
Kai_Rong #37745 üzenetére
én a samsungokkal nem tudok megbarátkozni, ami a designt illeti. ilyen szempontból még a sony-k tetszenek, de ár/teljesítmény arányban nem túl jók. az iphone-ok szépek és jók, de megőrülnék az itunes-tól meg attól, hogy nem lehet hozzányúlni a rendszerhez...egy nap alatt megunnám.
nem könnyű... -
benfolds
őstag
válasz
Kai_Rong #37721 üzenetére
én is tartok tőle, hogy hamarosan megadja magát a telefon, és nem találok olyat, amit annyira szeretni tudnék, mint az m7-et. az m10 tetszik, de drágállom. a xiaomi mi5s nem rossz, de a b20 hiánya meg a kicsit még mindig meglévő kínai feeling miatt elvetettem. néztem az lg g4-et (jó a kamerája és a tudásához képest az ára), de egy okádék az m7-hez képest.
a hidegben 42%-ról való lemerülés szerintem egyáltalán nem jelenti azt, hogy az akksinak vége, mondhatni normális. az enyém a mínuszban 70%-ról koppant le egy fényképezés alkalmával. most meg 1 nap 7 óra után vagyok 42%-on átlagos használat mellett. -
benfolds
őstag
köszi. találtam egy ilyen videót, holnap veszek egy elektromos gázgyújtót, hátha működik a "trükk".
amúgy meglepő módon el lehet lenni a telefonnal így is, szerencsére kevés olyan dolog van, ami csak arról a részről érhető el. ha mondjuk felül lenne a dead zone és nem tudnám lehúzni az értesítési sávot, akkor elég nagy bajban lennék.
az nem lehet, hogy az okozta a problémát, hogy sokszor az asztalomon lévő két 3,5-ös vinyó mellett raktam le a telefonomat? a mágnes nem teheti tönkre?
-
benfolds
őstag
lehet, hogy ez a kép szemléletesebb. ha srégen húzkodom az ujjamat a teljes kijelzőn, akkor ez lesz a line testnél az eredmény. középen egy ujjnyi sáv kiesik, csak függőleges vonalak vannak, mondjuk azt nem tudom, hogy azért-e, mert függőlegesen érzékeli az érintést, vagy csak összeköti a sáv fölött és alatt érzékelt pontokat.
-
benfolds
őstag
válasz
_Flood_ #37693 üzenetére
hát igen, valószínűleg előbb adja meg magát az akksija, mint hogy kevésnek bizonyuljon a hardver.
az enyémnek egy olyan gondja van egyedül, hogy középen, keresztben van egy keskeny sáv, ahol nem érzékel az érintőkijelző. nem ejtettem le meg semmi, nincs sérülés a kijelzőn, nem látszik semmi, csak hiába tapizom, nem érzékeli. először azt hittem, hogy csak véletlen, hogy sosem tudok a play áruházban rákattintani a "frissítés" gombra azon a felületen, ahol alapból van, de aztán feltűnt, hogy más appoknál is pont ugyanott nem érzékel. picit mindig feljebb vagy lejjebb kell húznom a kijelzőt ilyen esetekben.
más is találkozott már ilyesmivel? -
benfolds
őstag
szerintetek meddig lesz még az M7 használható telefon? ha az appokat nem frissíti az ember ész nélkül, akkor akár még 1-2 évig is, nem?
a napokban volt egy sense kezdőoldal frissítés, az nektek nem zavart be?
-
benfolds
őstag
válasz
MaddeNNNN #37611 üzenetére
keress rá a topikban az insertcoinra, elementalx kernellel kiváló.
-
benfolds
őstag
válasz
szekra #37606 üzenetére
egy ujjlenyomatolvasó nem lenne rossz, de amúgy a mai napig teljesen rendben van szerintem. egy év alatt nekem kétszer fagyott le, a sebességével sincs gond, full hd kijelző, a kamera nem csúcs, de nem is rossz. alu, szuper design. mit akarsz még?
első telefonnak is jó, nem csak másodiknak.
-
benfolds
őstag
pár napja, a bekapcsológomb hosszú lenyomása után nem jelenik meg az összes újraindítási opció, csak a stock kikapcsolás/újraindítás/repülőgép mód. insercoin 7.1.3, elementalx 22.3. mire tapizhattam rá véletlenül?
-
benfolds
őstag
válasz
Mano66 #37515 üzenetére
ciki, de az van, hogy azok után, hogy csak minimálisan lett jobb az akksi insertcoin alatt (gondolom mert nem raktam még fel egy csomó appot, amit korábban rendszeresen használtam, pl. viber, skype stb), viszont a wifi igencsak elkezdett gyengélkedni, újraindítottam a routert. először csak annak örültem, hogy jó lett a wifim, aztán feltűnt, hogy nem langyos a telefon miközben wifin van alvó módban (a melegedés is csak az utóbbi két hétben állt fenn), aztán most ott tartok, hogy 22 óra 55 perce vagyok akksin, amiből 2 és fél óra kijelzőidő van, néztem videót, telepítettem appokat, használtam a vakkut, fényképeztem stb., és 25%-on állok. gáz, hogy ez nem jutott előbb eszembe, de legalább most már egy ideig talán jó lesz. ja, igen, szóval eredetileg azt akartam mondani, hogy ugye én gyári romon voltam kezdetektől, amivel semmi bajom nem volt, teljesen stabilan működött, igazából csak pár apróságot hiányoltam belőle, pl. vakku a gyorsbeállításokból. kicsit szebb a sense 7..., de ezek között a tweakek között egyelőre nem sokat találtam, ami nekem olyan hasznos lenne. bug-ot viszont találtam benne, pl. beállítottam, hogy vissza gomb hosszú nyomására ne "killed app"-ot csináljon, de továbbra is ezt csinálja, ha véletlenül rajta felejtem az ujjamat a gombon. szóval annyira nem lelkesültem be ettől a rom-olástól, de persze én csak egy mezei felhasználó vagyok.
-
benfolds
őstag
nincs valakinek ötlete, hogy az insertcoin telepítése óta miért lett nagyon gyenge a telefonom wifije? nagyon sokszor kiírja, hogy "instabil internetkapcsolat", holott ugye ugyanabban a környezetben vagyok, ahol korábban sosem volt semmilyen problémám a wifivel. általában újraindítás után egy ideig megint jó.
töröltem a kapcsolatokat, újra csatlakoztam, router ki-be kapcs. is megvolt. -
benfolds
őstag
válasz
benfolds #37503 üzenetére
töröltem az "sd-kártyát" is és újra feltettem mindent, talán úgy, ahogy kell, mert most nincsenek random elinduló appok. viszont amiért ebbe az egészbe belevágtam, az akksi merülés probléma csak minimálisan lett kisebb.
kérdés: az "ismeretlen források"-nál a pipát hiába szedem ki, minden újra indítás után újra kijelöli magától. nem veszélyes ez? kicsit tartok tőle, hogy böngészés közben feltelepítek valami szart.
tényleg nincs olyan, mint a gyári beállításoknál, hogy 20% alatt automatikusan bekapcsoljon az energiatakarékos mód? magától nem kapcsolt be eddig, kézzel lehet ki be kapcsolgatni, ha jó látom. -
benfolds
őstag
igen, közben leesett.
a hozzászólásaimra adott válaszaid alapján csináltam, csak "véletlenül" a rom telepítésre vonatkozó boot.img újraflashelést az új kernel felrakása után csináltam. még 1-2-szer újrarakom, aztán menni fog.
egyelőre ott tartok, hogy random elindul a zsebemben a be sem állított ébresztő, a stopper, sőt a nem wipe-olt tároló backup mappájában lévő egyelőre újra nem telepített appok. pl. a powerampot nem is telepítettem még, erre hallom, hogy szól a zene a zsebemben (nem a gyári lejátszó, hanem a power amp). cache, dalvik, data természetesen wipe-olva lett.
(7. pont, ugye...)
lehet, hogy egy teljes factory reset, aztán még egyszer elölről minden...
az elemental nem hinném, hogy hibás, mert ugyanúgy konfiguráltam, mint a múltkor. sőt, még finomítottam is rajta, mert most jöttem rá, hogy a htc logóra is be volt állítva valami (menü?), szerintem amiatt volt, hogy gépelés közben felugrottak a beállítások, amikor véletlenül rányomtam a htc logóra. -
benfolds
őstag
helyzetjelentés!
felraktam az insertcoint és az elementalx kernelt minden lehetséges sorrendeben dirty flash-sel (tegnap full wipe-pal is). utána mindig szorgalmasan flasheltem az insertcoin mappából származó boot.img-t. az eredmény az volt, hogy mindig visszaállt az insertes kernelre. először azt hittem, hogy a rom telepítője írja felül, de miután utoljára feltettem az elementalt és meggyőződtem róla a beállításokban, hogy tényleg az van fenn, majd ráflasheltem az insert archívumában lévő boot.img-t, ismét visszaállt az insertes kernelre. szóval most az van, hogy felraktam az elementalt a data kivételével wipe-olt insert alá, a boot.img-t viszont nem írtam felül. így most elemental a kernel, kérdés, hogy mennyire lesz stabil. gondolom nagy hülyeség volt ekkora köröket futni.
-
benfolds
őstag
ja, ott van, hogy RUU, bocs. nem mintha tudnám mi az, de akkor az nekem nem jó ezek szerint.
tartok tőle, hogy nem lesz jó nekem ez az insertcoin. olyan sokat nem használtam még, de párszor már kifagyott pl. az index app. amúgy gördülékeny, de nálam a gyári is az volt és nem emlékszem, hogy bármikor is kifagyott volna valamitől. felrakom újból az insertet elementallal, ha rájövök, hogy mi a legjobb módszer, aztán ha nem lesz jó, akkor visszaállok gyárira. az akksira még nem tudom, hogy milyen hatással volt a rom csere, mert vagy töltőn volt a telefon, vagy nyúztam. -
benfolds
őstag
válasz
benfolds #37494 üzenetére
úgy tűnik, hogy hibás a linkelt file, nálam legalábbis hibát írt ki a winrar. itt találtam egy másik file-t, nem teljesen egyezik a filenév, PN07IMG_M7_U_L50_SENSE60_MR_HTC_Europe_7.19.401.151_Radio_4T.35.3218.16_10.33Q.1718.01D_release_458806_signed.zip
-
benfolds
őstag
Koszi szepen! Akkor ujra az egesz. Elementalt tegyek majd ala szerinted? Kulon az eu-s gyari kernelt es a gyari romot tudnad linkelni? Vagy most mar nem szukseges a gyari kernellel kezdeni? Ettol fuggetlenul jo lenne, ha meglenne, lehet, h visszaallok gyari rendszerre. Viszont az akksim csak egy kicsit merul kevesbe wifin, mint eddig.
Ami raadasul betudhato annak is, h kevesebb app van fenn, ami felebresztene. Bar igy is szinte vegig eber wifin. Tudnam, h ez mindig igy volt-e...nem figyeltem, amig nem kezdett el szarakodni az akksi. Te bekapcsolva hagyod az wifit alvo modban (van ilyen opcio a wifi beallitasoknak)
-
benfolds
őstag
felment az insertcoin-7.1.3-REPACK-M7_UL_L50_SENSE70_MR_HTC_Europe_7.19.401.2. a telepítés előtt, ahogy mondtam, cseréltem a régi elemental kernelt az újra, de úgy tűnik hogy az insert feltett egy másik kernelt (lehet hülyeséget mondok), mert az van a telefonon, ami a mellékelt screenshoton látszik.
recoverybe nem tudok belépni bootloaderből, csak a telefon újraindításakor választható opció.
az insertcoinos boot.img-t sehogy sem tudtam ráflashelni a telefonra, mindig azt írta ki, hogy waiting for device. nem látja a telefont. ennek ellenére bebootol...
mobilnetem nincs. megtalálja a vodafone hálózatát, kiválasztom / automatikus kiválasztás / regisztrálva a hálózaton, mégsincs semmi, se 2-3-4g. persze utóbbi nem is lehetne a telefon amerikai firmware-je miatt, ennek ellenére folyamatosan kint van a 4g ikon. talán az lehet a probléma, hogy a rom telepítőjének a varázslójában, amikor felajánlotta a különböző amerikai szolgáltatós opciókat és az internationalt, akkor az amerikai t-mobile-ra koppintottam? ahogy mondtam a telefon usa tmobile, de eu-s romot használtam rajta, és ugye most is európában szeretném használni. vagy lehet, hogy még mindig apn-eket kellene állítgatnom?
ezek az insertcoin gesztusok hasonlók, mint a sweep2wake és a dupla kopp ébresztés?
érdemes feltenni az elemental kernelt, vagy maradjon az, ami van?
lehet jobb lenne elölről kezdenem az egészet.
ha elölről kezdeném, akkor a gyári kernelt hol találom (de jó lenne az utolsó eu-s is, hátha visszateszem inkább azt)
köszi előre is! -
benfolds
őstag
ha most stock 5.0.2-m van fenn elementalx 20.2-vel, amire fel akarok tenni egy insertcoint vagy egy stock 5.0.2-t (még nem döntöttem el, de szerintem kipróbálom az insertcoint) egy eggyel újabb elementalx kernellel (22.3), akkor mi lenne a helyes sorrend? ferob említette a múltkor, hogy az utolsó elementalx-szel vigyázni kell, ajánlott azonos kernelről feltenni, vagy ha nem, akkor a boot.img-t újra flashelni.
ez kevert meg:3. Do not flash custom kernels on top of each other
Always reflash your ROM when changing kernels. Reflashing without wiping data (known as a “dirty flash”) is the best way to ensure your new kernel works properly. It is not enough to simply reflash the stock boot.img. Many kernel installers make changes to the /system partition as well, which could prevent your new kernel from working correctly. Many kernels (including most versions of ElementalX) use the existing boot.img as a base (often called the “anykernel” installation method), so it’s very important to have the kernel boot.img that came with your ROM, as this contains scripts necessary for the ROM and kernel to work correctly together. Dirty flashing before you install a new kernel will do the trick.
-
benfolds
őstag
válasz
benfolds #37480 üzenetére
találtam egy doc-ot linkekkel. a combined, amiben recovery is van, miben különbözik még a stocktól? eddig stock volt fenn külön telepített twrp recovery-vel.
-
benfolds
őstag
rákerestem, de ezt a verziót írták utolsónak két helyen is. köszi az infót. esetleg van egy megbízható linked a romhoz?
egyébként minden lehetőséget kipróbáltam, hogy "rendbe tegyem" az akksit, egyáltalán rájöjjek, hogy mi a gond, de semmi nem használt. jön az utolsó esély, az újratelepítés. bízom benne, hogy megoldást hoz, mert 3g-n nem pörög a telefon, csak wifin.
mit jelent itt, hogy no red warning? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64211356&postcount=233
-
benfolds
őstag
mi volt erre a telefonra az utolsó eu-s gyári rom? 7.19.401.22?
-
benfolds
őstag
még mindig nem csináltam factory resetet a telefonomon ez egy hete fennálló a gyorsan merülő akksi probléma miatt, viszont egy dologra figyelmes lettem: mobilneten közel sem merül annyira, mint wifin. kb. csak annyira, mint azelőtt, hogy jelentkezett volna a gyors merülés. eddig azért nem tűnt ez fel, mert 90%-ban wifin voltam. ma viszont egész nap csak a mobilnet volt bekapcsolva és keveset mondok, ha harmad annyira merült a telefon, mint wifin. az akksi beállításokban viszont nem jelez semmilyen appot, ami szívná wifin. ettől függetlenül kilőttem azokat az appokat, amik csak wifin frissítenek, de semmi...ötlet? tudom, csináljak már egy fr-t...
-
benfolds
őstag
ez a htc 10 elég ütős lesz, és végre majdnem olyan jól is néz ki, mint az m7.
-
benfolds
őstag
válasz
Tocso76 #37463 üzenetére
ez hardveres hiba lesz szerintem, nézesd meg szervizben, hátha vállalja valaki.
használ itt valaki telefonhoz power banket? gondolkodom, hogy átmeneti megoldásként veszek egyet a gyorsan merülő telefonomhoz. a minimális 8-10 órát kibírja még a telefon, feltéve, hogy nem nagyon nyúlok hozzá, de hosszabb úton, pl. túrázni, pláne túrát trackelni nagyon kevés. a hátizsákomban meg elfér egy ilyen töltő.
-
benfolds
őstag
válasz
szegto #37460 üzenetére
nálam a gyári 5.0.2 jó, amióta kijött.
viszont először adódik komolyabb gondom a telefonnal, mióta megvan. kb. múlt péntek óta nagyon merül az akksi, ha a megszokott módon, bekapcsolt mobilnettel, wifivel használom. úgy lemerül 5-6 óra alatt, hogy hozzá sem nyúlok. csináltam tegnap egy battery testet, 85% lett, ami ugye jónak számít. szóval talán nem az akksi a ludas, hanem valami pörgeti a telefont (bár nem érzem, hogy melegedne). az appok nem frissülnek automatikusan, a probléma előtt frissítettem a htc órát és a google, esetleg azok zavarhatnak be? csináljak egy fr-t? milyen adatok vesznek el akkor? root megmarad? appok megmaradnak? beállítások visszaállnak gondolom, mert mentve van a google fiókomba minden. eu-s 5.0.2. van fenn elementalx 20.2 kernellel, rootolva, de valami amerikai firmware-rel, mert amerikia t-mobile-os a telefon.
-
benfolds
őstag
-
benfolds
őstag
nem lehet a kamerával valahogy időpont jelzést tenni a képre?
-
benfolds
őstag
miért lehet az, hogy soha nem kapcsolódik a telefonom 4g-re, pedig a kártyám és az előfizetésem is lehetővé tenné, továbbá olyan "periférikus" helyeken próbálkozom, mint veszprém belvárosa?
egy már nem emlékszem eredetileg milyen szolgáltatós amerikai unlocked készülék, eredeti firmware-rel, gyári eu-s rootolt 5.0.2-vel. -
benfolds
őstag
válasz
no more #37260 üzenetére
próbálj meg feltenni egy régebbi verziót.
-
benfolds
őstag
ferob, a hozzám hasonlók, akiknek gyári eu 5.0.2 van fenn elementalx 20.2 kernellel, rootolva, de valami amerikai firmware-rel, azok hogy tudják feltenni az új kamera frissítést?
-
benfolds
őstag
válasz
Bdanyy #37146 üzenetére
a gyári headset áráért inkább vegyél egy fehér xiaomi piston 2-t, jobban szól, sokkal jobban össze van rakva, nem mellesleg nagyon jól megy a telefonhoz.
-
benfolds
őstag
válasz
Tiger. #36992 üzenetére
nekem négy hónapja van meg a telefon, de eddigi tapasztalataim alapján azt kell mondanom, hogy iszonyatosan jó a wifije. egy pillanat alatt kapcsolódik mindig és kiváló a vétel. sosem volt vele gond, nem úgy, mint az előző sony telefonommal ugyanazokon a helyeken, ami vagy kapcsolódott vagy nem, vagy jó volt a jelerősség vagy vagy nem, elég sokat szenvedtem vele.
-
benfolds
őstag
Letoltotte mar valaki az uj sense kezdooldat playrol? Talasztalatok?
-
benfolds
őstag
válasz
enginev3.0 #36916 üzenetére
hát pedig a kesztyű nem érintőkijelzőhöz van, csak egy sima kínai kesztyű, amit a régi sony telefonommal nem is tudtam használni.
-
benfolds
őstag
kellemes meglepetésként azt tapasztaltam, hogy gond nélkül tudom használni a telefont pamutkesztyűben. nem is tudtam, hogy képes erre ez a telefon.
-
benfolds
őstag
hát ez elég szomorú. amerikában vásárlóként, ha elég sokat "ütöd az asztalt", akkor egy csomó kedvezményt megkapsz, amire amúgy nem lennél jogosult. nem értek egyébként egyet ezzel a mentalitással, mert azt is ki kell majd fizetnie valakinek így vagy úgy. viszont az, hogy egy ilyen szenzorcserére igényt tart valaki, szerintem még bőven nem jelenti azt, hogy visszaél azzal, hogy vásárlóként ő az úr, szóval én ezt még reálisnak érezném. de lehet, hogy magyarországon még ehhez is kicsit vagyunk.
-
benfolds
őstag
válasz
no more #36781 üzenetére
részvétem, a héten nekem is a zsebemből csúszott ki a telefon, de szerencsére nem közvetlenül az aszfaltra, hanem előtte a vádlimra, úgyhogy nem koppant akkorát, csak szétnyílt picit alul, ami könnyedén vissza tudtam pattintani, az a kis karc az alumíniumon meg semmiség. ha úgy jártam volna, mint te, eléggé mérges lettem volna, mert még nincs meg két hónapja a telefon. viszont az eset óta igencsak gondolkodom, hogy veszek a telefonra valami tokot, bár nagyon utálom őket.
-
benfolds
őstag
válasz
no more #36771 üzenetére
hát, töltögetem, töltögetem...ki is bírja az egy napot, ha nem nagyon nyúlok hozzá, de pl. sports trackertől nagyon hamar kifekszik. tegnap délután 2-kor 100%-ról indultam, és este 8-kor teljesen lemerült. hozzá sem nyúltam, egy egy perces hívásom volt a hat óra alatt.
-
benfolds
őstag
mi számít olyan "rátöltésnek", ami nem tesz jót az akksinak? nagyon sokszor van, hogy az egyik helyiségben töltés közben hallgatok spotify, aztán leveszem a töltőről, átviszem a telefont egy másik szobába, ott újból tölteni kezdem. ilyesmik "rátöltésnek" számítanak?
-
benfolds
őstag
másnak nem okoz gondot gépelés közben, hogy szóköz helyett könnyű rátapintani a kapacitív gombokra? én kb. 10-ből egyszer szóköz helyett valami opciókat hozok be, már kezdek idegbajt kapni tőle...
-
benfolds
őstag
válasz
Dyrtyho #36573 üzenetére
szerintem leginkább azért megfontolandó használtam ilyen telefont venni, mert nagyon nehéz és költséges benne akksit cserélni, és általában javítani, egy használt m7-nek, vagyis egy általában 2 év körüli telefonnak pedig már olyan nagyon sokáig nem fogja húzni az akksija. én emiatt 30-40-nél többet nem adnék érte. amúgy jó kis telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged