- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
Sziasztok!
Nem emlékszem, hogy miként volt korábban, és újra vinnem kéne:
HTC one M7, 2015.05.21-i vásárlás, de eddig összesen másfél hónapot töltött a cseheknél (még 2013-ban).
Vinném szervizbe megint, töltés-gondok miatt, a T viszont nem fogadja be számla, és /vagy garijegy nélkül.
Telemax be kéne fogadja (T-s vásárlás)?Köszönöm előre is.
-
g0n21
senior tag
Sziasztok!
HTC szerviz továbbra is budaörs - telemax?
Előre is köszi!
-
g0n21
senior tag
Sziasztok, alábbi problémával fordulnék hozzátok:
PC-re dugva az alábbi dolgok történnek:
- ismeretlen usb eszköz - nem azonosítható.
- a telefon kiírja, hogy usb csatlakoztatva, ennyi
- nincs választási lehetőség, hogy mtp mód / csak tölteni / stb.win8 64bit, win7 64bit-eken volt próbálva.
Egyik napról a másikra csinálta ezt, azóta nem férek gyakorlatilag hozzá pc-ről.Van tippetek?
stock Android 4.4, sense 5.5Előre is köszönöm!!!
-
g0n21
senior tag
válasz
enginev3.0 #21778 üzenetére
Köszönöm mindegyikőtöknek, próbálkozom.
A csatorna megváltoztatását próbálom utolsóként, mivel olyan helyen van a router, hogy túl sok más wifi hálózat nincs, így interferencia sem lehet mivel.
Nekifutok, még egyszer, köszönöm! -
g0n21
senior tag
Sziasztok,
a volt One-om, családban maradt, és az alábbi a gebasz:
4.4-es frissítés után nem hajlandó az otthoni routerhez csatlakozni. Az egy Fritz Box 7170 típus. Előtte semmi gond nem volt, a oneV tud csatlakozni hozzá, minden más is, a One viszont csak kiírja, hogy Mentve, és ennyi, nem csatlakozik.
Csináltam FR-t a One-on, reseteltem a routert, semmi.
Mi lehet a gond? Más wifihez csatlakozik a telefon, és a frissítést is erről a wifiről csinálta végig.
Előre is köszi. -
g0n21
senior tag
válasz
HUTCHDB #18836 üzenetére
Tudod, úgy vagyok / voltam vele, hogy htc desire, OneX, és a One után, ismerve a HTC minden oldalát (szar szervíz, jó anyagminőség, szoftverek, hardver, stb), úgy, hogy amióta ez szervizben van, azóta édesanyám HTC 8x-ét használom eljutottam egy olyan pontra, hogy én csak szeretném, ha minden úgy működne, ahogy van.
Úgy értem, hogy a One esetében kapok egy csomagot, ami jó, de sok másra is próbálják ráhúzni. És végülis minden benne van a csomagban, még több is mint ami kéne, de azok mégsem hibátlanok (viber beragadás, whatsapp szintén, google location akksi szívás, skype force close állandóan - csak hogy párat említsek).A WP8... egyszer jó lesz, meg élvezhető lesz, meg nem lesz hiányos, meg nem fognak késni az értesítések, és nem az lesz a legsűrűbb üzenet, amit látok, hogy "cant connect"", vagy "try again later", vagy "we're trying"
És arra jutottam, hogy Tudodmi oprendszer, a tudodmi S telefonjának legújabbjával megér egy próbát.
Kisebb, oké, ez tény. Viszont ott abban a csomagban minden egyes kis szar (tehát a csomag tartalma) csak és kizárólag arra van ráhúzva, de legalábbis kevés variánsra, és a gondolatmenetem azt szüli, hogy a kezembe adnak egy komplex valamit, ami úgy van, ahogy, és kész.
Azok a programok, amik nekem kellenek, vannak rá, anyagra oké, és igazából kíváncsi is vagyok, hogy mi az amit évek óta fikázok...Aztán, ha nem tetszik, eladom. És veszek megint egy One-t, vagy ami akkor lesz.
Ahogy volt konzulensem a tévés Wisinger István mesélte nekem még szakdolgozat íráskor, hogy amikor tervezték elindítani / elindították a király televízió kettes csatornáját, és voltak próba adások, majd élesek, akkor kiment, mint riporter különböző tájegységekre, hogy meginterjúvolja a nézőket.
És bezony sok helyen csak szidást kapott, és őt, mint a tévé ottani képviselőjét szidták, mert így, hogy két csatorna van, nem tudnak dönteni, választani a kettő között, hogy melyiket nézzék...és minek kettő.Na, most én is itt tartok: Nincs kedvem válogatni... Tegyenek elém egy valamit, és kész.
Off vége, legközelebb majd privátba megy
-
g0n21
senior tag
Oké, de ha valami baj van, nem szopatnak a szervizeléssel ennyit, és nem kell másfél hónapot várjak, hogy használható legyen a sz.rom... (legalábbis mások tapasztalatából ezt tudom)
A kamerája jobb (ez tény), csak kisebb a kijelzője. De ennyi szívás után már tényleg szeretném használni a telefont, amim van. -
g0n21
senior tag
ma küldtem vissza HARMADJÁRA a telefonomat a fogyatékos csehekhez
[képek róla]
A képek nem lettek a legjobbak.
Story röviden:1. stage)
A felső hangszóró elenyészően gyenge a fentihez képest, alsó torzít, kamera lilul, javítsák!
1. stage visszaérkezés:
Új kamera, új ház, új hangszórók mindenhova!!!!!: A felső továbbra is gyenge, az alsó torzít, valamint a ház, amit ráraktak (hátlap + műanyag fehér oldalperem), legalábbis a fehér műa perem anyagában repedt, és sorjás a műanyag a lukaknál, valamint nem érezni a nyomáspontját a bekapcs. gombnak, és szorul.2. stage)
Ezzel vissza is küldtem
2. stage visszaérkezés:
Végre szól a felső rendesen, az alsó torzít mint az állat. A ragasztás gusztustalan, a xilót le lehet kézzel fejteni, a sim tálca hegyes tárggyal szétb.szva, és a műanyag több helyen továbbra is sorjás (nem vágták le a fröccsöntőformából kivéve a sallangot.). a fehér műa. keret egyre több helyen karcos, repedt.3. stage)
A fent említett hibákkal visszaküldtem ismét, és bízom benne, hogy karácsony előtt visszakapom a telefonomat. kijavítvaAkármennyire is szeretem a HTC-t, amióta a csehek szervizelik, katasztrófa.
A HOX-omat sem csinálták meg elsőre, inkább eladtam aztán ahogy volt, ez harmadjára megy vissza, de már annyira szét van kúrva, hogy elég reménytelennek látom, hogy kész legyen. Ha nem cserélik meglepem magam egy más márkájú, talán más op.rendszerű telefonnal, mert ez már határozottan unalmas.
Most windows phone 8x by HTC-t használok, az a másik ami biztos nem kell. a negyed napos üzemidejével, és a gyerekcipős rendszerével..Uff, béka veletek!!
-
g0n21
senior tag
válasz
Avicularia #18272 üzenetére
A stereo esetében nem kell egyformán szóljon mindkét hangszóró, aláírom.
De csak a 4 csatornás stereoknál van az, hogy a ch1, ch2 a MIX és a ch3, ch4 a Music&Effects.
Az viszont más kaliber, asszem' a HTC pont a két nagyjából egyforma hangszóróval reklámozta ezt a gépet...
Viszont nálam elég nagy volt a különbség.
A htc support azt mondta, hogy küldjem, küldtem.
Nemzetközibb fórumokon gyakorlatilag mindenkinek másképp szól.
Kéne valami korrektebb álláspont-nyilvánítás a HTCtől.Ha valaki még kipróbálja, írja le a tapasztalatait legyen szíves a service menüben levő, videón látható audio teszttel kapcsolatban!!!
Köszönöm.
-
g0n21
senior tag
Sziasztok!
Visszakaptam a telefonom ma, napra pontosan két hétig volt szervizbe.
Kimentem a telemaxhoz, a munkalapon kamera csere, hátlap csere, összes boomsound hangszóró csere.
Igyekeztem mert munkaidőben voltam (mikor máskor mehetnék, hisz akkor vannak nyitva).
Ahhoz képest, hogy ami nem tetszett cserélték, a probléma, miszerint a felső hangszóró lényegesen halkabb, továbbra is fennáll.
Íme egy videó: VIDEO
Ez nálatok is ilyen? mármint a hangerő különbség
Holnap megy vissza a köcsögökhöz, csak azt nem értem, hogy ha kicserélték, és lecsekkolták, hogy jó-e (mert le kell csekkolni gondolom), ezek tényleg nem vették észre, hogy ugyanolyan szar?????Akinek az agyára mennék: ígérem nem kérdem többet!!
Komolyan kezdem megkedvelni a 8X-et, amit helyette használok
-
g0n21
senior tag
válasz
Nuada herceg #17726 üzenetére
+1
-
g0n21
senior tag
Akksira csak annyit, higy hurrikan tippjei sokat segítenek, olvassatok vissza.
én beküldtem szervízbe, mert a felső hangszóró hirtelen a negyedére halkult, es használhatatlanná vált. De a telemaxos lánnyal beleirtuk, hogy van egy pixelhibanak tűnő porszem a kijelző alatt (amiota megvettem), meg h a hatan a műanyag csik kék színű, es h illesztési hibas (egy kicsit).
majd meglátjuk mi lesz, hétfőn adtam le. A telemax központban.a lenyeg, hogy jo édesanyám a szeptemberben kapott HTC 8x-ét felajánlotta nekem addig (kék), elvegre szereti, de neki nem annyira fontos, megvan neki az előző, hibásan is ezért irok, a oneon a swype ismerte a gondolataimat, itt ez nem .
a leglényegesebb, hogy a 8x-re telepíthető legjobb battery monitor app, ami amugy csak statit tud csinálni, az app fogyasztást nem látja, a négy napos hasunalatom alapján atlag 6-7 ora uzemidot ir varhatonak. A one-nal mindig megvolt a 12+ ora (2-4 ora kijelző, 1-3ora telefon). 4.3 alatt is. Es a 8x a kocsiban mindig töltőn lóg, de van hogy bent a stúdióban is.
szoval nincs baj az akksival es a fogyasztással....
raadasul ezen kiszámíthatatlan a push, es nagyon ramatyol az alkalmazások, MIND, de ez a wp8, nem a HTC.. Varom vissza a One-t.
-
g0n21
senior tag
Én még mindig a hangszóró témán lovaglok...
Elképzelhető, hogy HW-s hiba miatt csökken felére a hangerő felül???
Ez lényegesen SW-sebb.
Továbbra sem akarom ennyi miatt szervizbe küldeni, főleg, hogy a tartaléktelefonom megtaláltam, és elképesztő, (Desire) hogy mekkora változáson mentek keresztül... mondjuk a kijelzője már annak is szép volt... -
g0n21
senior tag
válasz
Nuada herceg #16890 üzenetére
Be van kapcsolva az akksinál (power) a gyorsindítás? (Fast boot)
-
g0n21
senior tag
válasz
hurrikan #16881 üzenetére
Hurrikan, a napi újraindítást nevetségesnek tartom, mint azt írtam, 170-ért ne indítgattasson újra, amíg a 130 ezres Desire soha nem igényelte.
A location menüben ha csak az első van bepipálva, akkor nem merül annyira tény, viszont akkor az időjárás kiírja, hogy nem tudja hol vagyok, ha maps-ben kérem a saját helyem, nem tudja, satöbbi.
Pedig az első pipa csak annyi, hogy cella adatból nagyjából következtessen.
A második, a gps nincs kipipálva, a harmadik, hogy akkor is küldjön, amikor nem használom, nincs.
A negyedik, hogy wifit szkenneljen akkor is, ha ki van kapcsolva, az sincs.Ha azt nézzük, kipróbáltam a hotfixeket. (mi volt még? a lemerítős, kikapcsolós, újratöltős?? ez tényleg komoly???? )
A harmadikat olykor bekapcsolnám, a htc weather miatt.
De ne bolonduljunk már meg, hogy alap szolgáltatásokkal úgy szívja az akksit, mint az őrület.
Nincs a fejlesztőkben, továbbmegyek a htc-ben semmi felelősség érzet?
Nem gondolják, hogy ennyi pénzért illik normálisat csinálni?? Vagy tényleg nekem túl nagyok az elvárásaim.... (olyan elvárások, amik a májusban megvett készüléknél teljesültek, és 5-6 hónap alatt lett egyre szarabb....szerk: látom leírtad, most egyesével végigmegyek mindegyiken, két nap múlva jelentkezem,
-
g0n21
senior tag
Annyira kezdem unni a folyamatos aksiszivo folyamatokat, hogy lassan váltok Inkább iP5s-re.
Hox óta csak szopok. Ott alapból szar volt az akksi, a one-nál meg a folyamatok szívják.
Lezárom a kijelzőt, húsz perc múlva feloldom, -5%, max térerő 3g-n, és nem kaptam senkitől semmit.
De a google play service az nlp service nevű szarral, a kernel meg a hsic_msim_host folyamattal, meg a combined app wakelockkal folyamatosan ébrentartják.
Ez persze az alap android akksihasználatban, amit a jóságos htc az évek alatt a nulláig butított, nehogy a buta user rájöjjön, hogy honnan a gebasz, nem derül ki. Gsam, meg wakelock detektor kell hozzá. Ha meg azokat letörlöm, ugyanolyan szar, csak nem látom mitől.
Amíg ezt megírtam swype-pal, 5%-ot merült, 7perc alatt..
a kernel wakelockrol meg érdekes, a kutya nem tudja hogy mitől, annyit lehet tudni, h beragad a 3g modem.
Kurva jó. Hard reset, safe mode nem segített.
Van egy telefonom 170.000 tisztes magyar forintért, ami bekapcsolt kijelzővel akár 5 órát is bír, de ha zsebre rakom ugyanolyan gyorsan merül.
Emellett hézagos az illesztése (pedig ez a második), és megdöglött a felső hangszóró.
Ha meg gariztatnám, az legalább két hét, és a tapasztalatok alapján nem hibátlan állapotban kerül vissza. (A hoxommal is így jártam).Nem értem, hogy miért nem képesek valami minőségit gyártani.
A desire-vel például semmi gondom nem volt, eladásakor, két héttel a gari lejárta előtt azért adtam csak be, hogy biztos minden rendben legyen vele. 3.000-et fizettem e-care -be, és két nap múlva kész volt...Bocs fiúk, de kikívánkozott már, és barátnőm mégsem értené...
-
g0n21
senior tag
válasz
hurrikan #16729 üzenetére
Nincs alapból mms apn az enyémben.
Csak a telekooomos, mint internet.telekom.huViszont gsam szerint a msim_hsic_host fogyasztott sokat, mint kernel wakelock, elég sok ébrentartással, ami azért volt mert a háromgé modem nem tudott elaludni semmikor sem.
Nekem.még semmi nem oldotta meg sajnos. Azt olvastam hogy wifi hálózatot használjak... Tény, akkor kevesebb ez a mért érték, de van 7gb netem havonta, ugyan miért wifizzek?
-
g0n21
senior tag
Látom akkor nincs két egyforma válasz a hangerő kérdésre. (Egyforma válasz van, csak sok eltérő is).
Viszont mivel azt olvasom, hogy senki nem kapta még vissza első körben normális állapotban a telefonját, így várok még a szervizzel.
Hátha kiforrja magát a szerviz technika.Loboda, küldd a címed püben
-
g0n21
senior tag
válasz
MerLinh #16607 üzenetére
Köszönöm, akkor már csak arra kell rájöjjek , hogy por-piszok, vagy valami más.
Nekem 40-60%- -kal gyengédebb a felső.
Azt hozzátenném az előző kérdéshez, hogy az első tíz válaszadó között egy doboz sört sorsolok ki, és postázom is, ajánlva, elsőbbségivel, ha nem pesti!
-
g0n21
senior tag
Srácok, nem azért a két gombnyomásért:
Legyen kedves legalább egy valaki reagálni nekem arra a most harmadjára feldobott kérdésemre, hogy a két előlapi hangszóró egyforma hangerővel szól-e.Ez zenével, és a *#*#3424#*#* szervizmenü audio test részével is megnézhető.
Nagy segítség lenne nekem, ha valaki válaszolna, tudnám legalább, hogy szar-é az enyém.
Mivel a felső lényegesen halkabb nekem.
Ha olyan ellenszenves az avatarom, hogy válaszra sem méltó, akkor jelezzétek, és majd kussolok.
fórum társak, előre is köszönöm a segítségeteket.
(Félreértések elkerülése végett nem hangszóró cserét kérek. Csak személyes tapasztalatot h a felső és alsó hangereje megegyezik-e .)
Köszönöm!
-
g0n21
senior tag
szép napot!
Nektek a két első hangszóró teljesen ugyanolyan hangerővel szól?
-
g0n21
senior tag
Ha a *#*#3424#*#* kombinációval beléptek a teszt menübe, akkor az audio tesztnél a felső hangszóró nektek is halkabban szól, vagy csak nálam szart be?
Alapvetően zenénél a felső hangszóró halkabb? -
g0n21
senior tag
Akkor jól értem, hogy nem lehet más a lock screen háttér, és a sima háttér? Ez kár...
Alapból nem találom most a lock screen választási lehetőséget.@Xaels
Láttam azt a kommented, azóta ki is próbáltam...
És a lányod milyen gyorsan nő...Mintha tegnap előtt lett volna amikor az első képet tetted fel róla, azt még a HOX-szal talán?
-
g0n21
senior tag
válasz
Ritka90 #16302 üzenetére
Főleg amit a telefonok a női táskában kapnak... Én nem is értem... Barátnőm SGS3-ára feltettem egy fóliát, egy héten belül undorítóan karcos lett... De nevelésképpen már nem cserélem neki két hetente: 1) elfogytak az ebay-es, tokok mellé érkezettek, másrészt, tanuljon csak meg vigyázni rá (pedig önköltségből vette)....
BTW, fólia az enyémen is van, noname kínai, de nem látok különbséget a Brando és e között. 30 darab kínai kijön egy brando árából
Tokot pedig sokáig használtam, majd (már nem tudom pontosan melyik fórumtársunk mondatai megfogtak): minek legyen tok a telefonomon? Hogy ne érezzem, hogy fém? Hogy én szenvedjek egy tokkal, hogy majd szép legyen, mikor eladom?
Szóval két hónapja nincs tokban, és nincs a hátán karc.. a sarkán van, de azt tokban szerezte...
-
g0n21
senior tag
elképesztő, hogy tegnap jött ki a 4.3, és vannak akik már a 4.4re gondolnak. Ez már beteges, és nyomorúságos..
-
g0n21
senior tag
válasz
Nightfall75 #15140 üzenetére
a képek alapján úgy érzem lesz illesztés hibás szép számmal
(fájlnév szerit a 8as és 5ös képen)
-
g0n21
senior tag
válasz
Black Mesa #15120 üzenetére
Félreértés ne essék, én poénkodni próbáltam, rossz szándék nélkül, csak hogy legyen egy kis nevetgélés
nyilván minden gyárban ugyanazt a szintet kell megüssék.
-
g0n21
senior tag
válasz
Black Mesa #15099 üzenetére
persze, hogy jelent, mivel a többi [ SZ (Shenzhen, China) SH (Shanghai, China), HT (Hsinchu, Taiwan) CH (Wuhan, China)] helyen gyártottak között is óriási különbségek vannak, az FA is eltér. például shenzen-ben gyártott telefonok között van amely csak fém hatású műanyag (mint az SGS4 kerete, mivel ugyanaz a gyár a HTC-nek mint a samunak, és olykor elrontották a gyártósor schedule-jét... de a beszállító elismerte), meg van ahol mozgáskoordinációs betegségben szenvedők délutáni foglalkozása a telefon összerakása, és ezért illesztési hibás... Szóval számít... KAM
Semmi különbség leginkább, e a feketéket a kommentek alapján ott gyártották elsősorban...
-
g0n21
senior tag
válasz
Black Mesa #15088 üzenetére
Taiwan, egy "új" gyár. Legalábbis korábbi HTC-k ott nem készültek
-
g0n21
senior tag
-
g0n21
senior tag
-
g0n21
senior tag
A desire második (2.2) update-je óta minden HTC-m topicjába csak ezt láttam, meg hallottam, hogy mikor jön már a frissítés...
Ha megjött, egy hónap múlva már megint előkerült, hogy mikor jön a következő...
Nem értem azokat, akik a frissítést várják megállás nélkül.
Nem értem, hogy miért kell várni...? És nem is a következőt, hanem majd az azutánit... ????? Szar a telefon így? Nem tetszik? blinkfeed-ben változás? NEM lesz eltávolítható, és NEM update függő a magyar tartalom. Nem különösebben fog változni a sense, és nem lesz látványosan gyorsabb a telefon (hova még), és nem fogja három hétig húzni az akksi. a 4.4-től sem, és nem lesz logo2wake / volume2wake a gyári változatban.
Aztán amikor megjön a frissítés, a hangosok rakják fel egyből, és elárasztja a fórumot a placebo ömlengés, vagy a fikázás, meg a rinya a downgrade-ért.jó hogy nem a 2015 tavaszán megjelenő új zászlóshajót várjátok...
Elképesztő...
Sorry, de már nagyon unalmas a nyavalygás állandóan. Ennek kéne külön topic: "HTC One - mikor jön a frissítés..." -
g0n21
senior tag
válasz
enginev3.0 #14450 üzenetére
Dettó, elég durván. Én már csináltam fr-t, nem nyertem.
Gsamban a kernel wakelocknál mi az első három? -
g0n21
senior tag
a napokban megnőtt a kernel wakelock, és ébrentartás, msm_hsic_host, ami a 3g modemre vonatkozhat google szerint.
Valakinek esetleg jelentkezett még ez? -
g0n21
senior tag
Erről a fülesről mit gondoltok?
Tudom, hogy ez a gyári, de hogy ez lehet h eredeti?
Nekem kéne 1 valszeg -
g0n21
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #12725 üzenetére
A BT szabvány, tudni fogja az autó kihangosítója, ha nem, akkor user error.
telefonálni rengeteget lehet vele, szoktam, napi 2-3 órát, meg nyomogatom is 3-at. bírja.
MS dokumentumokat kekzel, de alap progi nem szerkeszt.
Ha megveszi mondjuk a quickoffice-t, akkor máris szerkeszteni is fogja tudni. -
g0n21
senior tag
válasz
Nuada herceg #12253 üzenetére
Én nem tudom, hogy ki miként használja, de pont a napokban volt egy elég dolgos napom:
Szerintem ez bőven elég. a 14 órából 6-ot voltam wifin, és ebben volt kb. 50 fénykép fél óra alatt is.
Szóval az "állandóan töltőn kell legyen", meg alig bír valamit az aksi gondolatokat tényleg nehezen értem, ennél aktívabb felhasználásra lehet a táblagép megfelelőbb lenne (gsm modul nélkül akármi, nagyon nagy aksival) -
g0n21
senior tag
válasz
Feribacsi555 #12200 üzenetére
+1
Van jópár megvett progim, játékom, csak még lusta voltam újra telepíteni One-on, de play nem az árát írja ki, hanem hogy purchased
Red Bull Fan - nem akartál linkelni?
-
g0n21
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #12108 üzenetére
Most nem azért, de perverz egy állat vagy, ha readerrel olvastatod a Magyar Közlönyt...(nooffense)
-
g0n21
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #12096 üzenetére
Szerintem túldramatizálod: --->> a kutyáknak érzékenyebb a hallásuk.
(made my day, kommentelj még sokat
de tényleg )
-
g0n21
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #12077 üzenetére
Működik az app drawerben is, de csak akkor, ha "custom/ egyéni"-re állítod az ikonelrendezést. (belépsz a "főmenübe", egy picit lejjebb húzod az egészet, és a nagy óra alatt megjelenik egy sor, ahol ki tudod választani, hogy mi alapján rendezze...
@The Nuke!
akkor lenne megoldva, ha launcher csere nélkül eltüntethető lenne. Mo-n nagyrészt teljesen useless a BF. -
g0n21
senior tag
válasz
Laca1212 #12052 üzenetére
Az hozzáférhetőségnek az a menüpontja egyébként kb annyit jelent (logikai alapon), hogy a telefon telepít egy google által androidhoz gyártott scriptet, aminek segítségével az alkalmazások könnyebben érik el a weben tárolt tartalmaikat. Ezáltal viszont a google mindenminden tartalomról tudni fog amit az alkalmazásaid kérnek le. És itt nyilván nem a tartalom, hanem az útvonal a fontos info.
De ez csak egy gondolat, hogy ne csak kötekedjek
-
g0n21
senior tag
válasz
Laca1212 #11813 üzenetére
- one és m7 ugyanaz. Gyári kódnév az m7. Ebayen is a one m7-tel érdemes keresni, speedshop szintén.
-Ha gond van vele, ésvan momódod, akkor a budaörsi telemax szervizbe is viheted, elfogadják, T-s garaival, és legalább megúszod a T logisztikáját, ami plusz egy hét kb.
Így a javítás általában két hét, a telefont a telemax a csehekhez küldi. Nekem a One x -emet kerek két hét alatt csinálták.-frissítések időben jönnek
- az ár jó érte, 175 alatt hivatalos forrásból máshol sem kapnál (175, független, expansys)
-Ha gond van az akkuval garanciában javítják.
-értékvesztés? Minél nincs? Kihozod a boltból, három perc múlva buktál harminc ezret. Egy év múlva már csak 100ért tudod eladni, két év múlva jó ha hatvanért... De ez a fogyasztói társadalom "csodája".
-
g0n21
senior tag
válasz
Nuada herceg #11453 üzenetére
Plantronics headset töltője 1A-t ad le, a telefon is annyit vesz fel, kocsiban azzal töltöm.
Viszont a nyarat szarul bírja. Juli közepe óta megtettem 4k kilométert és nappal egyszer sem tudtam rendesen, töltés alatt használni a navit. Gmaps naviját használom, de feltettem autós töltőre, navi be, bluetooth headseten a hang, és 20p után vinnyogott, hogy túlmelegszik, töltés leállt, a led villogott, viszont a navi ment tovább, csak merült is a telo. Pedig nem szélvédönél volt, hanem lent a váltónál.
Szóval nyáron ez nem meglepő(#11466) Bdanyy: +1
elég sokszor szakad meg így hívásom..
-
g0n21
senior tag
válasz
#71028224 #10358 üzenetére
Te nem akartál korábban egy másik fórumban szintén újratelepíteni egy telefont? Valami ilyesmi dereng.
Állítsd vissza gyárira, majd a szervizkóddal ( *#*#3424#*#* ) belépsz, és ott csinálsz egy battery testet. 100%-ról kell indulj, aztán hagyd, hagy csinálja. Majd közlöd velünk az eredményt.
BTW, feltettél egy 3rd party app-ot, ami más százalékot ír ki, mint a telefon? Vagy honnan tudod bizonyosan, hogy rossz százalékot mutat?
RUU-t elméletileg tudsz telepíteni, de tényleg, semmi szükség rá esetedben.
Telefonszámokat menteni: Belépsz a telefonkönyvbe, menü, manage contacts, export to sd. készít egy fájlt, elküldöd magadnak emailben, és voilá.
De ha szeretnéd a google fiókkal is tudod szinkronizálni, és akkor felhőben lesz az összes. -
g0n21
senior tag
válasz
Levente17 #10185 üzenetére
kattints a gsam képen is látható legalsó alkalmazásokra, azon belül pedig van fent egy legördülő, ott az ébrentartás idejére. tübb, mint két és fél órát ébren tartotta valami a telefonod, egy alkalmazás beragadt, valszeg az szívja az akksit, ez tényleg kevés, amit a tiéd bír a kép alapján.
Nekem újabban a whatsapp csinálja ezt, de figyelek -
g0n21
senior tag
-
g0n21
senior tag
NAgyon sokszor leírtam már, de lassan az első hsz-be kéne tenni:
A Gsam battery monitor programban a kijelzőidő százalékos megjelenítése NEM RELEVÁNS, mert sok esetben ahhoz a programhoz számolja a fogyasztást, ami éppen fut, a kijelzőhöz pedig azt a százalékos mennyiséget, amikor a program nem használja a cpu-t.
Egy példával:
Ha egy ebook-ot olvasol, akkor mivel az app a procit csak lapozáskor használja, ezért ott a kijelző százalékos kijelzése magasabb. (legfrissebb a tegnapi tapasztalatom).Ha facebook, viber, skype, játék, stb, akkor a proci folyamatosan pörög valamennyire, ezért a gsam az app fogyasztásához írja a kijelző fogyasztását is, százalékban.
Más: nekem 3-4 óra kijelzőidőt szokott bírni 1 óra telefonálással 15 órás készenlét alatt, de mostanában, mivel ez a céges telefonom is, és egyre többet telefonálok, 2-3 óra telefon mellé is kijön a max 3 óra kijelzőidő, szerintem ez rendben van, 0 telefonálással pedig az 5 óra, autó fényerőn. Minden esetben 15-16 óra készenléttel.
Gabi 8906: Ha a film nagyobb, mint 4 Gb, akkor azért. Mivel a fájlrendszer max. 4gb-s fájlokat támogat, nagyobbakat nem.
És nem, ne is próbáld másra formázni.
És nem, nincs értelme akkor filmeket rámásolni. Higgyél nekünk. -
g0n21
senior tag
válasz
Ed Parker #9704 üzenetére
Az a kicsit több, mint 3 óra screen on normális lehetne mondjuk 4 órával, 4 és féllel. De semmi különösebben rendellenes nincs a képen (sajnos)
Elsőősorban nem az számít, hogy össz.mennyi idő alatt merül le, hanem a screen on time, mivel a kijelző a legnagyobb fogyasztó.
Akiknek 15-18 órát bír (nekem is), azok nem egyhuzamban használják, mint nagyjából Te, hanem azt az időt szétosztva a 15-18 órára. -
g0n21
senior tag
válasz
Ed Parker #9698 üzenetére
Ahogy elnézem a rendszer wakelock kellett a zenéhez, ok, a byond pod érthető, az internet nekem nem szokott ennyi lenni, ha szabad kérdeznem, mire használtad a böngészőt?
Arra vagyok kíváncsi, hogy a fényerő mennyi volt általában. Ha rányomsz a gsam-on belül a kijelzőre, akkor kiírja, hogy milyen arányban oszlott meg a képernyő.
A podcast (beyondPod) folyamatos adathasználatot igényel?
Összesen ez 5 óra alatt mennyi ideig hallgatsz zenét? -
g0n21
senior tag
válasz
Ed Parker #9661 üzenetére
Amikor betallózod a képet, akkor van egy kocka, amit ki kell pipálni, hogy konvertálás jpeg-re (mobilarena, webes felület). Vagy, linkeld dropboxból, simán linkként.
Kali: én is T, az eddigi telephelyünkön az udvaron volt lte, a földszinten edge, az emeleten 3g.
Most elköltöztünk (oktogonra), kint az utcán lte, az épületen belül meg szenved lte és 3g között. -
g0n21
senior tag
válasz
Ed Parker #9651 üzenetére
Nem tudom pontosan telepítetted-e a gsam battery monitort, de ha nem, akkor tedd meg. Ott, a legalsót, az alkalmazásokat kiválasztod, akkor a legfelső, legördülő menüben van ébrentartás ideje, és ébresztések száma.
Ott mutathatja azokat az appokat, amik vagy túl sokszor ébresztik, vagy nem hagyják deep sleep-be menni, ahogy Zack is írta.Ha gondolod linkeld be róla a screenshotot (screenshot: power+ home gomb), és segítünk.
kali: Én hiszek neked, mert nyilván nem a kisujjadból szívtad ki, de az én tapasztalatom is azt mutatja, hogy ha engedélyezem a 4g-t, akkor érezhetően gyorsabban merül a telefonom.
Nemtudomkiírta:, hogy az ébrentartás ideje megegyezik a screen on-nal. NEM! 4.2 óta nem. Az ébrentartást a gyári beállítások - power- history menüben már nem a képernyőhöz viszonyítva csinálja, hanem alkalmazás ébresztésének kijelzésére.
-
g0n21
senior tag
milyen programmal tudom megcsinálni, hogy daydream alatt egyetlen képet tegyen ki "képernyővédőnek"?
Nézegettem playben, de mind téma, vagy óra. -
g0n21
senior tag
válasz
adammkaa #8375 üzenetére
Miben gyorsabb? Benchmark tesztekben? Azt aztán feldughatod magadnak. Működésissebességben az ex-s4esek szerint jobb a one. Nincsenek langok, akadások, megy szépen. A kamera másban jobb. Tájképben nem jó, makróban hibátlan, és a szoftveres opciók is nagyon jók, több van, mint a samuban, és mások.
-
g0n21
senior tag
válasz
Feribacsi555 #7873 üzenetére
"Garancia
A SZERZŐDÉSES JÓTÁLLÁSRA VONATKOZÓ TUDNIVALÓK
Az ujgsm.hu Webáruház a vásárló felé közvetlen jótállást vállal azért, hogy az általa vásárolt mobiltelefon és annak tartozékai (továbbiakban: a "Termék") a vásárlás dátumától számított az alább megjelölt határidőig jótállást vállal. A garancia időtartalma EU garancia, Akciós ár esetén 1 év, HU garancia esetén 1+1 év (1 év teljes körű+ 1 év szoftver). Gyártói garancia esetén 1 illetve 2 év, telefon modelltől függően. A gyártói garanciát, a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni."
Na akkor bolti gari? (idézet az általad linkelt honlapról)
-
g0n21
senior tag
Van valamelyikőtöknek összehasonlítási alapja a matt, és fényes képernyővédő fóliák körében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest