- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
válasz
no more #37324 üzenetére
Még jó,hogy nem vagyunk egyformák.Mert akkor más csapatnak nem is kellene dolgozni csak az ARHD-nek.Nálam az ARHD útóljára a Desire HD-n volt fenn és nem is rakom fel.Nekem túl gyári.A Viper meg már túl van bonyolítva a használhatóság rovására.Így marat az ARTMOD v10 vagy az Insertcoin 7.1.3-as.
-
Mano66
senior tag
Új TWRP 3-as M7-re.
Forrás XDA.
TWRP 3.0.0-0 Released
Feb 5, 2016
TWRP 3.0.0-0 is out now for all currently supported devices.
What’s new in 3.0.0-0:
Completely new theme - Much more modern and much nicer looking (by z31s1g)
True Terminal Emulator - Includes arrow keys, tab and tab completion, etc. (by _that)
Language translation - It won’t be perfect and especially some languages that require large font files like Chinese & Japanese won’t be availble on most devices. Also some languages may only be partially translated at this time. Feel free to submit more translations to OmniROM’s Gerrit. (mostly by Dees_Troy)
Flashing of sparse images - On select devices you will be able to flash some parts of factory images via the TWRP GUI (by HashBang173)
Adopted storage support for select devices - TWRP can now decrypt adopted storage partitions from Marshmallow
Reworked graphics to bring us more up to date with AOSP - includes support for adf and drm graphics (by Dees_Troy)
SuperSU prompt will no longer display if a Marshmallow ROM is installed
Update exfat, exfat fuse, dosfstools (by mdmower)
Update AOSP base to 6.0
A huge laundry list of other minor fixes and tweaks
WARNING: This is our first release in a long time. We have a lot of new and somewhat aggressive changes in this new release. The changes to the graphics back-end may cause some devices to not boot up properly or have other display-related issues. If you are not in a position to reflash an older build of TWRP, then wait until you are or at least wait until others have tried the new version for your specific device. You don’t want to end up with a non-working recovery and have to wait several hours or days to get to a computer to be able to fix it.
Notes for themers: In addition to the udpated theme, we have introduced a theme version variable to the TWRP theme system. If the theme version does not match the version that TWRP expects, TWRP will reject the custom theme and load its stock theme. This change will ensure that people who update TWRP without updating their theme will still have a workable recovery. We have removed libjpeg support. The stock theme was only using a jpeg image for the splash / curtain. This change means that any custom themes will no longer be able to use jpeg images. It also means that tools used to repack recovery images with a different curtain / splash will need to be updated to use the new method.
Version number notes: For a while we’ve been using a 4 digit version number and reserved the 4th digit for device-specific updates. For instance, we find and fix a device-specific issue like decryption of data on Nexus 5, we would release that as a 2.8.7.1. After a while, some people would start asking where 2.8.7.1 was for other devices. So, going forward we have decided to change the numbering scheme to 3.0.0-2, etc. Our hope is that this version numbering scheme will more clearly identify that the 4th digit does not indicate a version change for the code base.
We need your help! The bulk of TWRP work is done by 3 people on a volunteer basis. We have pushed most of our device files to our github and we have a gerrit instance. If you have the ability, please help us maintain our official devices and/or add your device to our official device list. Thanks in advance!
You can track the progress of builds here -
Mano66
senior tag
Aki Sense 7-et használ annak az XDA-n találtam kamera frissítést.Kipróbáltam működik.
Itt elég sok minden van lehet válogatni,de mindenki csak saját felelőségére telepítsen.Minden változathoz egy helyen.
-
Mano66
senior tag
válasz
Reddevil84 #37199 üzenetére
Artmod v.10 + ElementalX-m7-20.2 kernel.Stabil,gyors,sallang mentes.
-
Mano66
senior tag
Elnézést .
Legközelebb,úgy teszek.Igen az XDA-ról tallóztam be.Kösz a munkád nem tudtam,hogy a tied.Csak azt figyeltem,hogy még nem linkelted itt a fórumon.Soha más munkáját nem tulajdonítok a magamévá.Még egyszer elnézést és legközelebb megjelölöm a forrást.
Az fw-vel azt hittem mivel biztonsági frissítéseket tartalmaz ez is benne van.Úgy látszik az csak az OTA-ban van.Mindig tanul valamit az ember. -
Mano66
senior tag
Új fw_7.19.401.51-NoRed_NoWipe.
-
Mano66
senior tag
válasz
SeatLeon08 #36532 üzenetére
Az okát nem írta a PM-ben csak,hogy nem sikerül a port.Így nem várható tőle új rom.
-
Mano66
senior tag
Sajna van egy rossz hírem.XDA-n irt nekem "artur0588" aki az ARTMOD romot csinálta.Azt irta,hogy sajna nem valoszínű,hogy lesz android 5.1-es verzió mert nem tudják portolni.Ez van .
-
Mano66
senior tag
-
Mano66
senior tag
Akinek 429-es hibát dob "ferob" linkje itt egy másik.
-
Mano66
senior tag
ViperOne 9-ben,hogy lehet előhozni a lámpa bekapcsolást.Írták az xda-n,hogy valami összeakadás van a Flashlight.apk-val ezért nincs fenn,de valami kombinációval belehet kapcsolni a vakút.Na ez amit nem értek,hogy hogy?
-
Mano66
senior tag
-
Mano66
senior tag
Itt olvasgass!!!
A dual sim-es verziót nem nagyon kellet volna bántani.Hagytad volna gyárin.Keresd meg a tiedhez illő RUU-t és azt telepítsd.
-
Mano66
senior tag
-
Mano66
senior tag
Megjelent.
ViperOne 9.0.0 (28 June)
Re-based on ViperOneM9 2.3.1 - 1.40.401.8 Base
Additions & Updates
Added Google SearchPanel as Button Action
- Instead of swipe home/longpress home, you can map it to any other button action
Added Last App Button Action
Added Camera JPEG Quality: Select from 1-100% (default 95%) (Misc tab in Tweaks)
Added custom lockscreen statusbar color
Added custom homescreen statusbar color (perfect for people with white/light background)
Added headsups whitelist ignore score
Added fully customizable statusbar header view
Added Infoline multiline suppport
Added Emulating Back key action to map to any key
Added disabling google searchpanel when longpressing home
Refactoring of header, quicksettings, quicklaunch visibility and behavior
Refactoring of Venom Button Management
Added hiding lockscreen widget
Added Hiding Sunset on Lockscreen
Added Showing Alarm on Lockscreen
Added different Emergency Call behaviors (Shortpress/Longpress/Hide)
Added Hiding Sprint GPS Testicle Icon
Added headsups blacklist allow all toggle
Added ambient notifcations
Added ability to customize status bar and header clocks with custom formatting including HTML
Added html presets for statusbar and header lock
Added ability to customize carrier label with HTML
Added ability to hide clock on lock screen
Added SliderBrightness to Notification header
Improved Headups notifications white/blacklist
- Whitelist default now without breaking stock behavior
- Blacklist allows all apps and you need to add apps you dont want to show
- Adding phone to headsup whitelist will now just show headsupnotif and not the dialer anymore
Added color inversion mapping to gesture and button actionLink:
-
Mano66
senior tag
Új kernel verzió.
Sense 5.0.2:
ElementalX-m7-20.2-SenseChanges:
-fix bug in max freq
-DriveDroid updates (suggested by @PocehNeheb )Link:
-
Mano66
senior tag
válasz
Badboys #35949 üzenetére
Itt az írás a HTC DEV nyitásról:
Következő lépés a recovery letöltése innen:
Telepítés mini-SDK alól.
1. Nevezzük át a letöltött file-t recovery.img-re és másoljuk be a mini-sdk mappába
2. Csatlakoztassuk a One-t bootloader/fastboot módban a pc-hez
3. A mini-sdk mappából nyissunk egy parancssort(pl.:Intézőben navigáljunk a mini-sdk mappához, nyissuk meg, majd egy üres területen SHIFT+jobb egérklikk>Parancsablak nyitása itt)"fastboot flash recovery recovery.img" parancs beillesztése és Enter.
Ha ezzel is meg vagy már töltheted is fel a főzött romokat,de minden romnál a boot.img-t recoveryből telepitsd.
Ferob válasza nekem a 35765-as hozzászólásban.
Ha itt nem akarsz megállni,mehet a SunShine módszer.SunShine.apk letöltése a playstorról.25$ utalása és kb 10 perc és kész az S-OFF.
Tampared felirat eltüntetése 35798-as hozzászólásban.
Spash képernyőn lévő piros felirat eltüntetése 35815-as hozzászólásban.
Mindenért köszönet Ferob-nak!!!
Ha valamit kihagytam majd Ferob kijavít.
-
Mano66
senior tag
"Azt is érdemes tudni, hogy a futárnak a teljes csomagolást ott helyben vissza kell adni és csak a készüléket, a munkalapot és a Telekom papírját kapja meg az ember.
Ezt a részt rosszul tudod,mert csak akkor viszi vissza a dobozt ha volt csere készülék.Ha nem volt minden marad és szól,hogy ha még is lenne gond a készülékkel mellékeltek egy MPL-es kitöltött feladószelvényt a vissza küldéshez.Ebben az esetben már nem kell leadni valamelyik átvevőhelyen,ha nem megy egyenest a VPS-Data-hoz.Ilyen esetben jó szólni a HTC Magyarország-ra,hogy újra ment vissza a készülék.Pénteken küldtem vissza másik hét csütörtökön megkaptam.
-
Mano66
senior tag
Igen ez az!
Elárulhatnád,hogy honnan tudod letölteni a témát és hogy kell kiszedni belőle?Mert nekem csak a telora sikerült.Hát ha mást is érdekel.
Amúgy ha Hernád felé jársz vendégem vagy egy nem virtuális sörre,jó fajta borra,vagy egy kis házi pálinkára!!!Ez nem vicc!!!!Csak szólj!!!
-
Mano66
senior tag
Van valakinek ikon pakkja.Ami kellene,de nem találok sehol.Az időjárás pakk ami a sárga napos és az órához vastagabb számok.Találtam témát ezekkel,de nem tudom,hogy kellene kiszedni onnan.Elfogadok még módosított program ikonokat is.
-
Mano66
senior tag
Van lehetőség a splash képernyőn megjelenő piros figyelmeztető felirat eltüntetésére?
-
Mano66
senior tag
válasz
Mano66 #35734 üzenetére
Ez a "Lassú töltés" a főzött romoknál is előjött.A megoldásra amire rájöttem pofon egyszerű és user hiba.Van négy USB kábel itthon 3 kínából rendelt 2,5-3 mm vastag(vékony belső kábelér),1 pedig itthon vásárolt drágább 3,5-4 mm a vastagsága mind max. 1 hónapos.Csak a vastagabb kábellel működik rendesen.A vékonyabb kábelekkel nem tudja a töltő leadni a megfelelő áramerősséget.A szervizig a vastagabb USB kábel volt használatban töltésre,de nem azt küldtem el,ha nem az egyik olcsót.
-
Mano66
senior tag
Meg volt az S-OFF.A Tampered feliratot hogy tudom eltüntetni?
-
Mano66
senior tag
Bocs,hogy ilyen láma vagyok.Mentségemre 2 éve egy normálisat nem romoltam.
Letöltöttem a "ElementalX-m7-20.1-Sense.zip" ebből kimásolom a "boot.img" -t és ezt telepitem fastboot-ból.Vagy marhaságot csinálnák???S-OFF még nincs,csak a gyerek kártyája jó rá igy az csuszik egy hetet.
Vagy a Rom-ból való "boot.img" is jó? -
Mano66
senior tag
Lejárt a garim itt lenne az idő az S-OFF-ra.Ha HTC Dev-en keresztül nyitom,majd telepitek egy TWRP touch recovery-t.Elég ez a sima Rom cseréhez?2 éve nem romoltam HTC csak olyat amin már csak recovery-ből kellett telepíteni a romot(HTC DHD,HTC HD 2).Rohadtul kijöttem a gyakorlatból,pláne ez a parancssoros megoldás!!!
-
Mano66
senior tag
Igen az első szerviz alkalmával így is volt(kamera csere).De a mostani szerviz alatt már nem írtak semmit csak a RUU futtatást.Pedig látszik a készüléken,hogy szétszedték.A kijelző mellett és a felső hangszóró rácsnál is túl sok ragasztó jutott.A hátlap illesztésnél is volt túlfolyás.Ezeket mind letisztítottam és az illesztési hézagok is teljesen eltűntek.Nem lehet,hogy mivel vissza küldtem azonnal,a szerviz nem akarta bevállalni,hogy elsőre hanyag munkát végeztek?A felső hangszóró rács nyomásra láthatóan 0,5 mm mozgott és elállt a kerettől,a szerelő azt jónak találta.
-
Mano66
senior tag
Bocs rosszul fogalmaztam.A Wifi eldobálást a hangszóró elhalkulást és az USB hibát orvosolták egy RUU futtatással vagy tisztítással.A felső hangszóró ragasztása elengedett azért szedték szét teljesen.Mindezt csak a második nekifutásra,mert elsőre vissza küldték,hogy minden jól működik.Oda szóltam a HTC Magyarországra a srác felvette ,hogy mi a hiba és így már megcsinálták rendesen.Újkorában nem volt ilyen szépen összerakva mint most.A szerviz lapon csak a RUU futtatása szerepel,de látszik a ragasztó túlfolyáson,hogy darabokra szedték.
-
Mano66
senior tag
A harmadik újra töltési ciklus után magától megjavult.Lehet,hogy a szervizben mivel teljesen szétszedték került valahogy oda egy kis ragasztó,vagy kosz.A szervizről csak annyit,hogy az utolsó gariztatáson volt(mert lejárt 06.07.-én) és a ragasztón kívül ami több helyen is volt a készüléken nagyon jól össze rakták.Igaz,hogy a szoftveres hibát megoldották egy frissítéssel.
-
Mano66
senior tag
Most jött vissza a szervizből a telom.Azóta ha rádugom a töltőt kiírja,hogy "Lassú töltés".Így cirka 5-5,5 óráig tart a feltöltés.A töltő gyári,de az USB kábel már nem.Van itthon több is minddel ugyan ez a helyzet.Hogy tudom rávenni a rendes töltési ciklusra?Szerviz előtt a töltő a kábellel jól működött.
-
Mano66
senior tag
"no more" és "Derrewyn"
Köszönöm a válaszokat.
Megtaláltam,de mivel nem használok képernyő zárat igy azért ezt se használom. -
Mano66
senior tag
A BlickFeed-es oldalra valahogy vissza lehet varázsolni az órát,vagy felejtős?
-
Mano66
senior tag
válasz
Mano66 #34114 üzenetére
Megoldodott!!!Egy jo tanács,több mint valoszinű akinek az ébresztés rossz arra is ez a megoldás.Ha csináltál frissités után HR-t és vissza raktad a mentést az elöző rendszerét,az a gond!!!HR után nem érdemes használni az elöző rendszer mentését!Kettő Hr után mindig ment vissza a mentés,hiba ugyan az.Majd egy sima ujra telepités megoldotta a gondot.A lényeg amig nem csináltam HR-t a telo jol müködött.
Más:a kezdő oldalra,hogy lehet vissza rakni az orát?
-
Mano66
senior tag
Valaki már tapasztalta a lollipoppal,hogy ha kap egyértesitést(Facabook,Email) 10ms-ként ujra értesit(rezeg,csipog) addig amig meg nem nézem.Már mindent kikapcsoltam és még mindig.Valakinek valami ötlett?Éjszaka és vezetés közben rohadt idegesítő!!!
-
Mano66
senior tag
válasz
enginev3.0 #33468 üzenetére
Kezdődik!
-
Mano66
senior tag
Adott egy teljesen gyári FW-vel rendelkező One M7.A legutobbi hivatalos Google Szövegfelismerő frissitéssel eltünt a magyar nyelv. A Beállitások - Nyelv és billentyüzet - Szövegfelolvasó kimenet - Google Szövegfelolvaso - Nyelv.Na innen tünt el a magyar.Csak a nemzetközi nyelvek vannak.A frissités elött itt rengeteg nyelv volt,most csak tizenegynéhány.Hogy tudnám a magyart ujra vissza telepiteni,ha nincs a listában.Csak hivatalos HTC frissitések vannak fenn,semmi buhera és szeretném,ha igy is maradna.
-
Mano66
senior tag
válasz
Nightfall75 #30197 üzenetére
Nálam is meg jött.Töltöm lefelé.
T-Mobilos,függő.
-
Mano66
senior tag
válasz
Steve1207 #28966 üzenetére
"Nem hivatalos és elveszik a formalitás."Na ez ami nem érdekel csak jó legyen és hr után gyorsan használható formában legyenek a névjegyek.
Rátapintottál a lényegre csak a kedvenceket menti nagy felbontásban.Közel 500 név kezelhetetlen lenne kedvencként.Igy marad a kép ujra betöltése minden névnél.Juliuska:Ha csak név lenne megadva jó is lenne.De én a cégeket (név,beosztás,cégnév,helység),hogy tudjam mikor kit hivok.Van olyan név (Pl
ovács Zoltán 5-ször)ami többször is szerepel és nem szeretném mindegyiket felhivni,hogy eltaláljam azt akit keresek.
-
Mano66
senior tag
válasz
Steve1207 #28964 üzenetére
"A legnagyobb szenvedés a keresztnév és vezetéknév helyes rublikás átirkálása volt mindenkinél..."
Ezt a legegyszerübben úgy lehet megoldani,hogy mindent csak a "vezetéknév"-hez irsz.Soha többet nincs kavarodás.Minden hr-nél ugyan az a sorrend fogad.A hivófél képek lenne ilyen egyszerű.Az aki kitalálta,hogy nem lehet rendes méretben menteni a gmail fiokban.
Minden nap beiktatnák nála egy hr-t 500 neves lista vissza állitással.
-
Mano66
senior tag
Kezdődik..
-
Mano66
senior tag
Nem tudom,de egy szemüveg nem ártana!
Ja látom van,csak gyenge.
Ez tartozik a zip fáljhoz:
modelid: PN0710000
cidnum: HTC__001
cidnum: HTC__Y13
cidnum: HTC__E11
cidnum: HTC__102
cidnum: HTC__203
cidnum: HTC__405
cidnum: HTC__304
cidnum: HTC__A07
cidnum: HTC__032 - Szerinted ez mi.
cidnum: HTC__J15
cidnum: HTC__016
mainver: 5.11.401.10
btype:1
aareport:1
hbootpreupdate:3 -
Mano66
senior tag
Sikerült valakinek a recovery-ből telepiteni az OTA-t?
-
Mano66
senior tag
Valaki tapasztalt már olyat,hogy felrakom a töltöre látszik is,hogy tölt.De 6 óra alatt 3-4% több az akku szint mint elötte.Másnap ujra töltés akkor meg simán feltölti.Nem az USB csati koszos.Tisztitva és mikor láttam,hogy nem tölt probáltam kihuztam és visszadugtam a töltöt.De semmi nem változott.
-
Mano66
senior tag
Lehet tölteni a gyári fw-t.~200Mb-t.
-
Mano66
senior tag
válasz
Szpisti #23676 üzenetére
Nekem is Jabra Easycall-lom van és kristály tisztán szól.Én is nagyon jol értem mit mondanak vezetés közben és a másik fél is inkább azt szokták mondani halkabban beszéljek,mert tul hangos.Egy nyakbaakaszton hordom nincs mindig a fülemben csak amikor hivnak.Igy kényelmes.
-
Mano66
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem.Hogy lehet rávenni a gmail-t a fényképekket nagy felbontásban tárolja.A kedvenceket igy menti,de a többit nem.Probálkoztam a csillagok szineivel be is van állitva mind,de csak a sárga müködik ami a kedvenceket jelőli.Vagy haggyam a fenébe és minden frissités után állitsam át a képeket kézzel.Csak az a baj rohadt sok név van a telefonkönyvben.
-
Mano66
senior tag
válasz
szekra #23091 üzenetére
Ez igy nem teljesen igaz,mert akik előbb adták le a telefont mint én.Kb 3-4 honapja azoknak nem csak a kamera modult,ha nem az alaplapot + a hátlapos és az akksit is cserélték.Vagy ami biztosabb,hogy olyan szintre fejlődtek a szerelők szétszerelésben,hogy roncsolás nélkül most már széttudják szedni és összerakni a telot.Mondjuk engem nem zavar a Beats felirat kopás,mert amugy egy karc sincs a készüléken.
-
Mano66
senior tag
Vissza jött a telom a szervizből.Az összerakásra nem lehet panasz,jol dolgoztak.A kamera modult cserélték+ az összes tömitést.Hátlap hiába lett felirva ,hogy lekopott a felirat,nem cserélték.A bekacsgomb ferdülés belefér a gyári türésbe.Szerintem kiadták csak a kamera modult lehet cserélni a hátlap már nem fér a garanciába.
-
Mano66
senior tag
Lenne egy kérdésem.Aki leadta garanciális javításra a készülékét,hol tudta követni,hogy hol tart?A T-Mobile honlapján nem találtam hozzá való linket.Vagy sms-ben küldték,hogy kész és küldik vissza magyarországra és mit cseréltek.
-
Mano66
senior tag
Na ment az én ONE-m is garanciális javitásra (Euro Park T-szerviz).Kamera lilulás,Hátlap kopás,Be kapcs.gomb ferdülés.Hiába adtam le ma csak hétfőn van kiszállítás a szervizbe.
-
Mano66
senior tag
válasz
SeatLeon08 #22292 üzenetére
Több minden is cseréltek.
Pl: több helyen is a tömitéseket,a kamera modult és ha jol értem az akkumlátor mind két csatlakozoját (de ez nem biztos).Akku és panelcsere szerintem nem volt.Úgy látszik kezdenek sporolni az alkatrészekkel.Régebben kamera modul cserénél az alaplap és az akku is ment a kukába.A hátlapot is autómatikusan cserélték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged