- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali.
Van itt olyan, aki M7-ről váltott U11-re? Már háromszor rászántam magam a vételre, és mindig meghátráltam a váltástól, mondván, várok mégegy évet. Ha akad valaki, aki le tudná írni saját tapasztalatai alapján a két készülék hangzásbeli különbségét, hálás lennék. Van-e az új kütyünek olyan hangereje, ha hívnak, közelít-e hozzá a dinamikatartomány, egyforma hangerővel szólnak-e végre a hangszórói, és tisztán hallhatóan sztereoban, valamint nem gyári fül/fejhallgatóval hozza-e a szintjét hangminőségben a frissítéseket követően. Az esetleges válaszért hálám. -
Ununqatrium
aktív tag
Hali. A legutóbbi frissítés óta nem jönnek meg a leveleim a gmail-re. Azt hittem, az alkalmazasfrissítés a gond, de nem. Visszaállítottam alap verzióra, azóta pedig totális vég van. Már egyáltalán nem hajlandó működni. A "levelek lekérése" folyamat örökké tartó, vártam egy órát, semmi. Próbáltam törölni a fiókot, majd mindent elölről, de semmi. Próbáltam ismét feltelepíteni az app frissítéseit, semmi. Mindig csak annyit kapok, hogy "szinkronizáció folyamatban"és "levelek lekérése". Innen nincs tovább. Tudja valaki, mi lehet a gond? A telefon szoftvere golyózott be?
-
Ununqatrium
aktív tag
Hi. Megfogadtam a tanácsod, de az eddig makulátlan akkuval gondjaim vannak. Sose merült még kikapcsig, most abszolút értetlenül állok a problémával szemben. Négyszer fullra töltöttem, de totál zavarodottan merül továbbra is. 50 százalékig arányosan, aztán lerakom éjszakára aludni, és reggel úgy ébredek, hogy a semmitől csutkára van merülve. Alacsonyabb töltöttségnél pillanatok alatt elfogynak a százalékok, feltöltve semmi gond. A nagyobb gondom viszont nem ez, hanem az, hogy az akku fele annyi ideig sem bírja, mint előtte. Az én igénybevételem mellett a két napot minimum tudta, most egy nap a plafon. Szerintem totál átvágja magát a telefon, magával az akkuval nem lehet probléma. Van valamiféle javaslatod, esetleg bárki másnak? Jelenleg a telefon kis túlzással használhatatlan.
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali. Valaki segítsen, mielőtt falhoz vágom a telefont. Nemrég 70%-on volt az akku, aztán kb. 20 másodperc alatt kidőlt. 10, 4, 1 és 0 százalék, mindez másodpercek leforgása alatt a semmiből. Hozzá nem nyúltam a telefonhoz, semmi sem futott egész nap, mivel most értem haza melóból. Erre, amint itthon feloldom a kijelzőt, kis idő múlva ez a helyzet fogad. 20 perce töltőn van, úgy tudtam bekapcsolni. Csináltam egy reboot-ot recoveryből, azóta is töltőn ül. Most ugrott nulláról egy százalékra az akku szintje. Mi a franc baja van?
-
Ununqatrium
aktív tag
Sziasztok. Csináltam egy FR-t a telón, mert eléggé megbuggyant már szegény, pár frissítés felmászott rá a legutóbbi óta. Minden szép és jó lenne, de előjött vele egy számomra idegesítő dolog, amit eddig nem csinált. Ha van elérhető, már ismert wi-fi, nem hajlandó életre kelni a jel, amíg fel nem oldom a kijelzőt. Avagy például, ha hazatérek, nem jön semmiféle értesítés. Se kép, se hang, amíg nem nyúlok a telefonhoz. Van erre orvosság?
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali. Sajnos nincs időm időzni a sok hozzászólás között, így feltennék egy kérdést. Az utóbbi időben a telefon eldobálja a SIM-et. Ébred a kijelző és azt látom, hogy kéri a PIN-t. Kezd nagyon felmérgesíteni, mivel egyre sűrűbben produkálja, és sok fontos hívásom úszik emiatt. Előtte úgy indult, hogy csak a térerőt dobta el, aztán x idő múlva észhez tért. Most már itt tartunk. Amíg nem ébred a kijelző, hívhatnak, ahogy akarnak. Van, hogy napokig jó, van, hogy naponta kétszer ezt műveli. Ez valami olyan hiba, amivel már is találkozott már?
-
Ununqatrium
aktív tag
A legutóbbi update óta másnál is fennáll, hogy ha restart van, tök nyugisan lehet mászkálni a telefonban, azt kb. egy-másfél perc elteltével kéri a PIN-t? Épp, mikor kedve szottyan. Azóta, bekapcs után esze ágában sincs kapásból a hálózatot keresni.
-
Ununqatrium
aktív tag
Jé! Lezárt képernyőnél az értesítéseket lehúzással lehet nagyítani? Mióta? Ez egész első Lolli óta? Én erre most jöttem rá. Így a zenelejátszó visszaléptetés gombja is elérhető. Hallelujah! Apró örömök az életben
-
Ununqatrium
aktív tag
Hi all! Megírná valaki olyan jó érthetően, hogy mi ez a Download Manager, amit a frissítés óta a telefon rám akar erőltetni? Kell ez nekünk?
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali. Felfrissítettem ezt a Sense valamit a Play-ből. Könyörgöm, valaki írja meg, hogy ezt a kék BlinkFeed-et és menüt hogy lehet megváltoztatni, mert rosszul lettem tőle. A beállításoknál semmit nem lelek, a testreszabásnál sem. Írják itt egyesek, hogy a háttérkép alapján változik a BlinkFeed színe. Hát nekem a hátterem fekete, és mégis minden más ez a rettenet szappantartó kék. Mint valami idétlen játéktelefon.
-
Ununqatrium
aktív tag
Hello.
Másnak is feltűnt, hogy Lollival halkabban szól a telefon? Zenelejátszóból nem, csupán akkor, ha hívnak. Ugyanolyan hangerőn van, mint KitKat-tel volt, de mégis sokkal, de sokkal halkabbnak tűnik. Zenelejátszóból szól, mint állat. Van másnál is ilyen?
Pár napja művelt egy olyat a telefonom, hogy 15 perc alatt kétszer is újraindult. Kikacsoltam pár percre, majd be. Befostam, de azóta meg jó. Lehetett ez rendszerhiba? Remélem, hogy nem valami hardver b*szakodik.
Mellesleg egy kalap szar ez a Lolli, kezdhetnének vele valamit. Ez a telefon a büdös életben nem laggolt, de amióta ez a fos rendszer fent van, mindenhol apró laggokat látok. Néha másodpercekre elgondolkodik a telefon, ami nem alkalmazások betöltésekor történik. Kezd felbosszantani.
-
Ununqatrium
aktív tag
Lehet, egyedül vagyok vele, de engem kezd piszkosul idegesíteni a gyári zenelejátszó bugja. Javíthatnák mielőbb...
-
Ununqatrium
aktív tag
Lenne két kérdésem azokhoz, akik frissítettek.
A Feljegyzések nektek is meghalt? Fontos dolgaim voltak oda feljegyezve, amit korábban a mentésből mindig visszahozott, most meg nálam a teljes app nem elérhető. De akkor meg minek van az alkalmazások között?
Más... A frissítés óta a BlinkFeed nem hajlandó frissíteni a fészbukot. Csak nálam döglött meg teljesen, vagy járt még így valaki?
-
Ununqatrium
aktív tag
Hi all!
Lenne egy kérdésem. Többen írták itt, hogy a hTC a legutóbbi rendszerfrissítéssel elkullantotta a biztonsági mentést. Azóta viszont kétszer is jött szervizcsomag Play-en. Lett javítva? Mert amióta megnéztem a frissítéseket, már naponta az idegeimre megy a frissítéssel, hiába töltöm le és törlöm a frissítési fájlokat. Szóval felfrissíteném, ha a Lollipop előtt el lehet majd követni egy mentést... Ha nem, akkor viszont tűrök
Szerk.: bár tény, hogy utána is megoldhatom, ha a Lollival működőképes lesz. Ráférne már egy hard reset, ezért a kérdés.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
CptAdamica #32967 üzenetére
Mi az a rettenet az előlap tetején?
Ez mi ez? Küklopszphone?
-
Ununqatrium
aktív tag
Produkált már valakinek olyat a telefon, hogy 25-30 százalék alatt piszkosul gyorsan kezd el merülni? Ha használom, szinte pár perc alatt leszalad, ha zsebre teszem és egy-két óra múlva előkapom, 10 százalék alatt van. Csináltam egy olyan, hogy rajta hagytam egész éjjel, hogy meglegyen a második töltési fázis, majd restart, de továbbra is begolyózik, ha alacsonyabb a töltöttség.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Klaus Duran #32660 üzenetére
Tudom, hogy a Samu tömegtelefon. Mondjuk egyáltalán nem bánom, hogy a legtöbb ember ''vak''. Hogy valaki hTC M7 vagy M8 tulaj legyen, azt ki kell érdemelni... fejben
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Klaus Duran #32654 üzenetére
Menőzni egy műanyag trotty-tyal? Mesélj még
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Klaus Duran #32630 üzenetére
Félreértés ne essék, jó telefon. Jól össze is van rakva. Csak épp a Ona-nal nincs egy szinten. Sose kéne, bár egy jó hTC után nem meglepő ilyet kijelenteni.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Tiger. #32628 üzenetére
Hiába. Élesben egy leheletnyivel sem volt gyorsabb. Sőt, nekem lustábbnak tűnt. A dupla koppintásos ébresztésre se reagál mindig tökéletesen. A kijelzője is ronda szerintem, nekem túl mű színei vannak (mintha valami gagyi amoled lenne), de sokkal életlenebbnek is tűnt. Viszont az anyaghasználat és kezelőfelület valami rettenet.
-
Ununqatrium
aktív tag
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali. Most lehet, hogy nagy hülyeséget fogok kérdezni, de hagy szóljon...! Lehet valahonnan kapni a telefonra Beats Audio feliratot, ami felragasztható vagy valami? Nekem teljes egészében lejött, szinte az ujjammal töröltem le teljes egészében. Így olyan fura a háta. Tök üres.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Pr3ciSioN #32394 üzenetére
Amit leírtál, már vártam valakitől
Tény, hogy a legtöbb embernek a mai világban a szemét kell. A felesleges marhasággal viszont megintcsak a másik oldallal röhögtetnék körbe magukat, azok meg mi vagyunk. Bízom benne, hogy a hTC-nél megmarad az józan ész és a helyes irány.Mondjuk én az M7 kameráját sosem tartottam gyenge pontnak. Amíg Full HD kijelzőn nézem és nem zoom-olok, addig nem látok bajt. Ha meg valaki a legapróbb részletekre kíváncsi, az ne telefonnal kezdjen el fotózni, nemde?
Talán az éjszakai fotózás egy kicsit a gyengéje.
Nekem is megvan a Dézim a mai napig. Szegény már nagyon leharcolt, mármint nem külsőleg. Minden baja van, totál meghülyült már mára
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #31754 üzenetére
Milyen One-od van neked? Szerintem piszok könnyen deformálódik. Nekem anno kétszer esett 30 centiről. Először csempére, másodszor padlóra, igaz, azóta a házat gariban cserélték. Utóbbitól is deformálódott az éle kissé. Rettentő puha alumínium, bár még mindig kevésbé mutálódik, mint a rokonom 5S almája.
-
Ununqatrium
aktív tag
Köszi a reagálóknak. Akkor 1 GB lesz belőle.
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali. 400 MB ezzel a telóval, gyári böngészővel nagyjából mire elég? Sosem használtam még mobilnetet, most viszont rákényszerülök. Képbe tudna tenni valaki egy kicsit?
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali.
A file managerben ha megnyitok valamit, meg szokta kérdezni, hogy az adott alkalmazással "egyszer" vagy "mindig" szeretném megnyitni. Én sikeresen megnyomtam a lehető legrosszabbkor, hogy "mindig". Hogyan tudom visszaállítani, hogy rákérdezzen az appokra? Töröltem az alkalmazásadatokat, újratelepítettem, de semmi
Megköszönném, ha valaki le tudná írni laikusnak való módon.
-
Ununqatrium
aktív tag
Van valaki, aki észrevett furcsaságokat a legutóbbi frissítés óta? Kezdek pipa lenni. A BlinkFeed 12 órája nem hajlandó frissíteni (nem tudom, ez lehet-e a facebook alkalmazás hibája), bluetooth-on van, hogy csak harmadszorra vagy többszörre észlelik más eszközök, az újraindítás pedig valami katasztrófa. Legalább háromszor tovább időzik, mint eddig, bár szerintem keveset írtam. Mire eltűnik a hTC logó a kijelzőről, kialszom magam
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Klaus Duran #30322 üzenetére
Egyiket se
Nálam a File Manager sima vagy HD a nyerő
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29683 üzenetére
Tényleg nem egy izomgép akku terén, de nem kéne így leszűkíteni. Nekem két napot simán megy, és nem csak hívásra meg üzikre használom. Net, fotózás és egyéb is megy bőven, rendszeresen.
-
Ununqatrium
aktív tag
Jött egy olyan frissítés, hogy HTC szervizcsomag. Tudja valaki, pontosan mi ez? A leírásból nekem nem tiszta.
-
Ununqatrium
aktív tag
Emberek, vettem egy neoprén tokot. A telefonom fehér, polikarbonát részét olyan kegyetlenül megfestette, hogy semmivel se jön le. Felrobbanok! Van valakinek ötlete, mivel pucoljam, vagy teljesen esélytelen?
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nightfall75 #29493 üzenetére
Köszi. Így igaz.
-
Ununqatrium
aktív tag
Emberkék, olvastam itt korábban, hogy valahogyan ki lehet deríteni, csere után az OmniVision kameramodult kapta-e meg a telefonom. Le tudná pötyögni valaki, hogyan? Nem találom, és böki az oldalam, mit raktak bele.
-
Ununqatrium
aktív tag
Miért van az, hogy újonnan, ha a BlinkFeed-ben rákoppintok egy ablakra, nem a Fosbook alkalmazásban nyitja meg, hanem böngészőn keresztül való bejelentkezést kér? Nem mindig, mivel néhány hír az alkalmazásban megnyitva ugrik fel, de nagyjából az ablakok 60 százalékánál nem. Valami beállítás kérdése?
-
Ununqatrium
aktív tag
Valaki találkozott már Bugatti Soft Case tokkal? A cipzár dolog hogy van megoldva? Nem karcolja meg a telefont?
Hihetetlen, hogy minden univerzális, S3-hoz jó tok két milliméter híján kicsi a One-ra.
-
Ununqatrium
aktív tag
A Chrome le van tiltva. Frissítést is csak rendszer vagy Sense update-el kapott. Egyébként ezt a fülhöz emelési dolgot nem teljesen értem. Miért, milyen más telefonálási mód létezik még?
Szerk: közben leesett. Ki van pipálva az automatikus fogadás, de egyébként sose használtam még. Mindig tapival fogadom a hívást. Kapcsoljam ki a funkciót?
-
Ununqatrium
aktív tag
Hááát... néhány napig kultúrálta magát az egész az új mikivel. Lehet, hogy ez is a hard resetem miatt volt? Ez valami szériahiba? Megint úgy veszem észre, hogy két másodpercig dumálhatok a másik oldalon lévőnek, ahogy akarok, szóval kezdem megszokni, hogy addig megvakarom a hajam, és aztán szólok bele, hogy hello, i'm Bean. Aki szintén együtt él ezzel, annak milyen rendszer van a telefonján? KitKat?
-
Ununqatrium
aktív tag
Nem tudom, érdekel-e valakit, de a miki cseréje óta jól hallanak híváskezdet óta, pedig a szoftvert érintetlenül hagyták. Ebből adódóan hardveres bibi volt, csak épp logikus magyarázatot nem látok erre.
-
Ununqatrium
aktív tag
Valaki nem tudja véletlen, hogyan tudom megtudakolni, hogy a HDR mikinek búcsút mondtam-e? Semmi papírt nem kaptam a cserélt alkatrészekről, csak tollal odafirkantották a garanciapapírra, hogy ház, miki, akku, kamera.
-
Ununqatrium
aktív tag
Röpke két és fél hét után visszajött a drága. Írhatom, hogy le a kalappal a hTC szerviz előtt. Minden apróságot feljegyeztem nekik (a fehér sávokban lévő repedéseket, volt gyárilag egy enyhe feketés elszíneződés a kijelző alatti részen), és a kamera, valamint mikrofon mellett a komplett házat is újra cserélték, a polikarbonáttal együtt. Ütésnyomoknak viszlát, vadonat új
Az illesztések jobbak, mint valaha, ragasztónak nyoma sincs. Egyetlen negatívum, hogy a bekapcsoló gomb szorul, nem igazán érzem mindig, mikor nyomom meg és mikor nem.
A mikrofonnal kapcsolatban... van ez a három másodperces nem hallanak dolog. A mikit cserélték, a szoftverhez egy ujjal sem nyúltak. Kiderül, tényleg hardveres hiba volt-e.
-
Ununqatrium
aktív tag
Nah, elment szegény One kamera cserére. A régebben úgy imádott Desire-t kb. két órája használom mindössze, de csak eddig legalább ötször össze akartam törni. A megszokás hatalma, hiába
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nightfall75 #28581 üzenetére
Köszi. Két hibát fogok jelezni, a kamera mellett a beszéd kezdetén lévő két-három másodperces némulást (ugye engem nem hallanak).
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
dani3l #28513 üzenetére
Ismét köszi. Nem jó hír. Nagyon nem jó. Itt a fórumon többen írták, hogy kamera garinál alaplapot is cseréltek. Volt, akinek nem. Hogy utóbbiak esetében jellemző-e, hogy visszajött a kamara probléma, nem tudom.
Esetleg tudja valaki, hogy a kameramodulon kívül mást is szükséges-e cserélni?
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
jozso1989 #28500 üzenetére
Nekem is volt hozzá szerencsém pár napja, és szerintem legalább olyan ocsmány, mint képen, valamint rohadt idegesítő a káva, én nem bírnám elnézni neki. Nagy tapogatás nem volt, ezt hozzáteszem. Nekem a hátlap sem nyújtotta azt a minőségi érzést, amitől hanyatt vertem volna magam. Túl fényes az egész, nálam M7 a király továbbra is.
-
Ununqatrium
aktív tag
Erről a mikrofonos dologról jut eszembe... én a mikrofont is meg akarom gariztatni a hívások kezdete miatt. Aki emiatt felküldte, ugye a hangrögzítéshez szánt mikit nem cserélik valami gagyira?
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Hannibal9013 #28264 üzenetére
Mire gondolsz a kamerával kapcsolatban? Mert nekem lilulás terén bolondult meg. Hol jobb, hol rosszabb, és kábé ugyanolyan akku és belső hőmérséklet mellett.
Már garira vár, mert ez a mikrofonos dolog is kikészít, csak eltűnt a gari papírom és újat kell majd kitölteni.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nightfall75 #28251 üzenetére
Tudom, de sokkal kényelmetlenebb azt a kis bigyót bogarászni jobb oldalon. Elszoktam tőle
-
Ununqatrium
aktív tag
Nekem csak most tűnt fel, hogy kivették a kétujjas görgetést (névjegyeknél, zenelejátszóban, satöbbi). Kezdem visszasírni a korábbi Sense-t
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Steve1207 #28103 üzenetére
És aki adta már le, mit kérnek? Töltő? Egyéb? Vagy csak a telefont vigyem? Mert T sajnos csak 10 kilométerre van tőlem, ne kelljen már fordulnom
A biztonsági mentésnél az "Adataim biztonsági mentése" be van kapcsolva. Ez minden lényeges adatot elment, vagy kell még valami pluszt működnöm? Sötét vagyok kicsit hozzá
Köszi.
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali emberek. Holnap megy a bébitelefon javításra. Egyik napról a másikra szinte teljesen meghalt a kamera, valószínűleg a frissítés óta való ISO100 beállítás hiánya az oka. Szerintetek az, hogy néha nem hallanak x másodpercig hívás közben szoftveres hiba? Megreklamáljam? Gondolom, a telefonból minden repül, mire visszaér hozzám
-
Ununqatrium
aktív tag
SMS-re hogyan lehet hangot beállítani? A frissítés óta akármit rakok be értesítésnek, üzenetek érkezésekor mindig ugyanazt az egy idétlen, gyárilag beállított Lilac nevezetű hangot hallom. E-mailnél érdekesmód jó.
-
Ununqatrium
aktív tag
Remélem, a képminőséggel hamarosan csinálnak valamit, mert kritikán aluli
Használhatatlan moslék képeket lő ahhoz képest, mint ami frissítés előtt volt
-
Ununqatrium
aktív tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy kissé gyengülő fénynél nagyobb a képzaj és gyengébb a vonalélesség, mint eddig? Ugye a frissítésre célzok...
-
Ununqatrium
aktív tag
Van köztetek olyan, akinek fennállt a probléma, mikor hívást követően nem old fel a kijelző, így csak a bekapcs gombbal lehet megszakítani a hívást, valamint csinált gyári visszaállítást? Az érdekelne, helyrehozza-e. A frissítés sajnos nem oldotta meg.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nightfall75 #27821 üzenetére
-
Ununqatrium
aktív tag
Hát emberek, van bőven csalódás. A fehér widgetek, kivették a kedvenc háttérképem, ébresztő- és üzenet hangom, helyette megpakolták egy rakás sz@rral.
-
Ununqatrium
aktív tag
Nah, kaptunk egy "Powered by Android" reklámocskát bekapcsoláskor
-
Ununqatrium
aktív tag
Megörültem a sok hozzászólás láttán, mentem is a menübe, mint a cunami
Egyébként nekem is kezd recsegni a hangszóróm. Ellenben nem mindig. Por mehetett bele?
-
Ununqatrium
aktív tag
Jön-e már az az átkozott Sense 6?
Újonnan túl keveset nyomkodom esténként a telefont, kéne egy jó indok a visszatérésre... egy nap erejéig
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Hannibal9013 #27582 üzenetére
Sajnos hardveres probléma. Mellesleg fura, hogy nálam az utóbbi időben olykor kevésbé jelentkezik. Teljesen hülye ez a kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest