-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
Derrewyn #37852 üzenetére
Hat nem egy zeiss optika ugy ertem
ill nem mozognak motorosan a lencsetagok az biztos, vmi primitiv szerkezet lehet benne es gondoltam h esetleg "szoftveres" vagy app hiba, de akkor ezek szerint pl egy gyari visszaalitas nem fog segiteni. De nem ertek a mobilokhoz, ritkan hasznalom csak a kamerat, es meretebol adodoan gondoltam, h ez nem "igazi" af elven mukodik. De neked legyen igazad, viszont szervizre nem hiszem, h kolteni fogok ez esetben tekintve a korat is a telonak.
Koszi azert! -
kllzslt
tag
válasz
Derrewyn #37827 üzenetére
Köszönöm, kipróbáltam mindent amit tudtam. Hát sajnos itt a vége, már nem éri meg foglalkozni vele szerintem. Vagy képvisel még akkora értéket, hogy megcsináltassam szerintetek?
A laptopra dugva felismeri a Windows, mint Qalcomm HS-USB QDLoader (COM6), de tölteni nem töltődik. -
Caldera
senior tag
válasz
Derrewyn #37760 üzenetére
Ilyet minden telefon, tablet gyártó csinál. Ami gazdaságosan javítható, új házban újra forgalomba hozzák. Pl. amikor az Extrem Digital-nál nagy akciók vannak tabletre, ott van mindegyiknél a "refurbished" megjelölés.
Szerencséd volt, de mi van akkor, ha garanciális idő után kezd lilulni??
-
-
ferob
őstag
-
szegto
senior tag
válasz
Derrewyn #34340 üzenetére
Ez tévhit.
Én már mindent próbáltam.
FR után nem állítottam vissza az adatokat, letöltöttem mindent újra, Óra adatait is töröltem az alkalmazásoknál, a gyári beállított ébresztőket is majd újat adtam hozzá, ma mégsem keltett.
És mindezt az után miután update volt és nem ébresztett...Úgy tűnik vannak esetek hogy nem ugyan úgy működik a rendszer minden eszközön valamilyen csillagállás esetén...
De már nem érdekel, külső programmal ébreszt aztán annyi.
-
kekkola
senior tag
válasz
Derrewyn #34330 üzenetére
"Ferob elég sok embernek segített a problémáján, ha figyelnéd a fórumot, akkor látnád, hogy az utóbbi időben is rengeteg tanácsot adott."
Figyelem a fórumot, látom, hogy sok embernek segít ettől még bosszant az ahogy velem beszél... (nekem mindkét feltett kérdésemre válaszolt. Vagyis inkább írt valamit...) Egyszerű kérdéseket teszek fel, egyszerű választ várok rá. Pont."Hülyén feltett kérdés"
A: Zúg a kamera? (egyszerű mint a pofon)
1: igen, zúg... 2:nem, nem zúg... 3: ignore
(ehelyett: itt senkinek sem zúg, ezt meg azt csinálj, de te biztos bele fogsz szaladni a késbe stb stb.)B: Garancia nélküli jó HTC szervízt ismertek-e? (egyszerű mint a pofon)
1: igen, itt és itt van 2:nem... 3: ignoreSajnos a max fórum döglött, az ultrapixel miatt jöttem ide, hátha esetleg netalántán véletlenül... nem kell engem befogadni, meg dédelgetni, csak alapból nem hülyének nézni.
"Egy gyors google keresés." Most ez komoly???
-
-
no more
veterán
válasz
Derrewyn #33989 üzenetére
Nekem rezeg pin kódos képernyőzárnál, most néztem meg. Energiatakarékos cuccot meg nem használok, így nem zavar, viszont pl. a futó E-Robot alkalmazás értesítéseit nekem is kirakja oda középre... az a gáz, ha az appban kikapcsolom, hogy ne mutasson értesítést, akkor semmilyet sem mutat.
-
TechData
tag
válasz
Derrewyn #33207 üzenetére
"...a VSP is csak panel szintű javítást végez."
Ez az állítás nem igaz így....több gyártónak a termékét javítja/szervizeli az emlitett cég...ezért márkától függetlenül...a főpanelen lévő csatlakozókat,hangerő szabályzó gombot, bekapcsoló gombot, SIM kártya olvasót, konnektorokat,különböző kimeneteket és szükség esetén processzorokat is cserélnek. Szóval kicsit többről van itt szó mint "panel szintű" javításról. Ez szúrta a szemem,s valóban rosszul értelmeztem kirkri hozzászólását (korán reggel volt még) ezért utólagos elnézését kérem.
-
Steve1207
veterán
válasz
Derrewyn #33138 üzenetére
Annyit vettem ki az xda-s beszélgetésekből, fejlesztői tweetekből, hogy ők már kész vannak vele. M8-nál tuti, mert mindkét forrás említette, hogy feltöltésre kész, esélyes, hogy M7-nél is (az lehet, hogy portolt, lehet, hogy ott is a teljes). Csak addig nincs publikálás, amíg nem jön a hivatalos verzió valamely régióba.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Derrewyn #33095 üzenetére
elég olcson vetted....most nézegettem aprot és 50-70 között fél-másfél éves zsebkopott, vagy ütött-kopott modellek vannak...
enyémen semmi nincs...még amikor megvettem rendeltem hozzá invisible shield-et...csak ez a fránya kijelző
szoval lényeg a lényeg....jo vételt csináltál...nyilván ha most lenne ilyen, azt választanám...
-
no more
veterán
válasz
Derrewyn #32814 üzenetére
Szerintem is kell, hogy legyen... ez nagyon érdekes sztori. Májusban vettem az M7-et, mindkét színből volt belőle, még a kirakatban is. 2 hete fizettem be a számlámat náluk, az M8-ból is volt három színből... Ki ne találják már, hogy nem lesz náluk HTC!
A többi szolgáltató szörnyű (nem mintha ez olcsó lenne)!
-
kirkri
addikt
válasz
Derrewyn #32624 üzenetére
Ha a T nem ad rá garanciát, akkor elvileg a HTC-s garancia él a gyártás napjától számítva.
De ezt IMEI alapján tudnád letisztázni a HTC-vel, mert pár hete volt itt valaki, akinek a német T-s telefonját nem vette át a HTC szervizelésre, csak akkor, ha a T-n keresztül küldte volna szervizbe.Update: Meg is találtam a történetet. [link]
-
Redplee
senior tag
válasz
Derrewyn #32596 üzenetére
Sziasztok! Sajnos nem újkeletű a probléma, nem a napokban jelentkezett, csak egyre rosszabb.
Volt egy kamera csere. Utána, amint megjött a telefonom, már nem volt jó a GPS. Mielőtt beküldtem, semmi baja nem volt. Azóta nem talál pontos jelet, nike run app pontokban jelzi az utat, mintha minden 5. métert látna csak. Akkor kezdődött ez a jel eldobás mizéria is.
Az utóbbi egy hétben már annyira, hogy gyakran elmegy totál a térerő, meg pl autóban is ha mozog, lemegy 1-re, és recseg a vonal. Tegnap óta már telefonálin is nehéz, mert ki sem csöng, egyből bontja. Vagy telefonálok, és egyszercsak megszakad, és ránézek a telóra és X a térerő. Eltelik fél perc, aztán visszajön és felmegy maxra.
Átállítottam GSM-re, most full max a térerő ahol eddig 1-2 csík volt csak. Viszont, így csak E van ami halál lassú. Egyébként Győr belvárosa.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Derrewyn #32576 üzenetére
Hát szerintem sem az eséstől jelentkezett nekem ez a probléma.
Csak remélem nem fogják rá valami ilyesmire a szervizben...Na majd kiderül.
Úgy mindenkitől kérdezném, hogy melyik az az oldal, ahol IMEI szám alapján le tudom követni a telefonom? A szerviznek az oldala talán. Már régebben belinkelte valaki, de nem nagyon találom.
Előre is köszi. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Derrewyn #29290 üzenetére
Ilyet nekem is produkált mostanában egyszer.
Éjszakás voltam így hajnalban ballagtam haza, mondom hallgatok már egy kis zenét, füles be, zene indít és tök néma. Füles kihúz zene indít, tök néma.
Hát beszartam eléggé hirtelen.
Bár először csak azt hittem olyan kómás vagyok, hogy nem hallom.
Főleg, hogy előtte még a meccset streameltem cigi szünetben és az tök jól szólt.Na de nekem is megoldotta egy újraindítás.
Valamint tegnap sikerült megfalnom a 2 GB RAM-ot.
Nem tudom, hogy hogy sikerült de szerintem beakadt az auto killer mert ilyen még nem volt, alig 1 GB fölött kicsivel zabál mindig..
No de erre is jó volt egy újraindítás. -
concrete
csendes tag
válasz
Derrewyn #28411 üzenetére
Felvettem a kapcsolatot egy szervízzel, azt mondják senki nem vállalja el csak a plexi+panel cseréjét, mert össze van ragasztva az LCD-vel, és amint azt leválasztanák, eltörne a kijelző maga, így 42ezer az árajánlat.. Komolyan gondolkozom, megéri-e cserélni. Így is még egy évig fizetem a havi 6700-at a telefonra.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Derrewyn #28407 üzenetére
Nem tudom, akkor az statikus lenne. Nekem pedig emag-os van.
Bár most ahogy ránéztem tény, hogy nem hajaz google hírdetésre.Szerk.: Gyah, kajak, ha MA-s forumra megyek akkor ott van.
És ez tényleg csak egy köcsög bg
Hát beszarok, azt hittem a headerre gondoltok.
/Én PH-s forumokat használom mindegyikre./
-
Laca1212
őstag
válasz
Derrewyn #28369 üzenetére
Igen! Engem is kiidegelt, de rájöttem mi a bánata...
Régebben úgy működött, hogy ha nem pont a kezdő pötty-től húztad az ujjad, hanem egy semleges területről, akkor is érzékelte. Most meg olyan lett, hogy az első pöttyön kell kezdeni húzni az ujjad, csak így érzékel.
Jól elcseszték... -
jozso1989
őstag
válasz
Derrewyn #27421 üzenetére
Én hála istennek pont az ellenkezőjét észleltem. Lassan 3 hetes a kicsike, az elején, amikor még új volt, délután 4 körül, amikor hazaértem a melóból már töltöttem rá picit (kicsit csalódtam is az üzemidőben), mert maradt kb. 20-30%, estig nem bírta volna ki, én meg sokáig nem vagyok otthon. Most ugyanúgy 4-kor még 50% körül van az akksi, szóval nagyon jó lett.
Bár bekapcsoltam az energiatakarékos módot, hogy vegye le a procit, és nyomja ki a mobilnetet, ezek szerint ez ennyit dob. Este meg úgyis töltőre teszem, akárhány %-on is van.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Derrewyn #26198 üzenetére
Egy apró kiegészítés: Vodánál csak a havi min. 10e-es előfizetés mellé tudod részletre venni. Én nem szeretnék ilyen előfizetést, mivel havi 5-6e bőven elég, úgyhogy náluk csak egyben vehetném, azt meg nem tudom/akarom (persze tudom, ez egyéni soc. probléma).
Telekomnál meg lesz sötétszürkében, szal meg vagyok lőve :/
-
Steve1207
veterán
válasz
Derrewyn #25760 üzenetére
Sajnos nem, talán pár ezret még esik az ára, de általában ilyenkor már kifut a megmaradt áron, amikor kijön az új modell (vagy beszerzési áron elosztják egymást közt a dolgozók azt a pár fennmaradt készüléket
) Sok esetben már a raktárkészlet is kérdéses, még akkor is, ha azt írják, hogy van raktáron.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Derrewyn #17026 üzenetére
ha szoftveres, ha nem. Nekem minden hogy szar. És rom frissítés után se javult a dolog. De még ha szoftveres is, ennyi pénzért egyiket se tudom sajnos elfogadni. Akkor azt kell mondjam, hogy a ONE mellé fogás és kérem az árát. De mivel láthatóan nem minden készülék csinálja ezt így, kérek én is egy tökéleteset a pénzemért végre.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Derrewyn #17012 üzenetére
Ez most komoly? Én akárhány digitális kamerát láttam eddig az letakart kameránál nem mutatott lilla, és fehér ködös képet, csak pusztán fekete semmit. De lehet akkor ez a 2013 as modellekbe elfogadott már
De itt egy másik pl, miről beszélek, félre értés ne legyen a fény totál hátulról kapja nem az zavarba egyszerűen kevés fénynél ilyen
És csupán azért van asztalra lerakva kamerával mert egyszerűbb a kivilágított irodába, mint az asztal alatt bujkálva fényképezgetni.
Nekem már két hónapja ilyen, mióta megvettem. Csak még a szerviz se tudja javítani ami egy vicc számomra.
-
TheProb
veterán
válasz
Derrewyn #16776 üzenetére
Csak azért gondoltam, mert elég húzós ára van 1 külön iylen kamerának. Feltételeztem ha van egyáltalán ilyen akkor olcsóbb így mint 1 külön kamera. Persze megfelelő védelemmel, nem akarom én se korrekt biztosítás nélkül szétverni a telefont..
Tudom, hogy vannak olcsón is kamerán ebayen de az nemtom milyen minőségű
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Derrewyn #15802 üzenetére
Nekem a legfőbb érveim,ips kijelző,az se baj ha full hd,hosszú akksiidő es a net hasítson rajta.
a többi másodlagos.
a one volt ebből a legjobb választás.
szóval vagy várok pár hónapot és jön valami új a piacra vagy valami kompromisszumos készülék.
de mint fentebb írtam,egyre inkább afelé hajlok,hogy kipróbáljak egy másik one-t,mert az enyém egy beta verzió lehetett -
Zirowe
nagyúr
válasz
Derrewyn #15601 üzenetére
Igen, htcdev oldalon is ott van a "may causa", viszont pl: régi szerviz automatikusan megvonta, amit nem tehetett volna.
A mostani szerviz meg el szokta fogadni, esete válogatja.Igazából ezért kéne a htc-nek végre rendet raknia a témában+jogszabályoknak való megfelelés.
-
Blade021
csendes tag
válasz
Derrewyn #15430 üzenetére
Eredetileg AT&T-s a telefon, de ki lett függetlenìtve.
Igen, azt olvastam, hogy a 4.3 elèrhető az AT&T-nèl, de a telefon nem talàl frissìtèst. Próbàltam trükközni vele, hogy a dàtumot beàllìtottam 2023-ra, rögtön kiìrta, hogy nem tud csatlakozni a hàlòzathoz (AT&T). Gondolom ha lenne egy at&t-s simem, akkor jó lenne.
De vhogy csak lehetne ezzel okosan mókuskodni, hogy felkerüljön a friss szoft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- Crohn betegség
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest