- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Gyári headset lehet valahol venni? Ebayen, amazonon van,de a kommentek alapján hamisítvány. Köszi előre is.
Meg is válaszolom: [link]
-
Bdanyy
addikt
válasz
Bdanyy #36572 üzenetére
Végül nem írtam emailt,hanem szeptember 8.-an beadtam javításra a smarthsopba. Mondták hogy kb három hét az atfutas, egy hét után árajánlatot fogok kapni.
Két hét után még semmi ajánlat, felhivtam őket, de nem tudtak semmit mondani, erdeklodjek később, végül elfeledkeztem róla.
Ma hívtak, hogy elkészült a készülék, mehetek érte, kicseréltek egy rakás cuccot benne,nem csak a mikrofont. Rakerdeztem, hogy mennyi lesz, mivel ajánlatot sem kaptam még, de egyelőre azt sem tudták megmondani, mert a rendszerben nem szerepelt (hiába fizetoskent adtam be). Holnapra megprobaljak kideriteni, hogy mi történt.Volt valakinek ilyen? Elvileg ha nem fogadom el az ajánlatot, hozzá sem nyúlnak, így meg fogalmam sincs mennyi lesz a szerviz végösszege.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Hibás mikrofont vspnél cseréltetett már valaki? Kb mennyiből jön ki? Mivel azonkívül hibátlan a telefon, és így semmit sem ér, valószínűleg megérné megcsináltatni.
-
Bdanyy
addikt
Smartshopnal voltam, ők beszéltek a szervizzel, és nekik mondták hogy már a meghosszabbodott is lejárt.
Nem, a pixelhibat anno a T-nél megmutattam, a szervizes is látta, de ezek szerint a HTCnel belefér ennyi még. De őszintén szólva a kijelzo már egyáltalán nem érdekel, mert mostmár telefonálni sem lehet vele normálisan.
-
Bdanyy
addikt
válasz
BenHans #36359 üzenetére
Nem, ezt megint elkiabáltam. Most volt időm foglalkozni vele, beállítottam a dolgok egy részét, aztán telefonáltam volna, de nem tudtam... Alig hallanak, nagyon halk a mikrofon... Megnéztem, az első és második mikrofon is működik, csak alig
Most van egy telefonom amit nem sikerült április óta elintézni, hogy hibátlan legyen, a garanciám már lejárt, és a legutóbbi szervizelés az egy szar mikrofont és pixelhibás kijelzőt adott nekem:
(katt rá a teljes méretért, nem volt türelmem most manuális beállításokkal szórakozni a tökéletes képért, látszik így is)És mivel legutóbbi szerviznél a több mint 3 hetes kiküldési időre hivatkozva nem javították, hogy majd a T-Mobile oldja meg a dolgot. Azt meg én nem fogadtam el, hogy kicseréljék egy ki tudja milyen (szintén garancia nélküli) készülékre, így a sajátom kaptam vissza, amiről csak most tudtam meg hogy ez is szar rajta. Szerintem ennyivel a garancia lejárta után hozzá sem fognak nyúlni, nem is tudom van-e értelme próbálkozni vele. Mindenesetre már totál elegem van az egészből.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Bdanyy #36345 üzenetére
Tegnap végre el tudam hozni. A pixelhibakkal viszont már nem fogok még egy kört szórakozni. Viszont a belakott kitkat után ez a friss lollipop titkosítás mellett is baromi gyors. Meglep, mennyire jól bírja a multitaskot.
(A dologhoz hozzá tartozik, hogy odatelefonaltam, hogy megérkezett-e már a telefon. Kiderült hogy délelőtt már mehettem volna érte, mert kiküldték az smst, de nem kaptam meg. Végül 18:00-kor az sms is megérkezett (pont akkor zár a szervíz, mérges lettem volna
)
-
Bdanyy
addikt
Hétfőn kaptam az smst, hogy mehetek a telefonert, mivel pont ott voltam a közelben, így bementem ( bár mondta a szervizes két hete, hogy csak a második smsnel menjek, addig nem lesz meg a sajatom, mivel mégsem fogadtam el a cserét). Tényleg nem volt még az üzletben
Azt mondták, mostmár biztos visszajön a héten. Egyelőre ma sem küldtek még a második smst.
-
Bdanyy
addikt
Napi lag: hivasfogadas
Nagyon várom már a sajatom, ezt nem akarom már resetelni. Épp sikerült felvenni videóra, naponta egyszer tényleg van hívás amit nem tudok felvenni az utóbbi pár hétben.
-
Bdanyy
addikt
válasz
CsGábor #36291 üzenetére
Sok sikert. Én több mint két hónapja varom már a telefonom, amit úgy kapok vissza, ahogy leadtam. Egy hete kértem hogy akkor inkább küldjék vissza úgy ahogy van, de ezek szerint ennyi idő nem elég, hogy visszaerkezzen
remélem csak másik nap szállítják mint multheten, azért nem jött eddig vissza.
-
Bdanyy
addikt
Nálam is pont ezt csinálta az akku, mikor tönkrement. Hiába reseteltem az egész telefont, meg kapott új fopanelt, néha egész durva zuhanást csinált. Amikor kicserélték akkor jó lett.
-
Bdanyy
addikt
Nah, megírtam hogy inkább akkor visszakerem a sajatom. Csak már a pofam leszakad ha még egyszer le kell adnom
Összesen 6 one kijelzot próbáltam eddig, egyedül az volt hibátlan szerintem, ami helyett a pixelhibasat kaptam. Amit most használok kolcsonben, ez pl fakó a többihez képest, igaz pixelhiba nincsen rajta.
Köszi, hogy felhivtad a figyelmem erre a bizonytalan/használt szervizes készülékre, azért nem gondoltam , hogy ilyet adnanak ki (bár csodálkoztam is, hogy honnan lesz nekik új belőle, de azt mondták van, csak nem biztos ebben a színben)
-
Bdanyy
addikt
Azon gondolkozom, hogy visszakerem mégis a T-től, aztán vagy megbekelek a hibával (ugye a vspnel nem tapasztaltak, pedig szerintem látszik), vagy eladom/elajandekozom. Nem tudom hány pixel esetén számít hibásnak, így lehet telemax partnerhez is felesleges leadnom, úgysem csinálják meg.
-
Bdanyy
addikt
Csak már úgy vagyok vele, ha ők is a szolgaltatora mutogatnak (a szolgáltató meg rájuk, nekem azt mondta az ügyintéző hogy a htcre vártak, küldhetik e már a telefont, ők meg hetek után válaszoltak, emiatt lett három hét végül), akkor hiába kuldenem telemaxon át megint ki, továbbra sem csinálnának vele semmit sem. Mindenesetre ha valami megérkezik, akkor a tesztet lefuttatom rajta, nagyon nem kell valami selejtes darab.
-
Bdanyy
addikt
Az a baj hogy a T visszarendelte tőlük a készüléket (addig nem adnak "újat'' amíg nem érkezik be) . Telefonon nekem azt mondták (htc), hogy kérjék T-tól cserét vagy a pénzt vissza. Ha nem tudnak újat adni akkor hasznaltat nem fogadok el, kérdés ha vissza is kapom 2 hónap után a telefonom amire semmi gari nincs, max ha tényleg hosszabbodik a kijelzocsere miatt, akkor le tudom e majd adni smartshopnal pl.
bocs a ronda iraskepert, de telefonról vagyok
-
Bdanyy
addikt
Anno mikor visszajött a fwfrissitessel, akkor már azért nem vettem át, hanem küldtem vissza, mert lejárt a garanciám, egyszerubbnek tűnt, ha egyből küldik vissza. Hát, ha valami lelakott készüléket kapok vissza, akkor azt át sem fogom tőlük venni. Csak tényleg az a gond, hogy olyan állapotba került az ügy, hogy a HTC hozzá sem akart már nyúlni a 3 hetes kipostazas miatt a fogyasztóvédelmi hatosagra hivatkozva.
De igen, már tényleg csak az a hiba. Kicsit bánom hogy foglalkoztam vele ahelyett hogy inkább elajandekoztam volna úgy a telefont, valszeg csak engem zavart úgyis.
szerk:Emailen HTC-tol kaptam a valaszt, hogy mivel három hétig tart ot mire kijutott a vsphez a készülék, szerintük a szolgáltatónak kell a minőségi problémám megoldani
-
Bdanyy
addikt
válasz
Bdanyy #36232 üzenetére
Na újabb 1 és háromnegyedora ugyintezes után végre történt valami, voltam bent a T-Pontban.
Kerhettem hogy boxoljanak továbbra a HTC vel ki tudja meddig, cserébe a cserélt alkatreszekre hosszabbodott volna a garancia, és kerhettem hogy küldjék vissza a kinti szervizbol a telefont, ők pedig adjanak nekem a központi T-s raktárból/szervizbol egy újat, de garancia nélkül. Mivel már elegem van az egész ugyintezesbol, utóbbit választottam, ha az sem jó, akkor eladom és veszek egy másikat... Mondjuk kíváncsi vagyok honnan lesz M7 még nekik. -
Bdanyy
addikt
válasz
Bdanyy #35952 üzenetére
Időközben 29.-en visszajött a telefon egy szoftverfrissitessel, úgyhogy nem vettem át, ment vissza. Mára sikerült kiernie csehekhez, de most a HTC mutogat vissza a T-re, mivel 3 hétig ültek rajta, és ez esetben a fogyasztóvédelmi hatóság szerint a forgalmazó köteles a problémám hárítani... Egy hét híján 2 hónapja adtam le a telefont.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Tmobileos papíron szereplő munkalapszam alapján vspnel meg tudom nézni a javítás folyamatát?
-
Bdanyy
addikt
Nekem is cseréltek, kaptam egy két helyen pixelhibasat. Aztán most még nem derült ki, hogy befer e a tureshatarba (majus 28 óta)
-
Bdanyy
addikt
Kedvencem, amikor gépelek, majd egyszercsak nem történik semmi, végül késéssel minden karakter bezúdul
(Az érintések mutatását direkt bekapcsoltam, látszik hogy érzékelte, de ilyenkor semmire sem reagál akár 1-2 percig. Ilyenkor a képernyő maga tud frissülni, csak semmilyen inputot nem fogad (a fizikai gombokat sem). Ha csörögni kezd látom a hivót, de felvenni nem tudom)
[link] -
Bdanyy
addikt
válasz
salieven #36137 üzenetére
Én is gondolkozom, hogy mi legyen az utód, de a legújabb lollipopra kiváncsi vagyok, milyen lett. Azért a legelső 5.0.1 nagyon sokat javított a kitkat sebességéhez képest, annál nem voltak ilyen durva akadások mint a videón.
Utódok közt M9 tetszik a legjobban, de pont az tart vissza, hogy szerelhetetlen ugyanigy, illetve nekem kicsit kevés az akku, meg fura a virtuális alsó gombsor. A sense, boomsound, multitask viszont nagyon meggyőző.
G4, S6/S6 active is felmerült, előbbinél pozitívum a cserélhető akku, S6 activenál meg a gyorsaság, illetve a 3500mah (de a háttérben lévő appok folytonos bezárogatása nagyon gáz).
-
Bdanyy
addikt
válasz
salieven #36135 üzenetére
Igen, egyedül azért vettem, mert folyton rajta van a hangszoron, amikor telefonalok esőben stb nem megy bele talán víz stb. Mondjuk ezt földhöz is vaghatod, nem fog leesni róla
nekem meg egy poetic atmospherem illetve egy speedshopos szilikon tokom van, de hónapokig volt hogy semmit sem tettem rá.
-
Bdanyy
addikt
-
Bdanyy
addikt
válasz
benfolds #36129 üzenetére
Tiger.: ha nem a telefon hibája, akkor mie?
Van hogy felvenni lerakni nem tudok hívást, mikor épp úgy van kedve. Vicces hogy egy M7-et így megfog a titkosítás, amikor ez 3gs óta alap iosen, illetve ha jól tudom windows phone kezdete óta náluk is. Nexus 6-on is már gyarilag be van kapcsolva, nem tudom mennyire laggol, de panaszkodnak is ra sokan.
-
Bdanyy
addikt
Melyik lolli lett rossz? Nekem az első volt, mielőtt szervizbe került a teló, azóta egy kitkates onet használok, na ami szar, az az
Mindjárt mutatok lagokat.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Bdanyy #35952 üzenetére
Na ma visszakaptam, végülis kicsivel több mint egy hónapig tartott
De elvileg csak szoftverfrissítés volt, úgyhogy nem vettem át. Már kicsit szarul érzem magam, hogy miért nem tojok az egészre, de zavar hogy kijelzőcsere előtt nem voltak pixelhibáim
De talán úgy érzem hogy ennek még bele kéne férnie a szervizelésbe, az hogy mennyire lóg ki a simfoglalat, mennyire koszos a fehér műanyag, mennyire lötyögnek állnak ferdén a gombok nem igazán zavar már -
Bdanyy
addikt
Iphonenál nagy előny, hogyha ki tudod juttatni münchenbe (meg az összes többi apple storeban, de az van ide elvileg a legközelebb), akkor akár egy kijelzőtörést is megcsinálnak 100€-ért, ha éppen nincsen készleten kijelző, akkor meg új telefont kapsz újrainduló garival
Persze ezt helyben lefoglalt időpontban félóra alatt elvégzik, backup stb minden megoldott.
Nekem 3210 óta nem volt telefonom, ami legalább két hetet ne lett volna szervizben.
N95 volt kb másfél hónapot (de kaptam újat), Desire S 5 hetet (kaptam újat), Onet már ki sem merem számolni. A többi telót max 2-3 hétig kellett nélkülözni. De használom is napi 5-6 órát őket minimum, ami szerintem nagyon durva igénybevétel.
-
Bdanyy
addikt
válasz
F_Gergely #35953 üzenetére
Azért szerintem egy próbát mindenképp tegyél előtte vele. Note 3 tök jól el van 3gb rammal, de a note 4/s6/s6 edge szenved vele. Mondjuk gyorsak, úgyhogy az újranyitás nem tart sokáig, de idegesítő. Én emiatt sem vennék S6-ot.
M9-et én is sajnálom hogy melegszik, nekem is notit kell helyettesítenie, ezért gondolkozom hogy az új onet veszem. Mivel én titkositott tarhelyet használok, így az m7 túl lassú, ami érdemben gyorsabb lenne, azok pedig az armv8-as telefonok, azok közül meg kizarasos alapon marad az M9, ha kevés kompromisszumot akarok. Mondjuk egy könnyebben szervizelheto telefont tudnék értékelni sense és BoomSound mellett. -
Bdanyy
addikt
válasz
F_Gergely #35951 üzenetére
Te is a Tnel adtad le? Nekem május 28 óta nem jött vissza.
Ferob segített kideríteni, hogy a csehektol már rég visszajött a telefon, de a T meg mindig nem szólt nekem (vagyis smst nem kaptam, csak telefonon mondták hogy menjek érte, mire odaértem kiderült, hogy megsincsen még náluk...)Note 4? Biztos vagy benne? A mutltitaskot kábé elfelejtheted
-
Bdanyy
addikt
Köszi a részletes választ.
Legutóbb mikor visszakaptam májusban, akkor fel is hívtam a htc ügyfélszolgálatot, ahol felajánlották a cserét, amit el is fogadtam, de elvileg most is csak alkatreszcsere volt a keszulekben (holnap v hétfőn kapom kézhez, akkor derül ki biztosra). Lehet irok egy levelet már ma a t-mobile ügyfélszolgálatara, hogy a reklamációt még garanciagaranciaidon belül elinditsam.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Április eleje óta szinte folyamatosan szerviz ben van a telefonom. Holnap jár le a garanciam, jelenleg három hete van szervizben. Valószínűleg vissza sem érkezik tmobileba addig, tehát ha visszakapom , és hibás, akkor meg garanciam sem lesz. Westendben azt mondták, egy éven túli javítások idejével már nem hosszabbodik a garanciaido. Most sorozatban harmadszor van leadva, csodálkoznék ha hibátlanul kapnam vissza... Összesen három hónapot már szervizben toltott.
-
Bdanyy
addikt
Tudtok esetleg olyan tokról még, ami védi a hangszórót is, a gyári double dip hard shellen kívül? Az sajnos karcolja a kamerát le és felrakáskor elég könnyen a beszoruló por miatt, így valami másik kéne.
-
Bdanyy
addikt
Nexus 5-tel mi a baj?
Gondolkozom mi legyen az M7 után, de egyelőre még megpróbálom kihúzni vele, csak nekem lassú. Mondjuk ha visszakapom a sajátom, 5.0.1-gyel sokkal gyorsabb titkosítás esetén is, mint most a 4.4.3-as, ami nálam van.
16 gigát legalább tudod bővíteni is, bár a microsdk lassabbak mint a belső tárhely.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Pr3ciSioN #35627 üzenetére
Az én voltam pont
Viszont közben felhivtam az ügyfélszolgálatot, hogy egyáltalán rákérdezzek, a garancia a szervizelések időtartamával tovább tart-e (mivel pixelhibák miatt a kijelzőt megint cserélni kell), és akkor mondták, hogy próbálnak mostmár egy cserekészüléket intézni, mivel már háromszor is járt szervizben hasonló dolgok miatt a telefon (kijelző, akku, hangszóróhiba), de nem biztos, hogy ugyanilyet kapok.
-
Bdanyy
addikt
Akinek mostanában cserélték az M7-et, mit kapott? Régebben olvastam One Maxet illetve M8-at is.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Pr3ciSioN #35590 üzenetére
Nah nem csak te jártál szarul, nekem két helyen is van pixelhiba az új kijelzőn... Az a szép, hogy az előző kijelzőm is csak azért volt jó, mert 3-szor cseréltettem 3napon belül telefont a vásárláskor, mig a 4. végre pixelhibamentes volt. Kezd rohadtul elegem lenni már ebből a szarból
-
Bdanyy
addikt
Lehet nekem azért menne
Az M7 nálam szinte egész nap 4G-n van, sok hívás, sok net, hangouts, skype stb megteszi a hatását. Ami vicces, hogy a gyári tartóhoz kapott HTC autós töltő mellett nagyon lassan, de merül navi (Waze) közben.
Ha alig használom a telefont, akkor van hogy kibír 14-16 órát, igaz olyankor energiatakarékost is be szoktam kapcsolni, amit alapjáraton sosem. Olyan viszont hogy reggel leveszem a töltőről, és másnap reggelre ne merült volna le, nem volt még.
no more: Sajnos én is úgy veszem észre.
-
Bdanyy
addikt
válasz
enginev3.0 #35520 üzenetére
Köszi a részletes összehasonlitást
Hát igen, az akksi napi 2-3-szor mindig töltve van nálam is, abban nagyon jó lenne egy kis előrelépés. Hiába van külsö akkum hozzá, akkor is sokáig tart amig feltölti, melegszik közben stb.
Androidos készülékek közül nekem is csak HTC jöhet szóba, de félek az M9-nél sem lenne megoldott a több másodperces belassulás, amitől falra tudok mászniVan hogy nem birok felvenni vagy lerakni hivásokat miatt stb. Tényleg összedobok már erről egy videót, csak ezek persze véletlen sem akkor jönnek sűrűn elő, mikor fel tudnám venni
Titkosítás nélkül valszeg tényleg nem "fagyna" egyáltalán a teló, csak 4.3 környékén még azzal is tök jó gyors volt, utána nagyon sűrűvé váltak.
Na meg nemsokára lejár a garanciám, és félek megint pár hónap után bedöglik a hangszóró ahogy eddig már 3x, és húzós lesz a javítása. Mindenesetre messze ez a telefon a legjobb amit használtam, tényleg bugmentes, ahogy az előző Desire S-em is volt. -
Bdanyy
addikt
válasz
enginev3.0 #35517 üzenetére
Milyen amúgy az I6 a One után? Én nagyon gondolkozom azon, vagy a Pluson, főleg ha meg lehet oldani a wear csatlakoztatást hozzá, apple watch nem tetszik annyira, nekem csak az értesitések jelzése kell
Van ami hiányzik az android után? Én már nagyon unom a random lassulgatást, úgyhogy lehet kompromisszumképes leszek és váltok.
-
Bdanyy
addikt
Valószínűleg tényleg a titkosítás okozza.
-
Bdanyy
addikt
Amazonos appokat használ valamelyikotok? esetleg valami weart? Titkositjatok a telefon tarhelyet? Ezekre a dolgokra gondolok, ami talán okozhatja hogy két M7 (4.4.3 és 5.0.1, gyári mindkettő) is pár hét után már masodpercekre beáll nálam. Nincsen "lag", de pl egy google maps vagy hangouts megnyitás után van hogy 10 masodpercig használhatatlan, ugyanígy a telefon lockolasa unlockolasa, illetve az appdrawerben egy mappa megnyitasa 5-6 másodperc, ha épp úgy akarja. Youtubenal a kép szinte minden percben egy másodpercre megáll.
Tavaly nyár óta veszem észre, csodálkoznék ha az appok hwigenye nőtt volna ennyit, hogy egy s600 kevés legyen (meg akkor nem lennének olyan szakaszok, amikor minden gyorsan reszponzivan kezelhető). Már gondoltam rá hogy lecserelem az egészet, de nem is tudom mire valtanekEgyik újabb telefon sem tetszik úgy mint ez, de néha földhöz tudnám már vágni, mikor egy hívást nem tudok felvenni masodpercekig.
-
Bdanyy
addikt
válasz
szegto #35438 üzenetére
Nekem a teló tönkretette az usb kábeleket (elolvasztotta, úgy felmelegedett), így mikor alaplapot cseréltek, akkor kaptam új kábelt a töltőhöz (le kellett azt is adni). Szerintem maga a töltő maradt a gyári, de lehet kicserélik neked is. De hosszú ideig tart a folyamat, azóta megint le kellett adnom szervizbe a telefont, két hét után nincsen még róla semmi hir.
-
Bdanyy
addikt
Anyaghibával egy ilyen kopás miatt nem lenne arcom beadni
(Hol is lehetne amúgy leadni, ha nem szolgáltatós, de gyári garis?)
Anno N95-nél az egyik nokia szerviz mondta, hogy bármi kopás stb esetén csak vigyem be, és cserélnek rajta bármit, olyan hozzáállást azóta nem tapasztaltamHa jól rémlik az USA-ban eladott Oneokra egy kijelzőcserét ingyen csinálnak
-
Bdanyy
addikt
Bocsi, valamiért 50% rémlett a 70 helyett. Nekem pl olyan is volt, hogy egy adott százalékon "megakadt" az akku. Hiába inditottam újra, tettem töltőre, használtam, nem változott. Aztán pár órával később helyrejött.
A feliratot azért kérdezem, mert én is egy ideig tokban használtam a telefont mikor új volt, aztán tok nélkül egy hónap alatt lekopott teljesen. Most kölcsönben van nálam nagyon keveset használt One, ennek nálam kopott meg kb egy hét után az o betű széle.
-
Bdanyy
addikt
Sajnos az a teszt sok esetben nem jó. Enyém 100% környékén normálisan merül, 15-20% az ahol durván esik, a teszt pedig csak 1 órát nézi az akkut, az alatt nagyon rossz állapotú akku esik csak le 50% alá. Kiváncsi vagyok végre kicserélik-e az akkum, 13.-a óta egy hétvégét leszámítva szervizelés alatt van a telóm
A beats felirat sem kopott le?
-
Bdanyy
addikt
válasz
no more #35332 üzenetére
Nálam a lock unlock simán van, hogy 3 masodpercig tart, máskor meg egyből csinálja. Leginkább azt utálom amikor irok, nem látom miket nyomtam be, és utólag írja csak be a lenyomott betuket, közben végig rezegve. Érdekes, mert játékokon belül sosem lassul be, appok közti váltás viszont nagyon nehezen megy. Pl google mapsben egy városra rakeresni simán 20 másodperc néha.
Nekem az utóbbi 14 évben nem volt olyan telom ami egy napot kibirt volna
Mondjuk rengeteget használom, 4-5 órát biztos. Van valami app ami logolja az aktív használat idejét (telefonálás illetve aktív kijelző osszeadva)?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Visszajött A szervizbol a telefon, alaplapcsere lett belőle. Az akkut masodszorra sem csereltek, így harmadszor is ment vissza a szervizbe, továbbra is kikapcsolt 15-20% körül a telefon pár percen belül.
Ami viszont borzasztóan idegesít, hogy van nálam egy másik one, és ez is kb két hét használat után masodpercekre befagy kb minden percben. Reset után megint egy hétig tökéletes. Alig van valami a telefonra telepitve, azt hittem csak a sajatom ilyen vmi hwhiba miatt (desire snel kamerahiba okozott ilyesmit). Kb féléve ilyen, 4.4.2 5.0.2 is. Ennyit nőtt volna az appok hwigenye? Veszek fel majd valami videót hogy látható legyen mire gondolok.
-
Bdanyy
addikt
Gyarit, de a 4.2 idejen jobb volt a prediktiv benne (miután ranyomtal a szóra, nem rakott spacet egyből, könnyebben toldalekoltal)
-
Bdanyy
addikt
Nekem is olyan volt az akku, már 30% alatt kb 10 perc és kikapcsol.
Illetve volt hogy egy napig 33%-on volt a telefon, se töltő nem töltötte, se használat nem meritette. Restart sem segített semmit. Aztán pár nappal később elfustolt a töltön szó szerint az usb csatlakozó, xploreral mentettem le amit tudtam mielőtt lemerult. Most szervizben van.
Nektek mennyi ideig húzza ki a telo reset után? Nekem max 1 hónap és már szaggat minden rajta, akár 20 másodperces beakadasok (főleg gmaps). Kitkat és 5.0.2 is. Régebben nem volt ilyen, ennyire nőtt a hwigeny az appoknal?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
T-Mobilenál leadtam javításra a telóm. Valahol nyomon lehet követni, hogy merre jár, hol tart, miket cserélnek?
Más:
Nem csak kamerából, hanem értesítési ledből is többfélével szerelték? Nézek most egy másik M7-et, ezen kb 5ször erősebben világít a led, mint nekem akár újkorában. -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
beragadt a bekapcsológombom, így folyamatosan újraindulgat a telefon. Valahogy le tudom így formázni, hogy legalább gariztatni le tudjam adni?
Szerk: Sikerült szerencsére kipiszkálni közben...
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Be lehet állítani, hogy a notificationok pl hangoutsnal maradjanak a notification bar csikjan? Hihetetlen idegesítő ahogy a legtöbb appon a kezelofeluletet kitakarja minden alkalommal.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Nálatok is nagyon lassú lett a lock code beirasanal a rezges a lenyomashoz képest? Illetve az app drawerben nem lehet a tetejére scrollozni egy érintéssel.
sajna az arttal buktuk az opera classicot.A kamera viszont tök jó lett, végre nem ke váltani a fotó és video között, olyan mint régen volt
-
Bdanyy
addikt
válasz
cicamica1981 #32561 üzenetére
Szia!
Ezt nekem is csináljta egy hete. Ráadásul ha használod közben, akkor bekapcsolt kijelzovel fagy be, ha nem veszed észre lemerul. Hétvégén gyári visszaallitasra raszantam magam, egyelőre azóta ok.
Lilulas nem látszik, ha kozelre vakuzol, vagy napfenynel fotozol. Ha nem jók a fenyviszonyok akkor viszont a kijelzon is minden lila fotózas előtt, és utána a kepen/videon szintén. Nekem akkor ment tönkre a kamera, amikor egy felorat videoztam vele, végére használhatatlan lett, utána már pár másodperc hasznalattol lilult. De a csere óta tökéletes megint
-
Bdanyy
addikt
-
Bdanyy
addikt
válasz
Nuada herceg #32553 üzenetére
Vigyél toltot midnenkepp, nekem anélkül nem írtak rá a lapra hogy rossz az akku, hiába forró, meg hiába kapcsol le 15%nál.
-
Bdanyy
addikt
válasz
no more #32525 üzenetére
nekem sajnos a one is belassul pár hónap után. főleg a spotifyt illetve a skypeot viseli nehezen a háttérben. egy maps betöltes olyan 15-20mp most, de ha fent a címre kattintok, az is van vagy 5.
Valaki csereltetett már gari nélkül akkut? meg fel év van hátra a két evbol, de már nagyon forrosodik és 20% után nagyon zuhan 5%-okkal, de ha most megcsinaltatom, egy év múlva megint ilyen lesz, és már nem lesz garis.
-
Bdanyy
addikt
válasz
s3nsitivity #31474 üzenetére
Igen, az jó, ha amikor nem kell, akkor nem latszodik feleslegesen a többi gomb. Mondjuk az m8 vicces lett, mert a htc felirat két oldalára simán elférne a back meg home.
-
Bdanyy
addikt
válasz
s3nsitivity #31469 üzenetére
Tudom nem ez a kép lényege, de a virtuális gombok alul nekem borzasztóan nem jönnek be. Ráadásul a material design óta meg gagyibbak.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Nuada herceg #31415 üzenetére
Jól végigsöpört a fórumon, 130000+ hszt és jópár értelmetlen lezárt topicot generalva
-
Bdanyy
addikt
válasz
Steve1207 #31411 üzenetére
Néha egész jó ingyenes appjaik vannak
Ha valami viszont tényleg kell, akkor jó alternatíva vásárlásra.
Blade topic hatalmas volt
Fel órára nem figyeltel oda, aztán 300 hszt írtak azalatt. Galaxy S topicja is vicces volt mikor a bugokat magyarázták hogy miért nem zavaró ez sem az sem, meg ezzel az új fwvel nem fog belassulgatni
-
Bdanyy
addikt
Nekem a t mobileos szervizes szerint nem kell hogy mindkét hangszóró szóljon egyszerre
Azért szerencsére kicserélték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest