- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loboda
senior tag
Felteszed a GSam Battery-t, és az megmutatja!
-
Nuada herceg
őstag
Tényleg nem kötekedésnek szántam.
Csak reggel van, és szemet szúrt...
Lehet délután már én is így írnám.Off:
Játszani kéne Batman Arkham Origins-el, csak lemerült a gamepadban az elem,
és nincs kedvem boltba menni....Másik:
Felraktam tegnap a Catalyst új bétáját, és azóta nincs hangerőszabályzó ikon/gombom
a jobb alsó sarokban... Nincs valami ilyen fórum? Megnézni, hogy esetleg más is járt e így... -
Nálam kb. a dupláját bírja, mint az i4S-em, szal olyan közel 2 napot - minden második este kell tölteni. Mondjuk közel dupla akkora az akksija, így nem meglepő. Személy szerint 6 email fiókot szinkronizálok vele, napi 2 óra zenehallgatás, 2 óra böngészés, 1-1.5 óra telefonálás, este 1 óra játék, 1 óra szervermenedzsment. A fényképezője kategóriájában gyenge ugyan, de az iPhone-nál még így is nagyságrendekkel jobb.
-
Greg-77
aktív tag
Én eléggé kedveltem az iPhone-t és sosem kellett volna más, minden droidos cuccal szenvedtem és az lett a vége, hogy iPhone. Mióta One van iPhone nem kéne. A kamerával kibékültem számomra az az egyetlen gyenge pontja, de az sem olyan vészes. Nekem még sosem csinált semmi hülyeséget a telefon, fagyás, gondolkozás, lassulás teljesen ismeretlen dolgok, kb 4-hónapja használom tökéletes elégedettséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest