- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Balinov #29619 üzenetére
Az SMS alkalmazásban van olyan, hogy export a beállítások között, majd a másik telón import. Simán mentheted e-mail-be is vagy sd-re. Ehhez nem kell külön app se, én már nem tartok emiatt semmit, amióta a gyári tudja
Szerk.: ha nagyon alkalmazás, akkor nekem ez jött be: SMS Backup & Restore, anno offline volt szintén, csak mentetted és kész, legegyszerűbb, legstabilabb
SMS Backup+: mentette felhőbe, de nem tetszett, hogy teleszemétszinkronizálja a gmailem (volt, hogy elvétette), így inkább hanyagoltam, de használtam ezt is egy évig kb, nem volt rossz azért, tuti fejlődött.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Balinov #29464 üzenetére
Semmilyen melegedéssel nem találkoztam sem M7 sem M8 mellet, ami nagyon forró és égetni is tudott az a One X volt. Egyszer sikerült kicsit felfűtenem, mikor tűzött rá a nap a kocsiba, és navigáltam 2 órát, na akkor már érezhetően forró volt, de ez normális, ha leterheled melegszik, de azóta szellőző rostélyra tettem a tartót, szóval fújja a klíma = hűvös volt minden pillanatában amikor megfogtam, de szerintem klíma nélkül sem lett volna gondja, mert korábban sem volt.
jozso1989
Kellemes az M8 de az M7 inkább kézbarát, ezt mondom én is, asszony is, fater is, akik próbálták...
Tiger.
Azt, hogy nem csak az a nyamvadt mikro furat világít, ha nem átvilágít a burkolaton is, mivel már nem fém a hangszóró rács az M8-on.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Balinov #20097 üzenetére
Így van, csalnak, és nem is érsz el vele semmit, még úgy sem, hogy csak a saját telódat méred saját magához, egy új kernellel, mert ami több pontot ad a teszt szoftverben, azzal mindig csak a szívás volt, akad a zene lezárt képernyőnél, ha flac vagy magasabb a bitráta, laggolások, menü megnyitása is több sec.... Navi is csak döcögött ha futott mellette valami, legalább is én ezt tapasztaltam, hogy azok a kernelek amik kicsivel kevesebb pontot adnak, sokkal jobbak felhasználói élményben, bár ez a tegrás HOX-on volt.
kdennis
Mikor rendeltem a telómat tegnap, mondta az ügyfeles, hogy 50p-ért van egy akcós samsung telefon amit hozzá csapnak a csomaghoz, csak telefonálni, ha szükséges.
Csak samsung van? Igen.
Akkor inkább a halál.
Értem, csak a HTC One Goldot küldjük
-
kdennis
aktív tag
válasz
Balinov #20097 üzenetére
Na ez jó nagy szívás, felmérgel mindig az ilyen. Legjobban az dühít hogy telefonos boltosok Samsung fanatikusok, és 80% csak az van. Azt mondja ez kell az embereknek. Persze mert amikor kérdezősködök másfajta márkáról, egyből a Samsungot istenítik. Minden más szar. Kapásból 2 ilyen telefonost is ismerek, és ez csak egy kis város Békéscsaba.
-
N4ri87
senior tag
válasz
Balinov #10053 üzenetére
Na az AF/AE lock kimaradt. Ezt nem próbáltam. A kézi fókusz megvolt, de nem segített. Valami mindenképp elveszti az élességét.
(#10060) boksz
Na erre a képre egy how-to-t Maestro!
Egyébként meg már úgy vagyok az egésszel, hogy lesz@rom. Olyan képet csinál, amilyet. Rossznak nem mondható, csak tartok tőle, hogy a One képességeit sokan - köztük én is - dslr-hez mérjük.
-
Luser2000
addikt
válasz
Balinov #9015 üzenetére
"... sir a szam, HTC_001 CID, de se 4.2.2, se uj Gmaps meg nem elerheto...pedig europa 2/3-anal elobb volt itt elerheto az One.. "
Ma újabb CID-ek kaptak frissítést. Most már csak kikecmereg hamarosan a 001-re is.
-
N4ri87
senior tag
-
robit74
tag
válasz
Balinov #5027 üzenetére
Ezt te írtad:
"biztos vagy te ebben?HTC_001 CID-em, nalam ez az ertek False, de megis fuggetlen, tudom hasznalni az otthoni T-s Dominomat, hivasfogadas,kezdemenyezes, sms OK. meg a roamingos szervizsms-t is megkapom"
Ezért írtam, hogy a roaminghoz semmi köze az adott beállításnak.
A HTC_001 CID, pedig tudomásom szerint annyit jelent, hogy a HTC a készüléket a WWE (World Wide English) régióba szánta.Egyébként nincs fogalomzavar, mert nálam is azt jelenti, hogy csak egy szolgáltató SIM-jét viszi, egyébként segélyhívásra SIM se kell.
Ha nem jól tudom akkor javítson ki valaki. -
dozoo95
csendes tag
válasz
Balinov #3458 üzenetére
Igen, auto focusban. Iszonyat zajos, pedig nincs miért. :S Kíváncsi lennék, ha minden manuálisan be lenne állítva, hogy úgy mit produkál, nem tudom elhinni, hogy ilyen csúnya képet csinál maga a szerkezet, sztem itt szoftveresen keresendő a hiba. Ez olyan mint amikor ismerősöm vett D3100-es Nikont, nekem meg D5000-em van. Nekem már egy ideje megvolt a gépem, így már mindent magam állítgattam, vagy a legtöbbször P-be fotóztam, ismerősöm meg csak ismerkedett vele, így Auto-n fotózott, ami egy DSLR-nél igaz, alapból már nem szép dolog, aztán lőttünk egy-egy képet.A két gép egymás mellett volt.(D5000 P, D3100 Auto) és auto módba nem lett egy igazán szép kép, de P-be (ugyanúgy beállítva, mint nekem) meg talán kicsit szebb képet csinált.
:/
-
TheProb
veterán
válasz
Balinov #3212 üzenetére
Ezzel a témával kapcsolatban, tudom nektek ajánlani a Box-ot a dropbox helyett, nekem 50gigám van és ha jól tudom nincs rajta időkorlát. Ellenben max 250megás fájlokat lehet csak felrakni, de szerintem ez drop-nál is korlátozás (persze ingyenes acc-nál) Sajnos már nemtudom melyik telefonhoz volt ez az akció vagy már hogyan volt, de ha van rá érdeklődés, utánakereshetek
-
Nightfall75
tag
válasz
Balinov #3208 üzenetére
Ha már megkaptad egyszer a 23GB-os bonus tárhelyet 2 évre, nem tudod újra igényelni. Ezt a HTC promociót (ilyen a Samsung féle is) nem készülékekenként adják, hanem minden dropbox account egyszer tudja csak felhasználni. Ha szeretnéd a Sense5-el is igénybe venni, nyiss egy új fiókot és migráld át az adataidat a régiről. Vagy, és ez nem fog tetszeni
, fizess elő tárhelyre a dropboxnál.
Itt egyébként ez le van írva angolul a Promotion details résznél.
-
Burt1793
veterán
válasz
Balinov #1916 üzenetére
Hát ez az, én csak az exponáló gombot ismerem, jobb oldalt!
Nagy kamerával is csak autómatán fotózok, azzal legalább könnyű jó képet csinálni, mert az nem HTC, hanem Sony, van pár objektív, de azokat se cserélgetem...
Én azért fotózok (gondolom sokan így vannak ezzel), hogy visszanézve újra átélhessem a dolgokat. Azzal a géppel meg úgy veszem akadásmentesen 60 fps-sel az 1080p-s videót, akár sötétben is, hogy leesik az állam. Egy ilyen HTC mellé mindenkinek ajánlom!
-
mumk1
addikt
válasz
Balinov #1584 üzenetére
Engem egyértelműen meggyőzött, hogy jobb.
Amíg több telefonom is otthon, nappaliban, csak edge -el hajlandó csatlakozni a hálózatra, addig a ONE stabilan használja a 4G-t, valamint kocsiban, beszélgetés közben sem szakad meg a hívás olyan helyeken, ahol tudom, hogy korábban mind eldobta a hívást.
Dicsértem már korábban a rádiós eszközöket benne és nem csak a wifi kiváló, de a BT és kifogástalan a régebbi kihangosítómmal, amivel ez előtt birkózott a HOX és a Xiaomi is.
Ezen a téren, tényleg jelentős fejlődést látok. -
petipetya
nagyúr
válasz
Balinov #1579 üzenetére
Nem is vártam mást.
Nálam csak egyetlen fekete lyuk van az útvonalam mentén, mégpedig az egyik metró végállomás. Ott a Desire S csak EDGE-n volt hajlandó működni, HSDPA-n nem. Az Xperia S megy HSDPA-n kettő vonallal. Ezzel szemben a HTC One már három vonallal hozta ugyanott a HSDPA-t.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Balinov #1220 üzenetére
ok. semmi gond!
(#1219) FeRRaR1!
latod, mar megint felremagyarazod a dolgokat!
de miert?
ki beszelt szinekrol, betekintesi szogrol a samsung pirosarol?
en ma kerultem olyan helyzetbe, hogy lehetosegem volt a korabban emlitett 3 telefont egymas mellett feher es fenyero szempontjabol osszehasonlitani.
mivel a HO es az S4 vasarlasa kozott hezitalok, ezert kerdeztem meg itt, hogy a HOX-hoz (amit ma leteszteltem) kepest az uj masinanak milyen a kijelzoje.
szoval inkabb ebben segits!(#1217) Xaels!
ezt en pontosan tudom, hisz ismerem...., de lehet nem latta igy egymas melle teve a telefonokat. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest