- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdamJ:::
csendes tag
Az enyém Asia-HK-CHT HTC__622, na erre még nem jött ki a frissítés...
-
csendes tag
Egy aprócska (ám annál fontosabb) kiegészítés a „Ha nincs Magyar nyelv!” leíráshoz a PDAfanclub oldalon.
4.2.2 verziótól fölfelé RSA hitelesítést kell kezelnie az ADB-nek. Ezt csak az újabb verzióju ADB tudja.
Innen letöltheted: android-adb_fastboot-16.01.zip (néven)
-
csendes tag
-
csendes tag
Ide is berakom
Ma megrendeltem egy ilyet (802d Dual Sim 32GB), majd meglátjuk milyen lesz…
Az eladó szerint a „nagykerben raktak rá magyar nyelvet, elérhető a Play Store, és működik a GSM hálózaton is”.
-
csendes tag
válasz
Nuada herceg #15513 üzenetére
Nuke, azért azt ne felejtsd el, hogy egy alu body kevés a sikerhez, a HTC még komoly munkát fektetett a Sense felületbe, míg a Samu odadob egy majdnem alap Android felületet, ami nagyon gyorsan unalmassá válik és egyáltalán nem egyedi, pláne nem prémium.
-
csendes tag
Ha esetleg mostanában valaki rendel One flip case (HC V841) tokot és valamilyen jobbféle asztali dokkolót írjon rám, csatlakoznék!
-
csendes tag
Nem tudom volt e már az oldal de jó ránézni:
-
csendes tag
válasz
Nuada herceg #14921 üzenetére
Én ezt a prémium kérdést inkább onnan közelíteném meg, hogy a gyár kiad egy ilyen típusú házat, és majd a felhasználó eldönti, hogy prémium érzés e neki vagy sem.
-
csendes tag
válasz
Giovanny #14869 üzenetére
Ha a bőrtokban van, mondjuk műszálas bélés akkor nem, érdemes jó minőségűt venni.
Az én Desire-m 3 éve van egy gyári HTC bőrtokban és semmi kopás nincs rajta, nem hiszem, hogy a ONE jobban kopna. Apropó ONE kopásállóság (horror)! -
csendes tag
Ilyen tokot használ valaki, mi a vélemény?
-
csendes tag
Sziasztok, egy noob kérdés:
ha szolgáltatónál veszek ONE-t, akkor a frissítések milyen process alapján jönnek meg a telóra? Értem ez alatt, ha a HTC kiad egy frissítést, akkor mikor jelenik meg ez egy szolgáltatótól vett telón?
Köszönöm! -
csendes tag
Üdv az Uraknak,
én egy olyan plusz opciót hoznék be a témába, hogy amíg a ONE és a BTF S között őrlődtem olvastam az elkövetkező hónapok nagy újdonságdömpingjét és igazából most azon agyalok, hogy hátha kijön egy ONE verzió S800-as procikészlettel karácsonyig. Szóval nagyon udvariasan és tisztelettel arra gondoltam, hogy most már érdemes megvárni az év végi kínálatot és nem elsietni a vásárlást ha nem feltétlenül muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest