- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Giovanny #37216 üzenetére
Jelenleg egy új és gyári garanciás M9 ára még elég magas, főleg úgy, hogy már szinte 1 éves készülék, ezért lehet jobb választás kivárni a márciust az új modell miatt és vagy kicsit többet kifizetni érte, vagy valakitől új állapotút venni ahhoz képest olcsóbban.
Az meg megint más kérdés, hogy mi az, amire nem elég az M7 és legalább egy M9 kell vagy valami jobb alternatíva.
Persze rá lehet fogni több dologra, hogy miért, de valós mindennapi használat során már olyan szintet értek el ezek a készülékek, hogy szükségtelen valamilyen kirívó indok nélkül 200 ezer forintokat beruházni egy újabb modellbe. -
ferob
őstag
válasz
Giovanny #32517 üzenetére
Ha S-OFF állapotú a készülék, akkor van lehetőség GPE modellre konvertálni közvetlenül egy 5.0.1 verziójú RUU-val, egyéb esetben nem oldható meg.
(#32520) Ununqatrium: Olyat nem fogsz kapni, amilyen volt rajta, ez elég egyértelmű, maximum valami Beats matricát rakhatsz rá, de gondolom az nem cél.
-
toeki
senior tag
válasz
Giovanny #32517 üzenetére
magyarországon csak a htc sense-felületével szállitanak, google edition-t szerintem max gsm boltban lehet kapni de még ott se nagyon.
ha nyitod a készüléket és átállitod a cid/mid számot és felraksz egy gyári gpe romot akkor szedhetsz le gpe frissitést de szerintem inkább várd ki azt az 1-2 hónapot amig kijön a sense-es verzió -
s3nsitivity
addikt
válasz
Giovanny #31744 üzenetére
Hát ugye a hivatalos dátum előtt senki se érheti el a forráskódot.
Tegnap reggel volt az 5.0 hivatalos debütációja, tegnaptól érhető el és shippelték a cégeknek az eredeti kódot. Itthoni idő szerint ma 0:03-kor kapta meg a HTC és indult a fork amire kitűzött 90 napos deadline van.
Fejlesztésről még nem tudok semmit de kétlem, hogy elhúznák a 90 nap végéig.
Amit meg tudok valamit jelzem. -
Szpisti
addikt
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Giovanny #21310 üzenetére
Az a legjobb amit tehettél, mivel kíméli az akksit, 500 mA az áramerősség és ez kb a fele a gyári HTC töltőnek, ami szintén nem valami erős a mai mezőnyben, de ez igazából jót tesz az élettartamnak, bár nagy különbségekre nem igen lehet számítani. A hátránya meg hogy lassabban tölt, 1-2 óra helyett kell neki 3-4 mondjuk, de ugye van rá ideje éjszaka bőven
shadowcam
Nekem is CX 300 II volt. Nagyon retek egy füles, és erre későn jöttem rá én is, húúú viszonylag nagy mély, dübörög, hudejó. Hát nem. Beyerdynamic mmx 101 ie van helyette, ég és föld, olyan részleteket hallok a zenéből, amiről azt sem tudtam, hogy benne van, hiába szólt kicsit jobban a CX a HTC Desiren mint a HOX on vagy a Oneon, nem jelent semmit, az a füles 2-3 ezres kategória.
Ezt megcsináltam, javított sokat rajta. Mikor újat veszel érdemes végigtolni 2-3 este, mert kialakítja a hangképet, ami egyébként is megtörténne, csak lassabban, akár hónapok alatt...
Egyébként meg itt segítettek nagyon sokan, felnyitották a szememet, hogy bizony a CX kategóriában csak a nevéből él az sh.
-
Steve1207
veterán
-
-
szekra
addikt
válasz
Giovanny #20130 üzenetére
Ezt rendeltem, direkt szellőzőre szerelhetőt, lehet állítani a méretet, és oldalt puha bőr borítású, még akár ha tok nélkül használnád sem sérti fel a telót. + hozzá egy autós töltőt. (világító htc leddel
) Cakkum-pakk 8 dolcsi, majd aztán meglátom mennyire jó, ennyit szerintem már most megért.
-
válasz
Giovanny #16512 üzenetére
Alvó üzemmód
Az alvó üzemmód úgy kíméli az akkumulátort, hogy a HTC One készüléket alacsony fogyasztású állapotba helyezi, miközben kikapcsolja a kijelzőt. Így megakadályozhatja azt is, hogy véletlenül megnyomjon egy gombot, amikor a HTC One a táskájában van.A készülék átállítása alvó módba
Röviden nyomja meg a KI-/BEKAPCSOLÓ gombot, hogy kikapcsolja a kijelzőt, és a készüléket alvó üzemmódba állítsa. A HTC One automatikusan Alvó üzemmódba kapcsol, ha egy ideig nem használja.A Kijelző, gesztusok és gombok (vagy a Kijelző és gombok) beállításokban módosíthatja az időt, amelynek elteltével a HTC One alvó üzemmódba lép.
Ébresztés alvó üzemmódból
Ha sajátkezűleg szeretné felébreszteni HTC One készülékét, nyomja meg a KI-/BEKAPCSOLÓ gombot. Fel kell oldania a képernyőt.
A HTC One automatikusan felébred, amikor bejövő hívása érkezik. -
NandorHUN
addikt
válasz
Giovanny #15853 üzenetére
A google play-en ez egy fizetős program, az egyik leghasznosabb program okostelefonra, mivel gyakorlatilag "mindent" be tudsz rajta állítani, hogy mire mit csináljon a telefon.
Más: Tudnátok esetleg még ajánlani tokokat? (Olyat ami végig rajta van, és védi a sarkait is)
-
AdamJ:::
csendes tag
válasz
Giovanny #14869 üzenetére
Ha a bőrtokban van, mondjuk műszálas bélés akkor nem, érdemes jó minőségűt venni.
Az én Desire-m 3 éve van egy gyári HTC bőrtokban és semmi kopás nincs rajta, nem hiszem, hogy a ONE jobban kopna. Apropó ONE kopásállóság (horror)! -
Kocsó
aktív tag
válasz
Giovanny #14468 üzenetére
A kérdésem, hogy hány évre tervezed a következő (ONE?) telefonod venni?
(azt hiszem jogosan teszem fel a kérdést, tekintve, hogy nekem 5 évig volt Nokia 5800XM, majd most júl.-ban váltottam ONE-ra és nem volt problémám a támogatással)
És mivel a ONE egy "zászlóshajó" remélhetőleg a "nem hivatalos" support még pár évig működni fog -
Valkűr
addikt
válasz
Giovanny #12227 üzenetére
Dehogy bántottál, hisz csak beszélgetünk...Egy általános használat alatt nekem kibirt másfél napot...Ha nem nyomkodom akkor elmegy 2 napig is...Aktiv használattal egy délutánt bir ki.. Ha mondjuk nekiállsz játszani és folyamatosan tolod mondjuk 5 óránál többet nem bir ki, de akkor folyamatosan terheled és megy a kijelző is 5 órán keresztül megállás nélkül..
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Giovanny #12218 üzenetére
nos,nem.
nekem egy napot egy telefonom sem bírt ki.
hogy mennyire gázos ez mindenki maga döntse el.
van itt akinek sokáig bírja van akinek kevésbé,nem csak nekem.
ez nem tudom mitől függ,nekem minden gyári,nem mókolt a telefon.
az a tapasztalat,hogy nagyjából ilyen mind, a lumia, az iphone 5,a one,mind kb ugyanaddig bírták nálam,talán az iphone picit tovább,ott ugye csak két mag van és a kijelző is kisebb.
ha nem vagy hardcore júzer,akkor kibírhat egy napot.
én sokat netezek,ami sok kijelzővel jár,így nekem hamar elfogy. -
-
Avicularia
veterán
válasz
Giovanny #12209 üzenetére
Ha találsz olyan készüléket amin még 4.1.2 fut azt lehet S-OFF-olni, ekkor tudsz rootolni, custom romot felrakni és a gyári állapot maradéktalanul visszaállítható
Ha már telepítették a 4.2.2-t akkor azon egyelőre nem megoldató az S-OFF, ott csak a hivatalos htc-n keresztüli bootloader nyitással lehet rootolni ami garanciavesztést okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged