- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
fister #37948 üzenetére
Az enyém ősszel lesz 6 éves (2013.09) , mondjuk gari lejárta előtt a kameralilulás miatt szervízben volt (2015.07), akkor gyakorlatilag felújították.
2 éve apám használja, egyedül a sebességre panaszkodik ő is, illetve a szelfikamera burkolata alá került por, egyébként rendben teszi a dolgát, minden működik rajta. -
-
Derrewyn
senior tag
-
Derrewyn
senior tag
válasz
kllzslt #37825 üzenetére
Egy ilyet találtam nagy hirtelen:
"My HTC One M8 will not charge or power up..."
Egyébként szoktad a gyári töltőn kívül esetleg mással is rendszeresen tölteni?
-
Derrewyn
senior tag
válasz
lofagi #37791 üzenetére
Amíg M7-em volt, párszor csináltam lassulás miatt FR-t, utána mindig fürgébb lett a telefon.
A HTC mentés elég jó, szinte mindent visszaállít, SMS-ek, híváslisták megvannak még most is 2013-ig visszamenőleg (HTC átviteli eszk. is nagyon jó).
Az appokat is visszatelepíti többnyire, de vannak kivételek (nálam pl. Hearthstone), illetve az appok beállításai, telefonon mentett adatai elvesznek. -
Derrewyn
senior tag
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Caldera #37761 üzenetére
Nem kellett lilulnia, anélkül is be lehetett adni. HTC által is elismert szériahiba, lehetett tudni, hogy az a szenzor előbb-utóbb ezt fogja csinálni.
Nekem konkrétan semmit nem néztek meg az átvételi helyen (Telekom).Remélem senki nem veszi ezt magára, csak arra akarom felhívni a figyelmet, hogy ha a gyártó elismer egy hibát, akkor érdemes kihasználni, hogy ingyen javítja is azt.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Caldera #37758 üzenetére
Ez elég jól hangzik, nem is gondoltam, hogy ilyet csinál bármelyik gyártó.
Amúgy nem értem azokat, akik a lilulásra panaszkodnak. HTC ezt garanciában javította, nekem teljesen újjáépítették a telefonom, új kamera, akku, képernyő és teljes burkolat. Mielőtt lejárt volna a 2 év leadtam, kb. 2 hét alatt megvolt.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #36327 üzenetére
Ja, így már érthető.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #36320 üzenetére
Ezzel a gyártási idővel valami nincsen rendeben, az M7 csak 2013 márciusában jelent meg. 9 hónappal korábban tuti nem gyártották még.
-
Derrewyn
senior tag
Na, az én One-om is megjárta a szervizt, hibaként lila kamera, recsegő hangszóró és gyenge akku lett feltüntetve. Csütörtökön adtam be Telekomnak, következő csütörtökön vissza is érkezett.
Kvázi új telefont kaptam vissza, cserélték a házat, kijelzőt, rácsokat, akkut, kamerát és hangszórót is. Összeszerelési minőség pedig jobb, mint a gyári volt. A kicsit ütött-kopott One-omból lett egy makulátlan darab.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Medocsabi #35666 üzenetére
Szét lehet szedni a telefont a megfelelő eszközökkel és kellő szaktudással, így garanciálisan természetesen tudják javítani.
Mielőtt beadod, csinálj egy biztonsági mentést, aztán gyárira állítsd vissza a készüléket. Ha visszakapod, akkor csak töltsd vissza a mentést, és minden helyreáll.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
enginev3.0 #35400 üzenetére
Nekem is van tokom hozzá, mégsem használom.
Az a pár mm, amivel nagyobb lesz, már pont zavaró számomra. A használatot megnehezíti, pedig nincs kis kezem. A fogásom rosszabb a tokkal, nem simul annyira bele a kezembe, és úgy érzem, hogy bármikor kicsúszhat.
-
Derrewyn
senior tag
Mivel nyilván tételesen elszámolt raktárkészletből dolgoznak, ezért nagyon kicsi a valószínűsége, hogy a valósan elvégzett javítások/cserék és a szerelési munkalapon leírtak ne egyeznének meg.
Lehet nehéz elhinni, de ez nem a sarki kocsma, ahol csak akkor ütik be a sört a gépbe, ha NAV ellenőrzés van. -
Derrewyn
senior tag
-
Derrewyn
senior tag
-
Derrewyn
senior tag
Talán egyetlen olyan mobilgyártó van, aki 2 évnél régebbi készülékekre is nyújt támogatást.
Mondjuk abban sem sok köszönet van, 4S-en nem túl fürge az iOS8.Szóval HTC már így is kimagaslóan jó támogatást adott a One M7-re, ha még lesz update, akkor pedig kiválót.
vkp: Na így már szépen most eléggé hasít. Nekem sosem ment még 77 Mb/s-ig...
-
Derrewyn
senior tag
-
-
Derrewyn
senior tag
válasz
kekkola #34327 üzenetére
Ferob elég sok embernek segített a problémáján, ha figyelnéd a fórumot, akkor látnád, hogy az utóbbi időben is rengeteg tanácsot adott.
Hülyén feltett, nem is a témához (One M7) kapcsolódó kérdésre meg nyilván nem biztos, hogy itt fogsz megfelelő választ kapni.
Egy gyors google keresés.
-
Derrewyn
senior tag
-
Derrewyn
senior tag
Az a baj, hogy tokkal meg minden telefon érezhetően nagyobb lesz. Nekem az M7 fogása is tok nélkül tökéletes, tokkal már valahogy nem esik annyira kézre.
Persze biztos meg lehet szokni idővel, de sem a kezem mérete, sem az autós tartó átfogása nem fog változni.Ami viszont meglepett, hogy az M9 kisebb az M8-nál.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Ununqatrium #34030 üzenetére
Mert kikapcsoltad az értesítéseket a lezárási képernyőn.
-
Derrewyn
senior tag
-
Derrewyn
senior tag
válasz
MaddeNNNN #33988 üzenetére
Háttérképekre (meg hangokre) ott van a Zedge, iszonyatos mennyiségből lehet válogatni.
PIN kódos képernyőzár feloldásnál nem rezeg az érintéseknél, ez most új feature vagy bug lehet?
Illetve tényleg zavaró, hogy az energiatakarékos módot is kirakja lezárt képernyőnél az értesítések közé.Egyébként azt kaptam, amit vártam. ART.
Sőt, ahogy nézem semmilyen rezgést nem produkál érintésre, ami fura, mert be van kapcsolva.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
enginev3.0 #33974 üzenetére
Az extra Chupa Chups majd 1 hét múlva jön postán.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Nuada herceg #33611 üzenetére
Hát az M7 már nem valószínű, hogy megkapja. Legalábbis ne számítson rá senki, így lehet kellemesen csalódunk.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Nalninh #33497 üzenetére
Én is M7 tulaj vagyok, nem tudod, hogy Timbuktuban a főtéri zöldséges miért nem árul kalocsai paprikát?
Komolyan emberek, miért kell totál offtopic kérdésekkel bombázni a fórumot? Csak azért mert ilyen telefonod van, még nem lesz a témához kapcsolódó...
Hogy On is legyek, hamarosan letelik a 2 évem és egyelőre nem látok semmi alternatívát váltásra, mármint olyat, ami ténylegesen előrelépés is lenne (és nem csak számokban). Tudom jön az M9, de amire használom, arra az M7 is tökéletes.
Korábbi telefonoknál nem volt ritka, hogy közel voltam ahhoz, hogy földhöz csapjam (Moto Defy hívás közben bontott, képernyő feloldása fél perc volt, hasonlók), most viszont teljesen elégedett vagyok. -
Derrewyn
senior tag
válasz
InFRaReD #33135 üzenetére
Még "Development"-et ír a HTC az unlocked M7-re. Az M8 viszont jobban áll, "Integration" alatt van. Szerintem még 2-3 hétig nem valószínű, hogy az M7 megkapja, az M8 úgy tűnik hamarabb kerül sorra.
Amúgy itt lehet nézelődni: HTC Software Updates
Tudom alapvetően amerikai eladású telefonokra vonatkozik, de elég jó támpontot adott 4.4-nél is.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
princesama2 #32842 üzenetére
Nálam 1 napot kibír, de vettem egy külső akkut, nálam táskában elfér, így egész napos GPS tracking is sima liba, enélkül nem bírná.
Melegedés észrevehetőbb (de közel sem vészes), mint műanyagházas készülékeknél, mert a fémház rögtön kivezeti, ráadásul az alaplap van közvetlenül a burkolat alatt. -
Derrewyn
senior tag
válasz
DjDanee87 #32817 üzenetére
Ez azért közel sem így működik, nekem sincs igazi rálátásom, de annyi biztos, hogy okkal futtatnak ki értékesítésből készüléket. Ha ez megtörtént, a honlapról is leveszik, még akkor is, ha maradt némi készlet.
Az M9 szerintem ugyanígy kapható lesz premier után egy ideig, aztán az is erre a sorsra jut. Remélem, nem vagyok túl optimista...
Az, hogy momentán semmi HTC nincs kínálatban, az nem túl jó jel... Nem tudom milyen megállapodás van a gyártó és szolgáltató között. -
Derrewyn
senior tag
válasz
DjDanee87 #32813 üzenetére
Igen, érdemes rákérdezni. Én egy használtnak írt, de teljesen bontatlan dobozú M7-et vettem (belső dolgozói vásárlás), ez is ott porosodhatott valahol.
Más kérdés, hogy mivel nincs a készülék árlistában, ezért kicsit körülményesebb lehet a vásárlás. Biztosra viszont ne vegyétek, hogy lesz.
Szerk. Amúgy arról, hogy nem kapható HTC a T-nél... Szerintem közel sem viszik úgy, mint a Samsungot, ezért sajnos nem éri meg készleten tartani. Emellett az S4 LTE-t még gyártják, M7-et már rég nem, szóval a két gyártó eleve másképp működik.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
CptAdamica #32687 üzenetére
Nem hiszem, hogy túl nagy különbség lenne külső akksik között, nekem egy yoobao 7800 mAh-s van, működik gond nélkül több, mint 1 éve. 3 teljes töltést simán ad, ha frissen töltöttem fel.
-
Derrewyn
senior tag
Egy új M7 mennyit érhet? T-nél besült raktárkészletből való, szóval függő, viszont használva egy percet sem volt, T nem ad rá garanciát, de HTC gari szerintem ettől még akár élhet is...
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Redplee #32594 üzenetére
Melyik szolgáltató, és mi a környék?
Könnyen lehet van rá magyarázat. Például arról tudok, hogy a Budapest, Széna téren a lebontott minisztériumi épületen volt T-nek bázisállomása, ami helyett a környékbeli állomásoknak ugyan növelték a kapacitását, azonban lefedettségben ez okozhat eltérést, főleg épületen belül.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Nuada herceg #32575 üzenetére
Nekem nincs ilyen gond vele, pedig elég sokat esett.
-
-
Derrewyn
senior tag
Ma érdekeset produkált a One-om:
Reggel szokás szerint bedugtam a fülem a BKV-n, indítom a zenét, megy is a lejátszás, de mégsem szól. Fülhallgatót 1 hete vettem, csak nem hibás. Elindítom nélküle is, hangszórók is némák. Újraindítás megoldotta, de fura volt.Mondjuk egy kezemen meg tudom számolni hányadik probléma ez egy év alatt, talán 1-2-szer eldobta a hálózatot korábban.
Előző telefonom Moto Defy volt, lenne miről mesélni... Pedig szerettem a kicsikét. -
Derrewyn
senior tag
válasz
s3nsitivity #29094 üzenetére
Igen, ha már egyszer úgy adják, hogy vízálló, akkor legyen is az. Ha pedig mégsem az egy példány, akkor cseréljék garanciában.
Ez ilyen egyszerű. Amit most csinál a Sony, az nem más, mint a fogyasztók megtévesztése.Amúgy ennyire hiányzott nekik, hogy a Homárra kerüljenek?
-
Derrewyn
senior tag
válasz
jozso1989 #28602 üzenetére
Nekem elsőre olyat esett az M7, hogy karc lett rajta. Buszon sikerült eldobnom egy igen erős fékezésnél, csúszott a padlón fél métert, a homokot nem bírta. A kijelző is karcolódott kicsit, az alumínium sarkok meg durván.
Volt azóta több ejtésem, de csak nem akar törni.Majd a banán márkájú telefon lesz az igazi prémium. Minden majom kedvence.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
s3nsitivity #28402 üzenetére
Az a helyzet, hogy ehhez a pandawill reklámhoz semmi köze a google-nek. Ezt az MA rakta be háttérnek.
-
Derrewyn
senior tag
Más tapasztalta azt, hogy Sense 6-on, a képernyőzár mintánál nem érzékeli elsőre az érintést? Bosszantó, hogy gyakran kétszer kell végighúznom a feloldáshoz.
-
Derrewyn
senior tag
Na ezt a képet vajon mivel csinálták?
-
Derrewyn
senior tag
T-sre nekem is megjött.
Régebben valaki nagyon várta, hogy az alsó menü alól eltűnjön a fekete sáv. No, most eltűnt.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
SeatLeon08 #27438 üzenetére
Szerintem nem fog megjönni májusban, ezt csak az amerikaiknak ígérték.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Tiger. #27422 üzenetére
Sosem volt bekapcsolva, de ellenőriztem, és most sem volt.
Ha tegnap napközben nem töltöttem volna rá 20%-ot (45-ről 65-re), akkor este 9-re kikapcsolt volna, mindezt mérsékelt használat mellett.
Az mondjuk lehet belejátszik, hogy elfogyott a 3 giga keretem, és 32 kbit/s letöltés miatt tovább dolgozik minden e-mail, FB, időjárás, stb. frissülésnél. -
Derrewyn
senior tag
válasz
FuRiONight #27419 üzenetére
Nekem mostanában elég siralmas az akku időm. Ráadásul a GSam sem segít, WiFi-re ír 65%-ot, viszont 0 percet, mert be sem volt kapcsolva...
-
Derrewyn
senior tag
válasz
spawn21 #27359 üzenetére
Erre gondolsz?
http://www.argep.hu/trend/SONY/Sony-smart-headset.html
Ha zenehallgatásra kellene, akkor én valami ilyesmit javasolnék inkább:
http://us.urbanista.com/collections/headphones/products/london-5
Ez 10k körül ténylegesen kapható.
-
Derrewyn
senior tag
-
Derrewyn
senior tag
@migabi24: Nyilván más telefonok is melegszenek, viszont töltés leállítását korábban még nem tapasztaltam. Valószínűleg nem segít, hogy akku bent van a telefon legmélyén.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
silver-pda #27047 üzenetére
Nekem 30°C.
Sajnos azt vettem észre, hogy erősen hajlamos melegedésre, autóban Google térképet használva 50°C volt, túlmelegedés miatt le is állította a töltést.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
stilo18 #26238 üzenetére
Ez mondjuk érthetelen számomra a Voda esetében, hogy drágább díjcsomagnál miért nem olcsóbb a telefon.
Jó persze, elég ütősek a RED csomagok, ha valaki rengeteget telefonál, de hogy drágább a készülék, mint alap Go csomag esetében, erre még a 24 havi részlet sem magyarázat. -
Derrewyn
senior tag
válasz
mocsyzozi #26194 üzenetére
Akárhogy is számolom a Vodánál 212.000 Ft, és 24 havi részletre adják, a gyorsbolt meg 220.000 Ft és egy összegben. Igen, utóbbi független, viszont azonnal ki kell fizetni a teljes árat, ami magasabb a teljes részletösszegnél.
A havi díjakat felesleges bevenni a buliba, mert azt így vagy úgy, de fizetni fogod.
Egyetlen kivétel, ha különböző szolgáltatók ajánlatait hasonlítod össze, de akkor sem pusztán csak a havi díj mértékét kell nézni, hanem a nyújtott szolgáltatást is.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
CptAdamica #26000 üzenetére
Téves. Készülékváltás esetén ingyenes a SIM csere Telekomnál, akkor is, ha nem tőlük vetted. Ha meg a szolgáltatónál vetted, akkor alap, hogy cserélik, sőt ilyen esetben automatikusan szokás mellékelni az új SIM-et is a készülékhez.
SZerk. Hopsz, nem néztem, hogy van mg egy oldalnyi hozzászólás.
-
Derrewyn
senior tag
-
Derrewyn
senior tag
válasz
stilo18 #25545 üzenetére
A tokkal az a baj, hogy hiába csak 1-2 milliméter, mégis érezhetően nagyobb lesz tőle a telefon. Használtam egy darabig tokkal, de kényelmetlen volt. Számomra sokkal jobb a fogása is nélküle, biztosabban tudom egy kézzel használni.
Dr. Maci, amit a T adott nekem az 801n, én ezt választanám.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
CptAdamica #25454 üzenetére
A gyári szoftveren nincs más mód.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Avicularia #19298 üzenetére
Jó kis szabadalmi troll lett a Nokiából is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest