-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
MerLinh #21832 üzenetére
Ha ez számít, [ebben a sorozatban] rendszeresen feltűnnek HTC-k, One X, One, Chacha.
De [ebben] is találkoztam már szeretett gyártónkkal.
(Én csak ez utóbbit nézem)
De ezentúl majd figyelem ezekben is: [link] & [link]
HUTCHDB: A HTC-től nem lenne rossz húzás ez a facebook reklámkampány, meg a champions és european league. Ehhez kéne még hogy az RDJ reklám menjen TV-ben, vagy akár mozifilm előtt a reklámok közt. De ha jól emlékszem régebben volt valami pletyka arról hogy lesz HTC márkabolt, na ez sem lenne rossz, talán egy fajta rejtett biztonságérzetet adna az embereknek (bemegy az átlag ember a plázába és ott a márkabolt, fel lehet keresni őket személyesen, nem egy megfoghatatlan márkanév... szóval értitek). Ez azért sokat nyomna.
Az Apple, az más. Az egy kultusz. Azzal nem is lehet összehasonlítani, mert aki munkára (pl. zene) vásárolja meg, vagy mert ez felel meg legjobban a valós igényeinek az oké, de ez a divat imajomkodás a kultuszból fakad, mint kölyökkoromban a PEZ adagoló, csak ez drágább, de ha van ilyened mégis menőbb leszel vele.
(pl franciáknál ha bemész egy mekibe és leülsz majd a kis burgered mellől figyeled az embereket, 10ből kb 7-8 tuti iPhone-t rak ki az asztalra legyen 16 vagy 56éves, persze ebben szerepet játszhat a szolgáltató is na de ennyire???)
NandorHUN: Jó kép
le is mentettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest