- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Red@Arc
tag
-
Red@Arc
tag
Nektek, akik most kapják, mi a verziószám?
-
Red@Arc
tag
Sziasztok!
Elsődlegesen azokat kérdezném, akiknek hozzám hasonlóan sikerült a Sense 6-ra frissíteni és használják az emberek widget-et. Ahogy a csatolt képen látszik, a 3x3 formátum alján van egy fehér sáv. Ez korábban teljesen átlátszó volt, most viszont nem tudom sehogy sem eltüntetni. -
Red@Arc
tag
válasz
Ununqatrium #26925 üzenetére
Nincs véletlenül bekapcsolva a "rendszerfrissitések automatikus letöltése" opció? Miután ezt kikapcsoltam egyből lejött a frissités, előtte órákon keresztül 2-4MB-on megállt.
-
Red@Arc
tag
Irigyellek benneteket! Nekem a 4MB-nál megáll, többszöri próbálkozás után is. A vodások szerencsésebbek. T-M-sok közül sikerült már valakinek?
-
Red@Arc
tag
válasz
CptAdamica #26529 üzenetére
Az európai oldalak közül egyedül a britek oldala él, ott az integrációs szakaszt jelzik.
-
Red@Arc
tag
válasz
Red Bull fan #22724 üzenetére
Nem meglepő, sajna!
Pedig lenne mit írni, akár egy HTC-s cikkbe összefoglalva: Desire 816 (a külföldi fórumokon áradoznak róla), az M8 új kameramodulja (amit hurrikan is linkelt), legjobb telefon (Galardo "tweet-je"), meg egyébként minden HTC-s pletyka.
Ja, hogy ezért nem tejelnek? Objektív újságírás??
-
Red@Arc
tag
Sziasztok! Gyári 4.3-as telefonom a gmail 4.6-is frissítése óta magától kikapcsolja a gmail szinkronizálást valamennyi fióknál. Hiába kapcsolom vissza, egy-két naponta ezt meg kell ismételnem. Előfordult ez már valakinél közületek?
-
Red@Arc
tag
Ha már lúd legyen kövér!
A 4.3 után jöhet a 4.4!
-
Red@Arc
tag
-
Red@Arc
tag
Egy újabb érdekesség a HTC jövőjét illetően! Az Amazon Phone még be is jöhet!
-
Red@Arc
tag
Egy tartalmas összefoglaló az 5.5-ös Sense-ről.
-
Red@Arc
tag
válasz
enginev3.0 #15137 üzenetére
OK
-
Red@Arc
tag
válasz
enginev3.0 #15134 üzenetére
Ehhez kódot is igényelni kell! Nekem kb. 1 hétre jött meg, de még nem próbáltam ki. Ha érdekel priviben átadom a kódot.
-
Red@Arc
tag
Most olvastam, hogy Európába később jön a 4.3, nem tudom mennyire igaz:
"According to HTC leakster LLabTooFeR, who has made his name leaking out HTC software update information well ahead of time, the HTC One in Europe won’t be getting Android 4.3 until November but the update will be coming with Sense 5.5, the software that will supposedly be coming on board the HTC One Max in the coming weeks." (Forrás)
-
Red@Arc
tag
4.3-ra várva olvasgatok erre-arra, és találtam egy érdekes bejegyzést a G+-on:
"The +CyanogenMod Installer will automatically unlock the bootloader on HTC devices if it is locked. It automates the official process for you, so no need to mess around with logins and emails."
Ez igencsak érdekes fejlemény lenne a jövőre nézve.
-
Red@Arc
tag
A kettő között valahol
[link]
-
Red@Arc
tag
-
Red@Arc
tag
válasz
Nuada herceg #12647 üzenetére
Lehet ez is a háttérben, de akár be is jöhet a húzásuk. Nagy és egyre nagyobb az a piac!
-
Red@Arc
tag
válasz
Avicularia #11550 üzenetére
-
Red@Arc
tag
-
Red@Arc
tag
-
Red@Arc
tag
Nekem semmi bajom nincs vele. Itt egy pár másodperces anyag, ma vettem fel próbaképpen.
-
Red@Arc
tag
-
Red@Arc
tag
Kicsit off, de nagyon jó!
-
Red@Arc
tag
Egy kicsit részletesebb lista a 4.2.2 frissítés tartalmáról.
-
Red@Arc
tag
-
Red@Arc
tag
Kicsit off. Lehet, hogy lesz
is!?
@5711 zsoleer: Egy kis képi segítség.
-
Red@Arc
tag
Nekem is One már
Most vettem át, hibátlan összeszerelés, pixelhibamentes! Amúgy T-s, még a múlt hét csütörtökön rendeltem, és mai napra ígérték eredetileg a szállítást. Pénteken vidékre utaztunk, szombaton jön az email: beérkezett a PPP-be, mehetek átvenni. Nehezen telt a hétvége ennek tudatában, de most már az enyém!
-
Red@Arc
tag
-
Red@Arc
tag
válasz
hurrikan #3912 üzenetére
2 hete vettem a fiamnak egy OneX-et, részletre, előfizetés megújításával. Nem hívtak fel (nem kellett kötbért vagy mit fizetnem), egyszer csak jött az email - két nappal korábban, mint a rendelés visszaigazolásában szerepelt - hogy mehetek a PPP-be átvenni.
Én 23-ra kaptam az előzetes visszaigazolást a One-ra, de remélem hamarabb átvehetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 635 laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest