- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
Red@Arc #33434 üzenetére
Bocs nem véletlen,hogy nem úgy írtam 5.01,5.02. Gondoltam így is érthető. Márpedig van 5.0.2. 5.2 ben igazad van mert az nincs. Csupán lespóroltam a nullát.
ferrob: Nem keverem a kettőt mert tudom mi a különbség. Valószínűleg sietve olvastam át és ezért reagáltam rosszul. Fentebb írtam,hogy miért írtam 5.2 csupán spóroltam egy 0 t.
Csak arra reagáltam,hogy" 5.0 val vége a frissítésnek" az nem lenne igazságos a hibák miatt. Amennyiben még jönnek a kisebb javítások akkor rendben. -
saintex72
aktív tag
válasz
Red@Arc #26017 üzenetére
Bp. Europark. Már csak az hiányzik, hogy még össze is legyen gányolva.
Komolyan aggódom, hogy valami minősíthetetlen módon fogok viselkedni. Már amikor leadtam akkor is nagyon rezgett a léc. Olyan volt az egész mint 20-on pár évvel ezelőtt valamilyen hivatalban. Alig akarta felírni a hibákat meg, hogy karcmentes a készülék. -
-
NandorHUN
addikt
válasz
Red@Arc #7973 üzenetére
Én sehol em találom, se beállitásokban, se az alkalmazáson belül
#7977 - Nekem jobban tetszik abból a szempontból, hogy az oldalgombok jobban ki vannak emelve, így könnyebb szabályozni a hangerőt.
ui: iPhone után csak engem zavar, hogy pl. poweramp-ben és gyakorlatilag a legtöbb zenelejátszóban nem lehet a képernyőn szabályozni a hangerőt?! -Csak az oldalgombokkal.... -
NandorHUN
addikt
válasz
Red@Arc #7836 üzenetére
Igen,köszi
, de sok szám itt is csak néhány byte, és szerintem ezeket ugyanúgy "hibás" nak fogja felismerni... Érdekes, ezekszerint másnál is ilyen kicsik ezek a file-ok (9 byte) nálatok mégsincs hiba? - Nálam akkor lép fel hiba, ha véletlenül azokat választja ki amik 9 bytosak, illetve ha kézileg választom ki ezeket a zenéket hozzá.
-
-
BenHans
addikt
válasz
Red@Arc #2623 üzenetére
Azt hiszem erre szokás azt mondani, hogy zongorázni lehet a különbséget...
Nincs más hátra, mint előre, spórolás szeptemberig egy fekete 64GB-os verzióra, ha pedig lesz One+ akkor arra is ez vonatkozik.1dologtól viszont nagyon félek... Kell-e más mikrofont használniuk Európában? Ha kell az lesz-e ilyen minőségű? És fel lesz-e tüntetve az esetleges változás(hogy ki lehessen valahogy szűrni a kártyafüggetlenek közt a jobbat ha lesz...)?
Vagy csak észrevétlenül leszedik a bemutatóból a "Tisztán érthető hívás – még tömegben is.
A világon nincs hangerőszabályzó gomb. Így zajos, zsúfolt helyen telefonálni kihívást jelenthet. A HTC One megoldja a problémát a Sense hangzás segítségével. Kettős beépített mikrofont használ, amely felismeri a nagy környezeti zajt, és kompenzálásként dinamikusan felerősíti a bejövő hangot. Éljen a tiszta hang!" kiemelését.szerk. Fáj a szívem ahogy ott üti.
Ez nem must have, hanem mint ahogy már írtam Desire érzés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest