- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
Red@Arc #33434 üzenetére
Bocs nem véletlen,hogy nem úgy írtam 5.01,5.02. Gondoltam így is érthető. Márpedig van 5.0.2. 5.2 ben igazad van mert az nincs. Csupán lespóroltam a nullát.
ferrob: Nem keverem a kettőt mert tudom mi a különbség. Valószínűleg sietve olvastam át és ezért reagáltam rosszul. Fentebb írtam,hogy miért írtam 5.2 csupán spóroltam egy 0 t.
Csak arra reagáltam,hogy" 5.0 val vége a frissítésnek" az nem lenne igazságos a hibák miatt. Amennyiben még jönnek a kisebb javítások akkor rendben. -
saintex72
aktív tag
válasz
Red@Arc #26017 üzenetére
Bp. Europark. Már csak az hiányzik, hogy még össze is legyen gányolva.
Komolyan aggódom, hogy valami minősíthetetlen módon fogok viselkedni. Már amikor leadtam akkor is nagyon rezgett a léc. Olyan volt az egész mint 20-on pár évvel ezelőtt valamilyen hivatalban. Alig akarta felírni a hibákat meg, hogy karcmentes a készülék. -
-
NandorHUN
addikt
válasz
Red@Arc #7973 üzenetére
Én sehol em találom, se beállitásokban, se az alkalmazáson belül
#7977 - Nekem jobban tetszik abból a szempontból, hogy az oldalgombok jobban ki vannak emelve, így könnyebb szabályozni a hangerőt.
ui: iPhone után csak engem zavar, hogy pl. poweramp-ben és gyakorlatilag a legtöbb zenelejátszóban nem lehet a képernyőn szabályozni a hangerőt?! -Csak az oldalgombokkal.... -
NandorHUN
addikt
válasz
Red@Arc #7836 üzenetére
Igen,köszi
, de sok szám itt is csak néhány byte, és szerintem ezeket ugyanúgy "hibás" nak fogja felismerni... Érdekes, ezekszerint másnál is ilyen kicsik ezek a file-ok (9 byte) nálatok mégsincs hiba? - Nálam akkor lép fel hiba, ha véletlenül azokat választja ki amik 9 bytosak, illetve ha kézileg választom ki ezeket a zenéket hozzá.
-
-
BenHans
addikt
válasz
Red@Arc #2623 üzenetére
Azt hiszem erre szokás azt mondani, hogy zongorázni lehet a különbséget...
Nincs más hátra, mint előre, spórolás szeptemberig egy fekete 64GB-os verzióra, ha pedig lesz One+ akkor arra is ez vonatkozik.1dologtól viszont nagyon félek... Kell-e más mikrofont használniuk Európában? Ha kell az lesz-e ilyen minőségű? És fel lesz-e tüntetve az esetleges változás(hogy ki lehessen valahogy szűrni a kártyafüggetlenek közt a jobbat ha lesz...)?
Vagy csak észrevétlenül leszedik a bemutatóból a "Tisztán érthető hívás – még tömegben is.
A világon nincs hangerőszabályzó gomb. Így zajos, zsúfolt helyen telefonálni kihívást jelenthet. A HTC One megoldja a problémát a Sense hangzás segítségével. Kettős beépített mikrofont használ, amely felismeri a nagy környezeti zajt, és kompenzálásként dinamikusan felerősíti a bejövő hangot. Éljen a tiszta hang!" kiemelését.szerk. Fáj a szívem ahogy ott üti.
Ez nem must have, hanem mint ahogy már írtam Desire érzés!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Apple MacBook
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gyúrósok ide!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest