- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, búcsúzom tőletek, mert a mai napon hozzájutottam egy galaxy note 3 -hoz, szeretném megköszönni a sok segítséget amit tőletek kaptam! Egy jóbarátom vette meg a one-om, szóval a szemem rajta tartom a továbbiakban is, ha esetleg kérdés fogalmazódna meg bennem a későbbiekben, hogy segíteni tudjak vele az új tulajának, remélem bátran fordulhatok még hozzátok
Addigis Kellemes ünnepeket kívánok !
-
Caaabi
senior tag
Szép napot mindenkinek! Kérdésem h egyik telefonról a másikra való, wifin történő "átköltözéshez" milyen programot ajánlotok? S4--->One esetében ez a playen található HTC file transzfer nevű programmal könnyedén megoldható volt ( progik, SMS, wifi jelszavak stb...) ezzel a progival bármire tudok one ról menni vagy csak a HTC készülékre lehet vele másikról átcuccolni?
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, olyannal találkoztatok már h filmezés közben random megáll a lejátszás magától (mx player) a lejátszás gombra kattintva pedig folytatja, aztán egy fél óra múlva megintmmegismétli. Az előbb( play music) mix llejátszása közbenmmagától megáll, majd ranyomok folytatja, 25-30perc és megint megáll..
-
Caaabi
senior tag
Nexus 7 re jön hamarosan, már kíváncsian várom, jó kis írás és valóban tömör, köszi szépen! Ha jól értelmezem, érdemes lesz minden alkalmazast újra telepíteni art alatt, de ha idő közben valtok vissza dalvikra akkor az nem okoz galibát? Üzemidő javulásra kíváncsi leszek meg a gyorsaságra ami már most is elképesztő!
-
Caaabi
senior tag
Makker custom romosok
Ez majd a gyáriban is választható lesz? Röviden hol tudnék utánaolvasni ennek az új cuccosnak?
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, két kérdesem lenne, remélem tudtok segíteni benne:
1. videónézés közben az istennek sem akar elaludni a home és a vissza billentyű világítása, erre esetleg van valami megoldás?
2. Valami külső programmal esetleg ( root igénylés nélküli ) kivitelezhető e a két koppintásra való képernyőfeloldás? -
Caaabi
senior tag
Szép estét, egy olyan kérdésem lenne, hogy ha filmet vagy bármilyen videót nézek a készüléken, a 2 alsó gomb világítása az istennek sem akar kikapcsolni, ezt be lehet állítani gyárilag valahol 4.3 alatt?
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, 4.3 as frissítés után megjelent az állapotsavon egy ikon, de fogalmam sincs mi lehet az, előszöra a next launcher re gyanakodtam, ezért töröltem próba keppen, de akkoris ott maradt... Valakinek valami ötlet ezzel kapcsolatban?
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, így h kint van a 4.3 fognak még az 1.54 re való s-offal foglalkozni szerintetek vagy inkább frissítsen az ember? Mellesleg nekem egyenlőre valami hibajavitasos frissítést ajánlott fel, leírásban annyi van h a drót nélküli frissítés blablabla
-
Caaabi
senior tag
Abban mennyi igazság van, hogyha megkapjuk mi is a 4.3 at, akkor mivel az már új hboottal érkezik, azt próbálják már s-off olni, és az 1.54 essel már senki nem fog foglalkozni? Így ha feljön az OOTA nem érdemes igazából halogatni a frissítést?
-
Caaabi
senior tag
Az air call accept nevű progit próbálta már valaki? Nekem valamiért sehogysem akar működni :S
-
Caaabi
senior tag
Külsérelmi nyom 0 , hivatkoztam is rá h a készülék 2 hetes, makulátlan, fólia kezdetektől a kijelzőn, szilikontokban tartott keszülék, gyári hibára hivatkozva alátámasztva fotókkal, számukra elég volt, de nem nyilatkoztak ezzel kapcsolatban, annyit irt a "szakértő" h "a törés ténye nem vitatható" Es a samsung sem irt semmit, csak felajanlotta h kicserelik a kijelzőt ingyen méltányossági okból, és ezt meg is tették, majd a köszönőlevelem után abba is maradt a levelezés
-
Caaabi
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #13825 üzenetére
Nem mondom h minden darab ilyen, de a nagy szórásba sajnos beleesik 1-2 db es nekem 2 ből 1 ilyen volt. Miskolcon S4 van S4 active-ot is lattam, de ONE nem tudom h mediaban van e, de bemesz egy vodafone boltba h kinszeretned probalni oda fogjak adni. Én next launcherrel hasznaltam az s4 et is, mivel a tw nekem nem tetszik, de one on a gyari 1 hetig volt, azzal se volt bajom, de a next megiscsak fullosabb, annyi h abban nincs blinkfeed
-
Caaabi
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #13818 üzenetére
Mindig a legújabbat használtam, kb 10 napos a one, amit még el kell h mondjak, az az s4 random kijelző panel elrepedése belülről,külföldön is rengeteg forum foglalkozik a problemaval, sajnos nekem is egyik pillanatrol az asztalon hagyva egyszer csak reggelre belülről lett egy repedes,kijelző hasznalhatatlan mert full fekete kep es a repedes pedig latszik feny fele forditva,kihivtam a szervizest,aki 60 ezerert akarta cserelni,ekkor elküldtem es emailben irtam a samsungnak egy hivatalos panaszt, elvittek a keszuleket bevizsgalni, ram akarta fogni a szakerto a hibat, de tovabb leveleztem a samsunggal akik vegül méltányossági javitast ajanlottak fel, mivel rengeteg samsungom volt mar mysamsung termékeim közt most is kb 4 telefon van, szoval korrektek voltak, de ennek az atfutasi ideje 3 -4 het volt, es pozitiv velemennyel zartam le ezt magamban, de akkoris szomoru dolog h ez előfordulhatott. Mellesleg itt az oldalon is van már egy topic ami az s4 random kijelző repedéssel foglalkozik,mivel nem csak én jártam így.
-
Caaabi
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #13803 üzenetére
Szintén s4 ről váltottam, nekem a kamerával sincs semmi bajom, rossz fényviszonyok között szerintem jobb képet is lő az s4 nél, és könnyebb vele jó képet készíteni ami nem lesz homalyos a bemozdulas miatt..Én sem bántam meg a cserét, már csak egy 4.2.2 s-off hianyzik, meg egy jó Torrente777 rom az extrák miatt
-
Caaabi
senior tag
Másik kérdés vetődött fel bennem közben, ha duplán nyomok a home gomb-ra akkor feljön az utoljára használt programok listája, ezt egyesével tudom csak törölni, nincs olyan hogy összes törlése, a telefon müködése viszont kiváló, úgyhogy nem létszükségletű dolog hogy egyszerre betudjam zárni, csak érdekelne hogy van e rá valamilyen lehetőség
-
Caaabi
senior tag
Gyári állapotú telefonnál hogyan tudnám elérni, hogy pl. volume up/down- ra feléledjen a kijelző? ( ne kelljen mindig fent bogarászni )
-
Caaabi
senior tag
A szabad ramot (nem mintha létszükségletű lenne, de érdekelne, hogy ) hol tudom megnezni ? A gsam battery progival mar tudom ellenőrizni az akkumulatort, mi mennyit fogyaszt, kepernyő mennyit megy, stb.... Mar csak ez a ram dolog nincs meg, kicsit masabb mint samsungon, de jol haladok az átállással, es nem bantam meg a valtast sem
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, olyan lámpa program érdekelne, ami ONE on működik úgy is ha közben lezárom a billentyűzetet, a flashlights pro sajnos lezáráskor kikapcsolja a ledet, a gyári szintén ezt csinálja, másik kérdésem pedig az lenne, hogy közvetlen tárcsázáshoz egy-egy adott személyt widgetként miként tudok kirakni ?
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
válasz
k.soma #13366 üzenetére
Egyenlőre bogarásztam a ONE on és találtam olyat hogy playböl letöltöttem a htc átviteli eszköz progit s4 re és azon keresztül üzentek, képek, videok, névjegyek átkerülnek, a programokat meg már egyszer próbáltam én menteni heliummal, de valamiért nem müködött. Teszek még egy próbát vele, de a pc miért is kell hozzá? Ennek valami magyar leírása van amúgy? én annó talán dropboxba akartam mentést csinálni, lehet az volt a baj
-
Caaabi
senior tag
Megvan a ONE
Egy fekete példányhoz jutottam hozzá, egyetlen "hibája" h gyári 4.2.2 van már rajta, így egyenlőre és remélem már nem sokáig csak gyári móka lesz rajta, remélhetően jön nemsokára az s off 4.2.2 re is és akkor lecsapok egy Torrente777 romra
Valakinek van e esetleg ebayről rendelt tokja amit abszolút nem használ és megvállna tőle? Addigis rendelek valamit ebayről, és holnap rakatok rá egy fóliát is. Most pedig átköltöztetem magam S4 ről sajos TBP segítsége nélkül
Csináltam még s4 ről Holo backupot, nem tudom ismeritek e, de root nem kell hozzá, egy próbát megér, hátha bejön, ha nem akkor kicsit aprólékosabb folyamat lesz, de szerintem megéri
-
Caaabi
senior tag
Elnézést előre is, tudom hogy nem itt van a helye ennek, de aki el kívánja adni a ONE ját és független az keressen privátban!
-
Caaabi
senior tag
Ha minden jól megy szeptember eleje körül már nálam lesz a készülék, addig pedig figyelgetem a fórumot, meg olvasgatok sokat, a rootolas muszáj lesz efs mappa menteshez, hiszen a készülék Vodafone UK én pedig magyar vodas vagyok, és elvileg nem fog menni itthoni vodas karival... :S ha menne semmi gondom nem lenne...
-
Caaabi
senior tag
Köszönöm a gyors válaszokat, nekem is jobban tetszik a fekete, de lehet ezüst lesz belőle... Bőrtokkal gondoltam én is hordani, ezt a telefont nem szabad szilikonba bujtatni
fólia alap nekem is..
Egy buta kérdés : rootolni lehet e úgy h nyom nélkül vissza tudjam zárni? Csak a custom romhoz kell nyitni a telefon bootloaderét ugye? Tudom h van s off de ha gyárilag 4.2.2 vel jutnék hozzá, ahhoz talán még nincs, vagy az is lehet h nem is lesz? -
Caaabi
senior tag
Sziasztok, akinek fekete modell van, azokon fordulok olyan kérdéssel, hogy pattog e le a festék róla ip5 höz hasonlóan?
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, ha van köztetek olyan aki s4 ről váltott, megkérném pár mondatban egy pro/kontra érvelést írhatna nekem, miért éri meg lecserélni vagy éppen miért nem... előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest