- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Giovanny
őstag
Üdv,a megjelenés óta M7 használok,és most gondolkodok a cserén,megéri M9 váltani,vagy van jobb alternatíva? Köszönöm.
-
Giovanny
őstag
válasz
s3nsitivity #31743 üzenetére
Húha..én azt hittem hogy még az idén megkapjuk...
-
Giovanny
őstag
robit74 Szpisti Loboda Köszönöm srácok,sikerült,most már nem sikertelen,hanem mentési dátum van lent.Igaz hogy nem megy 100% ig,de akkor ezek szerint sikeres a mentés.
-
Giovanny
őstag
Valamikor olvastam hogy megkapjuk v. 5 droidot (M7) lesz belőle valami,vagy tévedek a verziókkal kapcsolatban?
-
Giovanny
őstag
Üdv,várható még valami frissítés M7 -re?
-
Giovanny
őstag
Üdv,most a Sense 6 után várható még droid frissítés?
enginev3.0 Köszönöm
-
Giovanny
őstag
Üdv, 4.4 után kap még frissítés az One?
-
Giovanny
őstag
válasz
Nuada herceg #21307 üzenetére
Én eddig szinte minden telefonomat laptopról töltöm fel,a jelenlegi One is este rádugom a laptopra.Nem tudom hogy ez ártott az aksiknak vagy nem,de eddig semmi gond nem volt belőle.
-
Giovanny
őstag
Nem úgy volt hogy 4.4 be lesz ART ?
-
Giovanny
őstag
T-mobile is frissít
-
Giovanny
őstag
Üdv,tudnátok ajánlani egy hívás rögzítő appot,ami mindkét fél beszélgetését is tudja felvenni? Fizetős is lehet.
-
Giovanny
őstag
Üdv,hol kell megnézni hogy mennyit ment a telefon újraindítás nélkül?
-
Giovanny
őstag
Üdv,lenne egy kérdésem,szeretnék venni egy autós tartót+töltőt,de a telefonon van egy ILYEN tok,szóval olyan megoldás kellene ami tokostól beleférne a tartóba.
-
Giovanny
őstag
Urak,köszönöm szépen a gyors reagálást,akkor a Helium lesz,vagy még megnézem hogy lehet a játékon belül menteni a felhőre.
-
Giovanny
őstag
Üdv mindenkinek,ritkán írok ide,mert nincs semmi gond a telefonommal,de lenne egy kérdésem,4.3 frissítés óta nem csináltam HR,mert a lányom már egy ideje játszik a Sims játékot.De most szeretnék teljesen resetelni a készüléket,de a játékot akarok valahogy teljesen lementeni és utána visszaállítani,valami tuti megoldas kellene erre a célra,a telefonom nem root-olt.
-
Giovanny
őstag
Üdv,a szolgáltatók mikor kapják 4.4 ? T-mobilos vagyok.
-
Giovanny
őstag
válasz
porkiy #17385 üzenetére
Gravity Sensor,erre gondolsz?
-
Giovanny
őstag
Üdv,lenne egy hülye kérdésem,az alvó módnak mi a feladata?
-
Giovanny
őstag
Üdv. Mivel lehet blokkolni az ingyenes alkalmazásokban a reklám csíkot?
-
Giovanny
őstag
Üdv. Lenne egy kérdésem,lehet-e beállítani valahogy hogy e-mail érkezéskor bekapcsoljon a kijelző az email tartalommal? Jelenleg K@10 Mail klienst használok,de ott nem tudok beállítani.
-
Giovanny
őstag
Üdv, hívásismétlést lehet beállítani a tárcsázóban?
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,hogy lehet beállítani a háttérképet úgy hogy a zárolt képernyőn eltérő legyen,mert bármit állítok mind zárolt és feloldás után ugyan az a kép van. Next-et használok,de ha ott is beállítom mind két helyen azonos a kép..
-
Giovanny
őstag
Lehet bővíteni sd kártyával
Vagy ez clone htc?
-
Giovanny
őstag
Üdv. hogy kell működésre bírni a smart keyboard-ot? A nyelvek és billentyűzet menübe be van kapcsolva,de SMS írásnál a gyári jön be..
-
Giovanny
őstag
Úgy néz ki hogy sikerült,köszi! Lenne még két apróság,ha kapok e-mailt,akkor jelezz a telefon,de a képernyő nem kapcsol be,illetve tegnap a lányom nyomkodta a telefonomat és elállította valamit,minden képernyő érintésre megjelenik egy kis kör,azt hol lehet kikapcsolni? Köszönöm.
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,használ itt valaki Next Launcher-t? Nekem olyan a problémám vele,hogy ha kapok e-mail-t,lehúzom a fenti sávot megnézem és kilépek,és akkor már nem a next az alapértelmezett launcser,visszaáll a sense,az miért csinálja? Eddig is next-et használtam a samsung telefonokon problémamentesen.
-
Giovanny
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszát,csak gondoltam inkább megkérdezem mint utána bosszankodjak a nem megfelelő tok választásban,annyira szép a készülék (szerintem) hogy nem akarok egy szilikon tokba a szépségét elrejteni
Szóval megyek kutatni a városba hátha találok valami jó bőrt
-
Giovanny
őstag
Egy bőr bebújtatós tokban jobban kopik a telefon mint pl.gyári htc-s tokba? Főleg a beats feliratra gondolok.
-
Giovanny
őstag
A komám hozta 2 telefont,mind kettő új T-mobilos, Sony Z1 és One,néztem mind kettőt egy ideig,és One mellett döntöttem,a z1 túl nagy volt nekem,pont a méretei miatt anno eladtam a Samsung Note2 is,One megtetszett minden téren,a kamera számomra nem olyan fontos szempont.De a hírek alapján úgy érzem ha "vége" lesz a HTC-nek,akkor gondolom a támogatás illetve értéke is jóval csökken ennek hatására.
-
Giovanny
őstag
Ha esetleg valakinek lenne fölös Poetic Atmosphere tokja,szóljon.
-
Giovanny
őstag
Én most váltani akarok,és gondolom rám gondoltad mikor írtad,de engem azért érdekel hogy inkább meddig lesz támogatás az adott készülékre.Mivel akinek már megvan a készülék,annak már mind egy,nekem nem,mivel választhatok mást,újabbat aminek a támogatása is tovább tartana,és ezen nem kell kiakadni,mert nem a Te pénzedet költöm a telefonra.
-
Giovanny
őstag
Üdv,jelenleg 4.2.2 a legfrissebb droid One-re? Illetve megkapja 4.3 is?
-
Giovanny
őstag
Üdv. mindenki,most lenne lehetőségem lecserélni Iphone5 HTC One-ra,érdemes lenne? Előtte Samsung S4 volt.
-
Giovanny
őstag
válasz
Ed Parker #12226 üzenetére
Persze értem,mindenkinek más a felhasználási szokások,én nem játszok telefonon,inkább net és telefonálás napi szinten.Lehet hogy kukackodásnak tűnnek a kérdéseim,de nem azok,csak eddig almás voltam,aztán samsung,htc még nem volt,és most szimpla cseréről van szó részemről Note2->ONE és szeretnék többet megtudni a készülékről. Akit esetleg megbántottam a kérdéseimmel,elnézést kérek,nem volt szándékos
-
Giovanny
őstag
válasz
Avicularia #12213 üzenetére
Értem,egy kicsit elbizonytalanodtam a root miatt..Nemtom hogy megéri váltani vagy nem
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,mennyit bír az aksi egy átlagos felhasználás mellett?Jelenleg Note2 használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged