Hirdetés
- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- (kiemelt téma)
- IFA 2026: Kilométeres távolságban is mérne az új Ulefone, de mennyire pontosan?
- IFA 2026: Aranyat ér a Status Pro X fülhallgató GoldenSound kiadása
- Harry Potter-kiadást kapott két Realme
- Nekem VIII: itthon nem kapható Sony vált Android 17-re
- IFA 2026: Megvan a kivehető akciókamerával szerelt telefon ára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Összefog Európa a Starlink ellen
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold8 - útlevél-ellenőrzés
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
creatorium
tag
Szia!
Erre a tesztelt lapra kérnék beárazást: Abit AB-BE7 ll
[link]
Köszi. -
totya1980
aktív tag
Sziasztok.Ez mennyit ér kb.?Működőképes.
Cirrus Logic CL-GD5428-80QC-A
Előre is köszönöm. -
shaktigavin
újonc
Sziasztok!
Ezt szeretném beáraztatni:
-Gigabyte GA-B250M-D3H
-Intel Core i5-7600 processzor
- Intel gyári processzorhűtő
- 16 GB (2x8)HyperX DDR4 RAM -
Pethai
csendes újonc
Sziasztok,
Erre pár apróságra kérnék árat:
Western Digital 250GB 16MB 7200rpm SATA3 WD2500AAKX (100/100):
Western Digital 500GB 16MB 7200rpm SATA3 WD5000AAKX (100/100):
Samsung 80GB 2MB 7200MB PATA (IDE) SP0822N (83/100):
Intel Core i3-2100 3.10 GHz (SR05C):
Intel Core 2 Duo E6300 (SL9SA):
-
zuhi_
senior tag
Core 2 extreme x6800-ra is kaphatnék árat?
Nem sok van jelenleg a piacon, a magyar oldalakon egyáltalán nem találtam most. Külföldi oldalakon oldalakon amik 25-30k környékén vltak hirdetve mind elkeltek. 50k-ért vannak eladó példányok.
~30k környékére áraznám itthon.[ Módosította: kendeee ] -
gozso
őstag
sziasztok
kérem szíves segítségeteket a következők értékbecslésében
FIC PA-2011 ~20k
Intel 200MMX ~5-6k
4x32Mb EDO ~3-3,5k/db
Fapad S3 trio ~3k
SB CT4170 ~5k
Voodoo1 (reference design) (gyárilag hűtőborda) (pontosabb link) ~35ktesztelt, működik
köszönöm
[ Módosította: kendeee ] -
zuhi_
senior tag
-
zuhi_
senior tag
p4c800-e lap + hátlap ~10k
p4 3ghz prescott + gyari huto max ~5k
2x1 gb ddr400 ram Jó kis cl3-as ramok ~3-4k/db
msi mx4000 64mb vga Megjelenésekor botrányosan gyenge teljesítményű kártya volt (ezért gyűjtői szemmel érdekes és a történelem része) 32bites memória busz, dx7 támogatás (csak). ~2-3kköszi!
Peterbilt379
csendes tag
# Abit SA6 oem ~10k
# Abit ST6 oem (Tualatin) ~25k
# Abit BP6 raid dual socket370 ~25-35k
+ 2* Intel Celeron2 400 Mhz SL3A2 ~2k/db# Intel Sai2 server board dual socket370 P3 ~20-25k
+ 2* Intel Pentium 3 866 Mhz 256k 133fsb SL4ZJ ~5-6k/db
+ 4* 1GB 133Mhz ECC SD RAM ~7-10k/db# Asus P5K-E wifi oem s775 oem ~10k
# Asus P5WD2 Premium s775 oem ~12-15k
# Asrock 4CoreDual VSTA s775 AGP/PciE / DDR1/DDR2 ~20-25k
+ Intel Core2 Duo 6320 1,8Ghz s775 sör/csoki# Asus P5VD1-X oem s775 agp/pciE érdekes lap, ~15k
# Asus A8N- Sli Premium s939 ~15k
+ AMD X2 4200 cpu s939 kikoptak mára a piacról a kétmagos 939-es cpu-k ~20k[ Módosította: kendeee ] -
Peterbilt379
csendes tag
Sziasztok!
Egy árazást szeretnék kérni. Lesz még kb. 20 régi alaplap, amint leteszteltem, érdeklődnék árakért.

Abit VP6 raid alaplap oem ~40-45k
+ 2* Intel Pentium 3 1000/256k/133fsb Coppermine SL4MV Malay SL4MV az egy mobile celeron cpu, de ez 2x7k kb.
+ 4x 512MB SD133 ECC (2GB) ram ~7-10k/db
WinXP feltelepült.
zuhi_
senior tag
-
Stiblar
újonc
Csak képről nem árazunk! Mindenkit megkérünk, hogy egymás alá vezesse fel az eladni kívánt termékeket! Az egyes hardverekhez pluszban képet linkelni lehet.
Ugyanakkor mindenki mást is arra kérnék, hogy tartsák be a szabályokat:
A többi beárazós topichoz hasonlóan itt is Tilos az OFF és a Flame, az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek. A topichoz csak az szóljon hozzá, akinek kérdése van. Aki ötlettel, vagy javaslattal szeretne szolgálni, az írja meg az illetékes Ármesternek privát üzenet formájában.Sziasztok! El szeretném adni az első számítógépemet, amit 1998-ban vettem. Szeretnék kérni egy árazást, hogy mennyibe kerülhet, vagy akit érdekel ajánlatot is adhat. Ha szükséges tudok fotókat is küldeni. Windows 98 fut rajta. Eredeti egér és billenytűzet is van hozzá. És van egy kis LG monitor is, ami már újjabb (szerintem 2003 körül vettem).
[ Módosította: frescho ] -
kendeee
Topikgazda
Nem 168 pines edo ram volt, vegytiszta sd ram, az edo és sd foglaltok külön tápelláttással dolgoztak, az adatvonalak meg szintillesztéssel, a memóriavezérlő meg nyilván nem egyszerre működtette őket ciklusonként, hanem bankonként külön vezérelte a ramokat, más időzítés használva edo es sd ramoknál írás/olvasás esetén. Valami ilyesmire jutottunk akkor, de ennek lassan 30 éve, élek a tévedés jogával.
AOpen AX59 Pro alaplap volt egyébként, manualban ott a vegyes használat leírása.
Az egy komoly kis SS7 alaplap. Köszi az észrevételt, javítom az agyamban a teóriát. Megmondom őszintén soha fel nem merült bennem, hogy az SD-t kombináljam EDO-val. Alig vártam, hogy kifusson az EDO a piacról.
-
frescho
Topikgazda
Nem 168 pines edo ram volt, vegytiszta sd ram, az edo és sd foglaltok külön tápelláttással dolgoztak, az adatvonalak meg szintillesztéssel, a memóriavezérlő meg nyilván nem egyszerre működtette őket ciklusonként, hanem bankonként külön vezérelte a ramokat, más időzítés használva edo es sd ramoknál írás/olvasás esetén. Valami ilyesmire jutottunk akkor, de ennek lassan 30 éve, élek a tévedés jogával.
AOpen AX59 Pro alaplap volt egyébként, manualban ott a vegyes használat leírása.
Volt ilyen lap, csak éppen kehesen működött. Érdekes módon Win98-cal még el-el ment, de Linux alatt esett kelt. Az sokkal jobban terhelte a gépet a full 32 bites mód miatt. Egy kernel fordítást nem bírt ki a gép.
-
leweegee
aktív tag
Csáó!
Semmi gond nincs, ha valakinek személyes tapasztalata is van egy 'elmélettel' szemben. Nyugodtan leírhatjátok, sőt jelezzétek is ha valamivel nem értettek egyet. Jó diák holtig tanul. Azért gondoltam, hogy nem kombinálható, mert az sd ramok 3,3V-on üzemelnek és az edo ramok 5V-on. Akkor az sd ram is 5V-on üzemel? Szóval akkor nem egy 32Mb-os 168 pin-es 5V-os EDO ramról van szó? Ez tényleg nekem is új lenne, ha ez így működik és nem okoz később bármilyen károsodást a lapon vagy a memóriában.
-
kendeee
Topikgazda
Bocs a belavau és az off miatt, nyugodtan törölhető ez a hsz. de ez ìgy nem igaz :
[link]
"(a 32 is edo
lesz, edo és sd nem kombinálható)"De voltak olyan alaplapok amik egyszerre kezelték a két memóriát, ez is olyan, nézd meg a fotót ott vannak rajta vegyesen ramok. Jómagam is szívtam vele anno mert 2x4 mega edo mellé vettem 32mb sd-t (fél év spórólt pénzen) egy hasonló lapba, ment is együtt a kettő de csak 8 mb-ot látott az sd rambol így összesen a 40 helyett 16 megám lett....
az ideg megölt, de ezt leszámítva működött nem fagyott még a vindóz sem.
Ezt csak mint érdekesség, nem okoskodás a cél.
Csáó!
Semmi gond nincs, ha valakinek személyes tapasztalata is van egy 'elmélettel' szemben. Nyugodtan leírhatjátok, sőt jelezzétek is ha valamivel nem értettek egyet. Jó diák holtig tanul. Azért gondoltam, hogy nem kombinálható, mert az sd ramok 3,3V-on üzemelnek és az edo ramok 5V-on. Akkor az sd ram is 5V-on üzemel? Szóval akkor nem egy 32Mb-os 168 pin-es 5V-os EDO ramról van szó? Ez tényleg nekem is új lenne, ha ez így működik és nem okoz később bármilyen károsodást a lapon vagy a memóriában.
-
nézzbe
aktív tag
Bocs a belavau és az off miatt, nyugodtan törölhető ez a hsz. de ez ìgy nem igaz :
[link]
"(a 32 is edo
lesz, edo és sd nem kombinálható)"De voltak olyan alaplapok amik egyszerre kezelték a két memóriát, ez is olyan, nézd meg a fotót ott vannak rajta vegyesen ramok. Jómagam is szívtam vele anno mert 2x4 mega edo mellé vettem 32mb sd-t (fél év spórólt pénzen) egy hasonló lapba, ment is együtt a kettő de csak 8 mb-ot látott az sd rambol így összesen a 40 helyett 16 megám lett....
Igen
érdekes volt hogy csak SD-vel nem is indult
csak 8mb EDO meg win98-hoz kevés , mondom akkor berakom mellé az SD-t oszt 40mb al indul mondom oké, ez nekem is új 
ui: Köszönöm a beárazást

-
leweegee
aktív tag
[link]
"(a 32 is edo
-
Varga Gabor
csendes tag
Üdv! A következő processzoroknak mennyi lehet a reális értékük?
-SL36C Mendocino magos Celeron FV524RX366 366Mhz, 128kb cache (ennek ennyi hibája van, hogy az egyik GND lába eltört, de semmi baja ezen kívül, hibátlanul működik)
~2k
-SL4P8 Coppermine magos Celeron 700MHz 128kb cache
~2-3k
-SL5VQ Tualatin magos Celeron 1100A (1100MHz), 256kb cache
~4-5k[ Módosította: kendeee ] -
6x6
csendes tag
Sziasztok!
Mennyit érhet ez a komplett IBM gép?
MT-M 8187-KUH
Processzor: P4 3 GHz
RAM: 512 MB
HDD: 40 GB
Monitor: IBM C170 (crt)
A billentyűzet sajnos nem gyári IBM.
A gép egyébként makulátlan, újszerű állapotban van.
Köszönöm!
Gép: ~15-20k és a minitor is ~15-20k[ Módosította: kendeee ] -
Peterbilt379
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kb. árazást.
Socket 370
Fehér Abit ST6E ATX nonRaid és Raid alaplap, működik, tartozék nincs ~35k/db Nagyon ritkán előforduló tualatin alaplapok. Itthon van rá egy határ ami felett nehezebben kel el, úgy gondolom ez a reális és elérhető ár érte.
Intel Pentium 3 1,4GHZ 512k 133fsb tualatin proci ~25k
2db 128 mb 150 (mhz) sd ram, nem működnek, sérülés nincs rajta Ha nem működik semmit, vagy sör/csoki kategória, de érdemes mondjuk egy via chipsetes tualatinban kipróbálni, azok nem annyira válogatósak.
Club3d ATI 4650 1GB Ddr2 8xAGP ~15-20kKésőbb lesz pár kép is róluk.
Peterbilt379
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kb. árazást.
Socket 370
Fehér Abit ST6E ATX nonRaid és Raid alaplap, működik, tartozék nincs ~35k/db Nagyon ritkán előforduló tualatin alaplapok. Itthon van rá egy határ ami felett nehezebben kel el, úgy gondolom ez a reális és elérhető ár érte.
Intel Pentium 3 1,4GHZ 512k 133fsb tualatin proci ~25k
2db 128 mb 150 (mhz) sd ram, nem működnek, sérülés nincs rajta Ha nem működik semmit, vagy sör/csoki kategória, de érdemes mondjuk egy via chipsetes tualatinban kipróbálni, azok nem annyira válogatósak.
Club3d ATI 4650 1GB Ddr2 8xAGP ~15-20k[ Módosította: kendeee ] -
Varga Gabor
csendes tag
-
nézzbe
aktív tag
Üdv nektek, az alábbi pc-re kérnék egy árazást :
Pcpartner 35-8331-02 alaplap ~12k
Intel Pentium 166Mhz MMX ~4k
Sound Blaster CT4750 PCi ~4k
S3 Trio64 V2/DX 1Mb ~3k
40mb Ram 2x4 EDO + 32 SD ~3k (a 32 is edo lesz, edo és sd nem kombinálható)
40gig ibm hdd ~4-5k
NEC 3,5 1,44 floppy ~1k
Szép állapotú ház 200W táppal ~10+k (kedvelt tipus)
laskr99
addikt
-
SerynDranos
újonc
Sziasztok, van egy korosodó hibrid alaplapom, amihez segítséget kérnék az árral kapcsolatban. Az ebayen találtam egyedül ugyanilyet, de az ottani árak nyilván nem relevánsak itthon.
Egy Asrock 775Dual-VSTA alaplap lenne[ Módosította: kendeee ] -
kendeee
Topikgazda
Sziasztok!
Elnézést a késlekedésért, holnap mindenkinek megcsinálom a beárazást. Köszönöm a türelmeteket.
-
Boy72
csendes tag
-
totya1980
aktív tag
Sziasztok.Ez mennyit ér kb.?Előre is köszi.
ELPINA V5.2A + 64MB edo memória.
Alaplap 10k, látom, a memóriát már beáraztad magadnak (bocsi a kései válaszért)
Zeuretryn
csendes tag
Sziasztok!
Ezekre szeretnék kérni árazást:
IBM Rev 1.6 IBM NetVista 2289, 6824 and 83xx SeriesIBM ThinkCentre 2296, 81xx Series, 8316 and 8434
Intel Celeron 2,40 Ghz proci
~5-7k
Gigabyte GA-81915ME alaplap
Intel Celeron 2,66ghz proci
~8k
Asus P4S533-E
Intel Pentium 4 2,80 Ghz proci
~8k
EN8600GTS SILENT/HTDP/256M/A
~3-5k
Sehol nincs púpos kondi, s mind szépen működik.
köszöntem
gozso
őstag
sziasztok
szeretném a segítségeteket kérni egy laptop beárazásában (retró téren a laptopok nagyon nem az én világom.)
Compaq Evo N1020V
Magyar billentyűzet, fedlapja kopottas. Működik, töltő nincs (univerzális töltővel próbáltam)
Optikai meghajtó olvas, floppy meghajtó olvas, formáz
Egyáltalán: érdemes foglalkozni vele?
Ha nem, elmentem a "felhőbe"... 
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
köszönöm!
xxxyyy
csendes tag
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Az árazásban kérnék segítséget a képeken látható alap+ proci+ram!Tesztelni már nem tudom!Működőképesen lett eltéve de ez nem jelent semmit sajnos!
köszönöm!Jetway J446A-V2.0 alaplap: 8-10k
486 dx4 100MHz proci: 8-10k
képről a ramot nem tudjuk azonosítani.
Az árak működőképes alkatrészekre vonatkoznak.
"Csak képről nem árazunk!" Mindig pontos márka és típus megjelöléssel kérj majd legközelebb árazást. Ez esetben elég egyértelmű volt mi-micsoda ezért tettem kivételt.
Pethai
csendes újonc
-
kendeee
Topikgazda
Sziasztok,
Ismét kérnék egy kis segítséget:
Intel Pentium 4 1.70GHz (SL5TK) Sör/csoki
Intel Mobile Core Solo T1300 (SL8VY) Sör/csoki
AMD A4-4300M (AM4300DEC23HJ) Sör/csoki
AMD Athlon 64 X2 4400+ (ADA4400DAA6CD) ~20-25k
AMD Phenom II X2 555 CACDC AC (HDZ555WFK2DGM) ~3-4k
WD 750 GB 100/100 (WD7500BPVT) ~4k
Három régebbi komplett gép (valaki vesz még ilyeneket vagy bontás érettek?):1:
HP Pavilion P6000 ház + 400W táp
Intel Desktop board
I3-540 3.00 GHz
2x2 GB DDR3
Inno3D GeForce 210 512MB GDDR3 64bit passzív
DVD-író
~10k2:
HyperX ház + 420W táp
GA-EP35-DS3 alaplap
2x2 GB DDR3
Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.40GHz
NVIDIA GeForce 8400 GS 256 MB passzív
Samsung HD161HJ 160 GB 100/100
DVD-író
~20k3:
Medion ház + 450W táp
ASRock N68C-S alaplap
AMD Phenom II X2 550
1 GB DDR2 (tesztelésre raktam bele)
CREATIX POLYMEDIA CTX948
DVD-író

Három régebbi komplett gép (valaki vesz még ilyeneket vagy bontás érettek?):
Meg kell próbálni eladni, ha nincs piaca, azt meg fogod tudni. A puding próba itt is játszik.
-
Pethai
csendes újonc
Sziasztok,
Ismét kérnék egy kis segítséget:
Intel Pentium 4 1.70GHz (SL5TK) Sör/csoki
Intel Mobile Core Solo T1300 (SL8VY) Sör/csoki
AMD A4-4300M (AM4300DEC23HJ) Sör/csoki
AMD Athlon 64 X2 4400+ (ADA4400DAA6CD) ~20-25k
AMD Phenom II X2 555 CACDC AC (HDZ555WFK2DGM) ~3-4k
WD 750 GB 100/100 (WD7500BPVT) ~4k
Három régebbi komplett gép (valaki vesz még ilyeneket vagy bontás érettek?):1:
HP Pavilion P6000 ház + 400W táp
Intel Desktop board
I3-540 3.00 GHz
2x2 GB DDR3
Inno3D GeForce 210 512MB GDDR3 64bit passzív
DVD-író
~10k2:
HyperX ház + 420W táp
GA-EP35-DS3 alaplap
2x2 GB DDR3
Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.40GHz
NVIDIA GeForce 8400 GS 256 MB passzív
Samsung HD161HJ 160 GB 100/100
DVD-író
~20k3:
Medion ház + 450W táp
ASRock N68C-S alaplap
AMD Phenom II X2 550
1 GB DDR2 (tesztelésre raktam bele)
CREATIX POLYMEDIA CTX948
DVD-író

creatorium
tag
Sziasztok!
Mennyi nálunk ezeknek a hardvereknek a piaci értéke?
MATSUSHITA LKM-F734-1 teszteletlen Külföldi oldalakon olyan agyament árakon adják, azokat még rossz példának sem igazán hoznám fel. Én úgy gondolom olyan 12-15k
GA-MA770T-UD3 F1 + AMD PHENOM II X4 945 KOMBÓ tesztelt ~8-10k (3-5k +5k)
Köszönöm.[ Módosította: kendeee ] -
Bluesnail
csendes tag
Sziasztok,
Kérnék egy beárazást erre a Packard Bell Imedia 3590 típusú komplett gépre.
(2005-ben lett vásárolva, összes papírja, és az eredeti csomagolása is megvan.)AMD Sempron 3100+
512 MB DDR memória
160 GB IDE HDD
Geforce FX5200 128 MB
DVD RW
8az1-ben kártyaolvasó
Win XP
A ház ilyen: [link] (netes kép)
Köszi.[ Módosította: kendeee ] -
Pethai
csendes újonc
-
totya1980
aktív tag
-
lylpet
újonc
Szerintem hasznos lenne még egy fotó a hátuljáról, bemenetek, kimenetek.
Hátul csak a tápcsati van. Beépített VGA kábel, mic és phone jack dugókkal.
Éles a képe, nincs beégett pixel. 1997 a gyártás. Az alján rajt a matrica. Feltöltöm.
Hangszórók működnek. A kis ajtó nincs meg.
Ebből kiderült hogy 1997 a gyártás éve és Tajvanban készült. Ebben az időben még az ember fellélegzett, hogy legalább nem kínai.
Khmmm. Tajvan is Kína, csak a másik.[ Módosította: frescho ] -
efemm
aktív tag
Megpróbálom újra, egyben a kérést és a képeket, mert eddig csak bénázni sikerült.
Adi Duo 647h monitor árára lennék kíváncsi. Csatolok képeket:

Előzőleg már teljesen jól csináltál mindent. Sok kérdés merül még fel bennem a monitorral kapcsolatosan:
-Van-e látható beégett kép kikapcsolt állapotban a képcsövén?
-Vannak látható pixel hibák egyszínű háttérnél (fehér, zöld, kék, fekete stb)
-Elmosódott vagy éles képet ad szöveges környezet alatt
-Vannak-e a képcsövén körömmel érezhető mély karcok
-Egy Aida teszt megmutatná a gyártás évét, maximális felbontását a monitornak
-Van-e külön (a D-Sub VGA csatlakozón kívül) bármilyen bemenet rajta
-Pont a hátulján lévő címkéről nem csináltál képet-Amit a google dobott azonnal, hogy sok mindenkinek voltak technikai problémái a típussal, de lehet ez csak azért van, mert nem elterjedt márka/típus és ha valami jól működik, azt kevesen osszák meg.....
-Maga a kijelző nem kiemelkedő a crt monitorok közt, inkább egy kommersz kijelző, 17" 1280x1024 felbontás 60Hz, 1024x768 75/85Hz, ami egyébként nem rossz, de nem kiemelkedő.
-A kezelőpanel előlapja nincs meg, illetve törött
-Előny: beépített gyári audio (működőképes?)
Szépen megtakarítva és tesztelve sem érhet szerintem 15eFt-nál többet, de ez az én véleményem, frescho kolléga majd kijavít ha tévednék.frescho ellenvéleménye: Nem nagyon vitatom, a 15k-t. Nincs a legszebb állapotban. Előlappal, megkímélve talán érne valamit. Így a két milkacsoki-5k vonulatba sorolnám. Persze ha valaki erre van ráizgulva, akkor adhat érte egy tizest is,de erre kicsi esélyt látok az állapota miatt.
Szerintem hasznos lenne még egy fotó a hátuljáról, bemenetek, kimenetek.
lylpet
újonc
Megpróbálom újra, egyben a kérést és a képeket, mert eddig csak bénázni sikerült.
Adi Duo 647h monitor árára lennék kíváncsi. Csatolok képeket:

Előzőleg már teljesen jól csináltál mindent. Sok kérdés merül még fel bennem a monitorral kapcsolatosan:
-Van-e látható beégett kép kikapcsolt állapotban a képcsövén?
-Vannak látható pixel hibák egyszínű háttérnél (fehér, zöld, kék, fekete stb)
-Elmosódott vagy éles képet ad szöveges környezet alatt
-Vannak-e a képcsövén körömmel érezhető mély karcok
-Egy Aida teszt megmutatná a gyártás évét, maximális felbontását a monitornak
-Van-e külön (a D-Sub VGA csatlakozón kívül) bármilyen bemenet rajta
-Pont a hátulján lévő címkéről nem csináltál képet-Amit a google dobott azonnal, hogy sok mindenkinek voltak technikai problémái a típussal, de lehet ez csak azért van, mert nem elterjedt márka/típus és ha valami jól működik, azt kevesen osszák meg.....
-Maga a kijelző nem kiemelkedő a crt monitorok közt, inkább egy kommersz kijelző, 17" 1280x1024 felbontás 60Hz, 1024x768 75/85Hz, ami egyébként nem rossz, de nem kiemelkedő.
-A kezelőpanel előlapja nincs meg, illetve törött
-Előny: beépített gyári audio (működőképes?)
Szépen megtakarítva és tesztelve sem érhet szerintem 15eFt-nál többet, de ez az én véleményem, frescho kolléga majd kijavít ha tévednék.frescho ellenvéleménye: Nem nagyon vitatom, a 15k-t. Nincs a legszebb állapotban. Előlappal, megkímélve talán érne valamit. Így a két milkacsoki-5k vonulatba sorolnám. Persze ha valaki erre van ráizgulva, akkor adhat érte egy tizest is,de erre kicsi esélyt látok az állapota miatt.
zuhi_
senior tag
-
lylpet
újonc
-
qqwerty
tag
Üdv!
Ezekre a procikra kérnék egy beárazást:
Előre is köszönöm!
INTEL SLOT 1:
Intel Pentium MMX SL2YK II 300 ~5k
Intel Pentium MMX SL2WZ II 350 ~4k
Intel Pentium MMX SL2U4 II 350 ~4k
Intel Pentium Celeron SL2WN 333 ~3k
-----------------------------
Intel SockeT370:
Intel Celeron 800 SL54P Socket 370 Coppermine Processzor
Intel Celeron 733 SL52Y Socket 370 Coppermine Processzor
Intel Celeron 700 SL4P8 Socket 370 Coppermine Processzor
--------------------------------------------------------------------------2-3k/db
Intel Celeron 400 SL3A2 Socket 370 Mendocino Processzor
Intel Celeron 500 SL3LQ Socket 370 Mendocino Processzor
Intel Celeron 433 SL3BA Socket 370 Mendocino Processzor
Intel Celeron 500 SL3FY Socket 370 Mendocino Processzor--------------------------------------------------------------------------2k/db
-------------------------------
Intel Pentium Socket 7:
Intel Pentium 75 SX969 Socket 7 Processzor ~7k
Intel Pentium 100 SY007 Socket 7 Processzor ~3,5k
Intel Pentium 133 SY126 Socket 7 Processzor [link] ha ez, akkor értékét a ritkasága adja, ami bizonyos szempontból érdekes lehet a gyűjtőknek
Intel Pentium 133 SY022 Socket 7 Processzor ~3,5k
Intel Pentium 166 SY016 Socket 7 Processzor ~4k
Intel Pentium 166MMX SL27K Socket 7 Processzor ~4k
AMD K5 PR100 (AMD-K5-PR100ABQ) Socket 7 (arany szinű) ~8k
-------------------------------------
Intel Socket 478:
1.7GHZ SL68C
1.7GHZ SL68C
1.7GHZ SL68C
1.7GHZ SL68C
1.7GHZ SL68C
1.8GHZ SL876
--------------------------------1k/db
2.6GHZ SL6W5
2.93GHZ SL7TS
---------------------------------3k/db
2,4GHZ SL6RZ
2,4GHZ SL6DV
2,4GHZ SL6W4
----------------------------------2k/db
Intel Socket 775:
3.06GHZ SL9KN
2.8GHZ SL98W
2.93GHZ SL7TX
2.66GHZ SL8H7
2.66GHZ SL7TV
-----------------------------------2k/db
3.00GHZ SL7Z9 ~4-5k
2.13GHZ SLA4T ~4k
2,6 GHZ SLGTL ~2k
-----------------
Intel Socket 1150:
3.3GHZ SR1K8 ~1,5k
----------------------
AMD Athlon XP 1600+ (AX1600DMT3C) Socket 462 Processzor ~4k
AMD Athlon AXDA2500DKV4D Socket 462 Processzor ~4-5k
[kép] Bocsi, az egyik képet eltüntettem. véletlen.....már nem akartam újra kezdeni a szerkesztést
koby11h
őstag
Sziasztok!
Került hozzám egy talán IBM PC300GL (6267) gép belső.
IBM 626715S alaplap (82443BX, 82371EB) integrált S3 Trio3D (86C365, 2GB, bővíthető +2 GB-al) hátlappal - FRU37L5111 910, alább Astra 7.23 képek
Celeron 366 SLOT 1 (5.50 x 66.5 MHz, Mendocino) + passzív hűtés
Alaplap+proci ~10k
1 x 64 MB PC133 SDRAM noname ~1,5k
WDC AC14200R 4 GB IDE merevlemez, Sentinel 100/100, bootol, működik ~7k
NEC FD1231H floppy, bootol, működik, de nincs előlapja ~1k kazért nincs mert az előlap a ház része voltIlletve külön volt hozzá egy zacskóban:
3Com 3C905CX-TXM PCI hálókártya, ez utóbbit nem tudom működik-e, nincs DOS-os driverem hozzá ~3kKérhetek ezekre egy árat?
Köszi előre is!

lylpet
újonc
Ez az, ha kell, van még kép.
Nem jól linkelted/szúrtad be a képet. Kérlek tedd meg és akkor beárazzuk.
lylpet
újonc
Ehhez szeretnék árat kérni...
Adi Duo 647h monitor. -
zuhi_
senior tag
-
zuhi_
senior tag
-
zuhi_
senior tag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Szép napot, egy kolégám a padlásról összeszedett egy muzeális gépet. Állítólag szerinte ér 60ezret, mert hogy látott jófogáson hasonlót, de mondtam neki, hogy ez nem így megy. Érdeklődnék, hogy ez a konfog kb.mennyit érhet?
Alaplap: Asus a7n8x-x
Táp: Codegen 300w(kérdéses hogy működik-e)
2x256+1x512 ddr400(tesztelés alatt,1 256mb-os biztos hogy jó)
Sparkle sp8834TV(GF FX5200 128MB) "működik"
Amd a 2.5k+(1.8) 1c1tq fsb333 s462 "működik"
Vannak ide-s vinyók is, maxtor 80gb ide 100/18as és egy 120gb-os maxtor 100/100as[ Módosította: frescho ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- (kiemelt téma)
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Onimusha: Way of the Sword
- Horgász topik
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egy szuperautó árát el lehet majd költeni az AMD csúcs-PC-jére
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Előre is köszönöm.

érdekes volt hogy csak SD-vel nem is indult

Ha nem, elmentem a "felhőbe"... 

Alaplap: Micronics M54Hi Socket 5 lap.
Hangszórók működnek. A kis ajtó nincs meg.

frescho