Hat óra alatt kétmillió iPhone 6-re érkezett foglalás Kínában

Hirdetés

Október 10-től lehet a iPhone 6-ot és az iPhone 6 Plust a Kínai Népköztársaságban előrendelni és október 17-én kezdődik meg az Apple új mobiltelefonjainak az értékesítése, azonban már most előzetes foglalásokat lehet tenni az új jövevényekre, és a friss hírek szerint a világ legnépesebb országában is sikertermék lehet a cupertinóiak megnövekedett képernyős két készüléke.

Apple iPhone 6
[+]

Előzetes becslések szerint az első hat órában kétmillió foglalás érkezett az iPhone 6-ra és az iPhone 6 Plusra, persze ez nem jeleneti azt, hogy mind a kétmillió el is fog kelni, mivel a foglalás nem egyenlő a vásárlással és lemondható, mindenesetre jól látszik, hogy Kína kulcsszereplője lehet az új Apple készülékek sikerében. Nem lesz olcsó egyébként a két mobil odaát sem: a 16 gigabájtos iPhone 6 210 ezer, a 16 gigabájtos iPhone 6 Plus 240 ezer magyar forintnak megfelelő áron kerül értékesítésre. A hírek szerint a legtöbb foglalás a 64 gigabájtos iPhone 6-ra érkezett, amely úgyszintén 240 ezer forintba kerül. A 64 gigabájtos iPhone 6 Plusért 275 ezer forintot kell Kínában kifizetni.

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 6 - a méret nem minden

    A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.

  • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

    Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

  • Meghajlik a zsebben az iPhone 6 Plus?

    Több iPhone 6 Plus tulajdonos is a készülék meghajlásáról számolt be a MacRumors fórumán, az Unbox Therapy pedig kipróbálta a készülék tűrőképességét.

  • Előrendelhető az iPhone 6 és iPhone 6 Plus

    Az Apple legújabb generációs készülékei az almás vállalat saját online boltjában, az Apple Store-ban váltak előrendelhetővé, legalábbis Amerikában.

Hirdetés