- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
-
HardRic
addikt
Sok AMOLED kijelző úgy állítja a fényerőt, hogy gyorsan kapcsolgatja a teljesen sötét és a teljesen világos képet, az agyad pedig az átlagot fogja fel. A Foldnál ez 240Hz ami nagyon alacsony, és sokakat zavar, engem is. A budget Nothingom, hogy érezzük a kontrasztot, 50% fényerő felett egyáltalán nem villog, hanem DC dimminget használ, 50% alatt pedig 2160Hz-en villog ami már bőven az észrevehetetlen kategória.
-
mgTerminator
veterán
válasz
HardRic #1653 üzenetére
Ha van időd csinálhatnál egy Akku tesztet az Accubattery pro-val, 15% alá kell meríteni és utána 100%ra tölteni és úgyhagyni amíg nem vesz fel több áramot.
Nekem 2024 Aug. Fold 6 van és ez az eredmény:
Nagyon nagyon kíváncsi lennék hogy neked mit ír az app. Teszt előtt lődd ki az összes appot, csinálj restartot és ne használd közben. Így pontosabb lehet a mérés.
-
Lajmund
őstag
Nem érzem ugy hogy szarul élek de azért 200 ezres telot tuti eladnék vagy jacis helyében megcsináltatnék ha kell háromszor leadva a samsungnak és költeném el bármi másra azt a pénzt vagy csak menne a tartalékba a többi közé. Jelen esetben igen 200-250ért igencsak jo tabokat lehet kifogni akár használtan is. De nem tudjuk mennyire állnak jól lehet nekik ez tényleg fagyi pénz kategória és ezért nem érdekli őket.
Ocsmány ui? 😂 szénné lehet állítani mindent is főleg goodlockkal szóval csak a felhasználón múlik milyen legyen. Ezt eddig egyik márkánál se láttam. Se amcsinál se kínainál. -
HardRic
addikt
Dehogy is, sosem játszom telefonon. Böngésző, social media, kamera, zene. Nothingon ugyanez és legalább 3x annyit bír az akksi ha nem többet.
De őszintén, tökmindegy, elengedtem már ezt a telefont. Az elejétől bajom volt, hogy ocsmány a UI, kopik a keretről a festék a semmitől és a PWM-től fáj a fejem. Budin YouTube-ozásra továbbra is jó lesz, itthoni kistabletnek szerintem még sok évig használni fogom, de örülök, hogy már nem ez az elsődleges telefonom. -
Usgyi
aktív tag
válasz
HardRic #1659 üzenetére
Saját tapasztalataim teljesen mások. Nekem 1 napot kibír 2 töltés között úgy, hogy csak 80%-ig töltöm fel. A melóban 5-6 órát streamelek zenét (youtube, mixcloud) mobilnettel és BT fülest használok. A kijelző idő nem túl sok, 3-4 óra körül...
A készenléti fogyasztással is elégedett vagyok. A netet kikapcsolom éjszakára, így 3-5%-ot merül. Ennél egyik korábbi telefonom se tudott jobbat.Az tény, hogy a foldable készülékek sérülékenyebbek és jobban kell rájuk vigyázni, de valamit valamiért. A belső kijelzőn nekem is jön fel a fólia a középső csíkban, lehet be rendelek egy csere fóliát és megpróbálom kicserélni, hátha nem cseszem el
Gyanítom a készülékek mostanság érik el azt a kort, amikor a belső fólia már kezdi megadni magát. -
opr
nagyúr
válasz
HardRic #1659 üzenetére
Az eleg durva. Jatekra hasznaltad, vagy valami hasonlo? Nalam 8-9 oras SoT-okat hoz ugy, hogy lassan ket eves (elorendelve volt, hivatalos megjelenes elott 1-2 nappal jott meg), es nagyon sokat hasznalom a belso kijelzot. De igy minimum 80%-ban az van hasznalva. WiFi, bt, stb termeszetesen minden megy, igaz, a nyers teljesitmeny szamomra felesleges, szoval a cpu akkukimelo modban van, de meg egyszer se volt olyan, hogy keves lett volna igy. Igaz, jatek nulla darab van rajta.
-
Lajmund
őstag
Sajnos többször kell rájuk szólni hogy mész a fogyasztó védelemhez ha nem csinálják meg. Honnan tudjak hogy valami bement alá ha meg se nézték? Erős kefe rendszer van ha nem szándékosan nyomod be akkor oda nem megy semmi. Én nem hagynám annyiban az is biztos. Sajnos szarházi társaság az is biztos.
-
HardRic
addikt
válasz
Lajmund #1654 üzenetére
A gond az, hogy ekkora kijelző mellé ez az akksi egy vicc. A Nothingot 70%-ra korlátozva használom és így vígan kibír egy napot. A Samsunggal ezt nem tudtam megcsinálni, állandóan tölteni kellett és ez az idő múlásával egyre rosszabb lett, most meg már egy éjszaka alatt lemerül úgy, hogy nem fut rajta semmi.
-
jacis
nagyúr
válasz
Lajmund #1657 üzenetére
Igen az egy olyan gond amire még talán költenék is.
Ami inkább gond hogy a zsanér beevett valami koszt ami a kijelző felől akar eltávozni és meg van pukkadva a kijelző. Régebben raktam is be képet róla. Most már jó nagy ez a pukli. A szervizben elhajtottak és kb még nekem kellett volna rosszul éreznem magam.
Éppen ezért én egy időre elengedtem a Samsungot mint gyártót. -
Lajmund
őstag
válasz
HardRic #1653 üzenetére
Az komoly. Minden jóindulattal kérdem hogy mire használtad a telot hogy gatya már az aksija?
Mert én sokat használom de csak este töltöm vezeték nélküli toltovel lassan (3-4 óra a feltötés de ráér mert egész napra elég ha kell meloba rátöltök de kb fél évente van ilyen) adaptív aksi beállitással és olyan mint az új. 4-6 ora belső kijelző idővel használom átlagba minden nap. Mivel töltötted és milyen gyakran milyen módban? Simán 100-ra és csúngött egész ejszaka 100%-on a töltön? Tényleg érdekel mivel lehet ennyire gatyára vágni egy 2 éves telot. -
HardRic
addikt
Telepítem habár ma már csak videókat nézek rajta, meg media centernek használom 😀 Nem hittem volna hogy előbb lesz használhatatlan az akksija és váltok Nothing phone 3a-ra minthogy kijöjjön az Android 15. Soha többet Samsung.
-
Lajmund
őstag
Elérhető az oui7 töltsétek le teszteljétek hogy ne nekem kelljen.
-
Sumptuous
senior tag
Szia! Sikerült azóta fóliát cserélni?
Kíváncsi vagyok, tényleg a fólia repedezett-e. Én korábban azt az állítást írtam, hogy ez már maga az UTG réteg, ezért érdekelne hogy mi nálad a helyzet.
PL: Ebben a videóban még a 4-es foldon cserélik az említett réteget.
Sajnos nem érdemes reménykedni, tudtommal itthon ilyet nem csinál senki, csak teljes kijelző—keret cserét.
-
opr
nagyúr
Udv,
Nemreg elkezdtek megjelenni ilyen kis feher pottyok/toresnyomok/franc tudja mik a belso kijelzon ott, ahol hajlik.
Tudja valaki, hogy ez most csak a folia, vagy konkretan a belso kijelzo kezd megmenni?Van samsung care+ rajta meg augusztusig, szoval ilyen szempontbol mindegy, csak jo lenne tudni, mire szamitsak - egy 10 perces muveletre, vagy teljes szervizre, vagy esetleg konkretan gazdasagi totalkarra es uj keszulekre?
Jah, Anglia, London, szoval hala egnek a magyar szerviz meg gari borzalmai nem erintenek.Ftozni rendesen nehez a cuccot, de azert valamennyire sikerult, igy nez ki:
Koszonom!
-
Sumptuous
senior tag
Sajnos azok nem a fólián vannak, hanem magának a kijelzőnek az utg rétege repedezik. Előbb-utóbb látható lesz az egész hajtás mentén, majd egyre mélyebb/látványosabb lesz és végül tönkremegy az átvezető kábel vagy a kijelző. Érdemes gariztatni, ha szerencséd van, kapsz egy komplett új belső kijelzőt, akkukkal, kerettel. A külső kijelződ és az alaplapod/kameráid/töltőcsatlakozó marad, ~mindent mást újra cserélnek.
-
Lajmund
őstag
Dehogy nincs. Szerinted atomfizikusokat vesznek fel? Hány samsung elcseszett ügyintézés és szervizelés volt már itt a fórumon? Regényt lehetne belőle írni. Nincs mit harcolni nem jár ingyen már és ha Pista ferdén rakta fel és szösz maradt alatta akkor is 20k. Német csoportba volt már rá pléda mert már az a gép vagy cucc amivel felrakták 1 év után ment a levesbe csak a hathoz van meg. Én biztos nem adnám le 20k-ért lesz ami lesz alapon. De adja le és írja le hogy milyen lett a gyárihoz képest. Kíváncsi vagyok. Hátha még a gariját is cseszheti ha olyan embert fog ki aki beleköt a zsanéron látható sérülésekbe. De az ellentetje se kizárt lehet pozitív is a sztori 20k-ért.
50 50%. Én inkább megvenném 10 ért a szettet és itthon felraknám 5 perc alatt. Szerencsére engem ez nem fenyeget mivel egy nap egyszer vagy kétszer csukom be max és szinte mindig nyitva van. Olyan mint az új. Pont emiatt erősen gondolkodom rajta hogy megtartom még pár évig. Pedig csábít a 7. Na majd kiderül.
-
Lajmund
őstag
1 évig cserélték ingyen tudtommal már fizetős. Én inkább magam cserélném whitstonera vagy mi az x. Nem tudom a pontos nevet de azt dicserik.
Samsungtól bármi kitelik inkább cseréld magad pár youtube videó után. Hülye biztos van hozzá keret meg minden. Én biztos nem szorakoznek a samsunggal és nem hagynám ott gyakornok Pistikének akit elhagyott a nője meg amúgy is keveset keres és depressziós.
-
beteg
őstag
Másfél év intenzív használat után hajszálrepedések jelentek most meg nálam a fólián középen, ahol hajlik.
Tokban van a teló, de a zsanéron azért már van pár pötty. Gondolom, ahogy a por bekerült a tok alá, az meg nekiszorítota a zsanérnak.
Kell emiatt aggódnom, hogy elveszett a garancia és/vagy nem cserélik ingyen a fóliát?
Köszi! -
opr
nagyúr
Üdv,
Melyik most a legjobb olyan tok, ami:
- vékony
- védi a zsanért is
- lehetőleg nem lóg bele nagyon a külső kijelzőbe
- lehetőleg nem ragasztós
- bónusz lenne ha van kickstandLétezik ilyen egyáltalán?
Most egy spigen slim armor pro van a telón, ami már erősen csereérett, mondjuk mentségére szóljon, 1,5 éve szolgál. Alapvetően nem rossz, csak ragasztós, úgyhogy nem igazán lehet lekapni, hogy megtakarítsam alatta a telót, meg eléggé belelóg a külső kijelzőbe, ami néha idegesítő. Van ennél vékonyabb, kevésbé tolakodó, de hasonló minőségű tok, amit ha nem ragasztok, akkor se esik le magától?
-
Beantech
aktív tag
+ Pulsar: Azt sajnos nem tudom mennyiért tesz fel újat a Samsung, anno 1 ingyenes csere után a Fold 3-ra 15 ezer lett volna kb. 3 éve ezért cseréltem magamnak.
Úgy látszik most van itt a Fold 5 fóliák vége mert nekem is most jött fel 2 hete középen, én nem is akartam most szenvedni a Samsunggal cseréltem magamnak teljesen tökéletes lett. Most nem whitestone-t használtam hanem a ringke easy dual fóliát vettem de minőségre eddig szimpatikus. -
Valaki cseréltetett már gariba, vagy akárhol máshol belső fóliát? Középen elkezdett végig repedni, és fent pedig felbuborékosodni a gyári.
-
endre84
csendes tag
Hali, van 2 db. Fold5 tokom eladó, he esetleg valakit érdekel:
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_z_fold5_tokok/friss.html -
jacis
nagyúr
Sziasztok, a hajtásnyomban elkezdett felválni a belső kijelzőn a gyári fólia. Menyiért rak fel újat a samsung?
-
Luser2000
addikt
.
-
joocek
aktív tag
Hát nem viselte jól egy csomó dolgot ujjra kellet csinálnom. ( Dual messenger, Edge fumkciok ,Hand O+, widget-ek)
De ami gond esetleg valaki emlékszik rá mert nem találom. Az új fényképeke mentésének helyének megváltoztatása.
Valahol találkoztam vele de nem találom. A telefon ha emaileztem és össze csukom elteszem. Amikor 1óre múlva kinyitva az emailt nyitja meg. Nem emlékszem a menüre ahol ki lehet kapcsolni.
Plusz ami nagyon idegesítő Gyors beállítások nem ugyan olyan felosztásban vannak a két kijelzőn. egyiken 5X3 másikon 4X3 -
joocek
aktív tag
Beléptem én is a Klub -ba!
Nagyon kíváncsi leszek mennyire jön majd be?
De lenne kérdésem is.
A telefon nem új de állítólag csak pihent a fiokban. Esetleg van mód a futás idő ellenőrzésére?
Az adat másolást Smart switchel csináljam?
telefonok között?
Vagy érdemes a gépre menteni az s22u-t és utána küldeni erre?
A biztonságos mappa másolási is fontos lenne. -
djapor96
senior tag
válasz
mgTerminator #1606 üzenetére
5x...de végül is egy rendes kikapcs majd bekapcs segített.
-
djapor96
senior tag
Uh
Feltettem ezt a mai biztonsági frissítést.
Rendesen laggol azóta és forró a telefon... Másnál? -
jacis
nagyúr
Nekem viszont pozitív véleményem van a Fold5-ről és nagyon meg vagyok vele elégedve. Most lesz pár nap múlva egy éves. Tok soha nem volt rajta.
Annyi baja van amit még nyáron írtam is ide sztem hogy a belső kijelzőnél a hajtás mellett jobb felül van egy kis dudor mert oda bejutott a kosz és nem tud onnan kijutni.
Ezen felül minden rendben van vele teszi a dolgát.
Igazából a dudort leszámítva olyan mintha most vettem volna ki a dobozból. A hajtásnyoms sem lett méllyebb vagy ilyesmi.
Nagyon rendben van ez a széria szerintem.
Azt gondoltam hogy ilyenkorra már lesznek vele gondok.. kiindúlva az előd modellekből. Ha bedöglik mindenképp veszek egy másik fold készüléket mert annyira bejön a felhasználási élmény. Ha hamarabb bedöglik mint ahogy megjelenik a Fold7 akkor meg várok. A Fold6 nagyon keveset lépett előre ehhez képest azért pénzt nem adnék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új zsanér a legfontosabb újítása az idei Foldnak, amely egyébként formára és használhatóságra nem sokat változott.
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ford topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest