Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
-
Megjelenési dátumot kapott a Chicken Police – Into the HIVE!
gp Az egyelőre kizárólag PC-re készülő folytatás november elején debütál.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Ceges elofizum melle kotottem egy Go!Net L csomagot amiben 500MB adatforgalom van ami ugy nez ki kicsit kevesnek bizonyult.
A T honlapjan a mobiltelefonhoz ajanlott csomagoknal ez a legnagyobb.A Tablagep es Notebook melle ajanlott csomagok kozott van a Net&Roll XS csomag 2GB forgalommal.
Ez azt jelenti, hogy ilyet nem is tudok mobiltelefonhoz rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Valaki emlitette, hogy hamarosan megszunik a Go!Net S csomag.
Ez azt jelenti, hogy lesz egy uj, vagy marad az M es az L?
500MB nem tul sok es ha jol ertem mobilhoz nem lehet Net&Roll csomagot venni.
-
tPedro_
őstag
Valaki meg tudna erositeni, hogy telefonhoz tenyleg az 500MB (Go!Net L) a legnagyobb net elofizetes?
(Ha jol ertem telefonhoz nem vasarolhato a Net&Roll XS.)
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Elofordulhat (gyakori-e), hogy a T nem oldja fel az adatforgalmi korlatot?
Feltunt, hogy meg mindig baromi lassu a kapcsolat, Speedtest progival az alabbi eredmenyeket kaptam:3G engedelyezve:
ping 71-80ms DL 30kbps UL meg se nyikkan, egy ido utan Network Comm Error (pontosabban 5 tesztbol egyszer lett 106)
Erdekes modon a letoltes mindig pont 30kbps
2G-re korlatozva:
ping 201-580 DL 47-55 UL 122-165
-
tPedro_
őstag
válasz tPedro_ #29702 üzenetére
Felhivtam a T-t es valoban, nem allt vissza a korlat.
Viszont felhivatk a figyelmem egy akciora, hatha mast is erdekel:
Jelenleg a Go Net L-ert fizettem havi 2000,-ot, viszont ha atlepek Go Net XL-re, akkor az 3 honapig csak 999,-. Utana (vagy barmikor) ha akarok visszalephetek es megy tovabb az L 2k-ert.
-
tPedro_
őstag
válasz tPedro_ #29716 üzenetére
Amit nem ertek, hogy eddig 1. volt a fordulonap, most pedig 17. lett. Nem tudom ez honnan jott.
Plusz a My T-Mobile-ban szerepel a Go Net XL beallitasainal egy 2490 ft-os belepesi dij.
Nagyon remelem, hogy ezt nem szamitottak fel, mert egy szoval se emlitettek.Telefonalok egyet ujra.
@cris78: ez eszembe se jutott, fura ha igy mukodik
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Koszi. Ezek szerint teljesen veletlen, hogy a valtas elott pont elseje volt a fordulonap.
Viszont
"Ha mobilinternet díjcsomagot vált, és a korábbi és az új díjcsomagja esetében is egyedi fordulónap szerint történik az adatforgalom mérése, akkor az új díjcsomagjára vonatkozóan is megmarad korábbi egyedi fordulónapja."
tehat ez igy nem allja meg a helyet."A My T-Mobile-on belül a mobilinternet-előfizetés testre szabása oldalon kaphat tájékoztatást a mobilinternet díjcsomagjához tartozó fordulónapról."
Ilyen sincs.Ha ma valtoztattam XL-re es 17-e a fordulonap akkor az azt jelenti, hogy matol addig forgalmazhatok 1GB-ot?
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
A T honlapja szerint a Go Net L-hez is egyedi forduló nap jár, ezért gondolom, hogy eddig is az volt.
SMS-t kaptam róla, igen.Igazság szerint mindegy, csak egyszerűbb volt, hogy elseje volt a fordulónap. A logikát meg nem igazán látom benne, hogy miért jó az ügyfelenként változó dátum.
-
tPedro_
őstag
Ceges flottahoz csatlakoztam nemreg es a szamlat nezegetve lattam, hogy a havidijon felul szerepel megy egy TeleMatrix tetel is.
El tudna valaki magyarazni, hogy mire is jo ez pontosan? Szukseges ahhoz, hogy flotta tag legyek?
Elore is koszonom.
Udv. -
tPedro_
őstag
válasz Soulfly842 #29947 üzenetére
Ertem, koszi. Csak azert erdekelt ,mert feleslegesen nem fizetnek tobb szaz forintot. (A flottan beluli ingyenesseg nem erdekel.)
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Masnak is elment az adatforgalom? Kb. 45 perce kezdodott.
(Ja latom kozben jott par komment, akkor oke.)
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Kozben nekem is megjott a kuponom, de azt irja ,csak uj telefonra lehet felhasznalni.
Most kozben valtoztattak rajta? Vagy eddig is ezt irta, de aztan elfogadta masra is? -
tPedro_
őstag
válasz krisztian112 #34556 üzenetére
En is ugyanazt neztem ki, melo utan megyek erte.
-
tPedro_
őstag
Na megvan, 710 Ft volt. Elég jól szól a kicsike.
Az ügyintéző hölgy amúgy először nem értette, hogy mi a helyzet, mert hogy ez nem 710 Ft (Nekem nem mondta, a kollégájával beszélték, de jó a fülem. A srác viszont vágta a dolgokat, bár azt is megjegyezte, hogy elvileg a kupon nem erre lett kitalálva, de mivel a rendszer elfogadja, ezért oké.)
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Jelenleg Go!Net XL netem van dolgozoi elofiztes melle havi 2490,- HUF-ert. Most olvastam, hogy ez a csomag kivezetesre kerult, de van helyette NetPlusz L, szinten 1GB-os, viszont 2190 HUF.
Ha jol olvastam utobbiban tiltva van a voip. Van ezen kivul barmi mas elteres a ket csomag kozott? Ha ugy dontok, akkor az online feluleten siman atvalthatok egyikrol a masikra?Eseti limitbovitesre tenyleg csak az a ket opcio (1530 HUF / 1GB vagy 2030HUF / 3GB) letezik? Nincs valami 100/200 MB-os opcio?
A szamlan talaltam egy olyan tetelt, hogy TeleMátrix. Ez pontosan mire is jo? Le lehet mondani?
Koszi elore is.
Udv. -
tPedro_
őstag
Köszi a választ, közben egy részére telefonon már kaptam segítséget.
Viszont a VoIP-os dolog csak most lett világos számomra. Tehát mivel a díjcsomagom nov 1 előtti (2012 okt/nov körül kezdődött ha jól emlékszem) így nekem él a VoIP és akkor is élni fog, ha pl. átváltok a NetPlusz adatcsomagra? Ez jó hír.
Telefonon azt a tájékoztatást kaptam hogy a jelenlegi Go!Net XL adatcsomagomat nem tudom esetileg bővíteni. Jól értem viszont, hogy ha most átváltok NetPlusz adatcsomagra, akkor ahhoz tudok rendelni adott esetben eseti bővítést a jövőben?
Én úgy értettem telefonon, hogy a NetPlusz-os bővítések csak egy második eszközre érvényesek.Köszi előre is és az eddigi válaszaidat is.
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Ebben a honapban lehasznaltam a mobilnet keretemet, le lettem korlatozva. SMS is jott rola, 32kbps a max sebesseg azutan. Ez kb. tenyleg igy is volt, csigalassan tudtam barmit is megnezni, egeszen a mai napig.
Kepnezegetesnel vettem eszre, hogy egesz gyorsan betoltodnek a kepek, aztan probakepp telepitettem egy programot a google playrol, 14MB volt, kb 1 perc alatt lejott. Kivancsisagbol futtattam egy Speedtestet, ez 2.46 Mbps-t mutatott. (Alapbol ugye 10Mbps kene hogy legyen)
A furcsa mindebben az, hogy a fordulonapom 17-e. Az SMS-ben is ez a datum szerepel.
Talalkozott valaki hasonloval?
-
tPedro_
őstag
A multkor az online feluleten feldobott egy csetelesi lehetoseget, de most nem talalom sehol. Tudnatok adni egy linket?
(Esetleg van valahol lista/informacio a fuggetlenites koltsegeirol?)
Koszi elore is.
szerk.: kozben megtalaltam, par mp es tudtam is beszelni valakivel, viszont a fuggetlenites 15e Ft-os ara kicsit megdobbenttett.
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Nektek se megy az online keszulek vasarlas?
Eddig felajanlotta a kedvezmenyes keszulekcseret, viszont ma csak elofozetes nelkul ill. dominoban enged uj telefont vasarolni, se kedvezmenyes cseret, se uj elofizetest nem enged. Esetleg epp frissitik/butykolik a boltot? Tobb telot is kiprobaltam kivancsisagbol, de egyiknel se mukodik.
Mas: NetPlusz L elofizetesre lehet huseget vallani? Nekem ugy remlik, hogy amikor elofizettem ra, akkor lehetett, de most nem latok ilyen opciot online.
Koszi elore is.
Udv.
-
tPedro_
őstag
válasz Penge@Borisz #60276 üzenetére
Nekem penteken meg rendesen latszodott minden ajanlat, csak ma tuntek el.
A FB szerint karbantartanak. -
tPedro_
őstag
Mukodik a webshop, latszanak normalisan a keszulek ajanlatok is (reszletfizetes - legalabbsi ami nekem kellett).
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Volt aki sima, hűség nélküli Netplusz L előfizetésről nyilatkozott?
Van ahol azt olvastam, hogy erről is lehet (500 Ft-tal drágul ha jól emlékszem), van aki azt mondta, hogy nem.Köszi előre is.
-
tPedro_
őstag
Tudtam, hogy jo helyre jovok informacioert.
Ezek szerint nem nalam van a hiba. Szinten XI. kerulet, 3G mobilnet nem ment. LTE-re valtva eloszor meg volt, vissza 3G-re tovabbra sem, de utana mar LTE-n sem. -
tPedro_
őstag
Új telefon, új előfizetéssel (régi szám megtartással), hétfő óta visszahívásra vár. A telefonos ügyfélszolgálat szerint ki kéne adniuk így is, de a T pontban mégse adják ide...
Az új előfizetést persze rögtön hétfőn aktiválták (gondolom az autamata).
Még szerencse, hogy rendelés során az azonnali átvételt választottuk. -
tPedro_
őstag
Jelenleg ceges flotta melle van egy Net Plusz L adatcsomagom. Neha kifutok az 1 GB-bol ezert cseren gondolkodtam.
Jol latom, hogy az uj dijcsomagok kozul a 4000HUF/4GB-os net a legkisebb, ha csak adatcsomagra van szuksegem? Vagy van esetleg flotta melle mas lehetoseg is?
Koszi elore is.
Udv.
-
tPedro_
őstag
Reggel 9:15-kor kertem a fuggetlenitest es most, 15:10-kor jott meg az sms a koddal.
-
tPedro_
őstag
Ceges flottaban vagyok, amihez alapbol nem jar mobilnet. Annak idejen rendeltem hozza egy Net Plusz L 1GB csomagot amiert 2310 Ft-ot fizetek. Rohadt draga.
Gondoltam atvaltok az uj 2GB-os csomagra, ami csak 40 Ft-tal lenne dragabb, de az ugyfelszolgalat szerint az uj adatcsomagok nem elerhetoek vallalati elofizeteshez...
Jovok Telenor, jovok!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Megkerülhetik környezetvédelmi törvényeket a chipgyártók az USA-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest