- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ryori
senior tag
válasz
dptrsk #51250 üzenetére
Hát hogy van egy előfizetés, eltellik 8 hónap és nem váltották át aranyszintűre mert lejárt tartozás volt, de, megkötötték nekem előre az előfizetést, amíg nem arany, addig a sima csomag, és ha jóváírják az aranyat, akkor az ATK-s csomagba visszateszik, szóval ilyen egyéni elbírálás alapján történt előszerződés
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
dptrsk #51150 üzenetére
Most meg azt mondta egy 1430-as kollega, hogy azt a listaárat kell nézni, amikor én vettem a telefont.
Az meg 110-120K.
Mondtam neki ,hogy ez nemigazán így van leírva a biztosított készülékek cseréjénél.
Ő azt mondta hogy Ő a garanciális cserét mondta. Meg azt is hogy az üzletekben nem nagyon szoktak kukacoskodni ezzel. Ugyan úgy néz ki mintha gariban cserélnék. Neki ez a tapasztalata.Jah, és a választható készülékek listaárát kell nézni.
-
Indian74
senior tag
válasz
dptrsk #51149 üzenetére
Csak áprilisit,vagy októberit találtam,egyiken sem szerepel,sajnos csak hogy képeben legyek ha a jövőhetén megkapom a csereutalványt,amit jövőhetén vehetek át a TMX-töl.
Remélem ha megkapom,és bemegyek a Té-be,akkor ott a helyszínen meg is kapom a új telefonomat,mert azt halottam nem egyből kapom meg,meg K Zoom nem kell,lehet az bár mi más,pl LG,Sony,Nokia,stb. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
dptrsk #51145 üzenetére
Mivel már nincs forgalomban, így azt kell nézni, mert más nincs.
Amúgy meg azt szerettem volna tudni, hogy a választható készülék listaárát kell-e nézni amikor el lehet hozni egy telót.
Tehát pl. egy Huwei Ascend P7 teszem azt 83K, viszont a jelenlegi listaára 110K. Listaáron nem tudnám elhozni, mert az S3 LTE utolsó listaárának 110%-a csak 89900Ft. Ha viszont a rendes előfizus árát nézzük akkor lehozhatnám.
De mondok mást. Az előfizum Mozaik S, ha azt kellene nézni akkor meg még jobb telót is elhozhatnék. Ebből arra következtetek, amit kali mondott. Hogy annak is a listaárát kell nézni. De hát az elég igazságtalan. -
Akor
csendes tag
válasz
dptrsk #50912 üzenetére
Minden alkalommal T főképviseletnél adtam le a telefont. Volt panaszkodás is. Ha csak annyit mondok, hogy az üzletvezető már arcról ismer, eladók között is van amelyik már megismer. A szervizesek meg mint az ezeréves ismerősnek köszönnek. Nincs személy szerint velük bajom, de ez már baromi ciki.
-
Akor
csendes tag
válasz
dptrsk #50898 üzenetére
Ezzel az állításoddal maximálisan egyet értek/értenék ha a képlet valami hasonló volna mint ez:
A telekom miert adna neked egy 1 éve 200ks teloért egy most 200kba kerülő telót? = 3 szerviz vagy max még 2-3 és csere vagy vissza a lóvé vagy levásáslás vagy mit tudom én
De nem húzva az időt pofátlanul, és azzal biztatva, hogy akárhányszor javíthatják ugyanazzal a hibával. -
-
Akor
csendes tag
válasz
dptrsk #50884 üzenetére
Azt értem, hogy szerinted az a hivatalos teljes ár. Akkor ezek szerint amikor én vásároltam a telefon, akkor annak 144k volt a hivatalos kisker teljes ára? Vagy miszerint állapítják meg az árát a telefonnak jelen esetben? Nem értek hozzá de gondolom az nem járható út, hogy eladásnál ws ár, amikor meg vissza kell venni a telefont és beszámítani egy másikba akkor meg kisker ár?
Másik dolog
Honnan szerzi be a t a telefont ha a google 175 K nál mondhatni nem hoz drágábban telefont ki a netten. 110-120K ért meg már ismert boltból is meg lehet venni kártya f, bármiféle hűség nélkül. Vagy a T-nél mindegyik boltnak nagyobb kedvezménye van? -
Indian74
senior tag
válasz
dptrsk #50884 üzenetére
Akkor most ezt nem értem kisker árat számolják ha levásárolhatom,vagy vissza kapom a pénzt,nem a listaárat nézik vagy a 24x befizetett összeg össz. értékét ha részletre vettem???
Samsung Galaxy K Zoom benne sincs a kisker árak között,vagy is én nem láttam.
Mert nekem is harmadszor van bent ugyan azzal a hibákkal,és bevizsgálás alatt van.
Remélem a csere igazoló lapot kapok,nem javítják,mert mer nem az első telefonom ,és kb ötször volt szervizben,pontosabban ez az ötödik,de ezt bevizsgáltatásra küldtem be.
Nekem az is jó lenne ha kapnék egy hasonló kategóriájú mobiltelefont. -
hurenzon
senior tag
válasz
dptrsk #50809 üzenetére
Csak ott kapsz kedvezményt ahol van konkurencia.
Ahol a digi elérhető ott adják a legnagyobb kedvezményt, de még a digi annál is olcsóbb.
Ja és az ügyintézőn múlik, hogy kapsz e kedvezményt, amit elvileg rögtön ajánlani kellene.
De amúgy a neten rögtön kedvezményesen tüntetik fel a díjcsomagot, ha kitöltöd az adataiddal. -
ShadowX
őstag
válasz
dptrsk #50809 üzenetére
És akkor le is ......... az ügyfelet.
Régebben még fel is hívtak, hogy látják, hogy nemsokára lejár a hűségem és nem -e szeretnék hosszabbítani. Ilyenkor volt egy fél órás alkudozás, de most ez sincs.
polonic: meglátjuk mi lesz...érdeklődve várom a dolgot. Nagy terveik vannak, ahogy eddig olvashattam.
-
Szelley
senior tag
válasz
dptrsk #50787 üzenetére
Következőket teszem: Elindítom a Dropboxot vagy Driveot, elkezd szinkronizálni. Átmásolok egy nagyobb fájlt, elkezdi feltölteni. Feltölt belőle 4-5 megát, majd elmegy a net. Ekkor én kilépek a Dropbox vagy Drive alkalmazásból és innentől kezdve 2-3 napig percenként "belaggol" 15-20 másodpercre. Ha elindítok egy speedtest-et, ott szépen megvan a le- és feltöltési sebesség is, pingre sem ír csak 120 ms-t, viszont 'Connecting server' feliratkor 20 másodpercet áll a procedúra.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
dptrsk #50777 üzenetére
Értem, köszönöm.
Akkor ez neki gáz, mert a szülők 2-3 havonta töltik a dominot azt tuti nem fogják a kedvezményért előfizetésessé tenni, neki meg nincs másik előfizetése...
Nekem akkor pedig jó lesz, mert a tablet ugyan már egy éves előfizetés, de a tabletre úgyis kelleni fog valami net később is, a hűségidő után is...
Ha a hűség lejár a tableten, és nem hosszabbítom meg, csak ketyeg tovább az előfizetés, akár díjcsomag váltással is, az érinti az aranykártyás fokozatot? Vagy az addig aranykártyás, amíg a feltételeknek (pontok megléte) megfelel? -
repvez
addikt
válasz
dptrsk #50375 üzenetére
igen igy már látszik, de én ezért nem néztem ezt a rész,mert 3 éve használom a netet és ugy értelmeztem ez azokra vonatkozik akinek még egyáltalán nincs net a telefonhoz, és én a mostanit bővitem csak ahhoz meg a másik ár vonatkozna, DE ez megint csak abból adódik, hogy nem annyira világos a megfogalmazás és az elnevezések.
-
repvez
addikt
válasz
dptrsk #50368 üzenetére
A linked ugyan az ahonnan én kimentettem a képet az árak is ugyan azok, ott nincs ha és feltétel a mobilnethez csak ezeket dobja fel nincs az apróbetüsek között, hogy ez milyen feltételek teljesülése mellett lehetséges.
Egyébként flottás dijcsomagom van és fogalmam sincs róla, hogy melyik vonatkozik rá, mert bementem az üzletbe és mondtam a hölgynek, hogy kell a telefonomra net és 990 ért tett rá 100mbos csomagot azóta volt valami akció és a 200mb lett 190es erre modositottam.Egyébként nem lehet kiigazodni az elnevezéseken sem ,hogy kire mi vonatkozik. Az előfizetéses mobilnethez nálam csak a linkelt oldalt adja
-
válasz
dptrsk #50330 üzenetére
Igen csak azzal az a probléma, hogy a szolgáltatás irreverzibilis, és amit elhasználtál azt nem tudod visszaszolgáltatni (nem tudod az eredeti állapotot helyreállítani). Pl a neten rendelt kaja megrendelése esetén se tudsz 14 nap kajálás után elállni, mert elhasználtad a szolgáltatást (vagy eleve megromlott), érted.
-
-
zannor
tag
válasz
dptrsk #49519 üzenetére
Nincs. Csak és kizárólag egy előfizetésem van.
Mondjuk nagy arcok, hogy az szerepel, hogy a Next S (nem az ATK-s) e-packkal készülék nélkül 6490 Ft/hó, de mikor a továbbra lépek, már a csomagváltás véglegesítésénél 7090 Ft/hó-t ír.
Köszönöm Drága Telekom, hogy 6 év hűséges (3*2 év) előfizetés után, platinakártyásként többe kerül nekem egy díjcsomag, mint egy új belépőnek!
-
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #48828 üzenetére
Ez azért nem teljesen így van.
Webshopon nem, de személyesen igen.Ha viszont nulla forint volt a belépési díj, akkor a belépési kedvezmény kötbért ki kell fizetni (hűség nélkül 5000 Ft lett volna a belépési díj, hűségidővel nulla forint - az ebből adódó kötbért (belépési kedvezmény kötbér) ki kell fizetni) és mehet is rá a készülék
Utóbbi normál új előfizetésnél van, ha dominóról történt a havidíjasra váltás - mivel már egyszer ki lett fizetve a dominós sim indulásakor a belépési díj - még ilyen kötbért sem kell fizetni.
-
tomboy0013
veterán
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #48167 üzenetére
Sok esetben azt mondják, hogy a lejárat előtt nem lehet lemondani/időzíteni a lemondást, de ha csak "bejegyzik" a lemondási szándékot, olyankor kiküldenek egy telefonszámot, amin keresztül 'érvényesíteni' lehet a végleges megszüntetést (ott még egy-két extra, személyre szabott lehetőség is előtérbe kerülhet (erről tudna egy két, kupon és akcióvégletekigérvényesítő mesélni itt
)).
Elvileg az ilyen jellegű lemondásokat 30 nappal a lejáratán belül már lehet kezdeményezni.
-
válasz
dptrsk #47935 üzenetére
Itt olvastam a hírt : http://3.kerulet.ittlakunk.hu/uzlet-szolgaltatas/140829/szeptembertol-megszunik-mobiltelefon-szervizeles-magyar-telekom-uzleteiben
megszunoszervizekAmúgy sok készüléket a T-Pontokban (Pl Allee, Westend, Duna Plaza, stb) javítottak is ott helyben, nem kellett heteket várni, adtak cserekészüléket, adatot mentettek, stb.
-
Keem1
veterán
válasz
dptrsk #47570 üzenetére
Persze, ez így érthető, de a gyökkettő júzer számára akkor is parasztvakításnak fog tűnni, hogy "juhúú, LTE-s mobil, LTE-s díjcsomag", aztán ha mér egy sebességet, akkor meg csak pislog. Mert akkor így a Like S annyiból LTE-s csomag, hogy fel tud rá kapcsolódni, de sebességben viszont nem lesz különbség a 3G-hez képest.
Értem én ezt, nem is problémázok tovább rajta, csak olyan mint a Voip tiltás. Van egy szolgáltatás, amit használhatsz, csak épp a lényege marad el (mobilnet voip nélkül, LTE háló lassítva). Ez tényleg olyan magyaros. UK-ban élő ismerősöm 2 GB netet kap a szolgáltatójától, a skype-ot meg nem is számítják bele az adatcsomagba, az korlátlan. Szintúgy, mint a korlátlan duma és sms. Kb. 6000 Ft-nak megfelelő fontért. -
-
koma106
senior tag
válasz
dptrsk #46132 üzenetére
köszönöm a választ (ezek szerint 25/31*1990+900/1,27=1970 nettó egyenlegig telefonálva tudom kihasználni a kötelezően fizetendő havi díj+dominó jóváírást)
még egy kérdés: ismerősöm ugyanígy kötött új move xs előfizetést, hűség nélkül. Sokat kellett telefonálnia és 10.000 Ft-nál letiltották a számát (hívták előtte ugyan egy alkalommal, de aznap nem volt nála a telefon). Napokba telt mire újra elérhető volt.
Kérdésem: Van ilyen szabály a t-mobile-nál? Szoktak ilyet csinálni?
-
-
attiati
veterán
válasz
dptrsk #45181 üzenetére
a pontjaim számát nem látom, csak azt, hogy a következő szinthez még 814 pont szükséges (ez a következő szint az aranyból ---> platinára vonatkozik, vagy a tarifakedvezmény szintlépésre?)
És nem igazán értem a pontok gyűjtését sem. Elérek egy szintet, akkor úgy maradok, vagy azt elkezdem lefogyasztani? A mellékletben azt írják, hogy 500ft-onként 8 pontot írnak jóvá és 760 pont kell a platina szinthez. Akkor hogy a fenébe kellhet nekem még 814 pont a platinához? Most legalább 150 pontomnak kéne lenni aranyként, és 760-tól platina, vagyis nem kellhet még 841 pont platinához
Bár ezek a lenti feltételek lehet hogy csak az előfizetésre vonatkoznak és a dominora nem? :
A havi előfizetési és forgalmi díjak nettó összegének minden 500 Ft -ja után havonta Kapcsolat 8 pontot 2014. február 1- jétől: Arany kedvezményjogosultság 150 Kapcsolat pont. 2014. február 1-jétől: Platina kedvezményjogosultság 760 Kapcsolat pont.
Pontbeváltáskor 1 Kapcsolat pont 1 bruttó Forint kedvezménynek felel meg -
attiati
veterán
válasz
dptrsk #45099 üzenetére
Hány pont kell a platina kártyához, és honnan tudom meg, hogy hány pontom van?
Vonatjegy vásárlásra haszálom fel a havi 10e-t.... azt mondod, hogy akkor azt nem számít bele a pontokba?Elvileg valahol meg lehet hallgatni a 1777-en, vagy 1430-on, de az ügyfélszolgálatos sem tudta megmondani, hogy milyen menüpont alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest