Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
válasz
dptrsk
üzenetére
Következőket teszem: Elindítom a Dropboxot vagy Driveot, elkezd szinkronizálni. Átmásolok egy nagyobb fájlt, elkezdi feltölteni. Feltölt belőle 4-5 megát, majd elmegy a net. Ekkor én kilépek a Dropbox vagy Drive alkalmazásból és innentől kezdve 2-3 napig percenként "belaggol" 15-20 másodpercre. Ha elindítok egy speedtest-et, ott szépen megvan a le- és feltöltési sebesség is, pingre sem ír csak 120 ms-t, viszont 'Connecting server' feliratkor 20 másodpercet áll a procedúra.
-
Szelley
senior tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni ebben a macerás dologban: Miért van az, hogy ha Dropbox vagy Google Driveot használok, az úgymond megöli az itthoni internetet. 10megás illetve 15megás T-től kapott netünk van és amikor kicsit nagyobb fájlt akarok szinkronizálni, egyszerűen elkezd "megszakadozni" az egész. Kb. úgy írható le a legjobban, mintha 60 másodpercenként kapnék egy 15 másodperces pinget. Se router, se modem újraindítás nem segít, a probléma kb 2-3 nap után megszűnik. Ha csak 1-2 megás fájlokat mozgatok a felhőszolgáltatásokban, akkor hibátlanul működik, de amint odateszek egy 50 megás fájlt, elkezdődik a ping-lagg.

-
Szelley
senior tag
válasz
manchester85
üzenetére
Legnagyobb patkányságnak tartom én is...eleinte direkt ezért jött be a mobilinternet, hogy kényelmesebb legyen a felhasználóknak...most meg kicsesznek az emberrel :/
-
Szelley
senior tag
válasz
manchester85
üzenetére
A sima likeot tudtad hosszabbítani novemberben?!
Azt hogy?! -
Szelley
senior tag
válasz
Szelley
üzenetére
Voltam bent Tmobileba, LikeS átveszi idővel a Like50 és 300 helyét, azért van már annyira eldugva a honlapjukon is... :/ díjcsomagváltásról annyit mondott, hogy nekik mostmár nincs lehetőségük hozzápiszkálni a Like díjcsomagokhoz. :/ Csakis interneten vagy a 1430-on lehet módosítani.
-
Szelley
senior tag
válasz
D@ve89
üzenetére
Igazából én azért akartam váltani, mert elméletileg 24 hónapig érvényes a Like díjcsomag. Letelt a 24 hónap, de semmi értesítés nem jött, hogy váltanom kellene. Múlthéten voltam T-mobile üzletben, ott a csávó azt mondta, ha váltanék like300 vagy likeS-re, akkor azt csak interneten tudom újítani diákigazolvány szám megadásával. Ő az üzletben nem tudja megcsinálni ezt nekem. Na most ha továbbra sem fog változni az, hogy már "kicsúsztam" a 24 hónapból, akkor inkább maradok a sima Like csomagban. Ugyanis ez még Like50 előtti csomag, 1600 körüli díjcsomaggal, 50MB nettel és 100óráig hívható 3 db ingyenes számmal. De ma belépek megint az üzletbe aztán rákérdezek a csávónál!
-
Szelley
senior tag
Like díjcsomagban vagyok, januárban már lejárt a 24 hónap és most szeretnék Like300-ba átmenni. Net&Roll netbővítési opciót lemondtam, természetesen az 50 megás netem most nem tudom használni. Egyszer már be kellett mennem Tmobile üzletbe, ahol újra aktiválták a díjcsomagomhoz való alap internetet, de ezt nem lehet valahogy MyTmobileon keresztül sajátkezűleg elintézni?!
Valamint díjcsomagváltásnál arra hivatkozik, hogy nem járt még le a hűségem.
Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 33 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt hogy?!